Faʻafefea ona feagai ma tuaoi i le tulafono: faʻatonuga mo le foia o feteʻenaʻiga sili ona masani

Anonim

O le mafuaʻaga o le felafolafoaiga i totonu o se fale mautotogi e mafai ona le atoatoa toe faʻaleleia, itu auai seʻia oʻo i le taeao, lapisi i luga o le sitepu. Ae afai e te faʻaali le finafinau, e mafai ona e mauaina se pule e toetoe lava o soʻo ni tuaoi le mautonu.

Faʻafefea ona feagai ma tuaoi i le tulafono: faʻatonuga mo le foia o feteʻenaʻiga sili ona masani 11220_1

Tuaoi o tuaoi

Ata: Tapunia / fotodom .ru

I le averesi o le atunuʻu, e pei ona maua ai palota, o le soʻotaga o le tamaʻitaʻi o le igoa o le 7.6 faʻailoga mai le 10 mafai ona ofi. Faʻafitauli i fesoʻotaʻiga i le va o tuaoi i taulaga laiti (mo se faʻataʻitaʻiga, boyk, Nizhnekams) e itiiti ifo nai lo le tele. O le tuusaunoaga o Kasana, E Ieateanburg ma St. Petersburg, e fiafia foi i fegalegaleaiga ma tuaoi.

  • A pe a fai o tuaoi pe a fai o tuaoi i le po: 5 mafai fofo

O le a le mea e fai i tuaoi o tuaoi

A puleaina ma fausia fale fale, Sp 51.13330.2011 "Device Deffere". E tusa ai ma nei tulafono, o puipui o nofoaga e nofo ai fale e mafai ai ona faavaivaia fale i totonu o fale o fale mautotogi i le po, i le 50-55 DB. Itiiti leo (mo se faʻataʻitaʻiga, leo mai le savali i totonu o seevae i luga o mulivae i luga o le fola, e le o le shunk kapeta poʻo kapeta) e tatau ona tatalaina e le 60 db.

Faʻatagaina leo o loʻo faʻapipiʻi i itu uma. I Moscow, mo se faataʻitaʻiga, o le tulafono "i le tausisia o tagatanuu ma le leoa i le po i le taulaga o Moscow" na amata i le 2002 e tusa ma le 2002 e tusa ma le 2002 e tusa ma le 2002 e tusa ma le 2002 e tusa ma le 2002 e tusa ai ma le 2002 e tusa ma le 2002 e tusa ma le 2002 e tusa ma le 2002 e tusa ai ma le 2002 e faʻatatau i le 2002 e tusa ai ma le 2002 e tusa ma le 2002 e faʻatatau i le 2002 e faʻatatau i le Dominas O loʻo iai nei leo (leotele o musika i luga o le tele o le tele o le tele o le TV poʻo le leitio, taʻalo musika musika, Rumble o le Grotechnics o le o le tulafono o le tulafono ma se faitioga.

Aemaise le puipuia mai o le leo leo o:

  1. Nofoaga i falemai e falemai e nonofo ai, ma le malolo o fale.
  2. nofoaga o fale nofo fale, tupulaga alugaʻi, aʻoga tau tautua;
  3. Potu i faletalimalo;
  4. Fale nofomau i fale talimalo;
  5. O fale o le lautele faʻaaogaina i totonu o fale nofo potu, falemaʻi, fale Satoʻa laisenia, fale nonofo, faletalimalo, fale talimalo;
  6. Teritori o fale nofoaga nofoaga, nofoaga taʻitasi, aso malolo fale, fale fale, faletalimalo, faletalimalo, aʻoga tau afi;
  7. Failauga tulaga.

  • O le a le mea e fai pe a fai o le tuaoi tuaoi o le tuaoi

Tulaga faatonuina

O le faigata o loo taoto i le mea moni o le leo tutoʻatasi tutoʻatasi e le mafai. O lenei e manaʻomia e faʻatulaga ai mea mai faʻalautaaga mai faʻataʻitaʻiga o fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasi.

