Laminate: foliga o le talau, igoa o le igoa ma le faʻagaioiga

Anonim

Matou te faamatalaina e uiga i le sili ona lauiloa foliga o le fola o le fola, o ona itu lelei ma mimiti, tausiga ma le taimi talafeagai.

Laminate: foliga o le talau, igoa o le igoa ma le faʻagaioiga 11228_1

Ofoofogia le laminate

Art-Vintage laminate mai le Cinema Collection (Taavale), vasega 32, tele 129 × 194 × 8 mm (1 _ ‖ Ata: o le pasi.

Ofoofogia le laminate

Defigner Lamination Colliten Colling Afterndme 4 (Paradoor), vasega 32, Sparr tele 1285 × 400 × 4 mm (1 × 8 mm.) Ata: Parataiso

A filifilia se kuka i fafo, e tofu lava le naunautai o tatou i le mea moni o le a matagofie, taliaina i le tau ma o le a umi lava. O le laumua e le tutusa ma le faʻataʻitaʻiga o ata ma mea e maua ai le tele o fafie. Peitai, i aso nei ua mafai ona faauiga atu le ofu mafiafia, sima, pipine, ofu, ma toe gaosia le ata o elemene. Peitaʻi, o le tagata faʻatau tagata faʻatau e le faigofie ona iloilo le ofuina o le ofuina o le teteʻe ma lona tumau o le laʻau.

E le faʻapea o le a mafai e le tagata faʻatau ona faʻamautu se vaʻai poʻo le paʻi i le uiga lelei o ituaiga eseese, o le mataʻaga lea o le faʻavae o le faʻamaliega poʻo galuega faʻatino a le loka poʻo galuega a le loka. O le mea lea, e sili atu le folafolaina o le faʻailoga taʻutaʻua ma le tau o le mea, ma le tau o le au gaosi oloa e ofoina le lautele o le tau o oloa (aso nei male tamaoaiga.

O ofutino i tau taʻitasi na mamanuina e faʻaaogaina i vaega eseʻese o potu: nonofo - 2, lautele - 3, faʻapea foi i vaega eseese. O le mea lea, o le vasega 23 mea ua fuafuaina mo nofoaga nofomau ai ma se aafiaga tele i luga o le fola. Tagata gaosi oloa e masani ona taʻu atu i tagata faʻatau e mafai ona latou mafaufauina mai oloa i tau taʻitasi nichhe. E ui i lea, o le lelei ma le tau o laumeta o loʻo tuʻufaʻatasia: sili atu nai lo le, sili atu ona uiga, ole lelei lea o ona uiga.

Ofoofogia le laminate

Laminate Tritty 100 Gran ala (Haro), Vasega 32, 2200 × × 25 MM (MM (1 M. Ata: Haro.

Ofoofogia le laminate

Ata: Parataiso

I le maketi a Rusia, o loʻo faʻaalia ai le fanua laumua i le tele o le tele o fale gaosi, ma Faletalimalo, Falelotu, Kroononic, Kroonospar, Ritter, o le alatoto, e le o le fola o le fola (vave-laʻasaga), Wellshol, Witex.

Laminate: foliga o le talau, igoa o le igoa ma le faʻagaioiga 11228_6
Laminate: foliga o le talau, igoa o le igoa ma le faʻagaioiga 11228_7
Laminate: foliga o le talau, igoa o le igoa ma le faʻagaioiga 11228_8

Laminate: foliga o le talau, igoa o le igoa ma le faʻagaioiga 11228_9

Laminate: foliga o le talau, igoa o le igoa ma le faʻagaioiga 11228_10

Ata: Haro.

Laminate: foliga o le talau, igoa o le igoa ma le faʻagaioiga 11228_11

Ata: Kaindl

Faʻafefea ona faʻatulaga le laminate

Ofoofogia le laminate

Ata: Parataiso

O le igoa o le pa o se vaega tele o mamanu. Mai luga - tasi pe sili atu vaega o melamine poʻo le proylate retin, o nisi taimi

Faatasi ai ma le faʻaopopoina o le corandum mineral stateles (omininum oxide). E mafua mai i le puipuia o le puipuia o le fanua o loʻo mauaina ai le teteʻe i aafiaga o lo latou faʻaleagaina (mo le mafai ona tetee atu ai i ni mea.

