Teuteuina matala o le malu o le malupuipuia: 9 malamalama malamalama ma lautele lagolago

Anonim

Matou te fautua mai pe faʻafefea ona fufulu i luga o fata matala ma faia se mea moni a le ata mai le fata!

Teuteuina matala o le malu o le malupuipuia: 9 malamalama malamalama ma lautele lagolago 11180_1

Isumu luga

Tele e masani ona faʻamamaina o se faigofie ma lelei auala e teuteu ai lau fata. Tausisi i le mataupu faavae o le "pito i luga ma le pito i lalo", e tusa lea o le poloaiga e tatau ona muamua ona i le tulaga o le mata, o loo i lalo o ni mea mamafa, ma i le pito i luga - mea e sili ona teuteu.

Tatala Ata Siaki

Fuafuaina: Boow Cootticstics

E oo lava i le sili ona racks matagofie ma taugata e mafai ona avea vetea e lapisi, ma le isi foi itu, o le fata faigofie mai Ikea o le a agavaa mo le ata i totonu o le api o talaaga totonu, pe afai e te faamama le fata ma faaaoga ni togafiti mamanuina.

Faʻafefea ona teuteu matala o loʻo mumusu

1. Tuu tusi i pusa ma ato

Se tasi o auala e teuteu ai se fata i tusi o le tuu i latou i ato maualalo ma pusa. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻavasega i le igoa igoa poʻo le mataupu. O lea o le a sili atu ona talafeagai le tusi e maua mai i le fata, e aofia ai ina ia soloiesea le efuefu iina.

O le faaaogaina o se taliaina, tofotofo i le voluma volumetric: aofia ai i luga, po o le aʻa i luma.

Tusi i pusa ata

Mamanuina: lilu totonu

Fautuaga: E mafai ona faaaoga folders pepa malo mo le teuina mita lua ma le tolu, o le a fesoasoani i le faalapotopotoga vaaia o le tusi ma avea ai le faaali mai o le shelving sili atu le lelei.

2. Tuu le tele o fata e gaogao

O nisi taimi e manaʻomia ai le musuia o le gaogao o le faia o totonu e sili ona manaia. O lenei metotia e aoga foi ma se actor o se pepa tatala. Tuua a vaega itiiti o le avanoa saoloto, ina ia faaopoopo ea ma failauga i le totonu. E le gata i lea, o le gaogao malu o le a fesoasoani i tagata eseese e maua mai i le tasi.

Afai e te le maua se vaega tele o le teuina o avanoa ma tuua avanoa gaogao foliga mai e avea o se taugata mo oe, tuufaatasia tatala fata ma tapunia i le faitotoa ma ofuvae. Mo se faataitaiga, mo racks IKE, e mafai ona faatau mai faitotoa ma tafia ma pusa faaopoopoga.

Fale ma faitotoa

Ata: IKA

3. Tuu aitema o le tasi i le isi

O se tasi o auala aoga ma le faigofie e fai ai le fata sitaili - faʻaaoga le "faʻafanua o le" tulaga o le itu taumatau o le loka o le symker. Ina ia faia lenei mea, pueina i lua fata tulaga-nofofua i le tasi po o le e pei foi o isi mea faitino i lanu ma foliga. Ole a fesoasoani lea i le paga Vaose, ato, pusa poo moligaʻo.

Symmetric ata ata

Fuafua: O fale sabal

4. Nana o aʻa o tusi

O le filifiliga o le "le mo mea uma" - nana aʻa o tusi i tua i le puipui o le fata. E foliga mai sa mautinoa o le a faʻaopopoina se potu iloga tele, ma o le a fesoasoani foi e fausia ai se monochrome totonu.

Aisea o le filifiliga "E le mo mea uma"? Muamua, o lea filifiliga o le a le fetaui ma tagata e iai tagata afaina i le efuefu. O aʻa o tusi e sili atu faigofie. Lona lua, afai o oe o se tusi vid, o le a le aoga e filifili ai le isi tusi, maua se tasi pe a uma le isi mai le fata.

