7 O mea e leʻi mafaufauina e mafai ona faʻaaogaina mo le teuina i se tamaʻi fale

Anonim

Puf ma se lapotopoto tapuni poʻo se faaputuga ma se atigipusa mo nusipepa ma mekasini - i se tamaʻi potu e aoga e faʻaaogaina e le sili ona manino mea taua.

7 O mea e leʻi mafaufauina e mafai ona faʻaaogaina mo le teuina i se tamaʻi fale 11189_1

1 moega ma le solomuli fata

I se tamai fale mautotogi, e te mafaia ma e tatau ona e mauaina se nofoaga mo le moega atoa, ma tagata mamanu e masani ona taumafai e faʻataʻitaʻia se isi nofoaga moe. Ae faʻatau mai le moega e aunoa ma pusa ma le teuina o faiga - o se vai puʻupuʻu puʻupuʻu. Ae maise lava, e mafai ona latou teuina e le gata i le moega, ae gaga foi ofu vaaia ma seevae.

Moega ma litaea atigi ata

Mamanuina: Jigsaw Insitiras tusiata

2 pofu ma le lalagaina tapuni

Puff tele e masani ona faia le vaega o le fesoasoani ma le itiiti ifo - nofoa. I se tamaʻi fale, e oʻo lava foi o soʻo se fesoasoani e tatau ona faia se galuega faʻatino, mo se faʻataʻitaʻiga, e aofia ai se isi teuina faiga. Puf ma se lipine tapuni ma se faʻalauteleina i totonu e mafai ai ona e teuina ni mea, e aofia ai lavalava o vaitau, pe gagau meataalo a tamaiti.

PUF ma le ata faʻapipiʻi tapuni

Fuafua: Jamie Mctaatilis

Ma i le ala savali, o se tautoga e mafai ona avea ma nofoaga sili e teu ai seevae.

Teuina le pu

Ata: Tupu Mebel

3 Pepe COT ma fata

Ma le toe afio mai o le tamaititi i totonu o le fale, e le gata i le fiafia e sau, ae o le leaga foi. Ma o ia o le fili autu o le aulelei o totonu. Ina ia mafai ona nonofo lelei mea e talafeagai i le tulimanu o tamaiti, pei o le faaputuga o popo mo se avanoa vave poʻo le rattle, filifili se pili i se isi teuina o faiga.

Pepe Cot ma Shelves ata

Fuafua: Dupuis-mamanu Corp

4 kofe laulau ma fata

E uiga i le aoga o le laulau kofe mo se fale mautotogi e eseese manatu. O nisi e talitonu e avea o se avanoa le talafeagai i luma o le sofa, o isi e le mafaufauina o latou olaga e aunoa ma ia, aua e faigofie ona tuu se ipu ti, tuu le laptop a o galue ai. Matou te talitonu o le laulau kofe o se suiga matagofie o le potu malolo, ma fata mo malupuipuia mo le teuina o le a fesoasoani ia aoga.

Laulau kofe ma fata ata

Mamanu: athonny baratta

5 sofa ma le aoga i tua

I le tele o faleoloa meafale, sofAs e masani ona maua i le poto o le malosi ma tua e suia le fata. O le fetaui lelei tele o tusi ma mea taua, o loʻo faʻaleaogaina le manaʻoga e tuu ese le mea e tuu ai le tino - o se auala sili e sefe ai le tamaʻi fale i totonu o le tamaʻi fale i totonu o le tamaʻi fale i totonu o le tamaʻi fale i totonu o le tamaʻi fale i totonu o se tamaʻi fale i totonu o se tamaʻi fale i totonu o le tamaʻi fale.

Sofa ma le ata i tua

Mamanu: o tagata o le tagata ma paaga

6 nofoa ma se kapoti i tua

I se tamaʻi fale, soʻo se meaaaga e tatau ona aoga, e oʻo lava nofoa. Aisea e le faʻaogaina ai mo le teuina o mekasini poʻo nusipepa, e mafai ona faitau i luga o se ipu kofe i le taeao?

Nofoa i le kapoti i tua o le ata

Fuafuaina: Fale fatufatu Fale

7 lua-lua le moega ma le teuina o faiga

Sii le moega i le fogafale lona lua o se manaia fofo mo se tamai avanoa. Peitai e tatau ona auai Meterdot e tatau ona auai - Mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo o le nofoaga ma le maota mo tusi. Nai lo le faʻatauina o le tolu ituaiga o meaafale, vaʻai se vaʻai i modul modules e aofia ai moega, fata ma le laulau.

Lua-tier moega ma le teuina o ata

Fuafua: Lark tusiata

  • Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia le teuina i totonu o se tamai potu: 8 manaia manatu

Faitau atili