Ofoofogia le laminate

Laminate Plank Design: 1 - Faʻasoa '' '' '' eleelea puipuiga puipuia; 2 o se teuteu o se pepa faapitoa; 3 - hdf fanauina ipu ma loka tipi i ai; 4 O se faʻamautuina o vaega o le pepa faʻauo; 5 - spoprooture suia (e le o faʻataʻitaʻiga uma)

Ofoofogia le laminate

O le laumua tele mai le aoina o "neferti" (Ritter) ma le ofi i lalo o le paʻu o le kolokotaila, vasega 122 × (1 × (1 _ × (1 × (1 _ × (1 _ × (1 ×.). Ata: Ritter.

O le isi vaega o loʻo teuteu - faʻaaoga mo se pepa faʻapitoa poʻo tuʻusaʻo i luga o le faavae o le laupapa. O se fafie-fibrous hdf-ipu o maualuga maualuga (800-1050 kg / m³), ​​o le mea lea e sili atu le malosi ma le 2-3 taimi sili sili atu le malosi nai lo laupapa. O le vaega o le 6-12 mm mafiafia e maua ai le tumau o le fola o loʻo tataina i le umi-taimi faʻamalosiʻau avega. E manino lona maualuga o le faʻavae o le faavae, o le sili atu lea o le malosi faʻafomaʻi ma le mautu o le tele o lememe vicks. Mai le "tino" o lenei vaega, e i mafatiaga faigata, fesoʻotaʻi tumutumu o sulu ma togalaau.

Ofoofogia le laminate

Aoina ostetica (Taavale), vasega 33, lapoa 1292 × × × 9 g× 9 mm (1 _ ².). Ata: o le pasi.

Ofoofogia le laminate

Ata: Ritter.

O le pito i lalo o le pito i lalo o le vaega o se pepa faapitoa e teu ai i resid. E tauia mo le toe faʻatulagaina o loʻo aʻafia ai i le fibrour faʻavae e tulaʻi mai pe a maeʻa le faʻapipiʻiina ma se teuteuga luga ma i le taimi mautu o le resin. O le faamaʻa uma o loʻo teu ai le tui, faʻaopopo le tetee atu i le fanua o le laumeta pa i aʻafiaga o le susu mai le i lalo o le fola.

Ofoofogia le laminate

Aoina o le Greyw Mind (Pergo), lapoa 2050 × 205 × × 9. (1 _ 1 ² - 1288. Ata: Pergo.

Foliga o le taoto ma le tausiga mo laumua

Ofoofogia le laminate

Ata: Ritter.

O se tulafono, o le fanua atoa ua tumu i se auala opeopea (e aunoa ma le malosi faʻapipiʻi i le pito i lalo). I le va o le kopiina o le ogaumu ma le faʻavae, e tusa lava poʻo le a le lelei o loʻo fesoʻotaʻi, e iai le tamai avanoa. O lenei nofoaga tulaga ese lena e faʻaleleia ai leo o seevae seevae peʻa savali i luga o le fola. O se aafiaga le mafai ona faʻaititia e mafai ona faʻaititia i le faʻatulagaina o le sili atu o le suauʻu o loʻo avea ma faʻataʻitaʻiga, mai le faagaau, fletrud polysyre afaina ai le leo.

A faʻapea o loʻo taoto se laumei, o le tulimanu o le pa'ū ua faʻaalia. O le mea e iai le iʻuga (puʻupuʻu) i lona ala tele poʻo le faʻamalama. O pito o elemene o elemene o le isi laina e tatau ona siʻitia ai e faʻatatau i le muamua i le 50 cm. Ma le mea moni, e tatau ona toe faʻaavanoaina ai avanoa ma mea e tutupu mai ai. .). O le faʻavae faʻavae o le opeopea metotia o le taotoga - ua le tatau ona latalata i laupapa. I le amataga o le faʻagaioiga, o le mea na faʻapipiʻi ai luga o puipui ma faʻatulagaina ni moli uila. Ina ua maeʻa o galuega, latou te aveʻeseina ma tapunia avanoa i le teuteuga i luga. O le mea mulimuli e le faʻapipiʻi i le fola, ae naʻo le pa.

