Dorno 2018: 7 tagata lauiloa i totonu o le mamanuina o mamanu

Anonim

Mea fai mea lelei mo lanu mafanafana, fua o fua o le agaga o Iapani style vibi Sabi - faamatala e uiga i le paso moni.

Dorno 2018: 7 tagata lauiloa i totonu o le mamanuina o mamanu 11255_1

1 pepelo i le mafanafana Gamme

O le mafanafana o lanu maleʻaga, mai le mumu ia terakotta, o loʻo faʻaauau pea ona talafeagai i totonu. Ma afai e le o latou uma e mafai ona faʻaaogaina o ni talaaga, ona pei lea o faʻataʻitaʻiga, e sili atu nai lo mea talafeagai.

Leaga

Ata: H & M fale

E mafai ona e faʻaopopoina ni elemene o le pala o loʻo i totonu o le ecostel, ma le scandinavial o loʻo faia o le lanu paʻepaʻe.

2 ultraviolet

I le faaiuga o le tausaga talu ai, o le Pantone Valivali inisinia faasilasila le lanu o le 2018 - Ultraviolet. O lenei faigata lanumoana uliuli-lanu viole e le masani ona fetaui pei o se talaaga, aemaise pe a tatou talanoa e uiga i se tamaʻi fale, ae o le lanu o mea teuteu - e fiafia lava.

Leaga

Ata: Pianca.

3 elemene i le agaga o Vahi Sabi

O se manatu fou o le faʻamafanafana o loʻo sau e suia le sitaili o le soʻotaga o le hyugge - vibi Sabi, e fai mai tagata fai togafiti. O lenei Iapani sitaili o loʻo saili mo le matagofie i mea "i le talaʻaga," o loʻo aʻoaʻo atu e aloese ai mai ma le le talafeagai.

MINT FLENEEN EXES, O le fatafata o Tinamatua, o le jug poʻo se ato na faia e o latou lava lima - o mea uma i le agaga o Vaibi-Sabi.

Leaga

Ata: Axel Vervoalt

O le aoga o lenei auala e taua lava e le manaʻomia le faʻatau o mea fou - i se isi itu, e sili le vaʻai atu i le ua i ai nei, tuai.

4 tele metala

O le isi lauiloa i le taimi nei o le fausiaina o se totonu "ma le talaʻaga" o le faʻafesoʻotaʻi lea o faʻafanua ese o loʻo i le mamanu. O lea, na pa'ū ai le lagona o le ulu ma ou tu i lagona na foliga mai ua faasolosolo malie mai lava mea i totonu o le potu.

Leaga

Ata: Lumens.com

Lanu samasama ma le auro, apamemea, apamemea - nei ma isi vailaʻau i totonu, ia e lagona foʻi le saoloto e tuʻufaʻatasia i latou i totonu.

5 laau "ma mamanu"

E tusa ai ma le Pinterest Statistics, "O le Alofa Tala" i laʻau, i lausu lea e i ai le "mamanu", talu ai nei na faʻateleina i le tele o taimi. O lea ua oʻo i le taimi e faʻagalo ai e uiga i faʻalavelave ma tosina mai ai lou mafaufau i le fale fugalaʻau pei o Sanosevieri.

Leaga

Ata: MyctyPlants.com.

6 Floral lolomi

O le mea moni lava, fugalaʻau mamanu - i luga o tamaitusi poʻo le pepa puipui - o le a talafeagai foi i lenei tausaga. E aoga tele le sailia o ni ata ma lanu tetele.

Leaga

Ata: O tagata fai togafiti

7 fola terrazzzo

O le isi tusitusiga i totonu, e tusa o le Pinterest, o le filifilia o fola i le sitaili o le herarazzo. O le uluaʻi filifiliga e faia i le maamomomomomomomoia o le tele poʻo tioata, ae e mafai ona e mauaina se faʻataʻitaʻiga lelei i foliga o lola o Ceramic Tilla.

Leaga

Mamanu: Mestree Carios

Faitau atili