6 mea e tatau ona e iloa e uiga i le tele o le sofas

Anonim

Anilar sofa o se tasi o sili ona taʻutaʻua mea taua i potu o gatafa. Matou te faʻailoa poʻo a mea ma galuega o loʻo i ai ma e le ono mateina ma le filifiliga.

6 mea e tatau ona e iloa e uiga i le tele o le sofas 11238_1

1 Lautele

6 mea e tatau ona e iloa e uiga i le tele o le sofas

Mamanu: Eshor

Faatasi ai ma le fesoasoani o se feteʻenaʻiga hefa, e faigofie lava ona faʻatulagaina se nofoaga e gata ai ma isi nofoaga o loʻo tufusi, ae o le mea moni, o le sofa ei ai le togi. O lenei filifiliga e lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, o se potu tele tele i se tasi potu potu, o fea le potu e tatau ona faʻaauauina ai le nofoaga. Faʻapea foi ma le sili ona faigofie le sofa pe a fai o oe e masani ona i ai ni aiga poʻo ni uo.

  • Tulimanu sofa i totonu (33 ata)

2 suiga

6 mea e tatau ona e iloa e uiga i le tele o le sofas

Mamanuina: Marion Studio

E masani lava o tamaiti e mafai ona faʻamamaina i le faʻanaunauga sofas moni i ni nai sekone. O le ata o le Andular Sofas faʻatagaina le faʻapipiʻiina o soʻo se tasi o suiga o suiga - "Dolphin", "Poathe", "Piuma", "Poath O faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i totonu o se lautele lautele ma fesoasoani lelei tuʻu ese le faʻatapulaʻaina o le avanoa, e ese mai, faigofie ona faʻaaoga.

3 eseese

6 mea e tatau ona e iloa e uiga i le tele o le sofas

Fuafuaga: GNULIDII.

Mai le tele o faʻataʻitaʻiga, o le filifiliga e le faigofie, ae faʻafetai i le tutusa eseese e mafai ona e mauaina tonu le tulimanu sofa e manaʻomia. Atonu o loʻo i ai se p-foliga, foliga o se vavaeʻese ma eseese poʻo itu tutusa, faʻapea foi ma isi, sili atu lavelave.

Tele faʻataʻitaʻiga e tuʻufaʻatasia, o lona uiga, o ni vaega o le tulimanu sofi e mafai ona faʻaaogaina e pei o ni mea atofata.

O le isi ituaiga e lautele. O lona "tail" vaega e mafai ona faʻapipiʻiina i soʻo se itu o le nofoaga autu o loʻo faʻalagolago i le tulimanu o le potu o le a iai le sofa.

4 zoning

6 mea e tatau ona e iloa e uiga i le tele o le sofas

Mamanu: Anna Vaslyeva

E mafai ona avea le matuitui malosi i le elemene pe a manaʻomia e te fiafia i le potu - e oʻo lava i se laʻititi. Faatasi ai ma lea, e mafai ona e vaeluaina le potu i le vaega e ala i le fausiaina se nofoaga nofoa o i latou, ma i le isi, mo se faʻataʻitaʻiga, o se galuega faigaluega.

O le tulimanu fulufulu lava ia o le tele o tuaoi, ma faʻatumu lea e faʻatumu ai i latou, le moega i luma o le kapeta, ma sasaina le lakapi kofe, ma faafeagai ai le THAPE.

E mafai foi ona e otootoina atu le nofoaga faafiafiaina ma nofoa faapitoa po o tupe teu. Mai i lenei mea o mulimuli mai ai e le tatau ona tuʻuina le sofa e le mafai ona tuʻuina i le tulimanu. E mafai ona kolosi atu le potu mai le tasi o puipui ma tu i le ogatotonu o le potu: O le mea autu o le pikiina lea o le tala.

5 fua

6 mea e tatau ona e iloa e uiga i le tele o le sofas

Ata: Archizine.de.

O se taimi taua pe a filifilia se sili le maualuga o le sofa - o lona tulaga i totonu o le emo ma gagau setete. Atonu e tupu o le sofa-tulimanu na e faʻatau e le talafeagai i le puipui pe le pasiina i faitotoʻa. Ina ia aloese mai ni mea faapena, aua neʻi e paie e le gata i le suʻesuʻeina o ata ma tau o Stis, ae e fuaina ma le faaeteete le itu o le potu, faʻapea foi ma le lautele o faitotoʻa.

6 Filifiliga o le Faataʻitaʻiga

6 mea e tatau ona e iloa e uiga i le tele o le sofas

Fuafuaina: AMAND NISBBET

Afai e te leʻi faia se filifiliga i le lumanaʻi o loʻo i totonu o totonu, ma o le sofa e tatau ona faʻatauina, ona faʻatau ai lea o le le mautonu, lea i le lumanaʻi e mafai ona teuteu. Afai o le faʻauma ma le manatu ua i ai, Ona le pau ai lea o le potu i luga o le sitaili o le potu, faʻatasi ai ma pupuni, nofoa ma valivali nofoa o puipui. Ae aua le filifilia nei elemene uma i le tasi lanu lanu - e le fiafia.

Ma aua le faʻatamaʻia le modular sofas, tusa lava pe e te manaʻo e faʻatau ni vaega: o le a faʻatagaina e le potu e faʻaopopo ai le potu i le teuina o faʻailoga poʻo isi mea e fiafia i ai.

Faitau atili