Long faletaele: Brickwork, Vintage elemene ma onapo nei piping

Anonim

Ina ia sefe le siosiomaga o le fale ma se tala, ae ia fausia se fale faaonapo nei, o tusitala o le poloketi na ofoina atu i le LOFA Corkicker, virtage vaega ma le lacitiko tino.

Long faletaele: Brickwork, Vintage elemene ma onapo nei piping 11264_1

Taimi uma

Sanosel

Clinic Brick Jumper i luga o le faamalama o se molimau malamalama o le matua. E mafai ona nana pei o lenei? Aemaise talu ona faʻaalia le faʻaaloalo i le talaʻaga o se aga masani. O le mafuaʻaga lea, pe a toe faʻaleleia le fale mautotogi, na ia filifilia e tusa ai ma le faletaele e faamama ai puipui piliki mai le sipuni o loʻo i totonu o le hydrophobic.

O puipui a le kamupani o le kamupani o se vintage o le mamafa o le laga, o se matala matala, o se mea leaga o le fafie i lalo o le magoto. Authentime elemene faasee le mafaufau lelei ma mea fou. Ave le itiiti ifo i le laupepa pito i luga o le moli - o se kesi kesi ua taumamaina i lana mamanu.

O le Plumping o loʻo i ai i aso nei, o le tagata filifilia o le LOFO sitaili e faʻatagaina. Nei o le sauniuni mo lona faʻapipiʻi ave ese le tele o le taimi, na faia atoa le suia o paipa ma isi mea e faʻatumu ai.

Taimi uma

Sanosel

O se tamai faletaele ma le leai o se tulaga o le agini o le faʻamalama o loʻo pipiʻi i le gatasi o le pipili, e ese mai le "fusia" i le ua e o ese ai. E lelei le malamalama i ai le tagata, ma sa ia lagona foi le lanu e manaʻo ia Gumat: O totonu foi o loʻo iai i totonu o le Beede Beagy, lea e maeʻa faʻatasi ai ma le piliki. Sa filifilia mea masani masani pe sili ona tele e mafai ai. O le Hostess sili ona le manaʻo i se taele, fiafia i se taʻele malulu. Peitai, ua le fetaui lelei faataitaiga na faia e sa faia le sitaili ma tele, ona o le fale lea ua tatau ai e fai ai se poloketi. O le leoleo o le fale i le va o le faamalama ma le vai taele (na tuu foi e le bouei i ai). Mai fafo o le pa o le pa o le fale e ave ese e tagata e umia mo ofutino ma solo. O le faʻamalama ua faʻaolaina i le uluaʻi pepa, o le lautele o faamalama e faʻaaoga e teu ai cismetics fagu.

Diana Generalova, Marina Kamana

Tagata mamanuina, tusitala tusitala

Faʻamatalaga faʻapitoa

Taimi uma

Faamalamalamaga 1. Fufulu le 2 mataupu 3. taele 4. faletaele

Mea ma Meafaigaluega

Gernder: Matu Malati laupapa, APK MOSI

Pam: CereacIc Tile, Mosaic - Avas, Bick Brick Masonry

Plumping: roca meafaigaluega, hansgroe fefiloi, alavai alavai

Lamepa: Coalline Dermasco, Wall Spv

Sikuea faletaele: 6.6 M2

Faʻailoa filifiliga: Filifili se paʻu ua taofia

Long faletaele: Brickwork, Vintage elemene ma onapo nei piping 11264_5
Long faletaele: Brickwork, Vintage elemene ma onapo nei piping 11264_6
Long faletaele: Brickwork, Vintage elemene ma onapo nei piping 11264_7

Long faletaele: Brickwork, Vintage elemene ma onapo nei piping 11264_8

Midos (chiaro) flaf stamerter: 26 cm. Faʻamalolo le maualuga: e oʻo i le 104 cm. Tau: 16 590. Ata: Regenbogen.

Long faletaele: Brickwork, Vintage elemene ma onapo nei piping 11264_9

BElden (paytery Barn) Flafmon Shimeter: 26 cm. Faʻamalolo le maualuga: e oʻo atu i le 183 cm. Tau: 20 940. Ata: Fale lafumanu

Long faletaele: Brickwork, Vintage elemene ma onapo nei piping 11264_10

Orangerie (Kolarz) Plafth lapoa: 30 cm Taofia maualuga:.. 72-118 cm Price: mai 85 700 rubles. Ata: Kolarz.

Faitau atili