Snow aveese Mea faigaluega mo se atunuʻu fale: Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga

Anonim

Electropolitan, o le tagata lava ia-o loʻo i ai pe le o le kiona o le kiona e galue i luga o penisini poʻo le eletise? Matou te fautua mai poʻo a ni mea o meafaigaluega mo le faʻamamaina o le kiona e sili atu le filifili e faʻalagolago i ou manaʻoga ma paketi.

Snow aveese Mea faigaluega mo se atunuʻu fale: Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga 11208_1

Snow LOTOTUINA I LE DACHA

Ata: Husqvarna.

Ioe, o le mea moni, o le mea moni e mafai ona aveesea i tagata lava ia. Ma sa fai lenei mea i le tele o augatupulaga o vaitau o Rusia. Ae umi lenei gaioiga, ma e matua mamafa le galuega. O le mea lea, e le o se mea e ofo ai le tagata o loʻo taumafai i le atunuʻu o loʻo taumafai e fai lenei galuega pe a mafai ai ona feaveaʻi. Lalo o ituaiga autu o meafaigaluega e fesoasoani e taulimaina ai le galuega.

Electropolitas

O iunite e masani ona valaauina le poto eletise. E tutusa foʻi latou i le mamanuina i foliga masani - o loʻo iai ni latou taʻamilosaga, ma i lalo ifo o se palasitika pakete ma le lautele o le dacchaof mectorm - o se roctit rocpoof i totonu o le bucket o le paketi o le aisa o le aisa o le aisa o le aisa o le aisa o le aisa. O le pule o le electrolyopa na o le tumau pea i le mea faigaluega i luga o le kiona malulu (e leai se uili i luga o le pakete, ae o lona itu o le kiona o le a togi ese ai le kiona mo le 4-6 m o le kiona mo le 4-6 m o le kiona mo le 4-6 m o le kiona mo le 4-6 m le itu.

Snow aveese Mea faigaluega mo se atunuʻu fale: Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga 11208_3
Snow aveese Mea faigaluega mo se atunuʻu fale: Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga 11208_4
Snow aveese Mea faigaluega mo se atunuʻu fale: Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga 11208_5

Snow aveese Mea faigaluega mo se atunuʻu fale: Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga 11208_6

Faʻataʻitaʻiga GD40ss (GreenWorks) ma otometi Enginet Malosiaga Malosiaga Malosiaga Faʻagasologa Eco-Boost (11 990 Rullas). Ata: Mea fou.

Snow aveese Mea faigaluega mo se atunuʻu fale: Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga 11208_7

Eletise Snow Swinval Show (Saina), Mana 1000 W, 30 cm spored lautele, mamafa 5.5 kg (39900 rubras). Ata: Leroy Merlin

Snow aveese Mea faigaluega mo se atunuʻu fale: Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga 11208_8

Faʻataʻitaʻiga St 1131 E (Simita), Mana 1100 W, AR, CHARE, WEMARD 6 kg (4490 (4490 riables). Ata: stiiga.

E mafai e le electropolipatas o se soʻotaga fesoʻotaʻiga i le va o le masini auala o le faʻamamaina o le teritori mai le kiona ma le tele o kiona aisa. O le faʻaaogaina o le electrolopath o le a manaʻomia ni taumafaiga faʻamalositino mai o latou tagata e ana, o le a le mafai ona malolo ma fiafia fiafia. Ma o lo latou lelei tele o le tauleleia. E mafai e le electropolili ona faaitiitia le vaapiapi ma curves o le ala, aveese le kiona i le va o vao, i malae taaalo, i soo se mea. E aofia ai i na nofoaga o le a le pasi le Sweet Sweet Sweetia. Mamafa o faʻataʻitaʻiga e uiga i le 5 kg, ma tau 5-15 afe o rubles.

Snow LOTOTUINA I LE DACHA

Patioga ma malamalama eletise eletise (Motolalele) ma taumafa mai se fesoʻotaʻiga poʻo se maa. Mamanuina mo le fufuluina o le kiona fou. Ata: stiiga.

