O le eletise eletise i luga: O mea taua e tatau ona iloa

Anonim

O le a le lelei o le sili ona leaga o loʻo galulue mai le eletise, oa mea e mafai ona latou maua, pe faʻapefea ona faʻapipiʻi saʻo ma faʻaaoga? Matou te tali i nei mea ma isi fesili e uiga i le lauiloa ituaiga o umukuka masini.

O le eletise eletise i luga: O mea taua e tatau ona iloa 11187_1

O le a le mea e sauniuni ai le eletise mo i matou?

Ata: Nofoaga

O le a le mea e sauniuni ai le eletise mo i matou?

Bosch kuka plals: faʻataʻitaʻiga pkm675dp1d, slider sui (40 990 rubles). Ata: Bosch.

O le ata o faʻataʻitaʻiga o le masini eletise e sili atu lemu nai lo, faʻataʻitaʻiga, o fausaga o tagata atamamai ma ii, i le tele o tausaga ua i ai ni suiga taua. Muamua, o le faʻauiga o le kuka o le kuka, e faʻateleina, i le amataga o le 2018 ua latou nofoia e tusa ma le 30% o le aofaʻi o faʻatau. Lona lua, e matua mou atu mai le faʻatau atu o le kuka kuka kuka i luga o le tele o puaa o puaʻa. O le sili ona lauiloa o le galuega o le lalagaina mo faletalimalo vevela o lo o tioata chite.

O le a le mea e sauniuni ai le eletise mo i matou?

I luga o le faʻauiga o le maualuga o le maota (AEG), mafai ona tuu ni mea e lima o ipu ma faʻatonutonu le muteti ai i mea uma. Ata: AEG

O le a le class cermics?

O le a le mea e sauniuni ai le eletise mo i matou?

Faʻataʻitaʻiga PXV851FCF1E, faʻatosina atu le vevela, paʻi atu i le vaega (73 99 990 gi.). Ata: Bosch.

Vaʻaia, o lenei mea e tutusa ma le tioata uliuli. O le mea taua o le Astotropy o le Humarmal Access: O le vaega e sili atu le tausia lelei i le tasi itu (pefula i le vaalele o le potu), ae lelei i le isi lua. Faafetai i lenei meatotino, vevela mai le lafu o loʻo i lalo o le vaega faʻasalalau atu i luga ma vaivai e alu i itu. O se isi mea e aoga ai le tioata o le clataracs o lona maualalo maualalo le maualuga o le laina o le lautele. O le selau o le tele o taimi e itiiti ifo nai lo le almininum ma steel, sefulu taimi i lalo ifo o le tioata. Faafetai i lenei foliga, o le tioata-ceramic ua lelei le mataituina o feololo o le vevela i le vevela ma, fai mai, e le tau le mautonu le vai malulu i lona vevela.

O le a le mea e sauniuni ai le eletise mo i matou?

Faaosoina le kuka kuka. Faʻataʻitaʻiga SMP 658 (Whirlpool), W aoina laina (74 990'ai.). Ata: O le a le mea.

O le vaega autu o tioata tioata-ceramic pepa pepa i Europa o le Schot Glas Glas Worts (CONJOCO FRANGERS), ma le gaosia o le kuka O nei faʻailoga e lua o loʻo faʻaaogaina.

O le a le mea e sauniuni ai le eletise mo i matou?

Muele 'aufaʻafemeina panels ma himpcontrol galuega sili ona faigofie faʻafaigofie le faiga kuka. Sensors fausia i totonu o le Induction Bueme Buemen Communine Lagolago le manaʻomia o le vevela i le taimi atoa kuka. Ata: Miele.

O le a le mea e sauniuni ai le eletise mo i matou?

