Faʻafefea ona faia se totonu i totonu o le LAFO sitaili: 7 tulafono ma le ola o le olaga

Anonim

Faamauina i le Brutal Alamanuia ki o le vaitau e le mafai ona le manuia. Matou te faʻailoa pe faʻafefea ona faia se siosiomaga masani o le laulu e oʻo lava i le fale masani masani.

Faʻafefea ona faia se totonu i totonu o le LAFO sitaili: 7 tulafono ma le ola o le olaga 11259_1

1 lanu

Faʻafefea ona tuʻuina atu se totonu i le LOFY Style: 7 Livehakov

O loʻo iai le mamanu: subu mamanu tusiata

I totonu o le fale ma le tele o lagona, e lua lanu e tatau ona manumalo: efuefu - mai le paolo o le malamalama sima i le pouliuli ata i le pogisa ata ma wrowng. O nei atavali o le a lagolagoina atoatoa le loka faʻapipiʻi ma o le a o gatasi ma mea faitino ma auiliiliga o le a faʻatumu lou fale i le taimi.

  • Lolt Balmicy mamanu: Faʻafefea ona fai se tamaʻi avanoa saʻo

2 fafie

Faʻafefea ona tuʻuina atu se totonu i le LOFY Style: 7 Livehakov

Totonu o le mamanu: livinov mamanu

I le DEFTS, o le mea moni a le Wooden Court e masani ona maua: O loʻo avea ma pusa tuai, laulau ma le foliga mai o ni mea taulima, o loʻo i ai papupuni tafana. Peitai, e le tatau ona faʻatau uma laupapa vaʻavaʻai i le scheherbini: metotia faʻa-auala faʻatagaina oe e faʻaali mai i mea fou ma meaafale aisi.

  • 8 Mea sili ona lelei mo le pa puipui i le LOFD Style (mo le sili ona faigata tofo)

3 avanoa

Faʻafefea ona tuʻuina atu se totonu i le LOFY Style: 7 Livehakov

Totonu o le mamanu: jicy-hall studio

O le mea autu i le LOFT o avanoa. E le tatau ona tauaveina i auiliiliga: E taua tele pe a faalavelave ia te oe e se isi. Aiseā e maua ai le moega laupapa laupapa ma kapeneta, pe a fai o mea uma e te manaʻomia e mafai ona tuʻu i luga o fata na e nana ai? I le ala o le mea lea, o natia o fuaiupu e mafai ona faia i luga o le moega pe sii le tele o potu malolo ma malutaga i luga o le podium.

  • Faʻafefea ona faʻatulaga se fale o le atunuʻu i Lote Style: TIPS ma 3 faʻataʻitaʻiga moni mai tagata mamanuina

4 pa

Faʻafefea ona tuʻuina atu se totonu i le LOFY Style: 7 Livehakov

Totonu o le mamanu: Madson i ona po nei

I le moni o le laufi toetoe lava o lea e toetoe lava o taimi uma o le stock counter. Ae peitai, i le nofoaga masani lava o iai, e mafai ona faʻatino i se tulaga talafeagai, faʻapea ma se mimiribar ma maua ai foʻi natia teuina i totonu. O le isi tagata matata o le faia lea o se fata-vavaeeseina, o le a faailoa mai ai le tuaoi o le umukuka ma potu malolo. O le a mafai ona kuka le 'aiga o le afiafi po o koko mo se pati i le tasi taimi o nai tagata.

5 auala auala

Faʻafefea ona tuʻuina atu se totonu i le LOFY Style: 7 Livehakov

O loʻo iai le mamanu: Ira Frazin faʻamaumauga

E pei ona foliga mai e foliga mai e le au elemene o le pule i luga, o auiliiliga o talavai ma auala lautele e mafai ona faia gaioiga. Faʻataʻitaʻiga, uila uila e mafai ona tautau i luga o le puipui. Manatua, o mea uma e mafai i le LOFO MAI LE OLA: E muamua ona faʻatulagaina luga o le tatalaina, saoloto mai le stereotypes o tagata.

6 faitotoa

Faʻafefea ona tuʻuina atu se totonu i le LOFY Style: 7 Livehakov

Totonu o le mamanu: Artery

O faʻaseʻe faitotoa o le agaga o le fale o le fale o se tasi uiga faʻapitoa o le lofini o le faʻatau, lea e mafai ona e taumafai e ulufale i se fale masani. E moni lava, e le pei o le swang, e le nofoia e Don dolders le tele o avanoa i folau vaapiapi.

7 auiliiliga

Faʻafefea ona tuʻuina atu se totonu i le LOFY Style: 7 Livehakov

Nofoaga o loʻo iai: Anna Popova

I le taimi o le faʻatulagaina o le LOFA, e mafai ona e faʻaola tele i le toe faaleleia. Tuʻua le lolofiga ata, seti poloka o potu o loʻo potu, e aunoa ma le ufiufi ma mea faʻaputuga o le primen ma tometau. O le isi filifiliga o le faʻaaogaina o le paʻu poʻo le puipui e faʻataʻitaʻi ai le piliki tuai o le masani masani teracotta, pe i lalo o le paʻepaʻe paepae.

  • Mai le filifiliga o le faʻamalieina i le teuteuga: matou te faia se potu malolo ma se cuisiine i le loft sitaili

Faitau atili