Snow Blowers

A iai sau galuega e fufulu ai le kiona ma se auala vaapiapi ma le ala i le va o laʻau, poʻo se portitu, e sili atu le faigofie ona faʻaaoga le eletise. O le le mautonu o le kiona e mafai ona fautuaina mo le faʻamamaina o moli lamolemole, auala ma tamai (10-15 m) vaega o le auala. Ma mo le faʻamamaina masani, o lona uiga, pe a e nofo i le fale i taimi uma ma faʻamamaina le ala i le ala i taimi uma o kiona, e aunoa ma le faʻatali seʻia oʻo ina ufiufi le kiona. Afai e te aveese le kiona mai le tulaga o le mataupu, faʻapea foi ma le tele o voluma o galuega (o le auala e sili atu nai lo le 10-15 m), o le a mafai ona mama, e aofia ai le tuai, sioa ma le kiona.

O le filifiliga o le ituaiga o le kiona e afu ma Lana faʻatinoga faʻalagolago i le itu o le mea faʻamama, lona faʻatulagaina o laina, faʻapea foi ma masani ai o le ae faʻamamaina.

O le tele o nei kiona e faʻavasega i ai eletise eletise, ae e i ai ma faʻataʻitaʻiga i totonu o fale i totonu o le sami (DVS). O le mea mulimuli, e pei o se tulafono, e ese le aoga. E leai ni mea le fiafia i ai le kiona e palu ma se eletise eletise e tusa ma le electrolopaths, ae o se faʻataʻitaʻiga ma le maa ma totonu.

Le-or-fuafuaina snow blowers

O le le mautonu o le kiona e faʻapipiʻiina i se faigofie e lua-uili chassis, i luma o le stks e i ai le paketi ma le kiona. Ua uma ona i ai se tagamea e mulimuli mai ,; 40-50 cm lautele, ma le kiona kiona e sili atu le malosi (kiona lele i le 6-8 m). Ae ui i lea, na fuaina le kiona e mamafa tele 12-15 kg, pe sili atu foi. E mafai ona fautuaina e ana fiafia o le lamolemole, faʻapipiʻi nofoaga, e aunoa ma papuʻega, toʻotoʻo faitotoʻa, totini o le a faigata le 30 kilokalama.

O ia le le mautonu o le kiona e le mafai ona faamaonia lelei pe a fufulu le auala i le malo ma le malosi ma le malulu. O le fao o le roury snowman auala i totonu o latou e faia e faʻamalosia palasitika ma o le mea lea o le a le faʻaleagaina ai le ala o le ala, tusa lava pe e matua tiga. E le gata i lea, o le palasitika e maua ai le sili ona faʻamamaina, a o aveesea atoa le kiona, aua le tuʻua e oʻo lava i le manifinifi manifinifi.

Snow aveese Mea faigaluega mo se atunuʻu fale: Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga 11208_10
Snow aveese Mea faigaluega mo se atunuʻu fale: Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga 11208_11
Snow aveese Mea faigaluega mo se atunuʻu fale: Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga 11208_12
Snow aveese Mea faigaluega mo se atunuʻu fale: Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga 11208_13
Snow aveese Mea faigaluega mo se atunuʻu fale: Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga 11208_14

Snow aveese Mea faigaluega mo se atunuʻu fale: Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga 11208_15

Snow Blower eletise eletise NEPCOMES PH 220EL (PARARITT). Mana 2000 W, 50 CM e puʻeina le lautele, faoa faamalosi maualuga 25 cm, mamafa o le mamafa 52 k2 (9990 rum.). Ata: Leroy Merlin

Snow aveese Mea faigaluega mo se atunuʻu fale: Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga 11208_16

Greentwork Gd80st Conpless Snowwlow, 80 V O le Heart Road System, Batters 2 A • H. Schoot Borgist Sourement Eco-Boot, Ata: Mea fou.