Faʻataʻitaʻiga eletise eletise ehh933320nk (mai le 21 afe o rubles). Ata: Electrolux

O le upu "tioata-ceramic" amata i se tulaga e moni, ma o lenei e masani ona faaigoaina o le kuka o le ata maualuga po o le "halogn" i lalo. Peitai, i le aso o le a le faigofie ona maua se pepa kuka i le faʻatau atu ma le laʻau manaia. E oʻo i le pito i lalo o le tau o loʻo i lalo (e oʻo atu i le 10 afe orbles) sili atu nai lo le 95% o faʻataʻitaʻiga uma o loʻo faʻaaogaina i totonu o conmimics. A faʻatauaʻomaga, e le mafai ona e maitauina le eseesega i le va o ia tioata ma tioata-sima, ae o le a le mafai ona e faʻagaloina ai le kuka. Vailaʻau o vailaʻau i nei mea e ese mai, ma o oloa faʻamamaina mo i latou o loʻo fausia e ala i tusitusiga.

Afai e te amata faʻaaogaina le umukuka e aunoa ma se tele o le arsenal o le matua o le mancepan ma se pan, e aoga i le vave mauaina se kuka i luga o le vevela.

O le a le mea e sauniuni ai le eletise mo i matou?

Ata: Tapunia / fotodom .ru

O le a le mea o loʻo faʻaosofia ai le faʻaleleia o mea?

O le a le mea e sauniuni ai le eletise mo i matou?

Faʻataʻitaʻiga Bhi6889010, Tolu Faʻamaumauga CREGO, Togafitiga o le pito i luma, Sliderac pulea (38,800 rubles). Ata: Hansa.

O loʻo i ai i le vevela o le vevela o le faʻatauina atu o le pule i le eletise o loʻo i ai, o loʻo faʻaalia i se suiga maneta maneta. Afai o loʻo matou vaʻai atu i lalo o le tioata tioata, o le a matou vaʻai i gaioiga atinae o tagata i luga o le mafiafia o le 'apamemea apamemea. O se taimi maualuga o loʻo i ai nei o loʻo sapalaiina atu i le tautua, ma o se isi vaega o electromagnetic fanua o loʻo tupu faataamilo i le Clil. O le mea lea, na fiafia ai, fiafia i le tagata palota i le pito i tafatafa o namea mea na afaina ai nei mataupu, i lenei tulaga i ipu. Ina ia matauina le tulaga o le faʻauiga o le heduction heating, o le uʻamea e tatau ona maneta - faʻatasi ai, o le pito i lalo o ipu o loʻo i ai se vaega o le Ferromagnet (e masani lava uʻamea). O le ampini o le amminim poʻo le tioata i luga o le faʻailoga o le a le vevela.

O le a le mea e sauniuni ai le eletise mo i matou?

Faʻauiga le kukaina o le Aeg HKH81700XB (195 afe rubles). Ata: AEG

  • Uma e uiga i le toduction papatusi: Mataupu Faavae o le taotoga, lamatia ma faaletonu

Sili ona lelei kuka

O le a le mea e sauniuni ai le eletise mo i matou?

Hansa agai atu i luga. Faʻataʻitaʻiga Bhiw68308, Faʻaputuputu o otometi, tolu Autobrograms (23,200 rubles). Ata: Hansa.

O le kuka i le kuka o le kuka e mafai foi ona tuʻufaʻatasia i totonu o le polokalama o le poto otometi faʻatonutonu (io aso uma o le olaga ua taʻua o le "Fale Sty").

O le sili ona lauiloa filifiliga o le tuʻufaʻatasia i se tasi maka faʻapitoa faʻatasi ai ma umukuka pulou. O le taimi o le kuka o loʻo ki luga, o le otometi e tutusa ma le ofe, ma pe a o le faʻamafanafana ua tape - liliu ese le manava pe a uma le taimi (5-10 minute). Ia faigata i totonu o le fua faatatau.

O le a le mea e sauniuni ai le eletise mo i matou?

Faʻasalalauga CCKBar gaggenaau ma se fale-i le manava o le tino ma se mimilo-pata paltal o loʻo avea ma taʻavale maneta. Ata: Gaggenana.

O le isi lomiga o le Smart luga o Selemen e faʻaaogaina Frysensersor Ferson Sensor (Bosch ua taʻua o le atoatoa). Faatasi ai ma lana fesoasoani, pe a maeʻa le faʻamafanafana, o le vevela manaʻomia e faʻapipiʻiina mo le falai - ia e aloese mai le mu.

