O le a le kesi o le kesi e sili atu: o loʻo aofia ai pe faʻamalosi?

Anonim

Kesi ponaivi mo le vevela o se atunuu fale tumau fiafia o tagata Rusia. Matou te taʻuina nisi o aso nei faʻataʻitaʻiga sili atu le sili atu le fiafia i ai: o loʻo faʻasalalauina pe feololo.

O le a le kesi o le kesi e sili atu: o loʻo aofia ai pe faʻamalosi? 11281_1

Taimi mo se suiga

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Taimi mo se suiga

O se vaega o le condensition Boulers "Lynx" (Protetherm) o se vevela vevela exchange mai le alumini ma le silikini O lana fuafuaga e avea ai le Boiler e le mautonu i le vai o le le lelei uiga. Ata: Mataala.

E talitonu o le tautua o le tautua o le tau o le foloa o le fola e sili ona lelei o le lotoa o le ulron slipleng o le 25-30 tausaga. Tele o nei faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai (uma i fafo ma puipui-faʻapipiʻi faʻapipiʻi) e itiiti ifo nai lo le 8-10 tausaga. Ae o le tau o na faiva e matua maualalo ifo i lalo. Faafetai i lea mea, o tagata e tumau pea avanoa mo le tele o le faitau aofai o tagata. O lea, e mafai ona faʻatau le uafu tele e taupulepulega tetele, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le 10-15 le afe afe. E moni, o le a, o se tulafono, o faʻataʻitaʻiga e le o atoatoa mai i le manatu faʻapitoa o le vaʻai - bulky (toetoe lava o mea uma mo le fola faʻapipiʻi), ae le otometi. Ae e talafeagai lava le talafeagai mo le suia o le tuai o le fola o le vaega o ituaiga AgN 120, ma o lea la ua latou maua ai le stare.

Taimi mo se suiga

O le afifi o le lua-soli o le Crilers Kaled kesi boiler (Navien) e aofia ai se nofoaga mamao (B). Ata: BorOS Bezel / Haveda faʻasalalauga

Peitaʻi, i le lua sefulu tausaga ua tuanaʻi, o le tele o fale ua aliali mai i new ma kesi lelei penisio. O le tele o le puipui o le Wat-Desides. Ua faʻaauupegaina i beck ma vevela fesuiaiga o loʻo faʻaleleia le mamanu, lea faʻatagaina e atiaʻe malosiaga e lava mo le faʻamamaina o le fogafale o le sami.

E sili atu ma le afa o tagata mativa nei e lua-faʻataʻitaʻiga, sapo e le gata mo ogamalu, ae mo le tapenaa o le vai vevela mo le DHW System. O lenei o le lua-taamilosaga puipui-velated upted boiler gaosi oloa (Ariston, Baxi, Bosch, BURATUS, o le a masani ai.

Taimi mo se suiga

Ata: Tapunia / fotodom .ru

A e manaomia le mana

Taimi mo se suiga

O Purty Marutoness Boulers Bulesus Okamax ma GB172i e iloga i le faʻaleleia o le vevela vevela, lelei ma muamua mamanu. Ata: Bosch.

I le uluaʻi faʻataʻitaʻiga o malala, na tufatufa atu i Rusia e le o le lelei ona o le lelei, ma ona o le mana maualuga. Naʻo nei ata o loʻo i luga o le ata o loʻo tuʻuina atu i le 60-90 kw. I tulaga o se fale tele ma se tamai potu o se potu o le boraley (pe o le leai lava o lona le fiafia)

E fia ni mea e te manaomia ai?

E masani ona masani ai, o tagata e filifili se vae lua-Citios-Citio Citio o loʻo avea ma se masini e ogatasi ma le vevela, ma ma le vai vevela i le fale. E le o se mea lelei, o nisi taimi o le tasi-fesootaiga o le booiler e sili atu ona sili atu. Faʻataʻitaʻiga, pe a fai e iai lou aiga tele ma le fa pe toʻalima vaega o le vai 'ai. I lea tulaga, o le sili sili fofo o le a faʻatauina o se boeir ma se pe o le bolir boair, talu ai o le lua-mataga faataʻitaʻi manatu atonu e le mafai ona taulimaina ma le malosi malosi. Ae afai e iai sau aiga o le lua pe toatolu tagata ma le tasi pe lua itu o le vaipuna, o le lua-keley boopor o le a lava lava.

Malaga Popurs

Taimi mo se suiga

Wall-nated o le kesi kesi ponaivi valer. O le vevela mafai o le boiler o loo tumau i se kesi kesi mai le 13 i le 20 mbar. Ata: Mataala.

