Faʻafefea ona Aveesea le Laina I le Atunuʻu: 3 sili auala

Anonim

O le aisa o le tumutumu o le ala poʻo sitepu o le faapaologa o se tulaga le lelei, ua tumu i manuʻa. O loʻo matou talanoa e uiga i auala sili ona lelei e faʻatau ai ia te ia.

Faʻafefea ona Aveesea le Laina I le Atunuʻu: 3 sili auala 11249_1

Le-leai se totogi

Ata: Tapunia / fotodom .ru

O le foliga mai i luga o auala ma sitepu o le atunuʻu o le aisa o le aisa o loʻo masani ona tupu i le afu, pe a o le vevela vevela "e ala i le leai (kiona) na muamua tu. O lea la, o le auala e le liliu ai le auala i totonu o se tolotolo, e tatau ona latou fufuluina i taimi uma mai le kiona ma aisa o lafu (mo se faʻataʻitaʻiga, ua paʻu mai le taualuga). Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le teuina o le masani o le Winter Will Snow Reppen Inventory - Shovels mo le kiona, tusi lesona. E mafai ona faafaigofie galuega e ala i le feololo. Mo le faamamaina o le kiona fou mai ala, e sili atu le filifili o le malosi o le malosi o le palu-malosi (luga i le 3 kw), e le manaʻomia le faʻatino maualuga.

Holly (aisa pe a pa'ū timu timu) e masani ona le mautonu i se aisa (faʻaʻaisa o vai ma le vevesi o le vevela i fafo).

1 vailaau auala e tau ai le athole

Le-leai se totogi

Lau Afioga Uproster Ultra Reagent 10 kg (300 rubles). Ata: Obi.

Anti -colore mea o eseese ituaiga o palu o palu o le sodium cdium chloquade ma kalisiu. E tele faʻailoga o le faʻafefiloi e ese ai le tele o le vevela o fafo mo latou talosaga. E i ai, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻafefiloi talafeagai mo tamaʻi 'aisa (luga i -10 ... -15 ° C), ma e tatau foʻi ona faʻamaoti mai le C), i luga o le afifi.

Le-leai se totogi

Ata: Tapunia / fotodom .ru

2 oneone, ofu, lelei-ulu o maa

Le-leai se totogi

Minerale o masima masima, 25 kg, mo le vevela mai le -15 ° C (418 rubles). Ata: Leroy Merlin

Siosiomaga faauo malutaga, faʻapea foi ma vailaʻau vaʻalele, o loʻo salalau pe a ono faʻavaeina le aisa aisa. E sili le le faʻaaogaina e le o le oneone, ae o se lapoʻa (2-3 mm) tomumu.

3 eletise eletise vevela ma ala

O le eletise eletise e taufaaolaina ai o sitepu ma ala e fetaui lelei i nofoaga ma se vaega atoa o le 5-10 tala. Ole tapulaʻa maualuga e faʻatapulaʻaina e le aofaʻi o le eletise, lea e mafai ona faʻaaluina i luga o le vevela, o le mana faʻapitoa o le Aneti-Suiga Faiga o le 250-300 w i le 1 M². Faaaogaina mo lenei, pei o se tulafono, faʻamafanafana uaea (poʻo le vai e faʻavae i luga o le paʻu uaea i luga o le puipuiga e faʻafafa ai i totonu o le masini ma le overā. O ia pusa faʻapitoa mo le puipuia o le aisa o sitepu ma le faʻatulagaina o auala o kaleo, wst ma le tele o isi gaosi oloa.

Le-leai se totogi

Seti o Xlayder Street Systet Heatmmamat (kaleo), faʻaaogaina mo le faʻamafanafana o alavai auala ma ala. Ata: Caleo.

O le Anti-stroke faiga e pulea mai le Hermostat. Mo faiga faʻa-faiga, o loʻo faʻaaogaina ai le hordatms, o le galuega faʻapitoa, o le galuega autu o le aveesea o le kiona ma le matala. Faigofie faʻataʻitaʻiga aoga 3-5 afe rubles. Fua naʻo le vevela vevela ma aofia ai le system i le laina o le + 5 ... -1 ° ° C, tusa lava poʻo le a le i ai o timuga. Ma sili atu le faigata ma le tele o nofoaga faʻatele meteorolocloclonetal ma le ono fesoʻotaʻi ma le fesoʻotaʻi o le osofaʻiga lagona o le 10-12 afe. (CST ma Cleio) Up i le 30-40 afe rubles. (Raychem. Devi).