O le tulaga o le faʻatagaina o le pisa i potu fale mautotogi o fale ma fale (mo le taimi o le aso mai le 7 i le 23 h) o le 40 dba. E i ai foi se tele ma le maualuga leo tulaga.

  • Tutusa - le leo tulaga o le pisapisao o le pisa, lea e fuaina i se vaitaimi o le taimi (i le eseese taimi o le vaega).
  • Maualuga - o le leo maualuga o le le tumau le leo (tasi leo leo afaina).

Matou te tuʻuina atu ni numera tele o faʻailoga mo faʻatusatusaga: O le leo o le matagi o le usuina o le 30-35 DBA, Masini toʻamalie 10 50 DBACK, luga o le masini '.

O le mataʻitu o le pisapisao i Moscow e masani ona faʻatinoina. O le solia o le le leoa o se lapataiga ma se mea lelei, o le mea lena mo tagatanuu o le 1-2 afe o Rubles, mo ofisa - 4-8 afe o Norbles.

A le tulafono e tasi e pulea le leo lona uiga fuafua i le aso e le oi ai, e taliaina tulafono e faʻatagaina i itulagi taʻitasi; O loʻo mafai ona fesoʻotaʻi ma le taimi o le a e tatau ona faʻatapulaʻaina le leo o le leo, ma lona tapulaʻa tapulaʻa

Tulaga o le maualuga o le leo tulaga i totonu o potu eseese (tusa o le tulafono o Moscow)

Tulaga maualuga o le leo Aso (mai le 7:00 i le 23:00) Po o le po (mai le 23:00 i le 7:00)
I le fale mautotogi 55 DBA 45 DBA
I luga o le teritori o loʻo latalata i fale nofomau 70 DBA 60 DBA
I le aso malolo nofoaga i luga o le teritori o microdiustricts ma vaega o fale nofomau 60 DBA 60 DBA
I Aotelega o falemai ma Satona, i falemai faafomai 50 DBA 40 DBA

Faʻafefea ona faʻafetaiaʻi tuaoi

Muamua e mafai ona e taumafai e faamasani i se tuaoi o le tuaoi. Masalo ina ia le malamalama i le ala e puipuia ai isi. Afai, pe a uma se talanoaga ma se tuaoi, e leʻi suia le tulaga, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi i leoleo.

E ui lava aʻo leʻi taunuʻu mai leoleo, e aoga le aoga i le faiga o leo poʻo se vitio o le pisapisao. Ma le isi, e fiafia tele le faamanino mai isi tuaoi pe tatau ona latou galulue o ni molimau.

A maeʻa lau telefoni, ua faʻamalosia e leoleo ofisa e taofi se talanoaga faʻamatalaina ma tagata nonofo o le "Leme" Fare). Ole mea lea e faia ai gaioiga a ou tuaoi i lalo ole itulagi "tulafono i luga ole leoa", o le a tatau ai i leoleo ona faia se maliega tauofoga.

E tatau ona lafoina le togafiti mo le 3 aso e faia ai se filifiliga e tosina ai le vale i le amiotonu.

Afai o le tuaoi o le tuaoi e le gata o oe, ae o isi tagata o le fale, e aoga foi e apalai ma se faafaigaluegaina faitioga i le Itumalo faatagaina. Afai e te fuafua e apalai mo se taui mo le amio lelei (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le solia o le leoa o le tulaga, ua faamalosia oe e faʻamaeʻaina se galuega autu), tulaga lua o le talosaga.

I Moscow, toe faaleleia galuega i fale nofomau e mafai ona faia i aso taʻitasi ma Aso Toʻonaʻi - mai le 09:00 i le 19:00 i le 7:00: 00-15: Fale e ona i totonu o le fale fou e mafai i totonu o le tausaga ma le afa pe a maeʻa le tilivaina o le fale faia toe faʻaleleia o le taimi pupula o le aso e aunoa ma le faʻalavelaveina.