O le a le mea e sauniuni ai le eletise mo i matou?

O le faʻafesoʻotaʻiga o le pamu o le kuka e mafai ona faʻatino e faʻaaoga ai talosaga apalai mo le laulau. Ata: Tapunia / fotodom .ru

  • Faʻafefea ona faʻamamaina le ogaumu mai le tioata clamics e leai se faʻailoga mai le palapala: 10 auala

Masani po o le faaosofia?

O le a le mea e sauniuni ai le eletise mo i matou?

Faʻauiga kuka kuka luga mih 67838 f (Miada) ma le Freezone (33 afe). Ata: Miaia.

Le a le ituaiga o vevela e filifili ai? Faatosinaga na ia faʻamafanafana, masalo, e tele mea e sili atu. E sili atu le aoga nai lo le sili ona atoatoa vevela vevela, i le saoasaoa o le vevela o le vevela, o le solitulafono burner pe tusa o le kesi. O le mea lea, faʻatosina atu 'olo ua maua mai le pasene e 30 sili atu le tamaoaiga. I se faʻaopopoga, o le faʻauiga o le kuka i luga o le saogalemu o le saogalemu. A uma mea uma, e leai se nofoaga sili ona vevela i o latou laufanua.

O le faʻailoga o le i ai o le i ai o ipu e mafai ona aoga tele mo le faʻagaloina tagata: faaosofia masini faʻaaoga e aunoa ma le ipu o le a tape.

O le a le mea e sauniuni ai le eletise mo i matou?

Faʻauiga le kuka o le Bhi688638 (Hansa), Beread Spors, Parader (29 900 Rullas). Ata: Hansa.

O le vevela o le vaega e tusa ma le 80 ° C i le taimi lata mai o le pito i lalo o le vevela o ipu, ae o le vevela vevela o le vevela vevela vevela mafai 250-280 ° C ma sili atu. O le feololo le paʻi atu o le paʻi atu i le eleele i luga o le 80 ° C o le a le faia se afaina tele i le soifua maloloina, ae o loʻo i ai i le vevela o le 280 ° i le lima-o le a faʻatupuina ai le mama.

Afai o le jam o loʻo liligi i luga o le tioata clamics, e sili le tapeina e aunoa ma le faʻatuai: O le suka i le maualuga o le vevela e tali atu ma tioata.

O le a le mea e sauniuni ai le eletise mo i matou?

Faʻauiga kuka kuka luga PWP631B1E (bosch), faʻatasi ai ma le faʻatonutonuina, ma le faʻatagaina o le pito (990 gellas). Ata: Bosch.

O le isi tulaga lelei o le faʻaosoina o le kuka o le kuka o lo latou lautele faʻapitoa. Latou faʻatinoina le tele o galuega e le mafai ona faʻaaogaina i le kuka o isi ituaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻauiga kuka kuka luga e mafai ona fuafuaina le tele o le tele o ipu (tele ma foliga o le pito i lalo) ma e sili atu le tafe o le pani poʻo le pus. E faʻateleina ai le lelei o le faʻatinoina o masini ma le lelei o le taʻele o le ogaumu, aemaise mo ipu o le le faʻapitoa lautele ma foliga.

O le a le mea e sauniuni ai le eletise mo i matou?

O loʻo i ai le sili ona lelei le kuka kuka i luga o le ipu o loʻo lalagaina ai ipu, aʻo le vai-ceractac pauna lava ia e ofuina vaivai. Ata: Tapunia / fotodom .ru

Aisea e le suia uma ai tagata uma e faatupu vevesi? Vaega iinei o le mafuaʻaga i le maualuga o le tau o faʻataʻitaʻiga ma le faʻaosoina. E ui o le taimi nei ua faasolosolo ona faaitiitia le faʻaititia: E mafai ona e mauaina atoa le tele o le kuka o le le iloa o tagata faʻatau lauiloa (BOKA, HANSA, Mentat, Danet, Mentat, Mitial. I se faʻaopopoga, o le tele o fale o le fale e le manaʻo e vaeluaina ma le tele o ipu - suia uma le "le aoga" le aoga "o le mafai ona i totonu o le apamemea.