E fetaui tonu lava ona o nei mea faʻatoa aofia i le felauaiga pe a fai e i ai se soifuaga, latou sili atu le faigofie a le faʻamanuiaga (mo le 3-5 afe rubles).

Mo sili lelei le lelei, o le faiga e mafai ona fesoasoani i se timer e mafai ai ona e faʻatulagaina se faʻasologa o le aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, i na aso pe a e i ai i le fale. O nei mea uma e fesoasoani e faʻaititia ai le faʻagaioiga o faiga e tusa ma le 50%. E tele pe laititi? I le Moscow eria, o le faʻasologa o le ono mataupu o le faʻavae o aisa mo le taumalulu mo le taumalulu ma pe tusa o le tolu taimi e sili atu nai lo mataupu o nofoa o loʻo tusia. O le aitalafu o le a galue 500-600 itula i vaitau, e le lua faalua i le tele. Afai, ia tatou fai mai, o le system faʻaaoga 2 kwh, ona faia lea o le aofaʻi o le eletise mo le vaitau o le a avea ma 1000-1200 KW • H poʻo le K00 2000-2400 KW • H poʻo le kū.

Faʻafefea ona Aveesea le Laina I le Atunuʻu: 3 sili auala 11249_7
Faʻafefea ona Aveesea le Laina I le Atunuʻu: 3 sili auala 11249_8
Faʻafefea ona Aveesea le Laina I le Atunuʻu: 3 sili auala 11249_9
Faʻafefea ona Aveesea le Laina I le Atunuʻu: 3 sili auala 11249_10

Faʻafefea ona Aveesea le Laina I le Atunuʻu: 3 sili auala 11249_11

Tusa ai o le tuʻuga o le gaoi o le eletise o le taimi saʻo o sitepu. Vaevaega: IGor Stehagin / Harda Ala o Faasalalauga

Faʻafefea ona Aveesea le Laina I le Atunuʻu: 3 sili auala 11249_12

Faʻapipiʻi le horgiat i totonu o le fale latalata i le ulufale. Vaevaega: IGor Stehagin / Harda Ala o Faasalalauga

Faʻafefea ona Aveesea le Laina I le Atunuʻu: 3 sili auala 11249_13

O le faʻamafanafana o le uaea ua liligiina ma se sima faʻapipiʻi, o le mafiafia mafiafia o le 2-5 cm. Vae atavali: IGor shirtheet

Faʻafefea ona Aveesea le Laina I le Atunuʻu: 3 sili auala 11249_14

O mea ua faʻauma o loʻo punitia i luga (mo se faʻataʻitaʻiga, lili). Vaevaega: IGor Stehagin / Harda Ala o Faasalalauga

Faapipiiina o le Aneti-ICing System e faia i le mafanafana vaitau i le sima ma le sima. E taua le mautinoa le maualuga o le eletise eletise eletise o le masini ma hermetitically taofia uma caring uma fesoʻotaʻiga. E faʻaogaina ai mea faʻapitoa faʻapitoa. I aso uma o le olaga o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o faiga, e fautuaina le faia o vaega sauniuni, ma faʻailoga faʻapipiʻi i le fale gaosi. Ina ia ausia sili le saogalemu, o le anti-aisa faiga e tatau ona aofia ai le uzo ma se tapuni tapunia o le taimi nei o le 30 Ma.

Mo le lelei taotoga o le Anti-ICing System, o le faʻamafanafana o le 1 M² e tatau ona le itiiti ifo 250 W / M², ma e manaʻomia mo laʻasaga e faataatia le mana e faataatia ai le malosi o le 300-350 w / u. A o le pulega faʻatonutonu, atonu e tele ni suʻesuʻega tali. E tele atu mataupu faigofie e faʻaaogaina ai le au faʻatonutonu tulafono a le au faatonu. I le sili atu lavelave, o faʻailoga faʻailoga e tutusa ma kaleo oth [x123 o loʻo faʻaaogaina ma le i ai o le vave osofaʻi ma le vevela o le paʻu ma sili atu. Le averesi o le umi o le galuega o sea faiga i le tusa o le 1-1.5 masina.

Denas Golubin

Oloa Pule CaleO Roano Rusto

Faitau atili