Tuaoi o tuaoi

Ata: Tapunia / fotodom .ru

  • Puipuiga o tagata e umia sea: O tulafono fou na ulufale ai i totonu o le 2019

O le a le mea e fai i le pisa i luga o le auala

E mafai ona e faitio e uiga i galuega ua latou o i le penefiti o tagata uma, - o le toe faaleleia o le auala, o le faʻamamaina o le nofoaga o loʻo faia.

O loʻo usitaia le tumama o loʻo pulea e Rospotrebnadzor, o lea o le tagi mo le fausiaina e tatau ona tuʻuina atu i le teritori vaega o le nofoaga o Rospotrebnadzor i le nofoaga o lou nofoaga. O le tagi e mafai ona saunia i le tusitusi poʻo le numera faʻaeletise.

Aua le galo e faailoa atu:

  • F. I. O. O., o le tuatusi saʻo o nofoaga, imeli tuatusi (pe a e manaʻo e maua se tali i lenei auala);
  • numera telefoni mo fesoʻotaʻiga;
  • Faʻataʻitaʻiga auiliili o le faʻafitauli (o fea ma pe a faʻaauau galuega feʻai, o loʻo faʻatino i lalo le konekarate, o le aofaʻi o le pisa);
  • Afai e mafai ona e faia le mea moni o le solia, faʻapipiʻi ata poʻo vitio.

Afai o le faʻamalologa ua faʻateʻi mai i le taimi o tuaoi tuaoi, e tatau ona latou faailoga ia tofu i latou uma; Ina ia mafai e le sui tofia o Rospotrebnadzor e faʻafesoʻotaʻi le tagata ua latou, e manaʻomia le filifilia o se fesoʻotaʻiga tagata - o se tagata o le a sauni e faʻamatala le aano o lau apili.

Ina ua uma ona mauaina le tagi, ae o le aufaigaluega o Rospotrebiadzorr o le a tatau ona faʻatino se tumama ma le iloga o suʻega (iloiloga), o fea o nonofo saʻo. Ia e sauniuni mo le mea moni o le tagata faigaluega o Rospotrebenadzor mafai ona o mai i le po - o le leo o le a fua i na itula pe a faalavelaveina.

E ala i le gaosia o eseese o le leo o le leo i le taimi o le faʻagaioiga o le fale masini ma faʻapitoa faʻatasi ma meafaigaluega, o le aufaigaluega o le a tosinaina atu se faʻaiuga o le tulafono.

Afai ua solia le tulaga o le sanpin, e uiga i le konekarate, fua o le pule malosi o le a faʻaaogaina (soliga o tulafono, o loʻo iai, o le tulafono e tasi. o le faitau aofai o tagata, o le faʻaaogaina o se sala tupe i se vaega o le tulafono i le aofaʻiga mai le 10 i le 20 afe rubles poʻo le faʻamaloloina faʻamaloloina o gaioiga mo le 90 aso).

O le a le mea e faʻaalia ai le solia o Rospotrebnidzor, ae o le faʻafitauli o totoe, e manaʻomia le apalai i le ofisa o le loia poʻo le faʻamasinoga.

Tuaoi o tuaoi

Ata: Tapunia / fotodom .ru

O le a le mea e fai pe a fai o tuaoi na faia se toe faia o le toe faaleleia

Afai o ou tuaoi e faia (pe na faia) le toe fausia, o le taunuuga o le ono lamatia ai le saogalemu o fale pe faʻaalia ai se lamatiaga i le olaga, e manaʻomia le tagofia o le tagi. O le sitepu muamua o se faʻamatalaga lea i le kamupani pule, o loʻo nafa ma le tatau ona ola i mea masani o le Faletupe o loʻo nonofo ai.

O le tagi ua tusia i luga o le arbitrary form. E manaʻomia e tusitusiga le igoa o le pulega o le faʻatulagaina faʻalapotopotoga, ma setete ai o le mafuaʻaga.

