Avanoa mo talanoaga: 13 manuia faʻataʻitaʻiga o umukuka-potu potu

Anonim

Matou te fautua pe faʻapefea ona faʻaauu tuʻufaʻatasia le umukuka, ma o le potu malolo, ma ia e tumau pea le aoga o le potu, ae foliga mai e matagofie ma talafeagai.

Avanoa mo talanoaga: 13 manuia faʻataʻitaʻiga o umukuka-potu potu 11225_1

1 umukuka i luga o le podium

O le vaega lauiloa o le zonge, o le mea e sili ona lelei mo le potu malolo a le umukuka, o le tuʻuina lea o se umukuka i luga o se faʻauluuluga. E mafai ona eseese lona maualuga mai le 10 i le 15 cm.

Umukuka i luga o le podium ata

Mamanu: Ata suesue.

E masani lava, o le faʻailoga i luga o le podiine o loʻo fesoʻotaʻi ma le fesiitaiga o fesoʻotaʻiga i le lotoa i le motu o le umukuka - mo se faʻataʻitaʻiga, pe a e manaʻo e tuʻu se paʻu. Ona nana lea o auala uma i le podium.

  • Mamanuina o le umukuka-ola potu i se fale tumaoti: Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia sone ia lelei ma matagofie

2 umukuka i nichh

A iai le vevesi poʻo se tiga i le fale mautotogi, o le faʻaiuga e avea nei ma faʻamoemoe i ai le umukuka o le a faia na o ia. O le taua lenei o le natura Zolong - e le mafai ona e mafaufau i ni isi metotia.

Umukuka i le nichhe ata

Fuafua: John Lum Articstiture

  • Mamanuina umukuka-ola potu eria 15 sq.m (53 ata)

3 tagata mamanuina vaega o se va tuueseeseina

O se tasi o filifiliga mo Zonging le United Kidchen-o loʻo tuʻuina atu se puipui maualalo pe tioata. Mai le Pa maualalo e mafai ona e faia se har hack, ma designer regox naʻo le faʻaaogaina o se papupuni i le va o le umukuka i le va o le umukuka. O lona maualuga e le tatau ona i lalo ifo o le maualuga o le kapoti i fafo.

Tagata oti

Mamanu: jo cowen dust

  • Mamanuina o le potu malolo o le potu: ZoLIng tulafono ma fuafuaina foliga

4 telefoni feʻaveaʻi

O le vasega, o le a tatalaina ma faaiuina le "tulafono a le" tuʻuina atu ", poʻo le sivine o le a fesoasoani e tapunia le moega pepe mai le potu malolo.

Mobile Photo ATA

Mamanuina: o le totoa o Martha o loʻo i totonu

E mafai foi ona e faʻaaoga le manatu ma le zoling se ie puipui, ae le o le misia o le fale i le lotoifale i le fale ma le maufaatuatuaina o le kesi o le a faʻateleina ai avanoa o faʻafitauli.

5 laulau pito i luga poʻo le pa puipui mo zogle

Afai o le faʻapipiʻi o le cuishine o le p-foliga poʻo le tulimanu, o se tasi o itu e mafai ona faʻaaogaina o se tagata masani faʻaleagaina. E mafai ona fufuluina le laulau pe o le galuega. E faʻatagaina ai le faʻapipiʻiina o le slab i le tulimanu vaega, lea e manaʻomia ai le sailia o se ufiulu, o loʻo faʻaalu i le taualuga.

CustortTop mo zogle ata

Fuafua: Dominus Nova

Afai o le tulimanu e ave le pusa pusa, o se lelei foi le lelei o le honting. E aliali mai se fale mama, e vaʻaia ai e vae vaʻalele le nofoaga o le umu mai lea potu malolo, ma o le a avea foʻi ma nofoaga mo faigofie i le taimi o le pati.

6 umukuka motu nai lo le vaeluaina

Island Ciusine S 10-15 tausaga talu ai na foliga mai na o le miti le taua i se lotoifale o loʻo i totonu o le atunuʻu, ae o nei aso, ma potu fou I le faʻaopopoga i fafo atu o le tosinaaga, o le malae faʻapipiʻi e faigofie, e pei ona mafai ai ona e fuafua lelei se fuafuaga faataʻitaʻi, faʻataga le kuka i le faia o malo ma fale.

