Auala e Filifili ai se kesi kuka luga: 5 taimi e gauai atu ai

Anonim

A o le filifilia o se kesi kuka luga, e taua le mafaufau e naʻo le pau lea o foliga vaʻaia, ae e sese foi le faʻamasinoga o le fausaga. Matou te taʻuina atu, o a foliga e sili atu le aʻoga muamua.

Auala e Filifili ai se kesi kuka luga: 5 taimi e gauai atu ai 11244_1

1 Aofaiga ma le nofoaga

O le faʻavasegaina o le "Square" e faigofie tele i le tele o taimi, ae i nisi o tulaga e ono avea ma se faʻataʻitaʻiga sili ona lelei ma hubs o loʻo i ai i le tulaga o le rhombus poʻo le laina tasi. I le lomiga mulimuli, o le kuka o kuka e leai ni tulaga ma faigata ma faigata ia latou e ono tupu i le taimi o le fale, ae pe a fai o se vaapiapi ma le atoa "umukuka, o le a sili atu ona faigofie.

O luga o le kuka o le kuka ma le lima ua e fiafia ai foi. E masani lava ona latou masani ai nai lo le masani ai (latou lautele mai le 70 cm pe sili atu), ae pe a lava se isi nofoaga i luga o le laulau i luga.

Lima faʻailoga o se meaʻai lelei

Kesi kuka luga ma le AEG HG567455B VERTTLFLAM BURTERS. E leʻi faigofie le Creouble Glosen Green-CerAmic e le mafai ona i ai le vevela, o le taʻena ma faigofie ona mama. Ata: AEG

2 Hypeble Part Burner mamanu

I lenei mea e tupu, atonu e i ai ni nai maalili - lua pe tolu. O le tele, o le sili - o le tele o le malosi ma i le taimi e tasi o le a faʻamafanafana ai le ipu tele.

Lima faʻailoga o se meaʻai lelei

Kuka luga ma Rhombid apitaga. O le tala mo le ipu ua mamanuina i se auala e pei o le uuina o pusa laiti. Ata: Miaia.

3 Mea e Konfok

Ae paga lea, i le tele o faʻataʻitaʻiga, e oʻo lava i se maualuga maualuga vaega o loʻo faʻaaogaina le sima. O lenei mea e faʻamatalaina e ala i le umi o le mamafa o le faʻamafanafana. I le taimi o le taua tele o uiga leaga, o le mea e mutia o le a tatau ona suia. Sili atu sili atu i lenei tulaga, o le ufiufi o uʻamea lafo pe apamemea amio amio, ae na o le mea e maua i vaega lux (mo se faʻataʻitaʻiga, gaggenaau

Lima faʻailoga o se meaʻai lelei

Electrolux gpe 363 fb. Electrolux Gpe 363 FB kuka pepa o loʻo tuʻuina atu i se malosi le malosi "triple pale". Ata: Electrolux

4 Malosiaga grille mo ipu

E i ai ituaiga o "mamanu" tagata filifilia "O filifiliga latice, ae e le o mamao pea mo le faʻaaogaina. Mafaufau pe a mafai ona e tuu le ipu o se tamai lapoa i luga o se lattice? O nisi kilokalama poʻo pakete malosi i le fola o le lita ma ma se lapoa o le pito i lalo o le 10 cm?

Lima faʻailoga o se meaʻai lelei

O le mamanu o le kesi kuka kuka e mafai ona sili ona leaga ma o aso nei. Ata: Maua.

5 Fausia ma le Nofoaga o Power Switchs

O nei talu e tatau ona faigofie ona salalau, ina ia mafai ai ona faigofie lava (aʻo nisi taumafaiga) liliu mai. Ia, afai e mafai ona aveese nei suiga e faamama ai le kuka.

A o le nofoaga, o mea na taʻe e masani ona tuʻu i luma o le laualuga. O lenei nofoaga e maua ai latou ma le lelei avanoa. Peitai, i nisi tulaga, e mafai ai ona faia le faʻamuamua i le tulaga lata mai o le mana o le nofoaga o mea manogi - mo se faʻataʻitaʻiga, o le a saogalemu ai mo tamaiti.

Lima faʻailoga o se meaʻai lelei

75-Centyhimeter Caners Broulers mai Zanussi. E toʻalima mea faʻatau, manaia swivel switch. Ata: Zanussi.

Faitau atili