Nikokoy Yakubchik

Faatonu faatonu agavaa

Ofoofogia le laminate

Mea e maua mai i le Uluai Angtra Aoina (vave-sitepu) mo umukuka, auala, faletaele, vasega 33, le vasega 330 × 190 × (1 ` Ata: Vave-laasaga

Ofoofogia le laminate

E ese mai i le laina i le laina ma se maʻa moni poʻo le taʻele, o le foloa o le laminate i lalo o le maa o le a le malulu ona o le maualuga o le vevela vevela. Ata: Vave-laasaga

Ona o le le lava o le tetee atu i le umi o le vai o vai o le vai, e le fautuaina le laumua e taoto i potu ma le maualuga o le susu. E ui lava o na faʻafitauli e mafai ona agai i isi nofoaga o le fale mautotogi. O o latou foliga faigofie faigofie ona lapataia pe a e mulimuli i fautuaga faigofie.

Ofoofogia le laminate

Laminate "Oak petrone" mai le Clucted Med Colling (Kaindl) Faʻaola le lua-Band parqut, vasega 32 MM (1 M × 19 MM - 1200 ‖.) Ata: Kaindl

Ofoofogia le laminate

Ata: Vave-laasaga

  • Faʻafefea ona Puipuia le Lamua ma Faʻalautele Lona Olaga Tau Atu

Ma o le mea moni, a o lei faataatia se matata fua ia atiaʻe ma fetaui lelei ma le ogalaau i luga o le mea autu, tatou te faʻatumu ai le ata talimalo. O le a puipuia mea mai le pinikiina o le susu. Mo lenei faʻamoemoe, suia mai le Foam Polythylene poʻo le pito i lalo o polystyrene o loʻo ulagia. I le taimi lava e tasi, faʻatinoga a galuega a le leo ma le gaosi o le mea, latou te faʻatagaina oe e faʻaitiitia le taimi o le taimi faʻaopopo a se isi vaipuna.

Ofoofogia le laminate

Laminate i le 80% e aofia ai fafie ma tuʻufaʻatasia ana meatotino ma maualuga malosi uiga. Ata: egger.

Ofoofogia le laminate

Ata: Vave-laasaga

Ioe, e le tatau ona e faʻatagaina ni faʻavaʻa o vai ma isi suavai i luga o le laufanua o le folasaga fola. Ae afai e vave ona aveese le suavai o le afua mai i luga, e leai se mea leaga. Soʻo se filogia mai le fola e tatau ona aveʻesea naʻo ia ma se ie faʻasaina lelei. E sili atu le faʻateʻaina le malosi o le palapala ma oneone ma se moli uila, pe a e nonoa ai le isumu faʻapitoa, pei o le paʻu (bota), tau), tau), tau) rubles; Mama (vave-sitepu), tau 0.75 l - 541 rubles; Laminatleaner (Loba), Tau 1 L - 446 Cloud.

Ofoofogia le laminate

Faʻafetai i le Local System, o le faʻatulagaina o le lamepa e le o avea ma sui o le tele o faigata, aʻo le inisiua lelei o le visa o loʻo maitauina i fola o le maa pe tele laupapa. Ata: Vave-laasaga

Faamauina o le Laminate

O le asthetics o le fola e fuafua e le aufa o le laufanua o le laumei ma le faʻatulagaina o elemene. O le Crack Genera o loʻo manatu o le pa, e faʻataʻitaʻi ai se fasi parquet poʻo se laupapa tele o le 190-200 × 1300 mm. Ina ia mafai ona ausia le maualuga sili atu ma mea masani ai, e tusa ai ma a latou luga o latou luga e tusa ai ma le uiga uiga o laupapa laupapa. Fiafia, i luga o laupapa mai le Vintage Cinema aoina (Taatasi), faatasi ma le Chamfer i itu uma e fa, o le lanu ua pogisa. O lenei metotia e mafai ai ona e faʻailoaina oe i le laupapa taʻitasi, o loʻo lelei le talauluga. Faʻatasi ai ma e aofia ai, o luga o loʻo tuʻuina atu ai isi faʻaaliga vaʻaia uiga o le tusi lesona o loʻo faʻagaioia ma tisiketi ua faʻagaioia.

Ofoofogia le laminate

O le fola mai le laumua e le mou atu i lalo o le malosi o le la susulu. Ata: Basterio.

