10 aoga ma paketi auala e suia ai le potumoe mo le faaiuga o le vaiaso

Anonim

Afai e leai ni taimi poʻo ni malosiaga, ae ou te manaʻo tele e suia le potu moe, o nei metotia o le a fesoasoani. Manumalo ponesi: latou te le manaʻomia soʻo se tupe faʻapitoa.

10 aoga ma paketi auala e suia ai le potumoe mo le faaiuga o le vaiaso 11217_1

1 tuu le Vaa ma fugalaʻau

O le tele o fugalaʻau e le gata na faigofie ma paketi, ae o loʻo matagofie foʻi, aua o taimi uma e mafai ona e filifilia se lagona fou ma fatuina se lagona sese i totonu o le potumoe. O le ala lea, afai e te le manaʻo e faʻatau fugalaʻau i fugalaʻau i taimi uma, mafaufau i le filifiliga ma lanumeamata lanumeamata laʻau i se vase. O le lalelei ma le le masani ai.

Vave ma fugalaʻau i le potumoe ata

Fuafua: Tamara Magel Studio

O le au mamanu o le au mamanu o le a suia ai le faʻata e faʻasaga i le faʻata, ona seʻi vaʻai lea i le faʻamoemoeina.

2 Lolomi ata

O le a le taimi mulimuli na e lolomiina ai ata e faia ai uo, uo pe alofagia se tasi? I aso nei, i le toeitiiti a o mea uma o faatauga o loʻo i ai se masini faʻapitoa e mafai ona lolomiina se ata mai lau Instagram i 2 kiliki ma teuteu le potumoe. E le manaʻomia le faʻatau se faʻavaʻa, e ui lava pe a e manaʻo ai, o se manatu lelei. Ae mafai ona e faia se taisina mai le ata ma teuteu ia i latou se tasi o puipui.

Ata i luga o le puipui i tua o le moega

Fuafua: Styling Bolaget

3 Faʻatau se moli fou

O le moli o se foliga le masani ai e mafai ona suia ai le totonu ma avatu ai i se tagata taʻitoʻatasi. Faatautau se moli fou i totonu o le potumoe pe filifili 2 moega i tafatafa o le tosoina o le sili atu le fiafia i lou potu.

Manaia le moli i le potumoe ata

Fuafua: Shanade McALMS-Fisher Insior Sector Desice

4 sui le moega o le moega

O le mea e ofo ai, o se moega ma moega matagofie, tuʻu i lalo ma aluga ma le fulufulu mamoe "faia" le "o le auala o le potu moe pei o le ufiufi o le mekasini. E faigofie le faʻatinoina o lenei manatu, ae o le tele o aiga o faʻamanuiaga mai ia te ia.

Mafolafola moega i le potumoe

Mamanu: Davis Scott Studio

5 fai le pa puipui

O mea faʻapitoa o loʻo i totonu o se auala faigofie ma paketi e faʻatulaga ai se pa lelei, ae le o le tui. E mafai ona faʻaaoga le sticker i luga o le puipui i tua o le moega o le moega pe teuteu i latou o le fale faigaluega pe a fai o le potumoe o loʻo iai le kesi. Pe ono teuteuina ai lona puipui i luma o le moega ma avatu ia te oe se lagona lelei taumatau pe a uma ona ala ai? O e filifili.

Interinatii i luga o le puipui i le potumoe

Taiala: Schooter & Co. Totonu o le mamanu.

6 Laititi a le uarota

Atonu o le a e te ofo, ae o le potumoe o soʻo se tele e mafai ona i ai ma se potu laki. I le itu o se tamaʻi potu, o le a tuʻuina i tauau o le ai lea e mafai ona e faʻapaʻiaina lavalava. O tagata tolauapi e masani ona faʻaaogaina lenei metotia i a latou poloketi. E sili ona talafeagai mo se fafine moe.

Mini Workroebe ata

Ata: Royaldian

7 tuu le strullage

Ina ia teuina ia tusi ma ni mea e mafai ona faʻatau ai se fata faigofie, ma o le a avea ma sideming sikalatila i totonu o lou potumoe. Tuu moligaʻo iina, teuteu laiti teuteu lanu, faʻavaʻa ma ata - o le ae vaʻai atu o le a avea ma sili atu potu ma le gaʻo.

Potu moe

Fuafua: Shanade McALMS-Fisher Insior Sector Desice

8 tuu le faʻata i se ata matagofie

Aisea e tatau ai ona e faafitia oe lava i ni mea laiti pei o se faʻata matagofie o le a manaia le vaʻai? O le faʻata foi o se faʻavae o le a fesoasoani faia i totonu o le potu o le potu faʻafiafia, aemaise pe a lapoʻa ma faʻapipiʻi i le puipui. Lenei o le a aumaia ai se tagata faapitoa.

Sirror i le potumoe ma fata

Ata: Westelm UK

Afai e te maua se miti faʻapolofesa i onapolua, faʻaopopoina le moa o le a fesoasoani i le faʻata i totonu o le clentage faʻavaʻa, ma o le a le faʻaleagaina le masani.

9 Faʻatau tala matagofie

Wicker, uamea, Bill - O le a e teʻena o le tamai ato e mafai ona suia lau totonu. E le gata i lea, e faigofie mo le teuina - o le ai ai leai se atamai i luga o le ato matala.

Mea matagofie teuina ato i totonu o le potumoe

Fuafua: H & M fale

10 Faʻaopopo faʻamatalaga taua

Alu e asiasi i lou tinamatua ... ma taumafai e suʻe ni mea e mafai ona teuteu ai le potumoe. E talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, o se ato tuai, se fatafata po o se atigipusa. Pe atonu o se fata e te lafoina ai se moligao poʻo isi mea faigaluega. Faʻaali le mafaufau - vintage mea i le faʻalauteleina o le tele o le faʻaaogaina.

E leai se laupapa

Taiala: Schooter & Co. Totonu o le mamanu.

Faitau atili