Auala e Filifiliina ai se Mafutaʻi Paʻu Ma Sese

Anonim

Mo ituaiga atigi taʻitasi, ose ituaiga fefiloi e talafeagai: i luga o le laupapa, luga o le pa, i luga o le laulau ma e oʻo lava i le fola. Matou te taʻu atu ia i latou taʻitasi ia sili atu auiliiliga.

Auala e Filifiliina ai se Mafutaʻi Paʻu Ma Sese 11200_1

Faasinomaga

Nofofua-Diplesil paluia mo le nanaina o le galuega mai le Atlas faasologa (tolu faaupuga o le maualuga) (mai 4944 rubles). Ata: roca.

Faasinomaga

O se faʻataʻitaʻiga masani mo le nanaina o le tasi koloc (lanumoana) (8518 rubles). Ata: Gustavsberg.

O le fonotaga o le fonotaga o le atigi ma le palu e mafai ona faia i le itu o le fufulu fufulu, i luga o le laulau (mo le faʻapipiʻiina o le i totonu (hud) faʻapipiʻi "faʻapipiʻi" tuusao mai le puipui ma o nisi taimi o le alavai i luga o le foloa i luga o le foloa, e moni, le alofa.

Faasinomaga

O le fefiloi o le tolu pu mai le Grandera faasologa ma se maualuga, sologa lelei le faaeeina atu ma se fetuunaiga o le a tagata faifaatoaga (5.7 l / mins). Ata: Grohe.

  • Faʻapefea ona filifili se palu ma se faletaele e liligi: matou te malamalama i ituaiga ma foliga

Nofoaga mo le fefiloi i luga o le magoto

Faasinomaga

Maualuga fefiloi mo le nanaina i le countertp mai le X-Line faasologa (8900 Rullas). Ata: Vitra.

Fuafua i le ituaiga o faʻapipiʻi o le paluga o le magoto, matou te gaosia ma le tasi pu mo le tasi-avega poʻo le lua-loloto faʻataʻitaʻiga poʻo le tolu ma mea uma e aunoa ma pu e lua ma le tolu ma mea uma e aunoa ma pu. E i ai fefiloi mo le fa "tulaueleele" manatu. I le tulaga lea, o se pu mo le tafe o le potu e maua ai. O le Spronk Mafutaga mo le tolu pu e sapalaiina ma se seti mo le faʻapipiʻiina vave.

Faasinomaga

Faʻataʻitaʻiga L20 mo le nanaina i le tasi pu (mai le 4255 rubles). Ata: roca.

Fefiloi i luga o le laupapa

Faasinomaga

Metais Classic Shares Shalls Magsely Clodive Scraveraves Uctives laina (45 afe rubles). Ata: Hansgroe.

O le tele o vaega e aofia ai faʻataʻitaʻiga tuʻufaʻatasia ma tele atigi i totonu o le pu (faʻapipiʻi, ma se pesega ma semi-pou). O le lauiloa lauiloa o ala savali fufulu mo le fufuluina ma le tasi le lafiina pu (lua lima-lima ma Twin) e faʻamatala e le faʻatagaina o le faʻaaogaina ma le faʻapipiʻi faigofie. O lenei vaega e aofia ai foi le palu o loʻo fuafuaina mo le nanaina i le lua pu (faʻatonutonu le leve ma viliina) ma le tolu pu (spansud ma lua lima ua vavaeeseina). O le mataupu i le mataupu mulimuli o loo nana i lalo o le ipu.

Filifilia o se faʻafefiloi mo le magoto, uaʻi atu i uiga o le magoto o le magoto, o lona lautele, loloto (o le mamao mai le mamao i le pito i luma) ma le maualuga o le ipu. O le faʻamafanafanaga o le faʻaogaina e faʻalagolago i lenei.

Faasinomaga

Nofofua-Diflesion Shoppet U faʻataʻitaʻiga ma le itu e faʻauigaina, faʻavae i luga o le ata geometric foliga (8990 p). Ata: Vitra.

Faasinomaga

Juno faalua paluluga mo le nanaina i le tasi pu (5890 rubles). Ata: Vitra.

I le fefiloi mo se vaipuna mo le tolu pu o tagata gaosi mea e faʻapipiʻi ai se seti faʻapitoa mo le faʻapipiʻiina vave ma le laumata o le laumata, e faʻafaigofie ai le faʻapipiʻiina o mea. O le Eyeliner e mafai ona lua ituaiga: faigata ma fetuu. I lalo o le laina malosi, e manaʻomia le malamalama i le ata o chrome-pamu apamemea tui, ma i lalo o le sprepfuble - o loʻo taofia ai hoses e puipuia e le matagi e puipuia ai e le toto.

Auala e Filifiliina ai se Mafutaʻi Paʻu Ma Sese 11200_11
Auala e Filifiliina ai se Mafutaʻi Paʻu Ma Sese 11200_12
Auala e Filifiliina ai se Mafutaʻi Paʻu Ma Sese 11200_13
Auala e Filifiliina ai se Mafutaʻi Paʻu Ma Sese 11200_14

Auala e Filifiliina ai se Mafutaʻi Paʻu Ma Sese 11200_15

Tasi-o-itu uʻamea uamea o aso nei o loʻo tatala ai tagata, faʻailoga monolithic (36 934 rubles.). Ata: roca.

Auala e Filifiliina ai se Mafutaʻi Paʻu Ma Sese 11200_16

Na o le faia o le palu (faʻapipiʻi i totonu o le tasi pu), o le lanu o le taupulega o loʻo ogatasi ma le leo o meafale o meaafale (mai le 35 afe o rubles). Ata: Villeroy & Boch

Auala e Filifiliina ai se Mafutaʻi Paʻu Ma Sese 11200_17

Fefiloi mo le nanaina i totonu o le tasi pu o nei pos mamanu diakyx dorkel (5990 rubles.). Ata: Asserkraft.

Auala e Filifiliina ai se Mafutaʻi Paʻu Ma Sese 11200_18

Fefiloi mo le nanaina o le tolu amo pu, o le ituaiga o spot - cubic-cylindrical (23 750 rubles). Ata: Kverti.

Fefiloi luga o le puipui

Faasinomaga

Maualuga tasi-tulaga fefiloi mai le X-Line faasologa, fuafuaina mo le Sese-Bowl (5970 Rullas). Ata: Vitra.

O faʻataʻitaʻiga mo le mutia i luga o le puipui o loʻo faʻaaogaina ma le magoto e aunoa ma se pu i lalo o le palu. O le asō i le Grind Actides of Fausiaina o le Fasioti, pe a faʻapipiʻiina o loʻo i totonu o puipui, pei o se tulafono, e le mafai ona vaʻaia. I lea tulaga, o fesootaiga uma o lo o nana i lalo o le fusi. Fafo, na o le sasaina ma le puleaina o le augatasi tumau. Fuafua i luga o le lapoʻa ma le mamanu o le magoto, o nei fefiloi o loʻo gaosia ma lua eseese le malosi. I vaega o i totonu o le natia faʻapipiʻi, e tatau ona ofuina, e iai se avanoa i fafo, ma le mea na tupu, ua lava e aveese le faʻasaina o le pa ma le pulea tupe.

Faasinomaga

O le asthetics o le faʻaititia o le palu e lua mo le lua o le pu bozz (15 120 rubles). Ata: Kverti.

Foliga o le fausia-i le palu

Faasinomaga

Signax s (3500 olo.). Ata: Vitra.

Vavaeese gaosi (SMIXA, Bisho, Hansa, Hansgrothy, tulaga lelei, kiversi, ORAS, ma isi mea e faʻapipiʻi ai o le faʻapipiʻi o le vaega I nisi tulaga, ua naʻo le faʻapipiʻiina o le tulaga, o le palu o le node o loʻo sapalaiina faʻamaeʻaina ma fafo (mo se faʻataʻitaʻiga, i le Unibod Univer Hansgroe). I isi, o se seti atoatoa o loʻo ofoina mai, lea e aofia ai se faʻagaioiga faʻafefiloi ma se pulu potopotoga (mo se faʻataʻitaʻiga, Freexx-Braxx O le faʻapipiʻi faagaoioiga o loʻo faia i le tulaga faʻaleleia.

Faasinomaga

Fausia-i le palu mai le sufitu o le suti (o le pito i fafo o le 16,200 rubles). Ata: Vitra.

Fefiloi luga o le laulau

Faasinomaga

Aquita nofofua-pasene fefiloi (i ona po nei sitaili), o le umi o le lima o le 10 cm, o le maualuga o le lima o le 7.6 cm (6180 rubration). Ata: ORA.

O le ua taʻua o le Dektop Partyer mo le faʻapipiʻiina e le manaʻomia se itu o le magoto, ma meaaiga, aemaise lava, o le laulau pito i luga o le uati o loʻo tuʻufaʻatasia pe o fea o loʻo tuʻufaʻatasia pe o fea o loʻo iai. Mai le Tryeset Skider, o le Desktop faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i le sili atu le faʻatagaina ma se maualuga aoga maualuga. Lea e mafai ai ona e faʻapipiʻi i le galuega i se mamao mai le pesini.

