Auala e nana ai le Workrobe: 6 Delometric Intilith Intips

Anonim

Ua faaauau pea ona avea le pusaairou o se tasi o filifiliga sili ona taʻutaʻua mo le teuina o mea. Matou te faʻailoa pe faʻafefea ona tuʻu i totonu o le potu ina ia foliga faʻalelei ma e le o faʻanatinati atu i mata.

Auala e nana ai le Workrobe: 6 Delometric Intilith Intips 11233_1

1 Faʻaaoga ni pulu

Auala e nana ai le Workrobe: 6 Delometric Intilith Intips

Fuafuaina: Natatalia Pretobrazhenskaya

Talu mai le faitotoʻa mo le tatalaina o le kapeneta ma le faʻavae o le taʻavale taʻavale, latou te le manaʻomia se nofoaga e tatala ai. O le mea lea, o le uarota e mafai ona avea ma auala e sili atu e mafai ai e faʻatulaga se faiga teuina i totonu o le potumoe poʻo se mea totino, e mafai ai ona e faʻaaogaina le vaega atoa o le potu i le tele o le potu e mafai ai. Ma o lenei e mafai ona fesoasoani ile faʻatinoga o tusiatateleina: mo se faʻataʻitaʻiga, ua teu ai se 'au a totonu o le potu i totonu o le potu ma taualuga.

2 Faatumu le tulimanu

Auala e nana ai le Workrobe: 6 Delometric Intilith Intips 11233_3

Fuafua: T TS Ata

E masani ona laititi le potu, ma o ona tulimanu e le masani ona faʻaaogaina ma gaogao. I lea tulaga, o lau filifiliga o se tufuga tulimanu tulimanu. O le a le mauaina le tele o le avanoa, ae i le ova o le tulimanu, o le fatu lea o se pa eletise o le a mafaia e le (ma sili atu). Afai e te faʻatiga ia lava faʻailoga o sea kapoti, e mafai ona liliu i totonu o se potu leaga moni.

3 Faʻaopoopo se Faʻaliga Vaʻai

Auala e nana ai le Workrobe: 6 Delometric Intilith Intips

Fuafua: Olga Kondova potu

O le ofutino ma le faʻata o le a faʻaalia e le gata i le agavaa "natia" i totonu o le potu avanoa, ae o le a faʻapea foi ona maua mai le tele o le potu e ala i le vaʻaia. Faʻapipiʻi solo paipa ina ia atagia mai ai faitotoa le ao, ma o le potu e maua ni voluma fou ma augatupulaga.

4 Oka se numera e le masani ai

Auala e nana ai le Workrobe: 6 Delometric Intilith Intips

Fuafua: Knosia Yuspuvova

I nisi tulaga, o le ata manaia o le kapeneta poʻo le ata i luga o lona tomai o le a atoatoa o le tino i totonu o le potu avanoa. O le filifiliga lapotopoto o le kapeneta e le tosina mai ai tele le mafaufau i ai, ma ua faia foi le avanoa ma le faigofie. O le teuteuga foi na te fufuluina le ofu i lalo o le puipui.

5 luluina i le itiiti ifo

Auala e nana ai le Workrobe: 6 Delometric Intilith Intips

Fuafua: Dina Salaova

Afai o le potu lava e laititi, ma o le kapoti ua nofoia uma pe toetoe lava o le pa atoa, na o le lafoai i le Interrictate Storm, ata lolomiina i luga o faitotoa po o lanu uliuli. Filifili se ofutino ma le sili ona malamalama, lamolemole, neconic hiscdes - o lea o le a faigofie ona foliga ma le mafai.

O le palapala poʻo le manifinifi o le suauʻu valiina o le a faʻailoa ai le susulu o mea, ma o le potu e sili atu ona foliga mai e sili atu le viia.

6 Fausia le Window aafiaga

Auala e nana ai le Workrobe: 6 Delometric Intilith Intips

Fuafua: Julia Khokhlova

Manaia ma le le taliaina o le faʻapopoleina - faʻaofuina i le ituaiga o le faʻamalama i le foloa, ua tapunia tapuni tapunia, o le mea moni o le leoleo. Nai lo faitotoa, ua ia ulufale i lalo o le kiliki: afai manaʻomia, e mafai ona faia i luga o le Wizrdrd. O le aʻafiaga o le solia o le ao, o loʻo aumaia ai le moli atu i le kapeneta ia te ia lava. Sili, tonu?

Faitau atili