Island umukuka

Mamanu: Searcho pele

O le Watchen Island, e momoli atu i le ogatotonu o le umukuka, e mafai ona avea ma se vaega o le nofoaga faigaluega pe ave i luga o galuega o se vaega o le 'ai.

7 Tili laulau i le sone tuaoi

O se auala sili ona lelei e tuʻufaʻatasia ai le umukuka ma le potu malolo i le tasi avanoa - tuu le laulau 'ai i le ogatotonu. I totonu o se tamai potu, o le sili lea o le tulaga talafeagai o le zong, o ni ata faaopoopo "'ai" sikuea mita. Ma le isi olaga mo le tele-telefoni nofoaga - filifili se oval poʻo le laulau lapotopoto, o lea e mafai ona e vaʻaia ma le nanaina o ia itu.

Laulau e pei o le vavae ese ata

Mamanu: Melissa Lenox Ininaor Sector

8 sofa, toe ki i le umukuka

Masalo o le sili ona matagofie ma le le aoga auala e vaevae ai le umukuka ma le potu malolo, ae i le taimi e tasi e tuua ai le mafanafana i totonu o le potu. O se vailaʻau lea mo ni potu laiti.

Sofa e pei o se tuaoi i totonu

Mamanu: Tanya Schoolroth ata

9 faauma lelei

Faatasi ai ma le fesoasoani e eseese faaili o le fola ma pa, e mafai ona e faʻailoa ai tuaoi o sone. O le sili ona manino filifiliga o le tuʻu i totonu o le potu malolo o loʻo laga, ma tuʻu le fola ma le ato i totonu o le umukuka. E mafai ona e faʻaalia le saua ma faʻatulaga le tuaoi e aunoa ma tulaga, faʻataʻitaʻiga, tuʻu le mati leti.

Eseese fola faamauma ata

Mamanuina: tulai mai o le potu mamanu

10 zonging ma moli

Masani, e faʻailoa ai se sone o se sone e saʻo ai le malamalama. Tafao ni moli i luga aʻe o le laulau e faʻamamafa ai lona foliga, pe i luga o le pa, taufaʻamataʻu ni nai sipuni i se laina e taulaʻi ai i le laina.

Zoning faaaoga ata ata

Fuafuaina: SR Interor Sector

11 meaafale

O le tiʻetiʻe uʻamea ma le potu malolo o le a foliga lelei pe a fai e te "faʻafefiloi" meafale i le va oi latou. O se faaaʻoaʻoga, i le umukuka na tuu ai se Semi-Criste, na matou agai i luga ma se fasi, nai lo le tulaue ma nofoa masani.

Matagofie le '' 'auala laulau

Mamanuina: slly klopper

Tapunia tapunia o loʻo suia e le tatalaina o fusi e pei o fata mai le potu malolo - o le a latou faʻaopopo foi totonu le totonu o le fealofani.

  • Tulimanu umukuka mamanu ma le cout cout: fuafuaina foliga ma 50+ ata mo musumusuga

12 tele TV

I le avanoa avanoa, e faigofie ai ona faia le TV e sui ina ia vaʻaia i le tele o tulimanu, - e mafai ona e faʻapipiʻi i luga o le faʻataʻamilomilo hack e faia ai le vave. O le ata tele o le a avea ma mea o loʻo siʻomia ai o loʻo i totonu o sone o le a fausia.

Lapoa swivel TV ata

Mamanu: mara birketts mamanuina

13 Fuafuaga o Sone Mafutaga

O le taliaina o se mea e talafeagai mo fale laiti, a o le vavaeeseina o le avanoa i luga o le sone o mea taugata. E sili le talafeagai le faia o se potu telemulea ma, mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia tuu le sofa ma se laulau kofe e faʻafeagai ai le kamuta.

Fefiloi ata

Fuafuaga: Terracotta mamanu fausia

  • Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia le totonu o le umukuka, o potu 'ai ma potu malolo: Fautuaga ma faʻataʻitaʻiga vaʻaia

Faitau atili