O le asō o fuafuaga e sili ona sili ona lauiloa nai lo masani masani - mai le 205 × 2050 i le 244 × 2400 mm, pei o le laupapa mai le alatele Perto's Actorists e ofoina atu se isi fofo: O le Bood Deal of Plassiks gaosia e le Okeni o le Norcepleplank, aloaia le lelei ma le itu pupuu. O le fesuiaʻiga mai le tasi fasi vaega i le isi e le mafai ona vaʻaia, ma e foliga o le muta. Elemene o se vaega tele pe foliga mai e le gata i le umi foliga foliga lelei i potu sili.

Ofoofogia le laminate

Saosaoa le soʻoga mo le fanua o onapo nei e le aoga, e le mafai ona pikiina le foloa e sui ai le tuʻuga o fusi poʻo le toe taoto i se nofoaga fou. Ata: Legion-Media

Laminan, o le faʻaaogaina o le maʻa masani (papa, slate, granite, o le centhrate) poʻo le faʻatatauina o le maʻa ma le v-canter contackark). O fuaitau o slats o loʻo faʻamalosia foi: 394 × 394, 400 × 400, 600 × 200, 605 × 4,0, 1192 Shis, o le M × ma Poloai o Matte ma Poloai o Matte ma Poloai o Matte ma Poloai o Matte ma Poloai o Matte ma Poloai o Matte ma Poloai o le Matte ma Poloai o le Matte ma Poloai o le Matte ma Poloai o Matte ma Poloai o Matte ma Poloai o Matte ma Poloai o le Matte ma Poloai o loʻo faia ai le Matte, extc, o loʻo faʻatulagaina O se aafiaga o le le fiafia i luga, pe, i luga o le isi itu, polesi i le pupula, o le pito i luga e masani ona faaalia.

Ofoofogia le laminate

Fuafuaga mai le tritty gred ct (haro) - tagata lava ia. O fasi fasi pepa i luga o le latou faʻailoga o loʻo tuʻuina atu atoa o le tulaga ma le faʻavae, o loʻo faʻaititia leo pe a taina. Ata: Haro.

O tulaga masani i totonu o loʻo iai se faʻatusa o loʻo i ai mo le ata faʻatusa, o le ata faʻataʻitaʻiina o le ata ma le uluai faʻauiga o mea moni. O se faʻataʻitaʻiga susulu o le masani masani o le aoina (Parataiso), o elemene taʻitasi o loʻo faʻamamafaina le laufanua i le fausaga talafeagai. Ae o le mea autu e, e tusa lava po o le a le pule filifilia ma le ituaiga foloa o le fofoga o le foloa, o le fanua na mafai ona fausiaina se lagona faamafanafana i le fale.

Ofoofogia le laminate

Ina ia maeʻa sooga i luga o le foloa i luga o le foloa nofoaga i autafa o le faʻamafanafana elemene ma paipa na vaʻavaʻai lelei, faʻaaoga elemene faʻapitoa o eseʻese ata ma lanu. Ata: Vave-laasaga

Ofoofogia le laminate

A faʻapipiʻiina le lapisi o lapisi o se tasi matata o loʻo faʻaofi i lalo o se tamaʻi vae i le galu o tuaoi, pe a maeʻa le pa e aunoa ma se gaioiga. I le tulaga faʻalilolilo, o le pa tumau o totoe revly recualy recrave record aiga i le tasi ma le isi, ma o le vaega i le va o latou e toetoe lava faʻaleagaina. Ata: Vave-laasaga

Pros ma ua epu o le laminate

Manuia le atoatoa
Maualuga le afaina o le maualuga. Le lava o le tetee atu i le taimi umi o le fuaina o le susu ma le vai (aemaise, e mafai ona fuga mai i luma o pito i luga o le susu e faamama ai).
Tetee atu i le teʻi o uta, scratch faʻatulagaina. A savali i luga o le fola, o le uiga o le leo o le poo e tupu.
Tele le malosi o le ie.
O tau o le Democratic.
Faigofie ma vave mou.
O le tomai e filifili faʻaputuputu e fetaui ma le "mafanafana fola" faiga.
Malamalama lelei.
Le tomai e sui ai se pa.

  • Faʻafefea ona faʻasaʻo le laumua i luga o le pa: 4 auala ma faʻapipiʻi faʻatonuga

Faitau atili