Faʻapipiʻi ma glu squegts mo hirmmail creves: poto masani o filifiliga ma faʻaaoga

Anonim

E fesoasoani tele i totonu o le faʻalavelave i le tau o le 'au e faʻaititia ai le tau o le vevela ma le ea i le atunuʻu ma ua leva ona fausia fale. Matou te taʻuina le mea o le a mautinoa ai le faʻamaonia o le tusi o papatusi o nofoaga o lo o unaʻia ma pe faʻapefea ona faʻaaoga.

Faʻapipiʻi ma glu squegts mo hirmmail creves: poto masani o filifiliga ma faʻaaoga 11292_1

Glue ma tutusa

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Glue ma tutusa

Tn-Foud swor decor 1 - o fafo puipui; 2 - Faamalosia Priceer (pe a talafeagai); 3 - kelu mo nofoaga e teu ai faletaga; 4 - Hetetel mai maa Wool Tekhnofas Ortage; 5 - Sading Fuafanua fiafia; 6 - Le faʻavae faʻavae o le faʻaaogaina o le vaega o loʻo faʻamalosia ai; 7 - Fiaberasses Meso; 8 - quartz Primber; 9 - teuteu; 10 - Faʻasalalauga vali (pe a manaʻomia). Ata: Tehtusefulu

Tele o tagata gaosi tele o le HEMRAMAL CRUPSALS Mea ma fale palue ofoina aoga aoga o le ita o fale. O se tasi o le sili ona lauiloa i le fale tumaoti e aofia ai i luga o le faʻapopoleina (polystyrene foma poʻo le fulufulu fulufulu), o loʻo faʻapipiʻi i puipui ma mea e tasi. O le vaega pito i fafo o le Cusseshering Creous e muamua puipuia e se faʻapipiʻi-faʻapipiʻi vaega, faʻamalosia e se faʻapitoa fibellass, ina ua uma ona faʻaaoga le sili ona lelei le fiva.

Nonofo i se fale o loʻo lagolagoina i lenei auala, faʻalelei. O le tau o lona pulou ma ua faʻaititia ai le ea, ma o le selesele o se uluaʻi foliga fou.

Le ola le fiafia o le system - a itiiti mai 25 tausaga. I lana tele o vaega-vaega, o le a iai ni fusiua malosi e mafai ona avea ma ala savali o le malulu. Vevela Leiloa e ala i tagata mamana e matua leai se taua o latou le mafai ona latou faia i le vevela-inisinia fuafuaina.

Glue ma tutusa

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Ituaiga o le Aufaigaluega Feteʻenaʻiga

Guandility glue

Glue ma tutusa

Polyaputhane o le sweet sweetfix (penplex) (UE. 750 ml - 300 Rullas). Glue Polyarethane Hereat CT 84 (Henkel) (UE. 850 ml - 550 Crum.). Glue-foma mo polystyotical polystyol (Tehnokol) (UE 750 ml - 326 crum.). Ata: Pedopelex, Henkel, Tehtonkikol

O se tagata le lava le poto masani e foliga mai o se tuʻufaʻatasiga o ituaiga e lua e manaʻomia mo se faiga o le feʻe o le tagata. O le muamua o le kelu, mo le faʻasaʻoina o le faʻaofila i luga o le puipui luga. O le lona lua o le faʻapipiʻi-faʻapipiʻi, e fausia ai se vaega vaega mo le teuteuga o le faʻauma. Ina ua uma ona suʻesuʻe le laina, e malamalama o loʻo iai ni faʻapitoa ma faʻapipiʻi-faʻapipiʻi fefiloi i luga o le maketi, fuafuaina mo se ituaiga o le faʻalumaina (polystyrene o le supa), ma lautele. Afai e leai se taimi e faia ai le taimi e faʻamaeʻa ai le galuega o le fausiaina o le fausiaina o le tau, o le a tatau ona faʻaaoga le "taumalulu" suiga o nei tuʻufaʻatasiga.

Faapipiiina o Fetu o falemaʻi o loʻo amata ai le gaioiga o totonu o le fale susu ma le faʻamago o le fale, fufulu ma le faʻamalama i lalo ma poloka faʻamalama.

Glue ma tutusa

Galue ma se fasi pepa faʻapipiʻi o loʻo faia i le ea vevela ma faʻavae mai le 5 i le 30 ° C. Ata: Tapunia / fotodom .ru

Mo le tala mo ni vaega uma o le faiga o le fale, mai faʻalavelave o le faʻavae i le taimi o galuega, ma o le saʻo fuafuaina o le aofaʻi o gaioiga o tuʻufaʻatasia. Ae ui i lea, o le aupito taʻutaʻua o tagata gaosia mama fefiloi lea na tatau ona latou tusia ia tulaga. Ina ia aua neʻi pagatia i le filifiliga ma le fuafuaina o le aofaʻi o manaʻoga mago, latou te ofoina atu e filifili se tasi - lautele. O le mea moni, o le kelu ma sima i le tasi tagata. O le tuʻufaʻatasiga tutusa faʻamaumauga ma le manuia o papatusi o polystyrene ma minerale fulufulu i le faʻavae ma fausia se faʻatuatuaina ma tumau base vaega.

