12 lauiloa o aso nei mamanu mamanu mamanu

Anonim

Mai le faʻavavau masani i se malologa faʻamalieina o le Medityranean (matou te pikiina mo oe le sili ona talafeagai faʻatonuga mo le itu faaonapo nei.

12 lauiloa o aso nei mamanu mamanu mamanu 11261_1

Tasi le faitauina? Matamata i le vitio!

1 masani faiga

O le faiga masani na aliali mai i le 17th seneturi, ae tele foi i le tele o taimi na le maua ai lona aoga. O le sitaili o loʻo suia, maua foliga fou ma faʻafetai i lenei mea e sili atu le talafeagai ma i aso nei o totonu o fale puipui ma fale. E sili atu ma le afa o Rusia Fuafua e talafeagai le mea faʻataʻitaʻi mo vasega na latou te nonofo ai. Mafaufau po o a ni auala e tatau ai ona e faʻaogaina ina ia mafai ai ona fatuina se maʻi moni i totonu.

Vasega i le sitaili o le fale mautotogi

Mamanu: Barlow & Barlow mamanu

O le puipui o le puipui e tatau ona sili ona fetaui. E mafai ona lamolemole pepa puipui, ma ofu masaʻa ma patupatu ma patu o: stripes, monogram ma isi teuteuga. O le taualuga, o se tulafono, decorates stumu, ae afai e te le fiafia e tupu ai pe i lou fale maualalo o le sulugatiti, e sili atu le mafaufauina o le stucudo. O Paulo, o se tulafono, laupapa. O le mea moni, o le siʻosiʻole, e sili atu le lelei o le pusi, ae afai e te manaʻo e sefe, i le paketi lava o lamea e te maua ai se sui agavaa.

Filifili Pastel Tynes e faia ai se potu matagofie: O le pi, nifo ma le lanu paʻepaʻe o le a lelei atoatoa. O le mea e mulimuli ai e masani ona faʻaaogaina o se mea tele, mo se faʻataʻitaʻiga i le lanu o puipui, ma tuʻu faʻatasia le vaega ma ia: meaafale, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni, telefoni. O ata pupula o le a fesoasoani e fai ai le totonuga o le: E mafai ona e faʻaaogaina mumu, lanumoana, lanumoana, lanu viole ma isi "mauoa.

O meaafale e tatau ona tele, ma le kuka poʻo le paʻu o le paʻu. E manaʻomia mai i le laʻau, peitai o le a manaʻomia se paketi tele, e mafai ona e filifilia se mea sili atu ona mafai ona gafatia mai tusitusiga faʻatino.

  • Faʻaopopo i le faʻailoga: lauiloa lanu o meaafale ma o latou igoa

2 Scandinavian sitaili

O le sitai o le "Scandi", aua o ona e alofa e valaau, ulufale lata mai talu ai nei, ae foliga mai ua umi se taimi. O totonu o le scandinavaiavia o loʻo masani ona mimita ma paketi, ae i le taimi e tasi i le fale ma le mafanafana. E leai se tulaga lautele, e leai ni faʻamatalaga faapitoa i ai, ae e tele vaega e faʻatupu ai le mafanafana ma le mafanafana: patomoguʻe, laʻau lanumeamata, lanu meamata.

Scandinavian style i le umukuka

Mamanu: AHRE HEDIGEGHETRTRRRRRå

O le galuega na atagia mai ai i le Scandinavian sitaili. Ua lava le manatuaina o upu o le Finnish Defidiner Alvaro Aalto o le tusiata e tatau ona atili maua le olaga - o se faʻamatalaga e faʻatatau i le Scand.

O le isi itu iloga o lenei itu o le masani ai. E sili pe a iai se potu mai le fou laupapa meaafale, nila e faia o flax, cotton po o le silika. Sui le palasitika palasitika nofoa i luga o laupapa, tusa lava pe o oe o loʻo i ai o oe: o le le faʻaaloalo o le becoth laau e mafai ona avea ma se manaia o lau scand-potu.

E ui i le laititi, taʻitasi i lalo e tatau ona saʻo, o lea meatotino faʻailoa ata o aiga, meafaitino mea lelei, ata i luga o puipui. E taua le le o "pule mo le fai togafiti", ae o se mea e aoga e atagia mai ai le natura o le tagata e ana.

