6 mea sese pe a faatulaga malosi i le fale

Anonim

Matou te taʻuina poʻo a ni mea masani masani e tupu pe a faʻaletonu ma meafaigaluega o le fale ma le auala e aloese ai mai.

6 mea sese pe a faatulaga malosi i le fale 11157_1

E ui lava i le mea moni o le lauiloa o le tagata e fiafia i ai o loʻo tupu, o le toʻatele o lagolago e tumau ma fale ma le folasaga lona lua ma le malulu atoa. O sea fofo faʻatagaina e faʻaitiitia ai le tau o le fausiaina o le taualuga o le fale. Peitai, a le vaega lautele, o le malulu o le osofaʻiga taugata, ae ui i lea, o lea ua le inisiua nei tagata mamanu i mea sese ma auaunaga o le fale.

Tele taimi e masani ona feagai ma le le talafeagai o le tuufaatasiga o le alatele. O le faʻafitauli o tagata faʻatau o loʻo saili e faʻaititia le tau o mea i le tapulaʻa, ma tufuga e galulue i le falemai matua le faʻaeteete, mautinoa o le e le mafai ona vaʻavaʻaia ma le totoʻa. O lea, matou te liliu i le toe iloiloga o vaivaiga e ono.

Mea lilo o le The Tric

Foliga e le mafai ona faʻapipiʻi starseca ua uma ona faʻasolo i totonu o hermedic hatch. Ata: Fakro.

  • Faʻafefea ona faʻalavelaveina se malulu malulu: o le filifiliga o mea ma faʻapipiʻi faʻatonuga

Mea sese i le faʻatulagaina

1. O le faʻamaliega e tuʻu saʻo i luga o le siʻusiʻu

O paga vai o le a le mautinoa o le le mautonu i le mafiafia o le le atoatoa, lea o le a afaina ai ma le le afaina ai ana meatotino. E le gata i lea, o le taualuga e le maalofia slits e ala i mea o le unaʻi ma / poʻo vailaʻau o loʻo tuʻuina atu ia i latou o le a ulufale i potu. A o le i talepeina le faasee, o le taʻele o le auvae poʻo ni ata i luga o le utupoto, e tatau ona ufiufi i se kapeta faifai pea o le manifinifi o le maka

Mea lilo o le The Tric

Lautele polokalame o le ofe o le auala tele. Ata: Powckwool.

  • 10 mea e le mafai ona teuina i le fale

2. O le vaega o le sili atu manifinifi

I le Attic Andlap, o le tutusa manaʻoga mo le vevela o le fale e tuʻuina atu o le taualuga autu. O le mea lea, o le mafiafia o le fulufulu o fulufulupae papaʻe poʻo le faʻapipiʻiina o Wailolose fulufulu poʻo Polyarethan Form e tatau ona le itiiti ifo i le 200 mm (pe a le 150 mm) I le ala, pe a faʻaletonuina le polystyrene o vai o ie ma o latou sima i boot ua tatau ona faʻamaufaʻailogaina i le faʻapipiʻi o fulafula.

6 mea sese pe a faatulaga malosi i le fale 11157_6
6 mea sese pe a faatulaga malosi i le fale 11157_7
6 mea sese pe a faatulaga malosi i le fale 11157_8
6 mea sese pe a faatulaga malosi i le fale 11157_9
6 mea sese pe a faatulaga malosi i le fale 11157_10

6 mea sese pe a faatulaga malosi i le fale 11157_11

Taualumaga o le galuega: Minera Cool papatusi ma le mafiafia o le 100 MM na tuuina i lua vaega ma le lafoaia o le soofaatasi. Ata: Powckwool.

6 mea sese pe a faatulaga malosi i le fale 11157_12

Ata: Powckwool.

6 mea sese pe a faatulaga malosi i le fale 11157_13

Na ufitia le aufaafefe i le auala tele o le auvai (e le mafai ona taʻele (nonwoven polypropylene ie). Ata: Powckwool.

