14 auala e fai ai le totonugalemu e aunoa ma se miliona paketi

Anonim

Ina ia faʻaopopoina o le gloss ma le moa potu, o nisi taimi e lava le mea e naʻo le faia o fugalaʻau, e matagofie le faʻasaʻoina o le moega ma filifili se faʻata. O nei mea ma isi tala o tupe e faia totonu o le a faia ai le malosi o le tatou tusitusiga.

14 auala e fai ai le totonugalemu e aunoa ma se miliona paketi 11276_1

1 Faʻatau se lanu sofa

O le lanu e maua ai le avanoa o le chic pe a filifilia agavaa ma tutusa ma isi lanu i totonu. O le autu autu o loʻo fautuaina ai tagata mamanuina o le lanu meatane e tatau ona i totonu o se potu ma le talaʻaga pastelton lanu (paʻepaʻe, pi, efuefu, efuefu, efuefu).

Lanu sofa ata.

Ata: Arlondjacob.com

  • Aua le misia: 8 Auala ma 8 Mafuaaga e faʻaopopo ai le Irony i totonu

2 Tuufaatasiga eseese

E pei lava o lavalava, o le omia o le eseese foliga foliga sili ona aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se vailaʻau o mea faʻasao i luga o le tusitusiga heajack e foliga matagofie ma faʻaopopo le chic. Ua fautuaina e tagata ou te le fefe i fofo o fofo, ma le latou fesoasoani e mafai ona e faia ai le sili atu ona fiafia.

Eseese tusitusiga i totonu o le ata i totonu

Mamanu: Richard Masta tusiata

  • Totonu o le tagata poto: 11 auala e faʻaali ai a latou IQ i le tulaga

3 Faafefiloi eseese ituaiga i totonu

E faigofie le avanoa e faia ai le leai o se mea, ma le mauaina o le manaʻo e mulimuli naʻo le sitaili, lanu, pusaaisa. O tagata mamanuina e usitaʻia manatu o loʻo i totonu o le totonuga o le tele e taugata pe a fefiloi o elemene e fefiloi ese mai le tasi ma le isi. Peitaʻi o soʻo se sitaili e manaʻomia le tofo, e aunoa ma ia, o le a le faʻasaoina ai mea sili ona taugata. Afai e i ai ni masalosaloga i ou tomai pule, e sili atu le faʻaaogaina i le fesoasoani a se polofesa pe filifili ni auala faigofie ma malamalama.

Faafefiloi ituaiga o ata

Fuafua: Vera Tarlovskaya

  • Taugata-mauoa: 10 auala e fatu ai se tagata taugata ma aua le toe fetuunai

4 Faʻaopopo Stead Glitter

Na e faʻalogoina le faʻamatalaga "Golden - o lenei fou uliuli"? I le leai fua o faʻamatalaga, o lona uiga o le auro ua avea ma lanu matagofie, mafai ona ofi atu i totonu ma aumai i totonu. Ioe, e le aoga le faia o le "Aponuster" mai se masani masani, i mea uma e taua ma lagona o le tofo, ae e le fiafia i le fale o auro), ma fai le moa.

O fea e faʻaoga ai? I le lanu o le ata o ata, vae o lamepa, palu i totonu o faletaele po o le umukuka. E mafai foi ona e filifilia pepa puipui ma le auro susulu ma fai latou tasi le puipui.

Uamea susulu e pei o se uiga taugata

Mamanuina: Sarahliz Standon mamanu

  • O le a le tagata ofisa lauiloa e foliga mai: Reese Whingpoon, Jennifer Aston ma isi

5 Tuu le gaogao avanoa i luga o fata

O isi taimi, ina ia mafai ona sili atu le ao i luma. Nai lo lea, e tatau ona aveesea ma fata. O lea, o lau ato tatala poʻo le potu e sili atu le saʻolotoga, tuʻua le malupuipuia ma le 'afa, o le a sefe le avanoa mai mea o totoe: tusi, faʻatusa, ata i totonu.

Avanoa avanoa i luga o le fata ata

Fuafuaina: Natatia Mutrakov

  • Faʻafefea ona faʻaalu nisi mea, teuteu o se fale mautotogi: 6 MOPS

6 Tuu le auauna i le umukuka pe fai se avanoa matala

Faiga i luga o le tatalaina Stems, o loʻo teuina ai le seti ma maua naʻo aso malolo, ua uma ona pasia. E te le tau toe faafoi lenei aganuʻu ma faʻaaoga le ipu mo ni mataupu faʻapitoa, ae ave se auauna - o se manatu lelei lenei. Faʻaauau ia masani masani ona filifilia mai eseʻese ituaiga, maʻona le puaʻa. E i ai faʻataʻitaʻiga mananaia e mafai ona e vaʻai i atavali o loʻo teuteuina le umukuka.

