7 romantic hotels lea e aoga le matauina o le aso alofa

Anonim

O le Aso o Valentine o loʻo i luga o le isu - e te vaʻai, tuʻuina i luga o le ea ma se potu i totonu o le faletalimalo ofoofogia i le le mautonu! Marrakesh, Farani poʻo Taialani - O le a matou taʻuina atu ia te oe le mea e tumau ai le sili ona lelei.

7 romantic hotels lea e aoga le matauina o le aso alofa 11177_1

1 Paris: Faletalimalo Barriere Le Founquet's Paris

10 romantic hotels i totonu o le mea e aoga le matauina o le aso alofa

Faletalimalo Barriere Le Founquet's Pris Hotel. Ata: Hotelsbarriere.com.

Alofa ma le Musu - o le mea lea e mafai ona e mauaina i faletalimalo o le T fouquet's Pale, lea e latalata i le Eiffel Tower. E iai le tulaga tulaga ese o potu taʻitasi: Volvet, Silk, auro, Mahogany, Searay, Sharray ma tele o faʻamatalaga faʻapitoa. O iinei e sili ona manaia i le malosi, taʻavale fale, pisinisi nofoaga ma tagata totino, ma faleaiga lagolago e lagolagoina lagona alofa.

2 Moscow: St. Regis Moscow Nikoliskaya.

10 romantic hotels i totonu o le mea e aoga le matauina o le aso alofa

Royal Suite Faletalimalo St. Regis Moscow Nikoliskaya. Ata: SregGiascow.com

Aso o tagata fiafia uma naʻo le tasi i le tausaga, o lea e mafai ona e feiloaʻi ma faʻaalu (ma talafeagai) martic. Faʻataʻitaʻiga, i le tupu tupu i le fale tuai o le faletalimalo St. Regis Moscow Nikoliskaya. I tua atu i le pito i totonu o le potu sili ona tele o loʻo i luga o le lubyanskaya square, o le laki o le a le faʻatapulaʻaina le avanoa i totonu o le potu ma le ASPRODISIC I totonu o le potu.

3 Hangzhou: MyLal Hotel

10 romantic hotels i totonu o le mea e aoga le matauina o le aso alofa

Alii ma "fafine" afa o le vaega "o le faʻavaivai" o le Misiona Faletalimalo. Ata: Lycs-arc.com

O le sitaili matagofie o le taulaga Saina o Cuthzhou talu ai nei na tatalaina ina ua toe fausia le Mili o le Faletalimalo, o le fausiaina o le taulaga o le faletalimalo mo tagata alolofa. I le avanoa lata mai o le 2,200 M2, 33 potu na aliali mai, o mea uma o loʻo tusia ai le tusiata tumaoti: "Oristosm", "o le taʻaloga o mafaufauga", "o le taʻaloga o mafaufauga", " ma le "alofa alofa". Faʻaaogaina le fua ma le faʻagaioiga, o avanoa o le amuina ma moli, mea e mafai ai, tagata mamanuina na faia avanoa na fuafuaina e faʻamalieina ai tagata lilo.

4 tagata Saint-Petersburg: E fa vaitau o le sami

7 romantic hotels lea e aoga le matauina o le aso alofa

Potu Faletalimalo e fa i le fa vaitau Petersburg. Ata: Avagenis.com

I le lauiloa Luceo Spa Hotel e fa vaitau i St. Petersburg, o le Aso o Valentine e mafai ona maitauina i le tulaga, atoa le filemu ma le faafitia o mea. Ma potu matagofie i le agaga o auga masani masani e atoatoa seti e amatalia ai aso fiafia.

O le faletalimalo e ofoina atu foi Roman Spantic Spaltionals mo le lua, malolo muamua ma ina ua maeʻa le faʻasologa o Aleknaya Spacements "Alex ma Asmmade Chopragen

5 Ko-Samt, Thailand: Lima Duva Swort

7 romantic hotels lea e aoga le matauina o le aso alofa

O totonu o le faletalimalo lita duva stort. Ata: Tusitala.com.

O tagata mamanu o lenei Minimalist Hotel na tuʻu le manatu o le poloketi o le motu o loʻo fesoʻotaʻi ma le alofa alofa ma le alofa, o lea na latou faia ai se mea fiafia, faʻapea foi ma i latou e malaga i le kamupani a uo. E tofu le potu ma le semi-tatala le faapalepale, tuueseeseina potu tuaoi. O potu uma i luga o le foloa muamua o loʻo i ai i se vaitaʻele ma le jaczzi mo ni tagata se toʻalua.

6 Marrakesh: Mandarin Andrayal Marrakech

7 romantic hotels lea e aoga le matauina o le aso alofa

Faletalimalo Mandrin Byental Marrakech. Ata: Mandarinsoental.com.

E le o le afe ma le tasi po, ae le itiiti ifo i le tolu e mafai ona faia i le siosiomaga o se tala faʻasolitulafono oriental i le Marrakesh. E naʻo le faʻatonuina o le tusi o le aso o le Valentine's Day i Mandarin Andraketan Marrakech, faʻaaogaina le igoa o le igoa o le tagata fiafia e sola ese. O tagata alolofa o loʻo faʻatali mo le 'aiga o le taeao na tautua i le pule poʻo le Villay, o le taumafataga o le afiafi, o le fitu-fitu le sauniga i le spa ma mea fiafia. Ma, ioe, o le matagofie o le sipuni o le teuteuina o totonu.

7 Mauritius: Maradiva Villas Resort & SPA

7 romantic hotels lea e aoga le matauina o le aso alofa

Faletalimalo maradiva Vistors Resort & SPA. Ata: Maradiva.com.

O le aso o tagata fiafia uma i le lelei tagata soifua maloloina o le maradiva Visas Resortrs e taofi ai le 4-itula savali i luga o le Vastivis. O loʻo faia sima o le faletalimalo i le alofa tele i le tele o vaega o lenei parataiso, ma ia faʻatulaga se tafaoga e le mafaamatalaina.

  • 8 scunningly deceat hotels i le lalolagi, lea e mafai ai ona e malolo mo se pene

Faitau atili