O le a le mea e sauniuni ai le eletise mo i matou?

Afai e te aveese le vaega tioata-sima, matou te vaʻaia ai le lafu sili o loʻo vaevaeina i lalo o la, faʻalauiloaina ai Ata: BorOS Bezel / Haveda faʻasalalauga

O a aoga e maua ai tekinolosi fou?

O mea nei e mafai ona sili atu nai lo le kuka o le kuka o le kuka o le kuka E oʻo lava i le faigofie i le mamanuina o le kuka o le kuka o le vevela, e i ai ni faʻailoga o le toe faʻatulagaina o le 'aina, tasi poʻo le faʻafanua e faʻatele E masani foi ona aiaia e poloka ai le pulega (aoga filifiliga pe a fai o iai tamaiti laiti i le fale). Ma sili atu le alualu i luma faagasolo tomai kuka, atonu e tele nisi galuega faaopoopo. O nisi nei oi latou na:

Kuka vaega ma eseese ituaiga

O se vaega tele lea, o se tulafono, pe tusa o le afa o le vaega atoa o le kuka luga (ma i nisi faʻataʻitaʻiga o le vaega taugata, o le atoa kuka). I totonu o lenei itu, e mafai ona e faia ma toe faʻaleleia le nofoaga vevela, sui o latou foliga ma lapoʻa. Tele tagata gaosi oloa e ofoina atu a latou lava filifiliga mo se tasi o se sone. Mo se faʻataʻitaʻiga, AEG i le sauniuniga sone o le freezone e mafai ona tuu le tele (e masani ona ofi i le tolu saucepans / pan) ma e mafai ona e faʻaosofia ai i le kuka. O le Split Divice faʻatagaina oe e vaeluaina le fua faatatau o le fua o le sone i le lua tutusa tutusa ma le siosiomaga vevela. I le Hob of Slainms, o se sone tutusa e taua o le agamalu, ma i le Horpoint Models - Flexine Tekonolosi.

Mamafa o le vevela (mana, booster, parboost)

Afai e te manaʻomia Manaʻomaina Manaʻomia, o le pule o le pule o loʻo faʻaalia ai le faʻateleina o le sapalaiina o le eletise i le tasi eletise i le tasi itu o le sone. O le gaioiga o lenei galuega e faʻatapulaʻaina i le taimi (masani 10 minute).

Malolo

E tupu mea e te manaʻomia ai le tuʻua o le umukuka i le taimi o le sauniuniga. O le taofi + alu (pe taofi & alu) foliga faʻatagaina oe e taofi i le kukaina o le tasi paʻi i le ki ma toe amata galuega. Popole le kuka ma toe faafou ma le tasi kiliki. I nisi tagata gaosi, o le faʻamafanafana ua vavaeeseina mea uma, i nisi (mo se faataʻitaʻiga, faʻameaalofa) o le blen o le a liliu i luga o le paʻu e le polokaina.

Faapagaina Malosiaga Pule

O le sliders na taʻua muamua o le faʻaseʻe mea na faʻaaoga, lea na faʻaaogaina, faʻataʻitaʻiga, i latou ma tutusa o le leo leo. I luga o le kuka luga, o se faʻafanua o le faʻasoasoaina o le faʻafanua o loʻo faʻaaogaina: ina ia mafai ai ona sui le malosi i le tulaga manaʻo, ua lava e amoina se vaega o le fua o le fua.

O le eletise eletise i luga: O mea taua e tatau ona iloa 11187_22
O le eletise eletise i luga: O mea taua e tatau ona iloa 11187_23
O le eletise eletise i luga: O mea taua e tatau ona iloa 11187_24

O le eletise eletise i luga: O mea taua e tatau ona iloa 11187_25

I le faʻatauaina o le kuka kuka, e faʻaaogaina e AEG Simifeol Mana Mana Faatonutonu. Ata: AEG

O le eletise eletise i luga: O mea taua e tatau ona iloa 11187_26

Faʻailoga o le faʻamafanafana tulaga autu pito i luga (17 paʻu laasaga) i totonu o le seiri 6 (bosch) faasologa o mea e tosina ai fetumata. Ata: Bosch.