Faapitoa i le umukuka ata

Fuafua: Marina PIIIGOOGO

  • 5 lauiloa sese o i latou e fia faia le totonugalemu mauoa

7 Filifili mea teuteu i luga o le pepa puipui

Faʻavasega le avanoa ma faʻaopopo i le mea taugata o le a faʻatagaina uma le monochrome lanu pamu, ma manino geometric mamanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le puipui puipui ma le lattice teuteu. E mafai ona maua lava i tagata gaosi oloa.

Teuteuga Lattice i luga o le pepa puipui

Fuafua: Penman Brown Totonu mamanu

8 Tuu fugalaau o fugalaau

I totonu o mea lelei, o loo i ai le tele o le ola fugalaau. E mafai ona avea ma bouquets i le vaseina pe talafeagai fugalaau i pots. E le manaʻomia le faʻatauina o Meter ° ina ia mafai e le teuga ona manaia, e tele ni mea e teuteu ai i totonu.

Ola fugalaau i totonu

Mamanu: mafolafola

9 Fausia ni moli malamalama

O moli moli e tele naua lona malosi nai lo le mea e te mafaufau i ai. O le malamalama taumatau o le a faia le potu sili atu le mafanafana ma saunia i se mea lelei (moni) malamalama. Teena tuuaiga nofo toatasi i le ogatotonu o le taualuga, tuu ese ni moli, filifili ofu matagofie ma le fiafia.

Tele moli malamalama i totonu o le potu

Fuafua: Fuafuaina e Woulfen Ltd

10 Tuu le gyptum sculpture

Ia laititi i le ulu e faʻatuina se faʻaletonu i se fale masani, ae le manaʻomia le avea o le ave atoa. O le aso, o totonu o le faafeagai o le au faipule, e mafai ona e filifilia mea talafeagai ma aoga faʻaaogaina aoga latou te faʻaaogaina i totonu ia faia ai le totonu o le fale.

Gyptum scoulpture i totonu

Fuafua: Irina Derbeneva

11 Filifili le ata vali tusia e le suauu

O nisi taimi o mea taugata e le manaʻomia e aua le nanaina, ae i le isi itu, o i ai ma le Aplombil. O lea, ua fautuaina e tagata ofisa le filifilia o se ata tele ma le suauu (ma fua e matua le aoga lava) ma tuuina atu se puipui atoa i ai. Aisea ole suauu? O le metotia o le tusiaina o se ata e pei o se mea moni, peiseai e aumai mai le falemataaga.

Suauu valivali i totonu

Mamanuina: Susan E. Brown Insior Sector

12 Faatulaga faʻata

Ua faasolo ina faʻasolosolo atu le faʻata i se auala masani: O lenei poʻo se faitotoʻa faitotoʻa, poʻo se fale-i totonu o le fata i le faletaele ma kapeneta i le faletaele. Taʻu mai o Oe faʻatamaina, latou te tutoʻatasi, o le a latou foliga taua ma faʻamamafa atu i totonu. Soʻo se potu o le a avea atili ai ma manuia pe a fai e te faʻatupuina le faʻata tele i totonu o se faʻavae matagofie, aemaise le vireta.

Tele faʻata i totonu o le ata i totonu

Fuafua: Tara Dudley

  • 7 mea laititi i se scand-sitaili, o le a faia le totonugalemu foliga sili atu taugata

13 Fai se faletaele faletaele

O aso nei, e tele na matauina taumafaiga a tagata fai pisinisi oe faia moni sone moni i totonu o le potu malolo, ae i le taimi lava e tasi tatou te totogia ai o tatou olaga. Ua oʻo i le taimi e faʻatumu ai le matagofie. O lenei sini o le a tautua o se faletaele decor: o se faʻata matagofie, o se faʻata i lalo o le fugalaʻau ola, o se spū o le stoolite (lea o le a le avanoa o le hicker) Fai se faletaele mafanafana mai le faletaele malulu.

Faletalimalo i le faletaele

Mamanu: Fausiaina o mamanu

  • Faʻafefea ona fai le totonugalemu o loʻo taugata: 13 Faʻafanua o Tupe

14 fafie le moega matagofie

E toʻatele E faʻatapulaʻaina le ufiufi ma isi mea latou te manatu o faʻaiʻuga faigofie tele, faʻafefea ona e mauaina le palanikeke ma matagofie le aluga o le taeao. Le aoga! Filifili ni taimi autu o le a foliga mai o le moega i se tulaga faʻapitoa, ma o lou potumoe o le a le manaʻomia choustin curtins poʻo le tele o le chandelier i totonu.

Aulelei o le ata o ata

Mamanuina: Sarahliz Standon mamanu

  • 10 Paʻaga o le Debaclery Mea e fai ai lau mea faʻapitoa

Faitau atili