Faʻafefea ona saunia se faʻafefiloi

O le fasi pepa faʻapipiʻi i luga o le laupepa o loʻo i ai ni puipuiga o ni vaega eseese, faʻamalosia fibers ma Polymer Contirives. O le Pepa Faʻaaomia o Fofoga Faʻafaigofie e maua ai se maliega i le faʻavae, ma o le faʻavae faʻavae e mautu, tetee i le faʻavaeina o tau, ma le vai lelei e malupuipuia meatotino.

Aoga aoga o le paluga gaosi oloa faʻamaonia naʻo pe a uma ona saunia. I le tele o le malosi (a itiiti mai 25 lita), o le aofaʻi o le vevela vai vai ua faʻaalia i luga o le afifi ua sasaa. Ona faasolosolo lea ona faʻaopopoina le vaega o le faʻapipiʻi i le vai, e masani ona faʻaosofia le tele o se fefiloi poʻo se faʻalavelave i se faʻapitoa faʻapitoa ina ia le faia ai ni au pepelo. Ma fai i le faasologa o sea faasologa, ae le o le mea O le saoasaoa o le liliega o le palu e le tatau ona sili atu ile 400-800 rpm (i luga o le fautuaga i luga o le afifi), a leai e mafai ona faataatia le paluga. Ina ua maeʻa le tekonolosi malolo (5 min), e manaʻomia mo le matua o le fofo, e toe oso foi le leo. Afai i le faʻagasologa o le faʻagaioiga na avea ai ma le tumau o le ola e le toe tupu. E le mafai ona faʻaopopo le vai i totonu o le paluga.

Glue ma tutusa

I tulimanu o le faamalama ma faitotoʻa faitotoʻa, o papatusi a totonu o le vevela faʻamalosi e tatau ona fausia mautu le faʻauluuluga poʻo soʻoga soʻotaga. I nei nofoaga, papatusi ua faapipiiina ma se vaega o le tulimanu. Ma e faapena foi i latou o soʻoga o le slams ma le oona o loʻo i luga o le mamao o le 150 mm mai le tulimanu o le 'ie. Ata: "Saint-Goben"

Polyarethane glue

Polyreathane Glue i le Cylinder o se auala aoga o le faʻamaumau ai papatusi o le vevela o le vevela o le vevela mai le maʻimau. O le tufuga o loʻo iai se auala maualuga e fai ai pasapatu, faʻapea foi ma luga o uʻamea, piliki, laʻau ma sima. E le mafai e Kelu i le Cylinderner tele avanoa, e faigofie ona tuʻuina atu i le mea. E faigofie ma faigofie le faʻaaogaina, e le manaʻomia soʻo se tomai faʻapitoa. E leai se auala pefu ma palapala gaioiga e talafeagai pe a filifilia le vai paluvai e le vai. Pau lava le tapulaʻa o le faʻalumaina o mea na o le faʻalauteleina o polystyrene osam.

O le faamalosia o le Grid i le leai o se mea e le o faataatia tuusaʻo i luga o le vevela vevela. E tatau ona iai i totonu o le faʻapipiʻi-spishieve vaega ma i le tulaga saʻo e le tatau ona vaʻavaʻaia i luga.

Glue ma tutusa

I le faatusatusaina ma le matutu paluga, faafanua mai le Cylunder o le tau o felauaiga ma le teuina, faʻaititia le taimi ma le lavelave o le faʻapipiʻi galuega. O mea e matua tamaoaiga lava: O le tasi paluni e lava e faaleleia ai le 6-12 M² papatusi. Ata: Henkel

Faʻafefea ona faʻaaoga galue

O le sima faʻapipiʻi vai i luga o le pito i luga o le aʻafia o papatusi o loʻo faʻaaogaina i auala eseese, faʻalagolago i le faiga o le faʻavae. Moli o loʻo faʻaaogaina mo faʻafitauli o pa mai le 5 mm ma sili atu. O le faʻafefiloi o loʻo tufatufaina faataamilo i le lautele o le ipu ma tuʻu ese ai ni masima i le ogatotonu. Pusa malosi i luga o le i luga ma le le mafai ona oʻo atu i le 5 mm, faia ma se nifo nifo spaata. I mea uma e lua, o le laualuga o minerale o aʻa o loʻo i luga o le-eleele ma se manifinifi manifinifi o le tutusa fofo. Ina ua uma ona faʻapipiʻi le elemene o le kelu, o le faia o ona faʻasoasoaina, aveese.

Glue ma tutusa

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le slab i le tulaga mamanu, o le vaega o le faʻapipiʻi faʻafesoʻotaʻi e tatau ona le itiiti ifo ma le 40% o le nonoa atoa. Ata: Knauf.

O le fausiaina o se nofoaga faʻamalosia o le malosi, o le chlung creves o loʻo avea ma kamuta ma le faʻapipiʻi o le laupepa ma le mafiafia o le 2-3 mm. Ona faʻafuaseʻi ai lea o le tioata i totonu ma o le fefiloi o le paluga e ala i le mafiafia o le 3 mm, smaothing i totonu o le grid e le mafai ona vaaia. O le soona vaaia o le laualuga e faʻavaeina e se tamaʻi moa ina ua mavae se aso.

O le faʻagasologa o le faʻalumaina o le feeʻe ma le faʻamaeaina o se manifinifi siʻusiʻu

Faʻapipiʻi ma glu squegts mo hirmmail creves: poto masani o filifiliga ma faʻaaoga 11292_10
Faʻapipiʻi ma glu squegts mo hirmmail creves: poto masani o filifiliga ma faʻaaoga 11292_11
Faʻapipiʻi ma glu squegts mo hirmmail creves: poto masani o filifiliga ma faʻaaoga 11292_12
Faʻapipiʻi ma glu squegts mo hirmmail creves: poto masani o filifiliga ma faʻaaoga 11292_13
Faʻapipiʻi ma glu squegts mo hirmmail creves: poto masani o filifiliga ma faʻaaoga 11292_14
Faʻapipiʻi ma glu squegts mo hirmmail creves: poto masani o filifiliga ma faʻaaoga 11292_15
Faʻapipiʻi ma glu squegts mo hirmmail creves: poto masani o filifiliga ma faʻaaoga 11292_16

Faʻapipiʻi ma glu squegts mo hirmmail creves: poto masani o filifiliga ma faʻaaoga 11292_17

O le faʻavae o le faʻamamaina, e le masani ai o le loloto o le sili atu nai lo le 10 MM ua tumu i se faʻaiuga o le fofo. Ata: Tehtusefulu

Faʻapipiʻi ma glu squegts mo hirmmail creves: poto masani o filifiliga ma faʻaaoga 11292_18

Faaaoga eleele. Faʻapipiʻi le lagolago faʻavae. Talu ai o le le talafeagai o le faʻavae o le faʻavae lea e itiiti ifo nai lo le 3 mm, o le faʻavae malosi o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le sipuni ti o loʻo faʻaaogaina i luga o le teʻena. O le tuʻufaʻatasiga o loʻo tufatufaina i luga o le luga o le ipu, ma le indent mai le pito o le 20-30 mm, o le nifo nifo (o le lapoʻa o nifo o le 10-12 mm). Ata: Tehtusefulu

Faʻapipiʻi ma glu squegts mo hirmmail creves: poto masani o filifiliga ma faʻaaoga 11292_19

O le ipu e faatatau i le pa, ogatasi ma taofi se umi o le povi, ma siaki le maualuga. Ata: Tehtusefulu

Faʻapipiʻi ma glu squegts mo hirmmail creves: poto masani o filifiliga ma faʻaaoga 11292_20

Ina ua uma ona mago le kelu, o le faʻaofuina o fasiga o loʻo taofiofia ma liligi ma faʻalauteleina le lima o le faʻamalama ma faitotoʻa o le fale. Ata: Tehtusefulu

Faʻapipiʻi ma glu squegts mo hirmmail creves: poto masani o filifiliga ma faʻaaoga 11292_21

O le faʻamalosi e faʻapipiʻiina ma se vaega o le faʻapipiʻi-kamuta fefiloi, o loʻo tuʻufaʻatasia i totonu ma le faʻamalosia o se atigi fagu ma ogatasi ma le spalala. Ata: Tehtusefulu

Faʻapipiʻi ma glu squegts mo hirmmail creves: poto masani o filifiliga ma faʻaaoga 11292_22

Ina ua uma ona mago le vaega, o le laufanua o le ata, eleele, pe a uma le scivives placester e talosaga. Ata: Tehtusefulu

Faʻapipiʻi ma glu squegts mo hirmmail creves: poto masani o filifiliga ma faʻaaoga 11292_23

Afai e tatau ai, vali. Ata: Tehtusefulu

Sima ma glue fefiloi mo le vevela vevela

Igoa

Errester mermo lautele.

Knauf-malosi

Isofox.

"Oa"

Weber.therm.

S100 "Themofasad"

Tagata gaosi

Henkel

Konauff

Bergaf.

"Sedrus"

Saint-Goben

"Volma"

Taumafaina, kg / m ²

5-6

3.5-7

4.5-5.5

1.3-1.5 RI Seamber 1 MM, Fautuaina-Afifi-SLAPING ONERY OLAKE 3-20 MM

5-6

5-6

Greage Grough Mo le Faamaloloina, MPA

E le itiiti ifo i le 6.5

Le itiiti ifo 7.5

Le itiiti ifo 10.

10

Tetee aisa, cycles

100 75. 75. 100 100 100

Faagaioiga le vevela, ° C

Mai -50 i +70

Mai -50 i +70

Mai -40 i +70

Mai -50 i +70

Afifiina, kilomita.

25. 25. 25. 25. 25. 25.

tau, olo.

559.

484. 364. 496. 606. 419.

Faitau atili