I le tali atu i se faʻasea, o le a manaʻomia le kamupani pulega e lafo ai le tagata e ona se faʻaaliga tusitusia o le manaʻoga mo se suʻega fale.

Afai e nofo le pule o le "mea leaga" fale "o loʻo sauni ai se sui o le kamupani pulega, e faʻaalia ai le leai o se suiga i le fale mautotogi

Afai e le tatalaina e le pule le faitotoʻa, o lona uiga o oe poʻo sui o le kamupani kamupani e mafai ona tuʻuina atu se faitioga i le asiasiga o Fale.

I luga o le liua, o le fale fale o le a tatau ona siaki. O le e ona le fale mautotogi e iloa ai le ofeina o le o loʻo faʻaalia le taimi ma le aso.

A le maua e le pule se fale, o le asiasiga o le a toe aumaia se faʻaaliga o le taimi fou o le asiasiga a le Komisi.

I le mea e tupu ai o le faʻamutaina o le a le faʻatagaina sui o le a le mafai ona mautoi ai le fale mautotogi mo Asiasiga, e mafai ona latou o i le Faamasinoga.

Afai e maua e le tagata le fale mautotogi, ma o se faʻaiuga o le asiasiga, ae maua e le Komisi se tulafono le faʻamaonia, o le sui o le ulutala e tatau ona tuʻufaʻatasia o se solitulafono i luga o se faiga faʻafoega. O le faasalaga o se lelei ma tautinoga e toe faafoi le fale mautotogi i le setete muamua.

I le iuga, tasi sili avanoa e sili atu ona apili ai le ofisa o le ua molia. O lenei lomiga o le atinaʻe o mea tutupu e mafai pe a e talitonuina i le mea moni o le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia, ma o le fale asiasiga e leʻi vaʻai i mea o lou tuaoi.

I le faaopoopo atu i le faitioina o ia lava (ua tusia i se pepa fua), e manaʻomia le faʻaaogaina o le aloaʻia tali o fale asiasiga ma le gaioiga na faia). E manaʻomia ina ia faʻaitiitia ai le leai o se mea e mumusu ai e fai se faitioga seʻia oʻo i le ofisa o le fomaʻi o le a mauaina se tali mai le fale asiasiga.

E tatau ona faia se asiasiga a le Ofisa Faafoe Folau Adforition i luga o mea moni ua aliali mai i le faitioga. Afai o mea moni ua faʻamaonia o loʻo faʻamaonia, o le ona le tagata o le fale mautotogi e tatau ona puipuia (masalo ia faʻalelei atili

Auala e Faaputuputu ai Tuaoi

E pei ona e iloa, e le itiiti ifo i le pisa, faʻatiga le lapisi i luga o le sitepu poʻo le tele o manu o loʻo nonofo i le fale mautotogi i le ogatotonu o le tuaoi.

E mafai le amata amata ona tauivi ma le malosi malosi ma le mea moni o le tuʻuina atu o faʻasalalauga i tuaoi i luga o laupapa e le tuua le lapisi i le ulufale i le faitotoa. Matou te foia o le tulafono e le o aumaia se faʻatapulaʻaina o oloa i le numera o meaola e mafai ona ola i totonu o le fale mautotogi, o lea o tau taua o le fale o manu.

Afai e le amanaiaina faʻasalalauga, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia le kamupani pulega. I luga o le tulafono tulafono e tuʻuina atu i le tiute mo le faʻatumauina o le faʻatumauina o le faʻatulagaina i totonu o fale o fale mautotogi. E tatau ona taʻu mai o sala tupe mo le le mafai ona faʻataunuuina, o lea o le a maua e sui upu o le Kamupani.

I le mea e tupu o le aafiaga e le ausia, e manaʻomia le tusia o se faʻamatalaga i leoleo (mo le faʻasaʻoina o le mea moni o le solia), ona tagi ai lea o le Rospotrezor.

