8 Fuafuaga Fuafuaina mo Vaalele Ma Elolonted Potu

Anonim

O tagata e ona potu potu potu avanoa e masani ona ositaulagaina le tali atu po o ni orethitics, ona e tuʻu uma meafale ma aua le soona faʻaalu le avanoa - o le galuega e le o le avanoa - e le o le galuega. Taʻu mai ia te aʻu pe faʻafefea ona tuʻu i ai se potu e le o le afaina o le lalelei.

8 Fuafuaga Fuafuaina mo Vaalele Ma Elolonted Potu 11204_1

1 Liliu le pepa i le manatu

8 nofoaga tupuaga soifua mo se vaapiapi ma le potu ua leva

Fuafua: 08023 Architements

E le mafai foi ona tuu e tagata vaʻai avanoa avanoa, ma mafai ona tuʻuina naʻo le lua, ma e oʻo lava i le laina e lua ile pa. Afai o le leai o le leai o se tuʻuga e le mafai ona aveesea, taumafai e faʻateleina ai. Mo se faaaʻoaʻoga, pei o le umukuka i le ata: ma lona faʻafetai i le fafaga, mulivae i le ogatotonu o le fola ma osofaʻiga i le potu e na o le faʻapea, ae leai se auala o le potu.

  • Workroe Vasega, Shirma-ata state ma 8 sili atu auala fou o le zoning avanoa

2 Zoale Safu

8 nofoaga tupuaga soifua mo se vaapiapi ma le potu ua leva

Fuafua: Peter St Strsky

Afai e tatau ona tuʻuina atu i le potu aoga le tele o sone aoga, e fetaui lelei e vavaeʻese ai latou mai le tasi i le isi i le tino, mo se faʻataʻitaʻiga, o se vaega mo zooning. Afai o le faʻamalama i totonu o le potu e laʻititi pe alu i le pogisa fanua, filifili le genging metotia e le o saito moli. O nei vaega o loʻo i luga o le laki uamea o le uʻamea (moli moli poʻo le leai o ni vaega.

  • 5 O loʻo vaʻaia le auala o le a vaʻai i ai le au mamanu

3 Superprcted Sweech

8 nofoaga tupuaga soifua mo se vaapiapi ma le potu ua leva

Fuafua: Pablo Enriquez

E le gata i lea, ae e leʻo le le faʻamalieina le masani ai - a tu ai le faitotoʻa i luga o le itu vaʻai o le potu. I le avea ai ma se tulafono, o le tatalaina e faʻafaigofie ai ona tuʻu ai le mea e ono talafeagai ai le meaafale lea, ona faʻaputuputu ma faʻapipiʻi i itu a le kapeti. O le isi auala e sefe ai le avanoa i luga o le faitotoʻa e le o faʻaaogaina, ae o le tolopoina pe tuʻua le avanoa matala.

  • 6 Faʻanoanoaga misia i le mamanu o se potu vaʻai (ma faʻafefea ona e aloese mai ai)

4 Faaaoga lanu zonging

8 nofoaga tupuaga soifua mo se vaapiapi ma le potu ua leva

Fuafua: SVOYA Studio

E leai se mea lilo o se teuteuga malamalama e sili ona talafeagai mo le faʻatusatusa avanoa, ma potu vaapiapi e leai se tuusaunoaga. Peitaʻi, e leai ni mea: i lanu mafanafana, o le potu e sili sili atu le manuia, ae vaʻaia vaʻaia, ma i le malu - tele - tele, ae masalo e sili atu le faʻanoanoa. Alu i fafo - lanu fiafia lanu mo pa uumi ma malulu paʻepaʻe mo vaapiapi. O le a e faia ni mea paleni sili paleni, ma le avanoa o le dynamic.

5 tuu i le iuga meafale

8 nofoaga tupuaga soifua mo se vaapiapi ma le potu ua leva

Mamanu: Rudaloff masani fai pisinisi

Ina ia faʻatumuina i matou i ni tulaga le aoga i puipui puipui, e mafai ona e faʻaogaina meaafale mamanu - fausia-i totonu pe aganuʻu. E mafai ona avea ma se nofoaga o loʻo moe i ai ma fata poʻo le teuina o le faʻamalama. O le solomuli pusa i lalo o le moega i lenei mataupu o le a fesoasoani e foia ai le faafitauli o le teuina.

6 faatau se uumi umi

8 nofoaga tupuaga soifua mo se vaapiapi ma le potu ua leva

Mamanuina: inblum

Le ituaiga o se potu e vaʻai ia te ia lava ia o lona manatu i le faʻatulagaina ma le faʻapipiʻi o meaafale. I se potu malolo o manu, mo se faataʻitaʻiga, o se Orggiang tulimanu somoa o le talafeagai. I le taimi lava lea e tasi, e tatau ona silasila o le fonotaga i totonu o le pa avanoa, o lea, faafeagai le sofa, e talafeagai e fuafua se TV po o se isi mea faitino e gauai atu. E mafai ona fai laupapa, ata poo le fata.

7 tuu le moega i luga

8 nofoaga tupuaga soifua mo se vaapiapi ma le potu ua leva

Mamanuina: Le tagata

Faʻataʻitaʻi e faʻaalia ai le tuʻuina o se moega i luga o le potu malolo o le potu vaʻai, pe a fai o le lautele o le potu o le sili atu 2.6 M: O lea e tatau ona i ai se nofoaga e fai ma le saʻo. Afai o le potu moe e alalaga i le fale moe, o le a fesoasoani i meaafale-vevesi ma se nofoaga moe, e pei o se tulaga faʻapipiʻi, faʻataʻitaʻiga, e pei o le afioʻaga o le Kapeneta.

8 tuu le moega

8 nofoaga tupuaga soifua mo se vaapiapi ma le potu ua leva

Mamanu: Alena Gunto

Afai o le moega i luga o le potu vaapiapi e le aʻeaʻe, uu. Ioe, mafai ona le maua le nofoaga o tapafi tamã laupapa, ae o le vaapiapi e malolo ai lenei faafitauli. O le a latou fetaui ma se telefoni feaveaʻi, o se tusi poʻo se vaega itiiti o le aufaʻatau o le tauofoga, ma o lamepa e mafai ona faʻaseʻe atu i le puipui.

Faitau atili