8 manatu mo le puʻupuʻu teuina o 'ofu taumalulu

Anonim

Matou te faʻamatalaina e uiga i auala sili ona poto e teu ai seevae malulu ma lavalava ina ia mafai ona e sauni i le iʻuga o le vaitau ma aua le faʻaleagaina ai le siteki ma siteki.

8 manatu mo le puʻupuʻu teuina o 'ofu taumalulu 11197_1

Sauniuniga o mea mo le teuina

Masalo o le isi, o lenei fautuaga o le a foliga mai ai, peitaʻi toʻatele pe a le popole i le iʻuga o le faʻamamaina o lavalava ma aveese le isi vaitau ina ua uma le malologa. Matou te fautuaina lelei lavalava mama, mago ia - ona mafai lea ona e mautinoa i lana faʻasaoina.

Fur Finat e sili atu le tuuina atu i le mama faamamaina. A leai se avanoa, faaalu le fulu ma mago. O le pito i lalo e masani ona fufulu i totonu o le bystwriter i luga o se faiga faigata. Faʻamamaina o le mafanafana, ma mo tino gamer o le lima o loʻo fetaui ma le lima. O le peleue e mafai foi ona tuʻuina atu i le matutu faʻamamaina poʻo le afifiina.

A uma ona mama lau lavalava tau malulu ma mago, taimi e piki ai ni teuina talafeagai ai.

  • 12 aoga aoga mai le iCoa mo le teuina o mea na i ai

Manatu mo le teuina o mea

1. Lafo Fur Pet i le kapoti i luga o le faapaologa

SHUBS manaomia malulu. Ae paga lea, o se pusaaire teuteu o se fofo sili ona matagofie mo se taulaga fale gaosi, o lea matou te ave le tamai toto - teuina i luga o loggia. O le Kapeneta i luga o le Logisia o se tasi o sili ona manino filifiliga mo se ata faʻapipiʻi i totonu o le fale mautotogi i le fale mautotogi, ae o le tele lava tatou te fefe e faʻaleagaina. O ofu pito i luga mai le fulu, e le mafai ona e fefe - tuu se tamai katini i luga o le Loggia ma taofia le fulu ofu i ai.

O le a ofi le ofu i totonu o se tamaʻi faigofie ma se ala itiiti, ma e le tele avanoa.

Kapeneta i luga o le loggia ata

Mamanuina: O2internisina.

  • Faʻafefea ona gagau ofu o le taumalulu ma seevae ina ia latou le nofoia le atoa o le atunuʻu: 7 olaga ma le vitio

2. tuu i lalo peleue, peleue, palauvale i le gaogao afifi

Faʻamatalaga o faʻamatalaga - Aveese le voumratric mea i le avanoa afifi afifi. Faʻaitiitia Faigata, Lalo o peleue, palu mea leaga ma o palanikeke suamalie e mafai ona tuu i totonu o le okesene faʻapipiʻi i fafo ma se tele o taimi.

Fautuaga: Filifili lapopoa avanoa afifi, o loʻo ia te latou le sili lelei lelei i luga o le avanoa avanoa.

Vreutum afifi o ata

Ata: Amazon.com.

  • 8 Mauaina Manatu mo i latou e tele ni lavalava, ae leai se nofoaga

3. Taofi seevae i pusa ma saini uma paga

O le tali faigofie o le faʻatauina o pusa laupapa ma gagau o le taumalulu seevae iina. Ina ia faʻafaigofie la latou sailiga mo le paga manaʻomia i le isi vaitau, saini le pusa. Faleoloa seevae i afifi - e le o le sili ona sili ona faigata. Muamua, o le tele o le tele o afifi eseese e fausia ai se vevesi. Ma o ia, a o tatou mauaina i luga, o le fili autu o le matagofie totonu. Lona lua, o pusa e mafai ona tuʻuina atu i luga o le tele o fata ma toso ese mai le paga manaʻomia pe a tatau ai, e aunoa ma le liliu taʻitasi o latou.

Faʻailoga ma faʻailoga ata

Ata: IKA

Naʻo le tuu o seevae i luga o fata i totonu o le kapoti poʻo se potu e fai ai le taʻaloga - e le o le sili filifiliga. O le pefu o le a faʻaputuputu pea i luga o le paʻu ma le valu, o le a latou faia faʻamāina i taimi uma latou ma faʻaalu lo latou taimi.

4. Tuu le pulou i pusa faapitoa

Afai o oe o se pele o pulou, ae le o pulou, aua le tuulafoaʻia i latou i le saʻo o meaʻai. Tuu se pulou i luga o fata pito i luga - e le o le sili filifiliga. Lagona, fulufulu poʻo ni isi mea e faʻamatalaina tele, o le a e faia e toe faʻamamaina ai i latou i luma o le vanu o le isi vaitau. O le pepa pepa lava e tasi na e faʻatauina mo seevae o le a avea ma se filifiliga talafeagai mo pulou.

  • O fea e teu ai skates, skis ma isi taumalulu o taimi uma

5. Tuuina atu avanoa aoga

Avanoa i lalo o le moega poʻo le pito i luga o fale mautotogi i Kapeneta, lea e masani ona faʻaaogaina ona o le malosi-i-avanoa, o nofoaga e mafai ona faʻaaogaina i le malosi atoa, aemaise i potu atoa. Ina ia aua neʻi faʻatuina le leo leo, faʻaoga faʻapitoa o le teuina o tagata i totonu o le pusa ma mamanu pusa / ato mo le avanoa i lalo o le moega i lalo o le moega i lalo o le moega i lalo o le moega. I totonu o le atigipusa e mafai ona gagau le mafanafana suamalie, sikafu, pulou.

Taaloga o ato ato

Ata: IKA USA

6. Saili fofo e le masani ai

Afai o le teuina o le taumalulu o ofu o ofu na le tatalaina le nofoaga pe i totonu o kapeneta, pe i lalo o le moega, taimi e fiafia ai. Suʻe ni ata o Siptige poʻo pusa ma pusa ma ato iina - O ia faiga e teu ai oloa e mafai ona faʻaaoga e avea ma povi i totonu o le potu, ae le o le le nana.

Ata ata

Mamanu: Laina o fale

7. Faʻaaoga ni mea faʻapitoa o loʻo taugofie mo sikafu.

Sefe le nofoaga i luga o fata i totonu o le kapoti pe o le ofutino o le a fesoasoani i se mea faʻapitoa o le mea e mafai ona e tautau ai le sili atu nai lo le 10 sikafu ma alu i le potu.

Fautuaga: Afai o iai sau Boolen poʻo Paleni Paʻu, E sili lava le teuina o latou i pikū, a o mea e mafai ona faʻaloaloa atu. O se embodimt ma le taugofie e talafeagai mo le silika poʻo ni mea faigaluega acrylic.

Teuina o le faiga mo sikafu

Ata: IKA USA

8. Tausi lelei mea talafeagai

Ae le i faia ni mea mafanafana seia oʻo i le isi vaitau, ia mautinoa o loʻo ia te oe uma ni mea faitino talafeagai: O tautau, fula, pusa ma masini faʻapuna. E sili atu le faigofie i le tuu o ofu uma e tasi nai lo le faaluaina le faʻatauina o le teuina o se nofoaga ma gagau mea uma - ina ia mafai ona leiloa se aoga aoga.

Pusa mo mea ata

Ata: IKA

Faitau atili