Snow aveese Mea faigaluega mo se atunuʻu fale: Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga 11208_17

Snowplow Husqvarna st131 penisini, tasi-o le tulaga o le tulaga o le tulaga, paoa 4.03 kw, mamafa.). Ata: Husqvarna.

Snow aveese Mea faigaluega mo se atunuʻu fale: Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga 11208_18

Lithibum-ion maa ma le tau i latou. Faʻataʻitaʻiga Greentworks 40 V. Ata: GreenWorks

Snow aveese Mea faigaluega mo se atunuʻu fale: Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga 11208_19

Faʻataʻitaʻiga Greentworks 80 v. Ata: GreenWorks

O le tagata lava ia e ola ai

O le tagata lava ia e sili ona teuteuina o le kiona e sili ona aoga ma le faʻaaogaina o masini faigata i la latou kulupu. I le faʻaopopo atu i le taʻavale i uili, atonu e i ai isi suiga faʻaleleia e sili atu le mafanafana. Lisi nisi o latou.

Snow aveese Mea faigaluega mo se atunuʻu fale: Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga 11208_20
Snow aveese Mea faigaluega mo se atunuʻu fale: Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga 11208_21
Snow aveese Mea faigaluega mo se atunuʻu fale: Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga 11208_22
Snow aveese Mea faigaluega mo se atunuʻu fale: Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga 11208_23

Snow aveese Mea faigaluega mo se atunuʻu fale: Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga 11208_24

Husqvarna St 224 Snowpreserpresor, 4.7 kw, lua-tulaga lautele, puʻeina le lautele 61 cm, faʻasalalauga). Ata: Husqvarna.

Snow aveese Mea faigaluega mo se atunuʻu fale: Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga 11208_25

Lava-teuteuina uili uili Snowwlow SMB-650 ("" onterskol "). Malosiaga 4.78 KW, CW Asner, Snath Joy Conder. Pue lautele 56 cm (33,900 rubles). Ata: "O le INTERLKOL"

Snow aveese Mea faigaluega mo se atunuʻu fale: Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga 11208_26

O le tusi nifo e mafai ai ona e talepeina oe i fasi mea e maua ai le aisa. Ata: Leroy Merlin

Snow aveese Mea faigaluega mo se atunuʻu fale: Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga 11208_27

Crawler Snapper St 5566 PB TRAC (Siminda). Enisinia enisinia afi ma Stratton, Malosiaga 5.18 KW, pueina lautele 66 cm, faoa faamalosi tino, o moli eletise (79 999 Ata: stiiga.

Moli uila

O moli moli e sili atu le faafaigofie galuega i le taimi pogisa o le aso (aemaise i le taumalulu).

Maotua le faʻatonutonuina o le system ma le kiona o le faʻagaloina

O le faʻaputuputu o le kiona o le kiona o loʻo sapalaiina atu i le so-talenia o le faʻapipiʻiina o tofo - palasitika poʻo le tamaʻi paipa pe o le mea e lafoina ai. O le discrage Contt e mafai ona feoai i le itu i le vetters axis ma o lea na toe setiina ai le faatonuga. Ma o le lautele e faʻatonutonu e le taʻiala le ipu, ma o loʻo faʻatulaga ai le tulimanu o le faʻafitauli o le kiona. I le tau maualalo o le kiona, pe a manaʻomia, suia le faatonuga ma le lautele o le faʻauigaina, e tatau ona e taofia le mea faigaluega ma le faʻatafunaina o le tulaga fou. I se sili atu o le amataga o faʻataʻitaʻiga, o le faʻaleagaina o le tofo ma le laulau ma le fesoasoani a le 'au o loʻo fuafuaina. E talafeagai, pei ona mafai ai ona e faʻalavelaveina taotoga pe a fetuʻunaʻiina le le fiafia.