6 mea sese pe a faatulaga malosi i le fale 11157_14

Feololo faʻapipiʻi faʻapipiʻi staples. Ata: Powckwool.

6 mea sese pe a faatulaga malosi i le fale 11157_15

I le utupoto, na faalauiloa mai i le susu o le susu o le susuga gypsum fingum laupepa (lua vaega o le atoa mafiafia o le 24 mm). Ata: Powckwool.

  • Taiala e ituaiga o taualuga i fale nofomau

3. E le puipuia le Creaulation mai le tau

O le mea lea e popole ai i mea faʻaseʻe o lona fausaga ua faʻaleagaina e le ea malulu. Minerale poʻo wainulose cotton fulufulu e tatau ona faʻamalosia mai i luga o luga o le auvai-mafai ona susu.

Mea lilo o le The Tric

Incles i luga o le EAves - o se mautinoa mautinoa o le lava o le le atoatoa o le intic infip. Ata: Vladimir Grigriev

4. Aua le malupuipuia e le istic avanoa

Sa afua mai le Soa Sourse i le Astic se tasi auala pe o le isi, ma i le malulu o le tau, ua faasalalauina i le leoleo mamoe, mafua ai ona le palapala. Ma i le vevela o le ea i lalo o le taualuga e faʻamafanafana tele ma ala i le tele o avanoa ma le māmā i totonu o potu o le fogafale lona lua, o fea foi e vevela. Ina ia aloese mai faigata, e tatau ona e faʻatulaga le malosi lautele i le faʻafafafa. O aso nei, o le tele o polofesa talitonu, o se taua maualalo, e pei o le Mansard, e tatau ona faʻaogaina i le faʻasaina o faʻataʻitaʻiga o le saito ma le venitisi.

Mea lilo o le The Tric

Upponton Groupritory Windows e masani ona le lava i le vertiplation toilalo. Ata: Mimericia.

5. O le gaioiga e mafai na o le utupoto ma tuu i nisi nofoaga

Ose avanoa e mafai ona faʻaoga mo le faʻauluina o fesoʻotaʻiga, faapipiiina o masini inisinia (e tusa lava poʻo ai nisi taimi e manaʻomia suʻesuʻega) ma teuina o mea tau taimi. Ae mo lenei mea e tatau ona e faia le gaoioi i le lalagaina ma le saogalemu, ma o lea e le manaʻomia le faia e aunoa ma le fola o le 35 mm poʻo le mafiafia ) E talafeagai.

taualuga

O le sili atu le lelei e maua ai se malosi ma le toniga malosi o le ea. Ata: manuia.

6. E le o se mea lelei e le osofaʻia e le osofaʻia ma moli

Tusa lava pe e te le faʻaaogaina le fale 'ai o se potu teuina, o loʻo i ai pea nisi taimi o loʻo tulaʻi mai - mo le toe iloiloga o fale taua, sʻee poʻo le sipai paipa. E le gata i lea, o le manaʻomia o le ulufale atu i totonu o le henic e mafai ona faʻaosofia vave (faʻamoemoe na e lagonaina le manogi o le sigi ma le superhead uamea latalata i le chimney). Ina ua uma ona alu i le Shop Sailia, ua e leiloa minute taua. O le mea lea, e ono faʻaalia ai le mauaina o se nofoaga tuʻusaʻo poʻo se faʻaʻoleʻole faʻapitoa "e le o vaaia". Ma e moni lava, e le mafai ona galo e uiga i le malamalama - lelei e tatau ona ki otometi (o polokalame ma le dournar ma le ofutau i luga o le hatch).

Mea lilo o le The Tric

Venticlation Suafa, muamua fuafuaina mo le taualuga autu, e masani ona faʻaaogaina i fale ma le malulu tele. Ata: KLöber.

Faitau atili