O le eletise eletise i luga: O mea taua e tatau ona iloa 11187_27

O le masini faʻaseʻe swivel o loʻo faʻaliliina mo le faʻatulagaina o mea ua tupu i lalo o anamua. Ata: BorOS Bezel / Haveda faʻasalalauga

Malosiaga / Malosiaga Galuega

O le pule o le pule (AEG) poʻo le pule malosi (BOSCH, NEECH, SIEMENS) faʻatagaina oe e suia le malosi o le vevela, agai i luga o le laupapa.

Tausiga o le galuega (faasao) vevela

O lenei tekonolosi faʻatagaina e faʻatumauina le vevela o le tioata clamics mai le 40 i le 70 ° C - o le a mafanafana.

Faapipiiina ma le fesoʻotaʻiga o le hob

Faʻapipiʻiina o le kuka luga o loʻo faia i le fanua fanua, o loʻo tipi i totonu o le laulau i luga mo le tele o le vaega o le faʻapipiʻiina o masini (o le tele o faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai i le faʻafefeteina o matata o loʻo maua ai le faʻapipiʻi). A maeʻa ona fausia le fanua o le fanua (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o se eletise), o ana pito ua faʻamaufaʻailogaina i se faʻailoga poʻo le kalama, ona faʻaofi ai lea o le kuka mai le pusa. Ina ia fesoʻotaʻi, o se tapulaʻa mana eletise e faʻaaogaina, o le a masani ona tuʻuina i lalo o le countertaptop.

O le a le mea e sauniuni ai le eletise mo i matou?

Ata: Tapunia / fotodom .ru

O le a se mea e tatau ona e iloa e uiga i ERGONOMICS?

O le geometry o le mea nei o le eletise eletise e faigofie tele pei o "uliuli sikuea" male, o se tulafono, o le monolithic uliuli. Peitai, iinei i faʻataʻitaʻiga eseese o faʻataʻitaʻiga atonu e iai ese eseʻesega. Latou te popole tele i le faʻatonutonuina o le faʻatautaia o le vaega, nofoaga i luga o faʻailoga, faʻaali atu faʻamatalaga. Taumafai e siaki pe o le a le faigofie ona tali mai ai le pa pia i lau tago. O nisi faʻataʻitaʻiga e faʻaaoga ai masini faʻaliliuga.

Mai mea ofoofogia i lenei vaega, matou te maitauina mispadpad (neks, skinmen, gaggenuna) - o se mea e sili ona ave. E maua ai le saʻo ma malamalama pulea i luga o mea uma kuka. Ma a maeʻa le iʻuga o lana galuega, e mafai ona aveeseina - o le puipuiga mai fafo atu i tamaiti.

O le a le mea e sauniuni ai le eletise mo i matou?

Faʻataʻitaʻiga Aeg HKH81700XBB. Ata: AEG

O le i ai o togafiti taulima, tapō poʻo le tala, fai mai, o le uʻamea faʻavaʻa ina ia faigata ai ona faʻatumauina le pale pale. Ma o le tioata-ceramic e tasi le sese - e ui lava e ui lava e vaivai, ae ulufale i le vailaʻau talimalo ma le suka. O le mea lea, afai e te faʻamago poʻo le susu i luga, e manaʻomia, ae leʻo le ato, solo le vai ina ia le faia ai le vai. I se tulaga faapea, o le galuega a le toe faʻaleleia atili le faʻaleleia o le galuega e aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻatoʻilaloina o panelage telle, o 'ie puipui e mafai ona maea i le 20 sekone ma le tasi paʻi, toe faʻavasega ipu ma solo le fale puipui e aunoa ma le suia o le ipu.

  • O le a le eseesega i le va o le Orduction ogaumu mai le tioata-ceramic ma o le a le mea sili e faʻatau ai

Faitau atili