Snow LOTOTUINA I LE DACHA

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Eletise eletise (i le faʻataʻitaʻiga ma totonugalemu o totonu)

O le toilalo-saoloto faʻataʻitaʻiga ma dvs e masani ona faʻauʻuina i se masini amata-crd. Amataina le afi ma se faiga faapena e manaʻomia ai le faʻamalositino. O le eletise eletise e mafai ai ona e amataina le afi ma se tasi o se tasi fetaomi le ki.

Crawler Snowflowers ma DVs o loʻo iloga i le i ai o se conterpillal chassis e maua ai ma le sili sili ona lelei. O nei faʻataʻitaʻiga e masani lava o le sili ma le malosi sili ona aoga ma le malosi sili, ma i le tau (mai le tele o sefulu i le selau afe o onapo.

Robot Snow Blower

Ioe, o iina nei mea totino. Ma o le OMI robotics OMI PLOM PILDY e gaosia i Rusia ma tau pe tusa o le 200 afe rotabs. - E pei lava, tatou fai atu, pito i luga o le aufana muamua kiona. O le robot Snow Blower mafai ona galue uma o le tutoʻatasi ma i le nofoaga o le nofoaga o le o le a mafai ona faʻatonutonuina le metotia, faʻaaoga le mamao pe ala i le fofoga o le telefoni.

Matau e manaʻomia le aveese o le matua, o le tauaso-aisa-aisa-aisa-aisa o maʻa (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le auala malosi o le Smini-faapolofesa.

Snow LOTOTUINA I LE DACHA

Ata: Husqvarna.

Toe fafagaina le kiona kiona

Talu ai nei, o le Schuable Snow Busters na aliali mai i luga o le faʻatauga (Greentwork Gd80st ma GD40sb, Denzel Est-51li1). Ua uma ona faʻauʻuina i le malosi o le lithium-ions batters (36-80 v ma luga atu i le 4 a • h), e faʻatagaina ai latou e mafai ona faʻaaogaina le taimi umi (pe a ma le recharging i se taimi umi (pe a ma le toe faia o se taimi umi (pe a ma le recharging i se taimi umi (pe a ma le toe faia o se taimi umi (pe a ma le recharging i se taimi umi (pe a o le toe faia o le taimi O lenei mamanu ua tuʻufaʻatasia ai penefiti o penisini ma eletise eletise. O le mamafa o le paʻu o le paʻu e uiga i le kilokalama, ma e fautuaina e suʻe ma teuina pe a uma ona galue i se potu vevela.

O le a le kiona e afu e filifili: 3 taua mea

Eletise po o penisini?

O le a le ituaiga afi e sili atu? O le eletise eletise ma i le afi e maua ai a latou lelei ma le lautele o le faʻaaogaina. E leai ni tapulaʻa o le penisini o le penisini, pei ona pei o le fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga eletise eletise. E le o se mea e ofo ai e palu le kiona malosi (sili atu nai lo le 2-25 kw) e faaauupegaina faapitoa ma afi penisini. Ae o le lelei tele o le penisini faʻataʻitaʻiga o lo latou tutoʻatasi mai le fesoʻotaʻiga. E mafai ona e mamaʻi le kiona e le gata i le fale, ae toeitiiti tasi lava i soo se mamao.

O tulaga lelei o le eletise eletise e maualalo tele le pisa ma leai se mea leaga. Ioe, ma faʻafitauli ma le faʻalauiloaina o le eletise eletise i le malulu e le tupu. E le o se mea e te fiafia ai i le tele o tagata faʻatau e filifilia le eletise eletise, e ui i le le talafeagai ma le fesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻiga.

