7 uluai faʻataʻitaʻiga o umukuka o loʻo i ai ma le faapaologa

Anonim

E ala i le faʻafesoʻotaʻia o le umukuka ma le faapalepale, e mafai ona e faia le avanoa e le gata sili atu le lautele, ae faʻapea foi mo le aoga. Fai pe faʻafefea ona ausia lenei mea.

7 uluai faʻataʻitaʻiga o umukuka o loʻo i ai ma le faapaologa 11250_1

1 nofoaga faafiafiaga

O se tasi o filifiliga sili ona taatele mo le tuʻufaʻatasia o se tamaʻi tino ma se umukuka o le fausiaina o se nofoaga faafiafiaga. Ua lava le tuʻuina o le agchen umukuka poʻo le laulau ma faʻapalepale ai le TV - o le a. I ni fofo lelei, faʻatapulaʻaina o le leai, o se nofoaga masani, faaonapo faaonapo nei po o sisina.

O le tele o faafiafiaga

Fuafua: Penny Drue Barrard, Defausins ​​LLC

O nisi taimi e le manaomia le poletito faapipii e faia ni auala faapitoa - e tatau lava ona tuua avanoa gaogao ma faamalama tatala: malamalama o le lalolagi ma manatu o le aai o le a faia a latou galuega ma o le a tosina aiga ma malo faaaloalogia i le umukuka autasi.

Spacious Loang Emeen Port

Mamanu: O LE MAFAUFAU LELEI PTE LTD

2 '' ai i luga o le telē tele

Afai o oe o se tagata fiafia o se fale tumaʻoti, e i ai se filifiliga sili e tuʻufaʻatasia ai se siosiomaga tele ma se umukuka - faatulaga se potu malolo ai ina ia o ai le aiga atoa. O fale mautotogi, o loʻo mafai ona mautinoa, o le nofoaga na sili atu le tauagag E sili ona lelei tele.

O le 'autū o le potu i le soʻotaga

Fuafuaga: Skyring Faapipiiina

3 Tamaiti a Tamaiti

Na faʻateleina e le umukuka i le tele o le tautalaga e mafai ona avea ma avanoa mo taʻaloga a tamaiti ma se nofoaga e tuu ai se meataʻalo kamuta po o ni laulau. O tamaiti o le a i ai pea i luma o mata o tagata matutua ma mafai ona ula i le tapenaina o se 'aiga o le afiafi aiga. E latalata atili.

United Kidchen ma le Bascowy Tamaiti's Zone

Ata: Maualuga Meafale

4 Faʻaopopo mo meafale ma tekonolosi

I le vaapiapi o le umukuka umukuka, e masani ona le lava avanoa e faigofie ai ona faʻapipiʻi ai le umukuka ma le umukuka ma le tele o le umukuka O le mea lea, pe a tuʻufaʻatasia e oʻo mai i se tamaʻi pili ma se umukuka, e mafai ona faʻaoga o se isi avanoa mo meaafale ma tekinolosi.

Avanoa mo meaafale i luga o le umukuka faatasi

Fuafua: Jeff King & Kamupani

5 nofoaga mo le 'ai vaega

Sa matou tusi i tala, e faʻafefea ona e faia se potu 'eseʻese, tuʻufaʻatasia se siosiomaga ma se umukuka tele, ma o lenei faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo fatuga o loʻo iai i le umukuka. Oti le laulau ma nofoa, lea e tau ai le tele o faamalama ma ave le avanoa atoa o le fasi pepa faʻapipiʻi, foliga fiafia.

O le 'autū i le umukuka ata

Fuafuaina: O mea e lelei

6 Nofoaga Faʻapitoa Nofoaga ma Pa Tu

O se tamai Logsia, afai e lava le lava, e faigata tele le faʻaaogaina o se nofoaga uma e salalau atu, sili atu le faʻaaogaina nai lo naʻo se nofoaga o totoe ma le faamalama. O le a manaia le faʻataunuʻuina o la ma le ipu ti poʻo se ipu uaina, inu meaʻai kofe pe faitau i le mekasini. O lenei tulimanu o le a alofa i tagata o le aiga.

Bar Rack i luga o le United Texmoniny

Mamanuina: susu.

7 euro-potu potu

Afai o le umukuka vaega ua uma ona tele, ma le fesoasoani a le faapaologa e mafai ona e faia se potu-ola o le euro ma faateleina lou fale mo se isi potu. O le faʻaaogaina o le euro-orctority, ma le potu o loʻo soifua ai ma se potu moeloa, mai ia i matou mai sisifo ma ua faʻateleina nei. I le tele o fale fou e mafai ona e ausia ai le gaioiga.

Euro potu malolo N United Josetchen

Mamanu: Studio "fale mautotogi.RF"

  • Tulimanu umukuka mamanu ma le cout cout: fuafuaina foliga ma 50+ ata mo musumusuga

Faitau atili