E ui lava i le mea moni o le malamalama lanu e tatau ona manumalo i le scandinavian style - paʻepaʻe, malamalama efuefu ma lanumoana lanumoana o le a mafai ona faʻaopopo le ola i totonu.

  • Tusitusiga i totonu o le tusi: Talaleiga, National ma Aso Nei

3 lisi.

Love System e iloga i uiga ese, i se mea e te le o le saolotoga ma avanoa. O le faatonuga lea e mafai ona faʻamamafa ai le uiga o le e ona le tagata, talu ai o le faʻatamala le faʻatamala o le sitaili e mafai ai ona siʻitia ai.

E ui lava i le mea moni e masani lava e manaʻomia ai le avanoa e manaʻomia ai le avanoa, o le aso nei na faia i totonu o le taulaga. E manaʻomia le le avanoa o le potu ma faʻatasi ai ma le tupua. E masani ona i le faiga o le LOFT o le LOFT Douth-Tier fale mautotogi i fale fou.

LAFO

Fuafua: AMR Fuafuaga

Mo le LOFT, o le mea sili, sili atu. O faʻailoga ma tino e mafai ona faʻapipiʻi, i lalo o le masani lanu enaena. Ma le ituaiga o lenei ituaiga e fiafia i le piliki - faʻaaoga mea teuteu, ae e sili atu mo le tasi o puipui. O puipui i le carfiti, e faia e fausia ai lagona o fafo o le puipui, e le mafai ona faia ma faatamala. O le ea ma paipa e le lafi foi ma paipa, ae faʻataʻitaʻi, liliu mai i vaega o le au faipisinisi.

Mama dfc r3.

Mama dfc r3.

I totonu o faʻapitoa, e leai ni meaafale, ona o le faʻavae autu o le avanoa avanoa. E masani ona tuʻutuʻuga o le mataupu o le mataupu mo zonging. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tusi fata e mafai ona avea ma se vaega i le va o le potumoe ma le umukuka, ma le fata aisa i le va o le umukuka ma le potu malolo.

  • 9 le tulaga lelei o le ola i se tamaʻi potu e te le o mafaufau iai

4 style prormporary

O nei aso o le faʻafaigofie, o le taofiga ma le aoga. Ona o le mea moni o mea masani o mea faigofie ma faigofie o loʻo faʻaogaina i totonu o potu i totonu o nei potu, e mafai ona faia i se pa o tupe.

Faʻateʻia lelei o meafale ma e leai ni faʻaopopo auiliiliga e iloga i lenei sitaili, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le atunuʻu poʻo le faʻamalosiʻau o faʻataʻitaʻiga.

O taimi o aso nei

Mamanu: Elizabeth Krueger Design

O le sitaili o aso nei "e fiafia i ai" lanu taofiofi lanu (moli bitge, susu, efuefu ma paʻepaʻe) ma mea o mea oona. I le fola o le fola, e mafai ona e faʻaogaina le laumua, cerearamic lapoʻa poʻo se kapeta o le taugofie.

O meaafale na o le na o pepa faigofie ma faigofie. E tatau ona vave ma fetaui lelei i le avanoa, aua le fausia se lagona o lapisi ma e le foliga tele.

Aua neʻi galo i mea e fai, a o latou faʻaopopo le ola i totonu. E mafai ona e faʻaogaina le eseese o ata, ae masani. Filifili manaia lanu lanu, tautau ni ata vali - e mafai ona e faʻatapulaʻa.

  • 10 manatu mo fale puipui mai le lauiloa Amerika tagata mamanuina

5 faaitiitia

E faapea o le migao i totonu e tatau ona tutusa ma le tulaga o le agaga. E talafeagai mo i latou e ogatusa ma i latou ma e le o manaʻomia uiga mamao, ae na ona le leoa, filemu ma le faʻasologa.

Faateleina i le potu malolo

Fuafua: O faletalimalo i matu

O le siʻosiʻomaga o le mafaufau i taimi uma o le avanoa, o se vaega o le faʻapipiʻi, ae le o le leai o le sili atu o le poto (e ui lava, e pei o le tuai o meaafale ua manaʻomia muamua). E tatau i le potu ona maua ni mea laiti, ae sa tatau ona aoga ma faigofie foi. Laina manino ma foliga manumalo. O le aufaʻatau o lenei sitaili e talitonu na o le togi o mea uma, e mafai ona e vaʻai i le matagofie.

