Faʻafefea ona fai se tamai faletaele lautele: 7 manatu faʻapitoa

Anonim

I le faletaele tele, e i ai le faigata auala e liliu ai i autafa, ma le-mafaufau tulaga na o le ofoofogia na o le faigata o le tulaga. Matou te taʻuina atu le auala e fai ai mea matagofie uma, ma le aoga ma aunoa ma le leai o se tupe faʻaalu.

Faʻafefea ona fai se tamai faletaele lautele: 7 manatu faʻapitoa 11168_1

1 tiʻetiʻe faletaele

Faʻafefea ona fai se tamai faletaele lautele: 7 manatu galue

Mamanu: Jldesagn

Faletaele ma le faleuila o le tuʻufaʻatasiga o se sili atu avanoa e faʻalautele ai le aoga o le potu. I le soʻotaga avanoa, e sili atu le faigofie i le tuuina o le masini fufulu, o se ie lino kaneta ma isi mea. I se faʻaopopoga, o le toe faaleleia o le faleuila ma le faletaele tuʻu faʻatasi o le a tau sili ona taugata.

Faafetaui: Faʻaalia muamua i le tele o ituaiga o galuega e faʻatagaina ona faʻatino i fafo e aunoa ma feutagaiga, ma poʻo le a le poloketi e tatau ona tuʻuina atu ma maua ai se faʻatagaga. O le faʻasologa mo le mauaina o ia tulafono ua tuʻuina mai i totonu o le "Tulafono Faʻatonutonu i luga o le faʻasologa mo le toe faʻaleleia ma le toe faʻatuina o nofoaga o nofo i fale mautotogi".

  • Faletaele i Khrushchev: 7 mea lilo o le a fesoasoani faia agavaa toe faaleleia toe faaleleia

2 taumatau

Faʻafefea ona fai se tamai faletaele lautele: 7 manatu galue

Mamanu: Mila Kolpakova

A maeʻa se faletaele, e taua le le lapoʻa, a leai o le fua o le potu o le a faʻalavelavea. O sea taleʻe e le gata faia le potu matataʻu i le tele o le le fiafia o laina, ae o le a sefe ai lau paketi: O le a le faʻaaogaina mautu.

  • Faletaele lipea i Khrushchev: 7 taua sitepu

3 comploctic tott ma magoto

Faʻafefea ona fai se tamai faletaele lautele: 7 manatu faʻapitoa

Mamanu: faia lelei

Afai e le mafai ona faʻalauteleina le puipui o le faletaele, e mafai ona e taumafai e faʻaititia le nofoaga o loʻo nofoia e le Plumbing. E tusa ai ma le Asst, o le pito sili ona lelei o le masani ai o loʻo masani ai i totonu o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le laupepa: lautele atu i totonu o le 'auvae tagata le masani-tapulaa. Latou itu, aua faʻatusatusa, 29, 46 ma le 26 cm, ma le loto i ai.

  • Laititi faletaele mamanu e aunoa ma le faleuila (52 ata)

4 Suiga o Mea

Faʻafefea ona fai se tamai faletaele lautele: 7 manatu galue

Mamanu: Catherine Slantine i totonu o le potu aoga

Afai e oʻo lava i le faletaele faʻatasi e faʻamalosi atoatoa ma moni lava e tatau ona malolo i luga o tulivae i le puipui, nofo i luga o le faleuila, e mafai ona faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tasi pe lua tulimanu e masani ona le aʻafia i le faletaele. Mo ia faʻamoemoe, e toʻalua le magaluga ma magoto ma meaafale mea faʻatau mo le faletaele e gaosia.

  • 7 tamai faletaele e tasi na tuʻuina atu o tagata mamanuina

5 taele nai lo le taele

Faʻafefea ona fai se tamai faletaele lautele: 7 manatu faʻapitoa

Mamanu: Maria Tama Tama

Afai e te le mafai ona manatua pe a oʻo le taimi mulimuli na e taele ai, ina ia mautinoa e mafaufau i ai e sui ai i totonu o le taʻele. O se auala lelei lea e sefe ai le avanoa mo le fufuluina o masini po o isi meaafale. Nai lo, filifili se kaparium kapai mai 90x90 cm pe fai se ofu taele e aunoa ma se pallet ma le gralet. Mo se faletaele vavalalata, o le lelei atoatoa lea o filifiliga uma o le lelei ma fuafuaga tautupe.

6 "O mea taua" ma le pamu

Faʻafefea ona fai se tamai faletaele lautele: 7 manatu faʻapitoa

Mamanu: Studoio "Cozy Altement"

E mautinoa lava le gauai atu i le faʻamalologa meafale ma pipili, pei o le afua mai i le ea. O le mea lilo o le mea lea e faʻasalalauina ai le tuaoi o le avanoa ona o le avanoa o le fola. Ma afai o le mea o le a e faʻamaeʻaina ai le taʻele ma faitotoʻa faitotoʻa, maua se mea sili atu ona aoga.

7 Ergonomic faitotoa

Faʻafefea ona fai se tamai faletaele lautele: 7 manatu faʻapitoa

Mamanu: Robert Frank Cornisina

Ioe, o le faitotoʻa i totonu o se tamaʻi faletaele e le tatau ona tatalaina i totonu, aua o se leiloa o le nofoaga aoga. A faʻapea e le faʻaliliuina le faitotoʻa, mafaufau i le faʻasesega fausaga. E mafai ona aʻai le faitotoʻa i le faitotoʻa, ae o isi taimi e faʻapea lava ona manino. O le fetuunaiga o le filifiliga o se ata gagau: e le o le faʻataʻitaʻiga o se vaega o le puipui ma o le fuaitau e le tele se avanoa.

  • 10 auala e fai ai se fale le mautonu o le faletaele

Faitau atili