O le palepa o le fefiloi e tatau ona faia tele ina ia mafai ona e faigofie ona fufulu ou lima pe fufulu, aua nei tauina puipui o le atigi. Afai e tupu lenei mea, o masini e le fetaui ma le tasi le isi.

Faasinomaga

O le tasi-tulaga maualuga fefiloi ma le mutiaina i luga o le metaris sporac laulau pito i luga e mamanuina mo se satelite i le ituaiga o le pesini, vai). Ata: Hansgroe.

Fautuaga talafeagai

Faasinomaga

Fefiloi o le manino geometric foliga o loʻo feagai ma le nanaina i ni pu e tolu (mimilo, valtis i le faiga o satauro) (26,89ʻau.). Ata: James Teteli

Faamolemole ia matau: O le paluluga o le 250 mm maualuga e sili ona aoga pe a fai o loʻo e fuafua e faʻaaoga le magoto ma mo isi laina vai (mo le faʻamamaina o tamaiti).

Faasinomaga

Maualuga (182 mm) tasi-daplesil desktop paluy griferia, moe umi 125 mm, paluga mamanu - tuufaatasiga o le lapotopoto tino ma le le-mafolafola o le tino (293. Ata: leai.

Otototototoese

Faasinomaga

Fausiaina-i Twin Juno Party mo SOKRO MA SWAROVSKI CRASTSTS, PVD Beale Coeating (26 350 Cloud.). Ata: Vitra.

O lenei vaega e aofia ai mamanuina o Fatits-racks mo vavae ese tutu i luga o le fola atigi - o se fofo sili ona ofoofogia ma taugata. O le faapipiiina o sea paluluga e matua faigata ma e mafai na o le tulaga o le tele o le toe faaleleia. O le sapalaiina o le vai vevela ma malulu, faʻapea foʻi ma pum o le a tatau ona faʻapipiʻi i le fusi o le fola.

Faasinomaga

AXOR UNO SHEL HELLY SALAME, ITDODOOR, MA TOTONU, PHONEX O LE VASEGA LE MAFAI ONA 5 L / MONTODS AXOR MEXORT MO LE SHANT MEBORD MO SHANT MIXCE HOUCETH MO FUA.). Ata: Hansgroe.

Fefiloi ma le Shell tulaga talafeagai

Faasinomaga

Metropol metropol montage (23 500 rubles). Ata: Hansgroe.

O le loloto o le pesini o le hardbanin, o le maualuga maualuga le palu e tatau ona. Loloto le magoto (200-220 MM) manaʻomia se maualuga fefiloi (mai le 250 mm), toetoe lava o soʻo se filifiliga o le a fetaui i le averesi o le ipu (170-10 mm).

Faasinomaga

Faʻataʻitaʻiga o le nanaina o le kisi i luga o le lua pu i luga (10 300 rubles.). Ata: Hansgroe.

A o le vaipuna o le "laiti" (110-140 mm), ona manaʻomia lea o le filifilia o se maualuga maualuga fefiloi ma le 150 mm), o le a faigata o ona lima, ma le maualuga - vai o le a amata ona sosolo i luga o le tagata faaaoga ma luga o le fola. E manaʻomia e le fefiloi e le latalata i le pito i fafo o le magoto o le magoto o le a le sasaa i le vai. Sili ona lelei, pe afai o le loloto o le fufulu fufulu o le a 480-610 mm. Faatasi ai ma se lautele burbasin (sili atu nai lo le 650 mm) e taua o le scratch i le umi na mafai ai. O lenei mea o le a e mafai ai ona e le gata i o lima, ae na ou fufuluina foi.

Faasinomaga

Ata: Hansgroe.

Faasinomaga

Fefiloi mo skin-bowl nst gisty gentndy (mai le 8620s rubles). Ata: Vitra.

Faasinomaga

Tasi-tulaga o loʻo i ai le embossting sooupu mo nst tyndy paʻu (mai le 6630 rubles.). Ata: Vitra.

Faasinomaga

Maualuga maualuga mo skin-bowl mistax s (mai 43335 rubles.). Ata: Vitra.

Faasinomaga

O fafo atu o le Axor Metropol tu mo le vavae ese o le magoto (70 850 o le palapala.). Ata: Hansgroe.

Faasinomaga

AXOR UNO SHOW SHOGRERY, I fafo, ma Houp-Loip, Phoenix mamanu, Wanit Constamption 5 L / Minbras). Ata: Hansgroe.

Faitau atili