O le siginalismm style e le manaʻomia ni tulafono i le lanu. Malu uʻamea lanu e mafai ona faʻaaogaina, ma faʻamafanafana pastelly papaʻe, ma fafie. Peitaʻi, e manaʻomia le amanaia o le tasi lanu e filifilia mo le teuteuina, ma isi e faʻaopoopo ai ni fofo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se kapeta e maua i luga o le monophonic fogafale.

  • Faʻafefea ona faia se mea o loʻo iai nei mo le 10 tausaga i luma: 7 sed Soviets

6 neooclassica

Na faʻaaoga e NohecasticA le matagofie o faiga masani, ma foliga o le faʻaonapo nei, e manaʻomia mo se tagata i aso nei. O Nomoassisisca ma o le a avea ma faʻailoga o se tofo lelei, e leai sona manufesoʻotaʻi, ae toutrant ma mauoa.

O le a le ituaiga o nei vaega o loʻo i ai i le Neoclassic? O le faʻaaogaina o mea tau faʻaonaʻaga faʻaona ma faʻatekinolosi o mea na tusia e tagata ua aliaʻe ma tatalaina ai avanoa tetele e faʻatusatusa i le faiga masani. O le isi manuia o se laʻititi manaʻomia mo le paketi. E mafai ona e faʻaogaina mea faʻapitoa ma mea e tasi e tutusa ai le lelei o se pupula.

Neoclassic i le ata

Mamanu: tofo mamanu i le

O le lanu lanu o aso o nei aso o loʻo masani ai e aofia ai moli malamalama, ae o ni mea pupula o foliga natura, alalaina ma "acid" e le tatau ona i ai. O meaafale folasaga o loʻo i le Pekolasistic e sili atu foʻi, o loʻo sili atu le aoga o laina, ma o ia lava o se sili sili ona aoga.

O loʻo sili atu ona taofia le au malo pe a faʻatusatusa i le masani ai. I totonu o potu, e te ono masani ai mea tuai, ae tusa lava pe o le a talafeagai ma faʻaopopo le faʻalelei.

  • Cottage i le American Style: 20 Heathhams mai fafo atunuu

7 esosel

Ecosil I le mamanuina o tagata tino loloto ua aliali mai o le faʻaauauina o le siosiomaga mafaufau i atunuʻu uma atiaʻeina. Mama ma fou ea, natura - o le mea lea e le o le tagata i le metropolis.

Eco sitaili i le faletaele

Ata: umukuka e Wedgewod

A faia se totonu i le Ecostyl, e taua le tuliloa o le manatu o le "le faʻaleaga uiga" o le manaʻo e faʻafilemu, maualuga o le natura. Faʻaaoga papalagi lanu, leai se malologa. Faʻataʻitaʻiga, o le tuʻufaʻatasiga o le lanumoana, salō ma paʻepaʻe; lanumeamata lanumeamata, beeke ma le malamalama fafie; Lanu enaena, lanumeamata ma paʻepaʻe.

O le mea taua e le o le soona fai i se laau. A leai, e mafai ona e suʻe le fale mautotogi i totonu o le pusa laupapa.

Uili faʻamaeaina, masani ai, tioata i le faʻaopopoina o le laʻau o le a foliga lelei. Tamaitusi, foi, faʻaaoga le natura.

  • O le Gyung System i totonu: Fautuaga mo le fausiaina ma le 55 ata

8 atunuu

Country Style aso nei tumau i le tumutumu o lauiloa lauiloa mo tagata fiafia e fuaina i le fale. O tagata toilalo i lenei faiga e tutusa ma le "tina o loʻu tinamatua", lea e masani ona lelei, e suamalie i ai keke, ma o se tieli suamalie o loʻo faʻatali i luga o le laulau. E foliga mai, o totonu o faʻalapotopotoga e masani lava e filifilia le atunuʻu e vaʻaia ai umukuka ma potu tele - mo potumoe. I mea uma lava, o le "Aiga" potu e tatau ona faaloaloa ma talimalo.