Snow LOTOTUINA I LE DACHA

O le galue i luga o le auala i le malulu malulu aso na o ia o se suʻega faigata, o lona uiga e taua tele e pei o le kiona aveeseina le a laʻititi ma e masani ona puleaina. O sui o auala o faʻagaioiga ma saoasaoa e tatau ona faigofie ona maua. Ata: Tapunia / fotodom .ru

Fuafuaina o uili

O se faʻamatalaga taua o le Snow Blowers o le ata o uili o loʻo faʻapipiʻiina ia i latou. O ia uili e itiiti ifo le faʻatauʻole, ae mafai ona tuʻufaʻatasia i hypeed atoatoa uma. O le sili atu le lapoa o le uili ma le mafiafia o le paʻu, o le itiiti ifo o le ono puʻeina. Filifili se kiona e agi mai i paʻu o le taumalulu o paʻu, ma le loloto tele. Ina ia faʻateleina le mafai ona maua le paʻu, e mafai ona e faʻatauina se seti o filifili, tutusa e pei o filifili i uili taʻavale. O le tau o le pusa o le a 1.5-2 afe Norbles.

Faʻapea foi, e faʻaopoopoina le mafai ona mafai ona avea ma ni vaega o ia lava-faʻamalosi, e mafai ai ona poloka le faʻasologa o uili. O lenei filifiliga e fesoasoani e aloese ai mai slip, afai o le tasi o uili na lavea ai le aisa. I lalo o tulaga masani o gaioiga, o le ese le loka o loʻo vavaeeseina ina ia mafai ai ona faʻatele le kiona i luga o le nofoaga.

Lelei le atoatoa e taua tele mo le mamafa faʻataʻitaʻiga, aua o le tosoina o le tele o 100 kg mai le snowdrift - o le cotton pisinisi.

Snow LOTOTUINA I LE DACHA

O le kiona e agi mai i se palasitika fao mama atoa faamamaina ai le malosi o le maualuga o le ala. O le lafoina o le kiona ua faia e faia ai le faʻamamaina o gaioiga faigofie ma lelei. Ata: Mea fou.

Type shnec

O le Schneck ua taʻua o le toʻotoʻo ma le malosi o le laʻei i luga o le pu o le axistal axis. E nafa ma le felauaiga o le kiona. E tolu ituaiga o le faʻamamaina o le masini: tasi-tulaga, lua-tulaga ma tolu-sitepu. I le muamua fulafula o le kiona ua faia ona o le maualuga saoasaoa o liuga. O lena auvai ua mamanuina mo le faamamaina o kiona fou. O faʻataʻitaʻiga ma le lua ma le tolu-lafi-lakapi e masani ona galulue ma le kiona tuai. Ia i latou, o le augn liua lemu. O lona lanu ua faaauupegaina ma nifo e Brazen i le kiona. Seeling ma le vaega o le faʻaʻaisa o le kiona o loʻo tautua i luga o le impeller o le kiona - O le tulaga lona lua lea. I nisi faʻataʻitaʻiga, ina ia le o le Snowman, o le aisa ma cloves e le paʻu i luga o le kiona, o le kiona, o le kiona e pasi ai le faʻaopopoina o le faʻaopopo (tolu laa).

Faʻaeteetega

Afai e te alu i totonu o le screw scranism, o le aisa falaoamata ma maa e mafai ona aumaia i fafo mai le poloaiga. Mo le puipuiga o se sikulu ma lafo mai le ova mai luga o le sili atu ma malepelepe, saogalemu tipi-ese bolts ua faaaogaina o le au peresitene. Pe a ova le solia o le uila paʻu, ma e mafai na o loʻo sui ai naʻo le tutusa. O nisi na suia le paʻu o le tipi i le masani ai pe mai isi faʻataʻitaʻiga o fao ma le le talafeagai faʻatulagaina o tipi. O ia metotia o le toe faaleleia e mafai ona maua ma le mea moni o le isi taimi o loʻo sosoʻo ai poʻo le au faʻaulu poʻo se faʻasalalauga. O le mea lea, e sili atu le i ai muamua mo le saogalemu o le tipiina bolts poʻo le itiiti ifo ma le iloa i le mea e mafai ona latou faʻatau mo lau faʻataʻitaʻiga o le kiona.

Snow LOTOTUINA I LE DACHA

Ata: stiiga.

Faitau atili