Faʻafefea ona nana le TV i totonu o loʻo i totonu: Valioga aoga

Anonim

Matou te faʻailoa pe faʻafefea ona tuu le TV ma o lea e te fiafia tele i le pa poʻo totonu o vaega, ma o le fea faʻataʻitaʻiga sili ona fetaui mo lenei.

Faʻafefea ona nana le TV i totonu o loʻo i totonu: Valioga aoga 11183_1

Mystery o le mafolafola mata

O se tasi o lauiloa lauiloa fofo o le faʻapipiʻiina o le tvs i le faʻata. I le amataga, o soʻo se faʻata e le eseʻesega ese mai le masani ai, ma pe a liliu le vaega i luga, o loʻo liua i se televise. Ata: o le faʻasalalauga faʻasalalau

Ulu atu i le TV i totonu, na o le tuua na o le lau, taumafai i le taimi ua leva. O se tasi o le muamua manuia taumafaiga na fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o ata vitio. O le masini lava ia o loo i ai se mea i se nofoaga tuufua, mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo o le taualuga. I le amataga o le setete, ua le toe maua le poloketi ma e le faalavelave i soo se tasi. O le a matou talanoa e uiga i tagata faigaluega i se isi mataupu.

Mystery o le mafolafola mata

Flat TV lg orled65w7 ma le ata "ata i luga o le puipui" (ata-i-puipui). O le TV e faʻaauupegaina ma maneta faʻamau, o loʻo latalata i le puipui. Ata: lg.

A o le tele o TVS, o le taimi nei o faʻataʻitaʻiga atonu e i ai se manifinifi manifinifi, afai e te faʻapipiʻiina le TV latalata i le puipui, mai le mamao o le puipui Ma e matua i ai i le vaalele lava e tasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, lg saini TV e maua ai le mafiafia o 2.57 mm. E mafai ona maeʻa i totonu o le superproomootos, ona o le lauʻeleʻele lea e mafai ona toso mai i le puipui o le puipui e tusa ma le 1 cm. Ma afai e te manaʻo pea e amata atoa le televise i le puipui poʻo meaafale, ona e manaʻomia lea o ni ata faʻapitoa o le a le manaʻomia le pa.

O TV masani e manaʻomia le iai o le avanoa o le avanoa i totonu o le fale ina ia le mafai ona laveaʻiina le eletise. O le mea lea, latou te le mafai ona faʻapipiʻi i lalo o le tioata pe i totonu o ni loimata maualalo. Mo ia fausaga faʻapipiʻi, o loʻo maua ai le TV o le TV o ia faʻailoga o loʻo faʻaaoga e pei o le faʻasalalauga ma le faʻaituau. E mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o le Wall o loʻo fausia, ma le atoatoa pe faʻapipiʻiina i meaafale i totonu o le potu malolo, umukuka pe, mo se faʻataʻitaʻiga, potumoe.

Mystery o le mafolafola mata

Ata: o le faʻasalalauga faʻasalalau

Mo faletaele ma isi potu ma le maualuga headity, e iai ni TV i le tulaga faʻapitoa ma le tulaga manaʻomia o le DISDURE puipuiga (maualalo IP44). O lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Aqaaaavie, Tel حساس, o le itu tutusa MATAUPU ma faʻasalalauga faʻapopoleina. E mafai ona faʻapipiʻi uma i totonu o se faʻamatalaga o loʻo i totonu o se faʻamatalaga ma luga o se puipui masani. O le "faʻaalo" e matua lauiloa pe a faʻaoʻo le TV i le faʻata i le faʻata lea i le setete o loʻo afaina ai. E tutusa foʻi le faʻapipiʻi e le faʻaopoopoina, faʻaopopo, e manaʻomia se eletise e faʻatatau i tulafono fesoasoani, ina ia mafai ona faʻatuatuaina nei taualumaga i tagata tomai.

Mystery o le mafolafola mata

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Faʻataʻitaʻiga o se puʻupuʻu lg tv tv drupted

Lg Orlert65w7v tv e mafai ona faapipiiina le faʻaaogaina o se puipui o le puipui puipui. Faatasi ai ma lenei metotia, o le TV ua toeitiiti lava latalata i le pa, i le mamao mamao, lea e mafai ona fesoʻotaʻi i se uaea mafolafola. O le faʻavae manaʻoga o se lava faʻaaogaina o le malosi o le puipui; O sea faʻapipiʻi e le fautuaina mo puipui o le laupapa po o laʻau-fiber papatusi.

Mystery o le mafolafola mata

Vaevaega: IGor Stehagin / Harda Ala o Faasalalauga

Faʻafefea ona faʻamau se TV i le puipui

O le faʻapipiʻiina o faʻagasologa e pei o le faʻapipiʻiina o masini eletise ma tamoʻe. I le amataga, o le fachete ua sauni i le puipui, o le tele o ituaiga e faalagolago i ai le tele o le TV ma le filifiliga o le tagata. E lua faʻapipiʻi filifiliga:

  • I le taimi muamua, o le TV o loʻo aofia ai se vaega, o le pito i luma o loʻo faʻaauau pea i fafo ma e sili atu i luga o le puipui o le vest (1).
  • I le isi lona lua, o le TV ua faʻaofi i totonu o se nik o le atoa, ma o le screror cond i luga o le tulaga tutusa ma le puipui, o le, o le soʻoga i le soʻotaga (2).

O se pepa faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻiina mo se TV ua faʻapipiʻiina i se nichhe. Malosiaga uaea ma uaea o loʻo faʻailo mai ai faʻamatalaga (Mo se faʻataʻitaʻiga, o Antenna e tautua i pu i le pito i tua poʻo le itu itu. Uma uaea uma o loʻo fesoʻotaʻi i le TV, o loʻo faʻapipiʻi e le tagata lava ia e ala i le faʻapotopotoga i le mauga pusa.

Mystery o le mafolafola mata

A fuafua se fausia-i le TV, e taua tele le filifilia o le nofoaga saʻo e fausia ai - o le mea e le mafai ona faʻaoʻo mai le tele o moli i le isi nofoaga ).

  • TV i luga o puipui i le potu malolo: 6 mamanu filifiliga e te talisapaia

Faitau atili