Faʻavasega tulaga o se tamaʻi potu o se tamaʻi fale: saua le saua mo se tagata talavou

Anonim

Faʻatupuina o Vaega o Vaega, faʻafesoʻotaʻi le Loggia ma faʻamamafaina se aotelega fou, o le tusitala o le poloketi faʻatulagaina avanoa i se potu malolo, umukuka ma se potu laei i sina vaega. Mamanu style - faaitiitia i le maualalo o elemene.

Faʻavasega tulaga o se tamaʻi potu o se tamaʻi fale: saua le saua mo se tagata talavou 11193_1

Sima anccictism

Potutuo

Manaoga o le tagata faatau

I se tamai povi povi, toetoe a leai se pa puipui e manaʻomia le faʻatulagaina o avanoa avanoa. O le tagata e ona, paie talavou o galue i se kamupani tele e fiafia e kuka ma matamata i tifaga, faʻapea foi i mea faʻapitoa - lelei.

Sima anccictism

Potutuo

e uiga i le poloketi

Ina ia faaleleia le galuega o le Odnushki, o le tagata ofisa e faʻailoa mai e tuʻufaʻatasia ai le umukuka ma fale nofo ai, o lona uiga o le nofoaga o loʻo i ai i le fale oloa). Talu mai le ala savali o loʻo iai sina metotia, ua fuafuaina e tuʻu vave i le va ma ua tatala le potu, o le a faʻatupuina le taufaasese o se lautele avanoa. Sefe le vaega o le sone sone o le a fesoasoani i le faʻapipiʻi o le taulaga i totonu o le potu ofu.

O le a tumau pea le mea o le a tumau i le amataga - o le a sili ona faateleina ona o le alatele. O lenei "nonogatupe, o le a afaina ai le faʻaaogaina o le mea mulimuli, ae o meafaigaluega o le faletaele o le a faʻatupuina sili atu tulaga masani. Logginia pe a uma ona auai e auai i le potu. O le glase i totonu e faʻavaivaia, o le iunite pito i lalo o le a le ootia, o le a faʻapipiʻi se eletise eletise i le Loggia. O nei gaioiga e sili atu ona soʻofaʻatasi, ae o le a tuʻuina atu le 'aufaʻa-Matagaluega o Naleti.

Sima anccictism

Potutuo

Potutuo

I le teuteuina o puipui, e manatu e faʻaaoga ai le lamolemole lamolemole ma le fausaga faʻapipiʻi i lalo o sima. O le mea muamua e iloga i le sili atu o le aoga, ma le fesoasoani a le lona lua e faigofie ona fausia le sili ona manaomia - i lalo o sima. I luga o le fola i sone uma, vagana le faletaele, tuu le laupapa fale laupapa.

Sima anccictism

Umukuka sone

O le poloka pito i lalo o loʻo faʻaaogaina o se lagolago mo se pusa pa. O le a ia iloa foi i le va o le meaai ma le au-ofisa sone. A faʻauʻuina i le umukuka headset, o le a tuʻuina atu i le le faʻamaoni o le faʻamaonia o loʻo faʻaaogaina ma le tuleia-i-tatala le tatalaina faiga.

Sima anccictism

Potutuo

Sanosel

Lagolago le mataupu o se nofoaga faʻapitoa o le a fesoasoani i le pamu o le taele o le 'aiga fiafia i le fale taʻele. Faʻafetai i le tali lenei i totonu o le potu, o le a mafaia e faʻapipiʻiina ai se masini fufulu e ala i le tuʻuga. Faʻapipiʻiina o le faleuila o le a faʻafaigofie ai le faʻapipiʻiina o le faʻatulagaina ma se tane natia.

Sima anccictism

Sanosel

Vaega

Ona o le taua o le maualuga o le taualuga o le a tuʻuʻesea ai le faʻapipiʻi o le masani masani malamalama. O le aofaʻi o le vaega o loʻo malamalama ai i totonu ona o moli moli ma le tampstided ma le taʻele.

Sima anccictism

Vaega

Manuia le atoatoa

O le 'auʻaunaga o faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu i se vaʻaiga vaʻaia i le vateatea.

O le auai i le loggia o le a vave ona faamaopoopo.
O le Logginia ua taofia ma liua i se ofisa mini-ofisa. O le moe moe o le sranformer Sorfa.
Faatulagaina eseese o lavalava ofu. O le siʻitaga i le faletaele ona o le alatele o le au faʻatauga.
Alualu i luma ala i le taimi nei.
O le faitotoʻa-pene e faʻasaoina le avanoa o le faʻaaogaina o le sone.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Faʻavasega tulaga o se tamaʻi potu o se tamaʻi fale: saua le saua mo se tagata talavou 11193_9

Designer: Alexander KuzneTov

Vaeliʻili: Martina Sobolev

Matamata i luga

Faitau atili