Tuaoi o tuaoi

Ata: Tapunia / fotodom .ru

  • Ae a pe a fai o tagata nofoia o loʻo tuʻua lapisi i le lauʻeleʻele ma le ulufale

Ae a pe a fai o tuaoi o loʻo avea ma vaega o le malo atoa

O le isi mafuaaga mo vaipanoa tuaoi o le faoa faamalosi o le teritori o le ulufale (tapuni avanoa, liliu i le starcact vircam, o le masani masani o le versbalery) po o le lotoifale nofoaga.

E lauiloa o le atoa meatotino a se fale mautotogi o loʻo i ai i le soʻotaga soʻona o ona tagata. Mo lenei mafuaʻaga, o gaioiga uma e faʻatatau i le teritoraina o lautele faʻaaogaina ua foia ona o le Polokalame lautele o tagata.

O lea, afai o ia te oe se sapotaneous Winter Sasuker i luga o le sitepu, o se sapoalueina taumalulu na aliali mai pe ua leva ona avea ma le pale i le fogafale tatau ona faʻafesoʻotaʻi le tagata pule paʻaga (HOA) poʻo le kamupani pulea.

I se faʻaopopoga, o tagata e tuʻu ni mea tetele i totonu o le laina o le tulaga o le ilawewe e mafai ona faʻamanatuga e solia ai le afi afi.

E tatau ona fai mai o le matapeʻapeʻa i le vaʻavaʻaiga tau afi (na ia auai i le Matagaluega o Tupe mai faalavelave faʻafuaseʻi O le faʻapipiʻi o tagata asiasi e masani ona faʻamaonia mo le maualuga o le tolu pe fa aso, aua o le ulu ulu ua lamatia ai le saogalemu.

  • Vali tuaoi mai luga: o le a le mea e fai i le taui mo le faaleagaina

Feteʻenaʻiga mo Parkovka

Ma le mea mulimuli, o le taua e mafai ona liliu solo le paka avanoa. E tupu o le nofoaga i lalo o le taʻavale ua puipui ma se filifili poʻo se fasi lokaina masini i le tulaga o le siʻitia o le koluma (i le taimi o le taʻavale). E faʻapena foʻi, o se tagata e manatu i se paka paka ma ana ia lava (faʻapea foi ma se isi mea uma mo le tele o tausaga, ma faʻaleagaina le taʻavale ananafi), faʻaleagaina le taʻavale ananafi i luga o se isi nofoaga. Pe i lalo o le nofoaga o faʻafiafiaga o le uʻamea uʻamea ua nofoia e le vao poʻo fugalaʻau togalaʻau.

Ae peitai, naʻo lona pule e mafai ona faia le aia i le pa puipui i totonu o le lotoā. Afai o le paka avanoa i luga o le nofoaga o le lotoifale e mafai ona faʻatauina pe o le leiloa, o le faʻafitauli ua foʻia faigofie. Na faʻatuina e le kamupani kamupani masini loka o soʻo se mamanu, ma ki mai ia i latou ua tufatufa atu i tagata e ona (tagata nofoia) o paka avanoa. A leai, pe faʻaaoga le Theortiruct o le fanua e mafai ona maua ai se taʻavale solofanua.

Faʻamolemole ia matau: o le fiafiaga o le fanua o fanua e pa'ū i lalo o le tusiata. 1 Kamera. Afai o loʻo ia te oe se paka a le tagata lava ia i le lotoā, maumau le tulaga (faʻatasi ai ma le numera o le paka taʻavale) ma lafo le tagi i le itumalo.

I le iloiloga o na faitioga o loʻo i lalo o le pule a setete inisinia tautua o le vailaʻau, lea e nafa ma le anotusi o le teritori teari. Taavale taʻavale - O le afu a le Awn Faʻamaoni e feagai ma le lelei o le 5 afe rotabs. (I Moscow), e mafai ona e faitio e ala ile lautele o 'auʻaunaga lautele.

  • A mafai ona e pisa i totonu o le fale mautotogi: o tulafono o se tuaoi lelei

Faitau atili