O le a le mea fou ia matou tagata gaosi? Masalo o le autu numera tasi o le tulaga le talafeagai o le le mautonu. O mea faapena, ua faia nei e ala i tagata faatau ma e sili ona lauiloa i Europa. E mafai ona fai mai o le faʻa-aganuʻu tuʻufaʻatasiga faʻamaʻi e pei ona tauagofie, ma o la latou suia atoa na o se mea o taimi. O le mea lilo o loo i ai i le mea moni o le lelei o le condensition bolers mafai ona 10-15% e sili atu nai lo le faʻatagata, ona o le faʻatauga sili ona taugata i le 4-5 tausaga. PLUS, e te maua se siosiomaga masima meafaigaluega, talu ai o le faʻatagaina o mea leaga i totonu o le siosiomaga i totonu o faʻafitauli i le vanimonino, i le tele o taimi faʻafanua.

O tagata faʻatau na amata ona malamalama lelei o le tau o le mauaina o se condomen condiar e tatau ona tauia e le maualuga lelei o lenei masini.

Taimi mo se suiga

O le pa puipui o le kasa bopper Budderus okamax ma GB162 ma le mafai i le 70, 85 ma 100 kw. Ata: Bosch.

O le siʻitaga o le lelei o loʻo finau ai e ala i le faʻamalosi o le Vaos o loʻo iai i le asu e asu faʻatasi ma oloa faʻatau. O le asu e malu i luga o le lona lua vevela fetufaʻi (o le coollant mai le itu i tua o le vevela o le vevela) o loʻo sapalaiina i luga o le nofoaga o le vaipuna o le ua tatalaina le lelei. O le condensations faiga o le a galue i lalo o tulaga pe a oʻo le vevela o le malu i le toe foʻi e le sili atu 57 ° C ma le sili ona lelei o loʻo maua i le toese.

Taimi mo se suiga

Vavaeese a asu sys system ma fetuu. Ata: BorOS Bezel / Haveda faʻasalalauga

Taimi mo se suiga

Tagata faʻatau e manaʻomia le faʻamalosiʻau o tagata matitiva e masani ona i totonu o le puipui. Ata: Tapunia / fotodom .ru

Aisea ua sili atu ona maualuga atu le tau o tagata faigaluega o le faamalumaluga E tele naua ona o mea e faia ai le vevela vevela. O le iʻuga e oʻo atu i le acaids ma isi mea leaga o le vailaʻau, e mafai ona maua atoa i se taimi puʻupuʻu, o le vevela o le faʻapolopolo o loʻo lagolagoina O le galuega e le maualalo ifo nai lo le 140-160 ° C). O nei auiliiliga i le malaia faʻamalosi e faia i le stiaelen e leʻo se stiaele ma faʻapena, mea taugata.

Taimi mo se suiga

Ultra-compract (540 × × 370 mm, mamafa 25 kg) condenstion biiler o le bailer onneo nenera (de dietrich). Ata: BorOS Bezel / Haveda faʻasalalauga

I Rusia, o le numera o faʻatauga o mala o loʻo tupu ai, ae o le saoasaoa e maualalo - e faigata tele le aofaʻi o latou faʻatauga e sili atu nai lo le 5% o le maketi. O le mafuaaga o le leai o se fiafia o loʻo taoto i le tau maualalo o le kesi: I nisi atunuʻu Europa, e tau ai le faʻatau atu nai lo Lusia. O le mea lea, o le totogi totogi o nei pagota i Lusia ua tele, o nisi taimi sili atu nai lo le 10 tausaga, o loʻo faʻatulaga atoa le tautua tautua o le faʻaputuga. I le faʻaopopoga, o faʻamaufaʻailoga o loʻo fausia i totonu o ia tulaga o loʻo i ai le maualuga o le tulaga lelei e mauaina ma laʻititi, "Europa")-e malosi (-25 ° i le tulaga lelei o le O le faʻaputuputu ma le faʻaputuputu o tagata faiʻai, i se isi mea e uiga i le 5% (ma o le aso totogi totogi e atoa "le mautonu").

O le faʻaaogaina o le faʻamalosi o tagata faigaluega e sili atu ona talafeagai i faiga ma le maualalo o le vevela o le vevela (mo se faʻataʻitaʻiga, ofu mafanafana).

Ae foliga mai o le tala lava lea e tasi o le a faia ma le faamalumaluga e fai ma le malosi-sefeina le malosi o le malosi. O le kasa o le a tupu i le tau, meafaigaluega - i luga o le isi itu, o le taugofie, ma sina mea laiti o loʻo faia i le sili tau tamaoaiga. O le mea lea, o le fausiaina o se fale fou, e sili atu le vave taoto i le poloketi, o le avanoa lea lea e tuʻuina ai le ea i le boray gaioiga.

Taimi mo se suiga

Lua-criopton Boulers faʻatagaina oe e faʻatulaga uma le faʻamafanafana o le afu ma le sapalai o le vai vevela. Ata: Tapunia / fotodom .ru

Convection proulers

Taimi mo se suiga

CoaxAL Chimneys mo Coilition Broulers (Royal Heremo): Chimney leai se malulu mo le maualalo vevela (luga atu i le -50 ° C). Ata: BorOS Bezel / Haveda faʻasalalauga

Faʻataʻitaʻiga o aga masani (Convections) o tagata faipule e masani ona faigata ona faigata. O lea, i aso nei o masini ma le avanoa o le faʻafesoʻotaʻi o le tau-faʻalagolago otometi o loʻo i totonu o le manaʻoga. Tali faalagolago i le tulaga, nofoaga vevela mai fafo atu faʻatonutonu e tuʻuina atu i le boeiner e faʻaititia pe siʻitia ai le mafanafana o le malosi. O ia avanoa ua uma ona tuʻuina atu i le tele o faʻafitauli o tagata faipule: I le faʻasologa o le tagata o loʻo auai, BOSCH GAZ 6000 W, Aristaon Groups Provo.

Taimi mo se suiga

Lautele faʻataʻitaʻiga. Ata: BorOS Bezel / Haveda faʻasalalauga

I le tele o faʻataʻitaʻiga e tele auala o gaioiga e ese mai le tasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le WBN6000-35C (BOSCH) masini, e lua faʻaopopo auala o loʻo tuʻuina atu: faʻalelei ma eco. I le Scedity Mode, o le Boiler e lagolagoina pea le vevela o le vevela i le vevela vevela, mulimuli mai le taimi faʻatalitali i le taimi o le vai vevela. I le eco mode, o le faʻamafanafana o le vevela o loʻo faia naʻo le taimi e filifilia ai le vai vevela.

Taimi mo se suiga

O se faʻataʻitaʻiga o se masini o se faʻaluaina-crioption condennition boler: 1 - aoina o oloa faʻatau; 2 - Peraimeri Fetalai Fesuiaiga; 3 - Burner; 4 - E pulea e le mālAM parrot palota; 5 - tulaga lua vevela o le DHW; 6 - Siphona mo le le fiafia; 7 - Faʻamamaloina Fonotaga a le faʻasaoloto. 8 - Puleaina o vaega; 9 - Taaloga elefane i le mataga matagaluega; 10 - Faapipiiina simular pamu; 11 - faʻagaooina oga; 12 - mumu tele le puluvaga; 13 - Burner Fasa; 14 - Aofaiga o le Teletonon; 15 - sosolo le tuʻufaʻatasiga o oloa

I le tele o faʻataʻitaʻiga, o le tapunia o le potu tapunia e faʻaaogaina, o le fea le ea o loʻo sapalaiina e faʻaaoga ai se tagata faʻapitoa. O le saʻoga sili lea ona faigata, ma, e le tutusa masani matala, e mafai ai ona e ausia sili atu pulega malosi, e masani ona maua ai se lelei atoatoa. O le le atoatoa o se fesoʻotaʻiga faifai pea i le mana grid e manaʻomia.

Tele o tagata fai pisinisi o loʻo faʻamalieina ma o le faʻatonutonu faiga e sili ona lelei. O le tele o mea e faʻaopopo ai ni masini ua faʻaopopoina, pei o le faʻaleagaina o le nofoaga - ua maeʻa, fai mai, Ammo ma devaxe (Navive) faʻasologa. Ma i le Smart Series E mafai ona e faʻaaogaina o se telefoni feaveaʻi poʻo le Part Control Panene.

O le a le mea e faʻatapulaʻaina ai le tufatufaina o le faʻapopoleina Muamua, e taugata tele i la. O le tau eseesega e mafai ona 30, ae e oʻo i le 100%. Ae ia matau e manaʻomia e le tau o le Boiler ona faʻaopopo le tau o le mauaina ma faʻapipiʻi le faʻatulagaina o le kesi o kesi ma le ulaula. Mo faʻafitauli o tagata faigaluega, o le system data e sili atu le taugofie, o lea o le masani ai le tau mo le tagata mulimuli o le a faʻatusatusa. Lona lua, e faʻafesoʻotaʻi le faʻamaufaʻailoga o tagata faigaluega, o le faʻapipiʻiina o le vevela-vevela vevela o le tau o loʻo manaʻomia. O le lelei atoatoa e mafai ona ausia naʻo le taimi e faʻaaoga ai vai vevela. Peitaʻi, o le faʻafaigofie o le faʻapipiʻiina, o le ono le paipa o loʻo i ai ma le le mautonu o le faʻamalositino o le faʻaeʻeina o le hispicator heat e maua ai le manaia o le tagata faʻatau.

Sergey chernov

Oloa Pule "Vallant Group Rus"

Faitau atili