Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia meafale mai ituaiga eseese: 7 aoga fesoasoani

Anonim

Atoa i totonu o le AR DECO ma le vasega, fai se paga lelei o lakapi maka o le pene o le vaitau o Louis - e mafai mea uma, pe a e iloa pe a.

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia meafale mai ituaiga eseese: 7 aoga fesoasoani 11212_1

1 Faʻatau le itiiti ifo ma mea e lua i le tasi sitaili

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia meafale mai sitaili eseese: 7 olaola

Fuafua: CHDECOCATION

O lea na lelei i totonu, e manaʻomia na o le lua mea faitino o meaafale o loʻo sologa lelei ma le tasi. Mea e le tatau ona tutusa - e faatatau i mea i le tasi sitaili: ia "babughkin" kapoti ma le vineka laulau ma lima masani. O sea vaega o mea o le a faia moni ai le paleni sili atu paleni.

  • Faʻaopopo i le faʻailoga: lauiloa lanu o meaafale ma o latou igoa

2 Tuufaatasi

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia meafale mai sitaili eseese: 7 olaola

Ata: Mycozydwelling.com.

O se paga o nofoa mai le ulu po o se paga o moega i autafa mai le tasi faasologa: faia se bet i le faʻaaogaina o mea i se mea e lua. Le faaaogāina i totonu tatou te manaʻo e ausia, o nisi taimi e ono foliga le paleni ma le vevesi, pei o mea e lavea ai le tasi potu i le avanoa e tasi. Ae ui i lea, o le nofoaga o meaafale i paga o le a faʻamanino ai o mea uma e i ai o mea uma.

  • 4 mea sese o loʻo tuʻufaʻatasia o nofoaga eseese i totonu o le potu e tasi, e faia mea uma

3 Faʻalogo i luga o pepa

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia meafale mai sitaili eseese: 7 olaola

Fuafua: Maria Solovyuvava-Sosnovik

Filifili meaafale ma pepa tuʻufaʻatasia: Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tele o laulau i le sitaili o le maualuga o le maualuga o le pito i tua o le sofa poʻo le taʻe o le a faʻamaʻaʻaina foi. Aua neʻi e fefe e palu i sitaili e foliga mai e sili atu le faʻafeagai - o le laconic rectangalar dresser o le a faia moni ai le sili ona lelei o le nofoa o Louis XV.

  • Fausia se mea lelei sili ona lelei i le potu malolo: 7 auala e tuʻufaʻatasia ai sofa ma orwotairs

4 tuufaatasi lanu

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia meafale mai sitaili eseese: 7 olaola

Fuafua: Poloketi905

Ina ia aloese mai mea sese sese i totonu o totonu o sitaili eseese o sitaili, filifili le autu o le tala ma toe fai mai ai. O meaafale e mafai ona tasi le lanu poʻo le toe faia o ata i le faʻauma o le mea autu o le faʻailoga autu. Mo lenei faamoemoe, e mafai ona valiina nofoa, ma i luga o meaafale e sui le sao.

  • Meaafale faavae - artratrand. Ma faʻapefea e tuʻufaʻatasia meaafale tonu?

5 faavaivaia tamaitusi

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia meafale mai sitaili eseese: 7 olaola

Fuafua: Holly Harder

Tuu le tapuni i luga o le sofa, tuufaatasi i le lanu ma le sitaili ma se nofoa po o se faʻiiga poʻo se faʻasee, o le a vave ona avea ma "uo lelei." O le mea lava e tasi e mafai ona ausia e faʻaaoga ai le tutusa o mea e sili ona lelei i luga o meaafale poʻo kapeta, o le a tuʻufaʻatasia uma meatanu. E mafai foʻi ona faʻaopopo le ie pupuni ma le isi vaega o loʻo iai.

6 nana mea tetele

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia meafale mai sitaili eseese: x Heathhakov

Ata: Leroy Merlin Rusia

Afai o lau galuega o le faʻatulagaina o mea eseese i le potu e tasi, taumafai e faʻamama le lapoʻa o na mea, fai ma filemu. E mafai ona ausia lenei mea, mo se faʻataʻitaʻiga, piki i lalo o le sofa i lalo o le lanu o puipui poʻo, i le isi itu, toe fai i tua atu o le a tuʻuina atu. O le a avea atili ma manino ma manaia.

7 Froleing stylistics

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia meafale mai sitaili eseese: 7 olaola

Ata: Tai Ping Carpets

O tagata fiafia o le masani o le sitaili o loʻo faʻateleina le tuulafoaiina o le tulaga le fiafia i le le fiafia i le alofaga o le moli moli-deco. Ina ia faamamafa atu le laina eletise eletise, geometric mamanu ma le gypsum decor, e mafai ona e iloa i luga o le laititi. New TEKETELLOGLIUGA MA MATAUPU O SE O LE OLOMATUA O SE O LE MATAʻUPU ata o aso nei mamanuina.

  • Auala e Filifili ai Mea Ma Meafale Mafuaaga: Manatu Manatu

Faitau atili