Tusi Rowit Foot Ata

Fuafua: Faʻaopoopoga

O ai e ono fiafia i ai? O tagata e ona o faletusi tele o loʻo e le manaʻo e lafo mai le tech anamua, ae faʻapea foi ona faitau faʻatasi fonotaga uma. Matou te fautuaina foi oe e taumafai le ulufale atu ia i latou e alolofa i suesuega.

5. Fausia se ata i ni laina

O se tasi o le faigofie ma galulue fua o metotia o le tuuina atu o mea i ni laina. Mo se faataitaiga, i le faaputuga o tusi - laiti statuettes po o ni moligao i totonu o tuugalamepa. O lenei metotia e fai ai ni mea laiti sili atu taua ma matauina.

fata

Ata: IKA

6. Faʻaaoga e teuteu ai le felauaiga o le fata

Ua matou masani i le mea moni o ata i totonu ma laiti ata tuu i luga o fata, ae seasea ona tatou vaʻai soo se tasi e faʻapaʻu ai le fata. I lenei tulaga, o le fata i tua o le ata po o se pepa lautele e mafai ona tuua avanoa pe tuu foi matagofie, ae o mea aoga. Afai e te filifili se filifiliga lona lua, ia mautinoa e mafai ona faigofie ona tuuina atu le mea iconic.

Ata i luga o le stud o le stack ata

Mamanuina: paina e fausia co

7. Faʻatuina tusi e lanu

Faʻatulaga tusi i le lanu o aʻa, ma e le o faʻasologa - o le auala lea e faʻaalia ai lou fale faletusi. Le taliaina o talafeagai le gata i le umia o se vaega tele o le tusi: e mafai ona e na o le faatumuina o se tasi fata ma aoina lanu, ma le lona lua - uli ma tagata papae.

Fautuaga: E le gata e mafai ona e tuu tusi, ae gaga foi e le tasi le isi.

Valivali tusi ata

Mamanu: Kropat Insior Sector

8. Ono ni mea laiti

Mea laiti laititi, e foliga mai, o le a le faʻaopopoina le matagofie i lau fata, ae i le isi itu, faʻatupuina ai se lagona vaaia. o le a fesoasoani mea tetele e natia le aʻa eseese o tusi ma le vevesi i luga o le fata, toso ona mata.

Mea tetele i luga o le fata ata

Mamanu: Jonathan Raith

9. Fai lelei le faʻapipiʻi ma ou lava lima.

Afai o oe o se fiafia i tamaʻi meaa, mo se faʻataʻitaʻiga, aumai atigi mai le tafaoga pe alu ese ai ni mea lelei, fausiaina ni konaseti mai ia i latou. O atigi pusa i totonu o le tioata tauofoga po o se anquariums, ma tamai laau - i moligao - i moligao poʻo ni mea teuteu moli.

Manaia ata faapipiiina

Ata: URBANOUTFITTTERS.com.

Lagolago lautele mo le faia o se matagofie rack

  1. Faʻaaoga le "tafatolu pulega" pe a tuʻu mea. Tuu ia aitema ina ia mafai ona e taofiofi le laina ma maua le veteex o le tafatolu. O mafaufauga mafaufau e mafai ona o se tele.
  2. Seti tusi i le faaitiitia o le maualuga.
  3. Tuu faatasi faatasi o mekasini, aua neʻi tufatufaina i latou ia eseese fale, o le a fatuina ai se faʻaletonu vaaia.
  4. Faaaoga faaopoopoga teuina: pusa po o se ato teuteu, e mafai ona gaugau le trifles e tatau ai, e aunoa ma le faatupuina o le vevesi i luga o le fata.

O le tala tatala o le "moli" o lou fale. E tatau ona tosina mai le mafaufau ma teuteu ai le totonu.

Tatala Ata Siaki

Fuafua: Shanade McALMS-Fisher Insior Sector Desice

  • 11 O laʻau lelei mo le teuteuina o le lanu matala (fetaui lelei ma matagofie!)

Faitau atili