Faʻafefea ona fai se totonu i le sitaili o le hyugg: 10 fesoasoani mo i latou e manaʻo e faʻamafanafana

Anonim

Hyugge o se vaega o nei i totonu o le scandinavia. O le upu lava e tasi o loʻo faʻamatala mai ai le olaga atoa: paie, aiga ma sili lona mafanafana. Ia latalata atili i se lagona i totonu o le fale, faʻaaoga metotia o loʻo fuafuaina i lalo.

Faʻafefea ona fai se totonu i le sitaili o le hyugg: 10 fesoasoani mo i latou e manaʻo e faʻamafanafana 11280_1

1 Faʻatulaga le gintsage tripia i luga o fata

O le olaga maualuga o le olaga e faʻamalosia ai tulaga taua a le aiga, ma mea laiti e mafai ona faʻamanatu i aiga ma o ona tagata uma o le a fesoasoani i le fausiaina o le itu saʻo. Ina ia fausia se cyzy hyuggian interina i totonu, aua le faanatinati e togi le stack po o se mea tuai tamaiti ma saili mo ata mataga i totonu o le aiga album. Faʻaoga i latou i le mamanu o le fale - ma o le ae vaai pe faʻapefea ona mafanafana.

O le mea taua e le o le faʻamamaina o le avanoa ma taʻaloga vintage.

Ata laiti mea

Ata: H & M fale

2 Faʻaaoga le malamalama faʻamalosi moli

O le alofa o le Scandinavia o tagata o lo matou moligao e iloa e toatele. E faʻamatalaina foʻi mea mai fatu faʻalenatura: E toʻatele ni tagata faʻalenatura i Matu, e tatau ona e faʻasaʻoina aua le lava. Peitai, o se malamalama malamalama o le malamalama o le malamalama e le o se filifiliga mo se potu FGG. O moli mafanafana e faʻapipiʻiina e moligao poʻo le susunuina o fafie i le magalafu - o le mea lea e manaʻomia e fausia ai se lelava.

Mafanafana malamalama i le potu o le moli ma magafagafa

Ata: Tulipalo tulaga ese afi

Ma se isi fautuaga - teena le faʻauiga o sofu, sui i lamepa ma lamepa poʻo laʻau. E sili le filifilia o chandeliers ma le malamalama lelei: ona o le mafuaʻaga o le tolopoina o le a malu atili ma toʻafilemu. O le moli lea i le sitaili o le hygg.

3 Mafaufau i nofoaga mo malo ma tagata uma o le aiga.

Maualuga olaga Hyuggred saunia mo uo ma aiga, ae le sili atu fetuʻutuʻunai, ma afiafi faʻasoesa i se malaia inu vevela ma siʻosiʻomaga matagofie. O lea, i totonu o potu o lenei sitaili o loʻo i ai lava le tele o nofoaga e mafai ai ona e nofo i lalo o malo uma: O nofoa e malu, nofoa, alu i le fola poʻo ni vae-nofoa.

Upholsted Meafale

Mamanu: Faagasologa o manatu

4 Filifili mea masani

Ina ia fausia se hyugg style, e taua le faʻaaogaina o ni mea faitino pe a mafai, tusa lava pe o auiliiliga: ufiufi taga i luga o chot ma ata vali.

Lapataiga masani i totonu o ata i totonu

Mamanu: mint house potu malolo

5 Aua le fefe i se tele o auvae.

O le mea tonu lava lea o le a ova le tele o le a le atoa. Tele o aluga, lafo i luga o moega ma sofa i luga o se pepa po o le unala, pupuni kapeti, flucccy carpets e manaʻomia ai le tele o fale.

Tamaitusi i luga o le moega i le potumoe

Mamanu: Intro Intered

6 Fausia se teuteuga teuteu

O le mugafiti o le faʻataʻitaʻiga lea o le faʻamafanafanaga o le aiga, ma i le Hüngge Hory Way o le a avea ma se aoga aoga. I totonu o fale mautotogi, sili atu e le mafai ona tuʻuina atu i se afi masoa moni, ae faapena se faia o se teuteuga, leai se taumafaiga faapitoa. E oʻo lava i moligaʻo moligaʻo i luga o le taupulega i totonu o le potu malolo ono foliga manaia. Tofotofo!

Deciouts moligao afi afi

Ata: Saunia e Broryd.com.

7 tuu le potu potu

A o matou taʻua i luga, o se auala moni lava i le olaga o le vaega moni lea o le soʻoga o le mataʻutia o laʻau, o le faaauauina o laʻau talafeagai. E le gata i lea, ina ia mafai ona toe faʻaola le manatu o totonu.

Ola i totonu o le totonu

Mamanu: Intro Intered

8 Fausia se tulimanu leaga

O Danes ei ai le manatu pei o le "hyuggegeekrog" (hyggekrog), o le taimi lata mai o lenei upu o le "fray tulimanu". Ma, mo le potu o Hugg, o le auai o ia "tulimanu" e faamatalaina. E mafai ona avea o se faʻaputuga faamalama sill ma aluga ma se palanikeke, le mea e manaia e te nofo ai ma se ipu ti ma se tusi, poʻo le nofoa, poʻo le nofoa e latalata i le magalafu. O filifiliga e le faʻatapulaʻaina - e fuafua uma lava ile puna o lou fale mautotogi.

Paie tulimanu o ata

Mamanu: Phillysta

9 Faʻatau le Ceramic ma Porcelain ipu

Fiafia ipu, ipu ma kuki i luga o le laulau, o le fuse poʻo le moligaʻo - o mea uma o Hügge Conm. E faʻaaogaina e faʻaaogaina le matagā ma teuteuga mai faiga fai ma aganuʻu ma vali. E ala i le ala, 2 faʻailoga e lauiloa i Tenimaka: Khhhler ma Royal Copenhagen - mo i latou e manaʻomia le mafanafana o latou i le siosiomaga.

Chramic kuki ata

Ata: kähler.

  • 4 Auala o le atunuʻu e faʻatuina ai le faʻamafanafanaga, seʻi vagana le tagi

10 Manatua: Ua alofa le hisgige

"Smart Sighplicty" - O lea e mafai ona e faʻamatalaina le faʻatulagaina o le potu i le sitaili o le laggg. E le manaʻomia nei le taulaga i taulaga nei, ae o laina manifinifi ma mea laiti o le a maua ai le itu taumatau. Nofo i le sitaili o le hyugg, e manaia.

Faigofie i totonu Hügge ata

Ata: IKA

  • E le gata i le hyugge: Faʻafefea ona fai lou fale sili atu ma le fesoasoani a le faʻapopoleina o Swedy Filesosophy i le lag

Faitau atili