Meafale mo se tamai fale mautotogi: 10 aufono faapolokiki mo le filifilia

Anonim

O se tamaʻi fale e manaʻomia ona faia i le mafaufau ma filifili le puʻupuʻu ma le tele o meafale mo ia. Matou te faʻamatalaina ni filifiliga talafeagai ma faʻasoa mea lilo pe faʻafefea ona faia le galuega meafale mo le totonu.

Meafale mo se tamai fale mautotogi: 10 aufono faapolokiki mo le filifilia 11294_1

1 fausia-i le kapeneta sefe avanoa

O se tasi o filifiliga faigofie e sefe ai le avanoa - e fausia ai se pusa. Faafetai i lenei filifiliga, o le tele o sikuea mita i totonu o le potumoe poʻo le a faasaʻoina ai. O le ata i lalo o loo i lalo o lenei filifiliga. I le ala, o le lanu o lenei faiga teuina o faiga ua manuia foi mo laiti - tele - susulu meafale fai le avanoa vaaia loloto ma le ea. Tusi se tusi.

Fausia-i le paepae kapeneta

Mamanu: ARDESIA POTO

  • Manatu mo tamai-lapoʻa: 5 fale i uili ma le lelei avanoa avanoa

2 sirror meaafale o le a maua ai le potu sili atu

Faʻaoga faʻata - o le umi o le fiafia ma le fiafia i ai o tagata faigaluega ina ia mafai ai ona faʻateleina le avanoa. Ae e le manaʻomia le faʻaaogaina o se vaega taua ma le tasi faʻata ma le faitotoʻa o le faʻata - e mafai ona e alu atili ma faia atoa le fausaga o le Kapelatilu, pei o le faʻataʻitaʻiga i lalo.

Kapeneta ma faitotoʻa faitotoʻa

Fuafua: Momma mamanu

  • 9 le tulaga lelei o le ola i se tamaʻi potu e te le o mafaufau iai

3 "O le le lelei" meafale o le a fausia ai se aafiaga malosi

O le faʻamaloloina o meaafale o se isi mea faigata o tagata mamanuina o le tagata mamanuina, lea e fai ai se tamai potu vaʻaia. E le manaʻomia le filifili naʻo ni fausaga, e mafai ona e suʻe i meaafale mafuaʻaga: i luga o vae manifinifi pe i luga o se lagolago.

Na taofi le moega i totonu

Fuafua: Zero malosi mamanu

O mea taua e le iloa

Ma e mafai ona latou mauaina i latou lava i tusitusiga o tagata e ona o tamaʻi fale mautotogi - o se laulau ma se tioata luga, o se vaega '' 'aʻai i luga o le umukuka o le palasitika "e faigofie ai" i totonu o le fale puipui. Aemaise le lelei o le a foliga i meaafale i le sitaili o le sitaili ma maualuga-tetch

Manino ata ata

Ata: nella verterna o le manava

  • Faʻafefea ona 'ausia ni faʻaititia i se tamaʻi fale i se tamaʻi fale: 7 Smart fofo

5 moega i le teuina o modules tuʻufaʻatasia ni galuega se lua

Mo fale mautotogi laiti, o le nofoaga e sili lona taua i lea nofoaga e mafai ai ona ou faʻatumuina nofoaga moe, aluga, palanighked tele lava avanoa nai lo le mea tatou te manaʻomia ai. O lea, mo ituaiga o moega ma se tulaga teuina o le faaolataga moni. O le ata o loʻo i lalo o loʻo i lalo o se faʻataʻitaʻiga manaia - e le gata i loka pusa linknet, ae sa taofia foi mo le teuina o mea ma mea laiti.

Moega ma fata ma fale puipui

Mamanuina: z + matili

  • Faʻafefea ona tuu meafale i totonu o se tamaʻi fale: 5 lautele faʻavae

6 sofa moega sa fufulu le faʻafitauli i le moe ma le faʻatulagaina

I se tamai fale mautotogi, e tusa lava poʻo le a le tele o le moega ua uma, o nisi taimi e tatau ona e teena ai - aemaise lava pe a nofo le aiga o le toʻatolu: Tina, Tama ma Tamaititi ma le Tamaititi ma Tamaititi ma le Tamaititi ma le Tamaititi ma le Tamaititi ma le Tamaititi ma le Tamaititi ma le Tamaititi ma le Tamaitiiti. Ona filifili lea o se mea manaia o le sofa - le pau le fofo tonu. E ala i le ala, e mafai foi ona e tuʻuina le togafiti i luga o le mea e leʻi tatalaina e moe ai. O le tele o ituaiga o faleoloa e mafai ai ona e filifilia lenei ituaiga meaafale i soo se totonu.

Lalo o le filifiliga e gagau.

Sofa moega sa gagau ata

Ata: Loese.

Ma i le tatalaina - foliga aulelei.

Sofa moe i le ata ua tatalaina

Ata: Loese.

  • 7 tulafono o le masani i totonu i totonu o se tamaʻi fale mautotogi

7 modular moega - O le isi moega poto

A o le potu e naʻo le tasi ma le gafatia o se nofoaga moe atoa, e le mafai ona e alu i le cunning - faia se modulart mamanu. Aua le popole: O le mea moni o le moega e mafai ona pa'ū vave i se tasi i luga o le ulu - e le sili atu nai lo le talafatu, ae naunau atoa pe o le loto atoa o le mea moni.

Modular moega o ata

Mamanu: GagGenthethehim Archivestiture + mamanuina vaega

8 faalilolilo sui tusitusi kesi

E foliga mai o se nofoaga leaga e foliga mai o se toe vaega o fale o tina, ma ua le aoga. E talafeagai tele le iai o se laulau tusitusia i le mataupu, ma i nei aso e i ai manatu, mo se faʻataʻitaʻiga, mai ikasa. O le failautusi o lenei tulaga ua faʻailoa ile ata o loʻo i lalo, ma o le a agavaʻa i totonu o soʻo se isi itu o loʻo i ai nei.

Faalilolilo au nai lo le laulau

Ata: IKA

  • 6 Meafale fai o le mea moni na litaina se tamai fale mautotogi

9 kapeneta trees e masani ona faʻaaoga avanoa

I tamai falevali, o le faaiuga saʻo o le "Alu Aloa", o lona uiga, ia faʻaaoga uma le avanoa aoga i le taualuga. E faigofie, aemaise i u ueleti. E sili foʻi ona filifili le malamalama pupula ina ia faigofie ai ona vaʻaia ma vaʻaia lelei le potu, ona e mafai lea ona tele le kapeneta i le kapeneta ma tuu i mea uma e te manaʻomia iina.

Umukuka i totonu o se tamai ata ata

Mamanuina: Finethenty mamanu

  • Tala o le tupe mama ma Aliexpress: 11 O mea e oʻo atu i le 5 000 rubles

10 O meaafale faletaele e mafai ona faia le tele o foliga

E masani lava, i le faletaele, e le o le faʻaleaganuʻu e fai mea, vagana le amataga o le ua magoto, ma e sili atu manatu o soʻotaga. Mo fale mautotogi laiti, o loʻo i ai uma sikuea mita i luga o le tala, e mafai ona e filifilia mea atofaina i totonu o le faletaele ma puipui mea uma e te manaʻomia iina, faʻaoʻo ai mea uma i le potumoe.

Tolopoina kapeneta i totonu o le faletaele

Matātu: Wow nofoaga lelei

  • Auala e Filifili ai Mea Ma Meafale Mafuaaga: Manatu Manatu

Faitau atili