Atunuu faiga

Fuafua: Madcap Fale

O le autu autu o le totonu o loʻo i totonu o le ituaiga o le atunuʻu o le faʻaaogaina o lanu mai le "natura" palette. E masani ona manumalo i le laau, o mea teuteu, o mea leaga. O se tulaga faʻapitoa o le atunuʻu o le atunuʻu o le a tele o teuteuga o teuteuga: O ata o aiga ia i luga o le fafie, ma le tele o le ola poʻo le tele o laʻau ma le gaʻo.

Afai e te mafaia, i le potu malolo e mafai ona tuʻufaʻatasia se ie matimoʻe, o le a fetaui lelei atoatoa i totonu. I le potumoe - tuu i luga o le pulumu le moega ma le tele o mamanu. O meafaigaluega i ona po nei e sili atu ona opoina i meafale, ina ia aua nei fefiloi o sitaili, e le talafeagai.

Fireplace Wody Deriplex Mozart RC Deluxe

Fireplace Wody Deriplex Mozart RC Deluxe

9 Aso Nei

O ituaiga faaonapo nei o se itu lautele, ma o lea e le toetoe lava pe leai ni tulafono faapitoa. Masalo o tagata faigaluega e alolofa ia te ia, ona e le mafai ona e tauina le faigamalaga o le fantasy ma valaau ai o se "itu faaonapo nei". Matou te taumafai pea e fai sina manino ma faʻasoa mai ai nei mea.

Muamua, o le taulaiga sili i le va o itu ole tino e faia i luga o le taʻaloga o faʻataʻitaʻiga. O se talaʻaga, o lanu o le pastel gamma o loʻo faʻaaogaina: lanu enaena, paʻepaʻe, lanu paʻepaʻe. Ma meaafale ma mea e te filifilia pe susulu. Ona o lenei faʻatasiga, e mafai ai ona e faia le aia tatau i faʻamatalaga ma o le a liliu ai le "pei o ata".

O nei ata o aso nei

Fuafua: Sims Luxury Borterers

Lona lua, o le uiga ese o le sitaili faaonaponei i le mafai ona tuʻufaʻatasia lelei mea ma masani. Lona tolu, afai tatou te talanoa e uiga i se potu nofomau, o le pepa puipui po o le sipuni e masani ona faʻaaogaina o se faʻauma. E taua le ausiaina o le maualuga tele o puipui ina ia avea i latou ma ituaiga o tablevas mo sili atu fatufatuga.

Ma le tasi uiga sili atu e masani ai i le faioloa. Mo le sitaili faaonapo nei, o le tele o aluga, pā, solomuli i luga o laulau, pupuni, ata vali, po o ata.

  • E le mo mea uma: 10 sili ona mamafa i totonu o le lalolagi atoa

10 maualuga tekonolosi

Maualuga-Tekonolosi o le a fetaui lelei i le pito i luga o le olaga - O le faiga e faigofie ma aoga ma aoga, e mafua mai i le tele o talavou ma mataala tagata alolofa ia te ia ma filifili tagata.

O le autu autu o le fale mautotogi i le sitaili o HI-tech o se numera tele o tekonolosi fou. E le o lona uiga o mea uma e manaʻomia le "stall" o se potu ma eletise ma masini ma fale faigaluega, maualuga-tel-telē, e le mafai ona faʻaalia, e le mafaitaulia "Mo le mafanafana ma le faigofie o tagata. Faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻatauaso ma le faʻamamao le faʻatonutonuina, i le malupuipuia ae le o le tino faʻafuaseʻi.

Maualuga Tech Hity

Mamanu: Kamaleno Manaoga Malosi

O le mea e te le manaʻomia e tuu ai lau tekinolosi "tamaoaiga" e faʻaali ai, manino. Faʻafefea ona tatou malamalama o le potu poʻo le potu e faʻamalosia i le sitaili o le maualuga-tekonolosi? Muamua, e tatau ona i ai le tele o avanoa avanoa. Mea i totonu o le fale o le maualuga-tekonolosi o se mea, latou uma aoga uma, nofoia le itiiti ifo o le avanoa ma e le tu "tonu." Afai o le fale mautotogi e laʻititi, e mafai ona faia le tioata vasega i totonu pe filifili se fua saoloto ina ia leai se mea e nana ai le avanoa.

Lona lua, o le faaumaina o mea. Natura e seasea lava ona seasea. I se isi itu, "i le tau" faafoliga mea.

Ma lona tolu, o le eseesega i mea taua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se paʻepaʻe faʻataʻapeʻaʻi poʻo se moega o le a fesuiaʻi mai i se tasi-matata le tasi. Faʻapea foi, ua mafai foʻi ona e mauaina se laulau-pu. O le isi vala o meaafale i ona foliga le masani ai. E masani ona e vaʻai i faʻamatalaga, pei o le sola ese.

11 eCleclect

EClectrac e talafeagai lelei mo le agavaʻa o tagata fou o loʻo i ai le tofo lelei. Ou te manao e fai le taulaiga i le pito mulimuli. Fefiloi tutusa sitaila i le tasi potu e le faigofie, o lea e leaga pe a leai se vaega tele.

  • Faʻafefea ona faia se Fashion ECCINK FAʻAPITOA: 6 MODS mai le tagata mamanu

O le a matou taʻuina i ni mea lilo e mafai ai ona tuʻufaʻatasia sitaili eseese ma fatuina se mea taugata e-faʻaatua-faʻaatua.

  1. Filifili se malamalama lanu o pa, pei o le paʻepaʻe poʻo le pipiʻi. Ma o le a faigofie atu le tuʻufaʻatasia o lanu eseese o meaafale ma mea faigaluega.

  2. Faaaoga mea tutusa. Faʻataʻitaʻiga, o le lanu o le unaʻiga ma le puipuia o aupupuʻi. Lenei o le a tiʻetiʻe mea ma fai ai ma faia se sili atu fiafiaga ata.

  3. Filifili se tasi faʻamatalaga eseʻese o le ai ai i seisi sitaili: Mo se faʻataʻitaʻiga, nofoa mo se vaega 'ai poʻo le moli.

  4. Tuufaatasia mea i foliga. Ma o le a faigofie ona tuʻufaʻatasia ituaiga sitaili eseese ma le tasi ma le isi.

Ata e le talafeagai.

Ata: Wallpapedred.com.

  • 6 University Coover mai le lauiloa Infaor Inforesters

12 Mediterranean style

Metitirara alii i totonu e foliga mai e sili atu ona escetic, ae e le faaleaogaina lona mafanafana ma le sili atu.

O se tasi o tapulaʻa mo le manuia o le Metitirani sitaili o le saʻo saʻo. Le faigofie - o le sili atu, o se tulafono e taʻutalia ai sitaili. Ma e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o mea faʻalenatura. Masalo o le sili ona masani o le tino o le a avea ma se manaia manaia le sikafu. I luga o le fola e masani ona tuu se laʻau poʻo se paʻu (pe a fai o le umukuka poʻo se faitotoʻa faitotoʻa). O kapeta i totonu o sea totonu o le a le mafai ona o mai pe a le o ni fala e le o ni fala.

Mediterranean style ata

Ata: Eco manaia le moega

I le filifiliga o le lanu i le Metitirala potu e tatau ona e o mai e matua matuia. Pastel slodes ma mama paʻepaʻe lanu e manaʻomia. O tagata faigaluega ua tufatufaina ai ni auala e tele ai le tala: e Eleni ma Italia. I le tulaga muamua, latou te masani ona taʻalo i ni faʻalavelave matagofie paʻepaʻe. O isi lanu e tatau ona iai se natura: lanumeamata, lanu enaena, lanumoana pe lanumoana, apevender ma tutusa. O le auala Italia e iloga i le lamolemole ma le tauemuga, e masani ona faʻaaogaina lanu enaena ma faʻaumaina o olive, efuefu pe samasama samasama.

O le laʻau o se tasi lea o mea taua o le Metitirani. O meafale sili ona lelei o le itu taumatau e aunoa ma le faʻamamaina o le filo e talafeagai tele mo lenei totonu.

Faʻaopopo le potu taugata, aemaise potu o le potumoe, telefoni, laʻau, laupepa, laupepa, moega, moega ma filo tetele poʻo atigi. O le potu o le a mafaufauina tauagafau ma manaia.

  • O le a le fale mautotogi:

Faitau atili