Faʻamalosia le sami i le pito i lalo o se fale tumaʻoti: system foliga ma le faʻapipiʻiina o ala

Anonim

O le tele o tagata e ona tagata o loʻo faʻatautaia se sana i le pito i lalo ma le taʻele, faletaele, faleuila poʻo tagamea. Peitaʻi, o mea uma e faʻafaigofieina lava i le mea moni e le mafai ona faʻavasega lelei le faʻatulagaina o seniva. Mo ia lava nofoaga, o le afifiina o le faʻafaileleina alavai e manaʻomia.

Faʻamalosia le sami i le pito i lalo o se fale tumaʻoti: system foliga ma le faʻapipiʻiina o ala 11179_1

Lima uma i luga o le taga!

Ata: GROndfos.

Lima uma i luga o le taga!

Pamu tulaga. O le Drandfoos solote2 C-3 faʻataʻitaʻiga ua mamanuina mo le palapala vai i le 75 ° C (26,850 Rullas). Ata: GROndfos.

O le vaega o loʻo i ai le faʻatonutonuga o le tagata lava ia. O le suavai o lapisi o loʻo tafe mai i luga o paipa i lalo o le gaioiga o le kalave, o lea ua tuu ai le paipa i lalo o le orptaca poʻo le faʻailoga o le opepa o le aso 20 MM mita o le paipa). O le mea lea, afai o le potu i lalo o le ae mamanuina se faletaele ma le faʻamaufaʻailoga, atonu e tatau ona e alu malosi le paipa o le poloketi (mafaufau o le paipa e le loloto i le le loloto o le leai 1.5, ma 3 m faʻaopoopo mo le tutusa lava faʻateleina le taele o le o loʻo totoe o vaega o loʻo totoe).

Faʻateʻaina o le taʻele o le taʻele o le a fesoasoani e aveese ai le latalata mai o le moe, tusa lava pe o le faletaele potu o loʻo i ai ni mita i lalo o le faʻasologa o Setema.

Lima uma i luga o le taga!

O le sanicibuc 1 faʻataʻitaʻiga (SFA), o se nofoaga pamu malosi, ua fuafuaina e aveese alavai mai le fale atoa (mai le 75 afe

Fofo le faʻafitauli fesoasoani le pamu o le pamu faʻapipiʻiina o le sami. O loʻo latou faʻapipiʻiina le pamu o loʻo fuafuaina e aveese ai alavai mai le faletaele, umukuka poʻo le faleuila (i le mamao e oʻo atu i le 100 m).

Lima uma i luga o le taga!

Ata: SFA

Lima uma i luga o le taga!

Satudouche (SFA) faʻataʻitaʻiga mo Ballbanin, agaga, bidet (15 afe o rubles). Ata: SFA

Filifilia ia faʻatulafonoina e faʻatatau i le faʻatinoina o le faʻatinoina ma ituaiga o otaota. O loʻo iai ni faʻataʻitaʻiga ua fuafuaina mo le efuefu o le paʻepaʻe (umukuka ma le faletaele) ma uliuli (faleuila), mo otaota lafoai ma vevela. Ma le isi vaega o loʻo faʻataunuʻuina e faʻatautaia e faʻafaigofie ai le latou faʻapipiʻi i le faletaele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le aufaiti faʻataʻitaʻiga (SFA) e faigofie ona faʻapipiʻi i tua o le faleuila, ma le maualalo (145 mm maualuga) faʻataʻitaʻiga nened o le pallet. E i ai filifiliga i pamu faʻapipiʻi mo le nanaina o puipui, pamuina o laʻau, tuufaatasiga ma tuʻufaʻatasia i lalo ifo o ipu fale ma faʻaputuputu mai le vaʻa mai le ea.

Mo le faigofie, tagata gaosi oloa e masani ona faʻailoa mai ai faʻataʻitaʻiga mo nofoaga o alavai ua mamanuina. Le tau o tulaga, fuafua i luga o oloa, i le averesi mai le 12 i le 70 afe afe.

  • Auala e Filifili ai Septic Mo se Fale tumaoti: Ituaiga ma Rating o le Sili Gaosia

Faʻataʻitaʻiga o le Selen faʻapipiʻi solo solo2 C-3

Lima uma i luga o le taga!

Ata puʻupuʻu, siaki alatoto i le paipa omiga, o le ventiving alatoto ma le faʻamama o le coal faamama (o lenei mea uma o loʻo faafaigofieina)

  • Ventaila i totonu o le Cellar ma le lua paipa: polokalame ma faʻapipiʻi faʻatonuga

O le a le ituaiga paipa e manaomia

I le faʻaopopoina o le pamu faʻapipiʻi, o le a e manaʻomia foʻi paipa faʻapitoa (ma le lapoa o le 22 i le 50 mm), mafai ona tumau i le laiti (0.7-1).

E lomia e geberit, sui ma isi tagata gaosi. Masani (lafoa-uʻamea ma palasitika) paipa mo omiga mo le uunaiga a le kalama e le fautuaina.

Faʻataʻitaʻiga o le tausisia o faʻataʻitaʻiga o le pamu o le pamu o alavai o alavai

Faʻataʻitaʻiga

Sanpiro.

Satelite

Satudouche.

Hidraillift 3-24

Solo solo2 C-3

Solo solo awliff wc-3

Faailoga.

Sfain

Sfain

Sfain

Apaau.

Drindfos.

Drindfos.

Tamai vai vai mea (taele, handbasin)

Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu.

Tele mea o vai o le vai (umukuka, faletaele)

Maaalu. Maaalu. Maaalu.

Faleuila

Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu.

  • Agi mai le vaega o se afa i totonu o se fale tumaoti ma faʻatonuga mo lona tutoʻatasi faʻapipiʻi

Faitau atili