Faʻapefea ona faia se tagata aʻoga o le a tupu ma le tamaititi

Anonim

O manaoga lautele, o le manaʻoga sili lea e mafai ona faʻaleleia le mamanu ma le faʻafouina o tamaiti 3-4 tausaga uma 3-4. Afai e te manaʻo i le potu o le tamaiti e talafeagai i se umi umi atu, mulimulitaʻi i tulafono.

Faʻapefea ona faia se tagata aʻoga o le a tupu ma le tamaititi 11273_1

Mafaufau i le zoning o le potu - o le mea sili ona taua pe a faia se vasega pepe. I soo se matua, o le a manaʻomia e le tamaititi se nofoaga e moe ai, o le taʻaloga ma se nofoaga e aʻoaʻo ai. Mafaufau i sone taitasi.

  • Le sili ona taufaʻamataʻu: 8 mea tetele mo le vasega pepe ma Aliexpress

Sone mo le moe

Faʻapefea ona faia se tagata aʻoga o le a tupu ma le tamaititi 11273_3

Ata: flatplan.

Afai o loʻo e faia se vasega pepe mo se pepe fou, ona filifili ai lea o le moega mo le tele o tausaga o le a le fautuaina matua - e le mafai ona faʻagaioia mea, e le saogalemu. I le tulaga lea, e tatau ona e tuina lau filifiliga i luga o le moega-moega ata, ona ou sui lea, e sili atu lona suia, ae ua uma ona atoa le moega, ae ua uma ona atoa le moega.

I le taimi lava e tasi, le tele o matua i le uluaʻi masina talu ona maliu o ia e moe i fafo o moega. Ae afai o lau tama ua leva ona totoina nai lo le moe o le a avea ma sili ona lelei le fofo. Muamua, e le gata i lea i taunuʻuga tuʻusaʻo, o se auala fesuiaʻi ma le fatafata o le teuina, ma le lua, i le lumanaʻi e mafai ona faʻaʻaisa i soʻo se tasi (moega, laulau ma le tino o pusa)

Sone mo taʻaloga

strong>ma fatufatuga

Mo le tamaititi, le nofoaga e mafai ai ona ia taalo e taua tele. Tele taimi, o le ogatotonu o le potu ua avea ma nofoaga faapena. I luga o le fola na fautuaina e tuu se kapeta vaivai e mafai ona taʻalo: O auala e faʻaalia ai, o fale poʻo ni ata poʻo ni ata o le tamaititi. E aoga foi o le a le faʻaaogaina o massage orthopedic fala.

Afai e te le manaʻo e tuu se sone mo taʻaloga i le ogatotonu, e mafai ona tuʻuina i totonu o soʻo se puipui, o le faʻamamafa i le lanu poʻo le laupapa vaega.

Faʻapefea ona faia se tagata aʻoga o le a tupu ma le tamaititi 11273_4

Ata: flatplan.

O tataʻosi faʻapitoa ma faʻamalolo kapela e matua faʻamanuiaina - o se isi lalolagi laititi o le a aoga mo se tamaititi ma se talavou e talisapaia se tasi avanoa.

Aua neʻi galo e tuʻua se nofoaga i lalo o le ato poʻo atigipusa mo le teuina o le tele o meataʻoa - E sili atu le aʻoaʻo o se tamaititi e okaina mai i le tamaititi. I le maeʻa lea, o le a mafai ona tuu pu ma nofoa i le nofoaga taʻalo ina ia mautinoa o le talavou e mafai ona aoina uo i se siosiomaga lelei.

Afai o le tele o potu faʻatagaina, o le a faia ai le faia o le itu a tamaiti o le a avea ma fofo sili ona lelei. I le lumanaʻi, i lenei nofoaga o le a mafai ona faʻatulaga le avanoa mo yoga poʻo faʻamalositino ma le onosaʻi faʻaaloalo. O le sili ona manuia tulimanu e fetaui lelei i le Scandinavian pe i totonu o le laititi. Ae peitai, ma se paketi lelei, e mafai ona e filifilia se tulimanu e toetoe lava o soʻo se sitaili, a leai e mafai ona e toe taʻutino ia te oe lava i lalo o lau stylistic ma lanu lanu.

Faʻapefea ona faia se tagata aʻoga o le a tupu ma le tamaititi 11273_5

Ata: flatplan.

Galuega sone

I le faʻaopopoga i le moe ma taʻaloga, e iai le suʻesuʻega i olaga o tamaiti uma. Ma afai mo tamaiti aʻoga muamua e te le manaʻomia tele nofoaga mo lenei (iinei e mafai ona e manatua le laulau na liliu ese mai le moega faʻafuaseʻi), mo le nofoa sili o se mea e tatau ai. E mafai ona e filifilia le tusia o laulau o pepa lautele poʻo le tuʻuina atu o ni kesi, o loʻo suia ai le tiʻetiʻe ma maualuga i lalo o le tuputupu ae o le tamaititi. E mafai ona tautau ai le aʻoaʻoga o faʻataʻitaʻiga i luga o le Pa - E mafai ona avea ma kata, faʻamatalaga faʻamatalaga poʻo ata ma meaola. Faʻaaoga pou poʻo ark poʻo le tamaititi i se tamaititi manaʻomia se nofoaga mo le ata, tusi pe faʻailoa a latou lava fatufatuga.

Faʻapefea ona faia se tagata aʻoga o le a tupu ma le tamaititi 11273_6

Ata: flatplan.

O le nofoaga sili ona manuia o le potu aʻoga o le avanoa i le faʻamalama - o le lava o le tele o lanu o le a sili ona aʻafia ai le soifua maloloina o le tamaititi. E taua le mafaufau e uiga i tusitusiga eseese. Tele taimi, e taofi ai e matua le luminana sili i le ogatotonu o le taualuga. Ae o le matua, e manaʻo le tamaititi e fai se vaega mo le faitau ma se moli poʻo se moli uila i tafatafa o le moega. O le fola e tatau ona filifilia i luga o le vae faʻatonutonuina, ma le po moli i foliga o se manu laʻititi a laʻititi, fesoasoani i le tamaititi e moe, i le taimi e sui ai le moli o le moli o nei. I le taimi lea, e manaʻomia foʻi le tuʻuina atu o le tele o mea leaga mo le laulau alepa, a komepiuta ma isi masini eletise.

I le auala e uiga i le stittutts - aua neʻi galo e uiga i le saogalemu tulafono ma faʻapipiʻi faʻapitoa faʻapipiʻi luga o latou.

Faʻapefea ona faia se tagata aʻoga o le a tupu ma le tamaititi 11273_7

Ata: flatplan.

Meaafale

Pe a filifilia meaafale i le vasega pepe, tusa lava po o le a lau faʻatau, moega, laulau, poʻo le aoga, e aoga ile nofo i luga o meafale le mautonu ma faigofie. E masani lava ona foliga le masani ai le Cartoon. E le masani ai lava, ona latou vave mafai ai lea i le tamaititi, ma e sili atu ona le talafeagai mea leaga i le potu o le talavou. Tuʻu i mea faʻanatura ma mea taua ma sili atu le taugata o nei meaaʻi o le a e umi lava.

Faʻapefea ona faia se tagata aʻoga o le a tupu ma le tamaititi 11273_8

Ata: flatplan.

Valivali Alavai

O le taua o le filifiliga lea o le lanu lanu mo tamaiti. Faatasi ai ma le matua o le alofagia o tamaiti, lelei lanu suiga lautele. Ma, afai e 5 i le 5 i le 10 tausaga, e fiafia tamaiti i lanu malamalama, ona latalata lea i le alofa tele, latou te fiafia i ai sili pe pogisa. O le mea lea, ia e filifilia lanu o le uma, e aoga le taofia o lau filifiliga i luga o pastelnin lanu, e aunoa ma le faʻatapulaʻaina o le cluché "mo tama, piniki - mo teine." O le filifiliga o le a mafai ai ona mafai ona suia leo mata o le a suia le lagona o le potu atoa.

E mafai ona tautau pupuni lelei, tuu se taga e le masani ai mo le teuina o mea e teu ai, teuteu ai le potu ma se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi - o nei mea e mafai ona faigofie ona o le faʻaupuga o le tamaititi.

I le taimi lava e tasi, aloese mai le faʻamamaina tele, lea e faigata ona foia - faʻamau pepa puipui, o laupepa tetele ma mea faʻapipiʻi i ni nai tausaga e ono leiloa ai lo latou aulelei. O le mea lea, afai e te manaʻo e tuʻuina atu i le tele o le vasega pepe, e mafai ona e faia se puipui lelei ma le tasi eseʻesega lanu ma tausi i le decor o le tutusa paolo. O le uluaʻi fofo o le puipui ma le mafuaʻaga o le Komiti o Shim Con card - O le a faʻamalieina ai le manaʻoga o le tamaititi e fai ma taulealii aʻo inu meaaoga.

Faʻapefea ona faia se tagata aʻoga o le a tupu ma le tamaititi 11273_9

Ata: flatplan.

  • Faʻafefea ona faʻatulaga se pito i luga o le potu i totonu o le potu o tamaiti: o manatu manaia ma 30+ faʻataʻitaʻiga

O faatonu faafetai le tautua lagolago mo fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili