Ogalaau ma le afi afi mo le tuuina atu: Faʻafefea ona fai le filifiliga saʻo

Anonim

E le o le nofoaga i atunuʻu uma o loʻo iai se nofoaga mo le masoga o le ogaumu poʻo le tele o le afi mumu, ma o le aso e toatele tagata e sili ona fiafia i ai. Matou te faʻailoa atu nai lo le taʻitaʻiga i le filifilia o se loto.

Ogalaau ma le afi afi mo le tuuina atu: Faʻafefea ona fai le filifiliga saʻo 11295_1

Nofo i luga o kameksa

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Nofo i luga o kameksa

Lafo le ogaumu i le 3 (mai le 50 afe o rubles). Ata: Iolui.

O le magalafu poʻo le uʻamea ogaumu e faigata ona faʻaaogaina o le mea taualuga autu e ui lava i se tamai fale, o le taimi atoa lea, e le o se ogaumu ua mamanuina mo le taotoga ua fuafuaina mo le taotoga ua fuafuaina. Peitaʻi, o le tamaʻi afi poʻo le ogaumu e mafai ona faʻaogaina e lagolago ai le autu o le pulou i aso uma frosty aso, faʻapea foi ma le vave mafanafana o le fale i le taimi o le "pei o le aoauli. Ma o le mea moni, o le 'aufaʻatau e manaʻomia e fatu ai se lelava ma se siosiomaga alofa, a aunoa ma le mea e maua ai e le atunuʻu o loʻo i ai le vaega o ana karima.

O lea la, o le a le ofo atu o le maketi ma o le a le tapulaa e tatau ona totogi pe a filifilia se mea faigaluega?

Nofo i luga o kameksa

Lafo uʻamea irouā jotal: styling i lalo o le f 602 (mai le 30 afe o rubles). Ata: Iolui.

Uamea mama.

Nofo i luga o kamekka

Lafo ogaumu o le R 373 ma se roury mataupu (mai 90 afe rubles). Ata: Iolui.

O mea ua uʻamea, e masani ona valaʻauina sauaga i aso nei, o le taugofie o le fafie. O le Steel Storave o Lusia gaosi oloa (Brands "thermophore", "Vesuvius", "Teploda" ma isi e mafai ona o le 50 kia sefe i luga o le tilivaina ma faapipiiina. Tele o paʻu o loʻo faʻaogaina i mea e teu ai, ma nisi - o le faʻaaogaina o mea (faʻasolo i luga o le ea poʻo se laʻititi vaʻaiga) ma se tamaʻi vaaiga i luga o le faitotoa, o le a vave tele ai.

Nofo i luga o kamekka

Steel Omea-Afi "Meta": "Valdai" ma le agavaʻa o le 10 kw ma le mamafa o le 105 kg (e = rubles) (b). O faataitaiga uma e faia o le uamea. Ata: "meta"

O le Bubzhuyka ogaumu o se filifiliga taliaina na o le le tumau mo fale le tumau. E ono le mafai ona teuteu le totonu (i le tusitusiga o le a matou le talanoa e uiga i ni faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o ni kamupani ese), ma o le ogaumu o le afa o le afa.

Nofo i luga o kameksa

Convection Seammation ("o le ea-Heryed Bolir") o le "Asakov" faasologa (mai le 11 afe nerbs), fetuu ma foliga manaia. O le mamanu e faaauupegaina i se fetuutuunai fetuutuunai ma toe faaleleia le ash druck. Ata: "O Le Leomophore"

Mo le faʻamafanafana, o le poto e sili atu le poto e faʻatau ai le faʻaaogaina o se ogaumu o le taimi umi o le umi o le 13-24 afe o rubles. Faalagolago i le tele. O le tele o sea mea faigaluega e ese mai i le laina o le 55-120 kg, o le NOMIMAL HERMALL HOADS O le 10-20 kilomita, ma le tele o le ogaumu o le 80-100 lita o le ogaumu o le 80-100 lita o le ogaumu o 80-1id o le ogaumu o le 80-100 litama. O ia masini e tuʻuina atu i le alatoto ma se torurmet i luga o le paipa o loʻo mafai ona e faʻafetaui le malosi o le afi. O faʻataʻitaʻiga tetele e mafai ona galue i luga o le tasi fafie o loʻo taʻoto i le 5 itula.

O ata sili ona taʻutaʻua o ia i luga o nei nofoaga - "Bleryan" (o lenei ona kopi o le "Breatran" ma le "Valeria" e latalata mai le muamua o le saogalemu. O le fausiaina o le "Bleryan", e aunoa ma se masalosalo, sili atu le manuia, talu ai "sili atu" sili atu "i totonu o le pito i lalo o le vevela. Ae o le "Asakov" foliga foliga mai o lona parrel-foliga.

Nofo i luga o kameksa

Steal SmitEuca-Afi "Meta": "Yenise" ma le mafai i le 11 kw ma le mamafa o le 13 o le 25 kg (b); "Valdai" ma se tulaga o le 10 kw ma mamafa le 135 kg (mai le 35 afe o rubles) 135 kg (mai le 35 Ata: "Naii le KM"

Nofo i luga o kameksa

Susunuina "slaulerian" ua faaauupegaina i le saogalemu o le saogalemu; O le tau o le ogaumu o lenei ituaiga e mai le 13 afe rotangs. Ata: "O Le Leomophore"

O le tulaga le lelei o le umi o le vevela-susunuina o le maualalo-vevela auala o le taotoga (degenerations), ia o se vaega taua o le suauu e le o mumu, ae liliu i galugalu o le auala e ala ai i le auala i totonu o le auala i totonu o le auala e ala ai i le auala. O le tulaga lua download mea pueata ma le ea e le aoga: O le vevela o le afi e le lava le afi e le lava ona o le mumu.

Nofo i luga o kameksa

O le Pellet Roace Brio o le tele o taimi sili atu taugata nai lo ana laupapa laupapa, ae e mafai ona galue i le otometi faiga. Ata: Edililpamini.

5 Soviets mo le taotoga o le laupapa

  1. Faʻatau muamua fafie ae o le mea na onana i le fanua mo le itiiti ifo i le 3-4 masina. E le aoga le malemo o le laʻei laupapa (o se vaega taua o le malosi o loʻo faʻaalu i le evaporation o le susu), e le gata i lea, o le tele o le asu e fausia ai.
  2. Aua le i luga o le ogaumu i le faʻatauina o le laufanua moa, Opta ma mea faapena, i le taimi o le pulega lea oona o loʻo iloga; Vaega o ia e mafai ona ulufale i le potu, ma o tuaoi e le taumate e faʻafetai i oe mo le mellos ale i luga o le nuʻu.
  3. Afai e le fuafuaina le ogaumu mo le vevela-vevela, e mulimulitaʻia, totoina, ufiufi ea le ea e le itiiti ifo i le tasi vaetolu.
  4. Mulimuli i le setete o le chimney. E tatau ona faʻamamaina e le o le faʻatasi ma le tasi le tausaga (i le taimi o le faʻagaioiga o se ogaumu umi tele - 2-3 taimi o le tausaga). Afi sinasina i le paipa taufaamatau le afi o le afi i autafa o le paipa o fausaga laupapa.
  5. Sese e ala mai i le fatu e mafai ona seleseleina i lalo o le togalaʻau fanua, ma e eseʻesega o laʻau faʻafefeteina o laʻau ma togalaʻau e manaʻomia ai acic eleele.

Nofo i luga o kamekka

Steel Off ShetPoce "meta": "Baikal 8" ma le NOMIMAL HOMEAL LE MAFAI O LE 8 KW MA LE NUMERA (MAI 31 LE MUAMUA). Ata: "meta"

  • 5 ituaiga o afi afi mo se fale tumaoti

Ova-Afioga

Nofo i luga o kameksa

Steel "afi afi" (mai le 14 afe o Rubles). Ata: "O Le Leomophore"

Otiʻetiʻe ma le afi (faʻapea foi ma mea e mafai ona faʻaoʻo mai ai o tagata faigaluega ma se ipu tioata ma se ipu tioata ma saunia atoatoa mo faʻapipiʻi, o le mea lena, e le o le faʻauiga. O le matou maketi o loʻo i ai oloa a Rusia "Vesuvis", "meta", "Ekupuni" ma isi; Fafo In In Invota, supra, Tim sistem, vermont systement, jotal, abx, etc. caminopowe o lo o faapipiiina e le o le fogafale lona lua o le fale ma utupoto lona lua o le fale i luga o le fogafale lua o le fale ma utupoto.

Afai e te leʻi filifilia i luga o le faʻapipiʻi nofoaga o le Ciminet poʻo le auala o le taʻoto o le chimney, faʻamolemole matau o le ata o le lua o fesoʻotaʻiga e lua: luga ma tua.

Nofo i luga o kamekka

AT-06 ogaumu (mai le 17 afe Norbles) (g), e mafai ona faaaoga mo kuka. Ata: Brenairan.

O le tau o ogalaau e amata mai le 13 afe. olo. Ma faʻalagolago i le igoa o le gaosi oloa, fua, meafaitino ma le lavelave o le mamanu. Na sili ona taugata masini uʻamea nai lo le swel (mai le 22 afe rubles), e sili atu le teteʻe i aʻafiaga o le maualuga o le vevela ma le tele (e oʻo atu i le 10 MM). Peitai, o le tele o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le maualuga o faʻailoga (mai i totonu o le 16 afe o le ola) ma chamotte poloka (o le mea moni o le olaga e oʻo atu i le 20 tausaga.

I le tele o vaomatua o aso e iai se galuega o tagata lua na saofaga; O le sapalaiina o le ea i le Conesiction Zone o Flie Scase o loʻo faia i luga o le puipui pito i tua o le ogaumu (etdip) pe ala i iniseti, Ladrica, Lirdani, Jotal). Ae ina ia mafai ai e le vevela faʻaopopo mai le kesi o le kesi e le tuʻua le fale i le chimney, i le pito i lalo o le mea mulimuli e manaʻomia le faʻaitiitia o le vevela vevela (mai le uʻamea, cheard).

Nofo i luga o kameksa

Laʻititi vaega, o le ogaumu - O le ogaumu - O le afi mumū o loʻo i ai se fale maloloina o le 8 kw. O le vaega autu o le tuʻufaʻatasi o se lua-potu potu ma se laina o le fatufatu o le atigivae. Ata: InvICIT.

I luga o le maketi e mafai ona e mauaina le steel fiva e aunoa ma le ufiufi, e le sili atu nai lo le 12 afe rubles. ma le mamafa 40-60 kig, lea e faʻafaigofie ai la latou fesootaiga ma faʻapipiʻi, ae o puipui na faia lelei (lalo ifo o le 3 taotoga, ma le faʻataʻaga tino, e tau atu i le malaia o le toto.

O manu o manu o loʻo faʻapipiʻiina ma le manifinifi-uʻumic faʻatino poʻo le maʻa masani, e pei o taufaʻamataʻu. O le tau o lenei filifiliga e maitauina (mai le 10 afe o Rubles), ae foliga mai o le ogaumu ma e le mafai ona afaina ai le vevela ma le pamu o le vevela. .

Nofo i luga o kamekka

Oleaumu ma le CERATIC PINIC Prebra Pegas. Ata: ENBOR.

Muaʻi muaʻi aʻoaʻoina.

Nofo i luga o kameksa

E talitonu o le mea e fiafia ai le afi afi, pei o le faʻataʻitaʻiga sikaiga, mautinoa o le tele o le mumu. Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

Mo se potu malolo nofo ai, e aoga tele le faʻatauina o le faʻamaʻi foliga o foliga, o lona, ​​o ogalaau na puʻeina ai pe o se maʻa masani. O le maketi o loʻo i ai ni tala o le Esocamini, Ferguss, Kratki, Nordflam, Belc Itu., Belt o le tusi faʻamaonia e le sili atu i le 1 M ) Tau 4- 35 afe Norbles.

A faʻapipiʻiina se faʻavaʻa faʻavaʻa, e manaʻomia e maua ai ni pupuga o pu: sao - i le pito i lalo o le omea, o le gaioiga o loʻo i le chimney chit.

Nofo i luga o kamekka

O le taugofie afi mo le faʻaaogaina o le fana ma le tasi tioata o le a tau. Ata: Fatlux

O le fale teu oloa ua faaauupegaina ma le faitotoʻa ma le tioata ma vai leaga (sunw, o se tulafono, o se isi filifiliga). A aunoa ma le tuusaunoaga, Steel Models o lo o faoa ma Chamotte po o le Vermitite Blocks, o le toatele o le asu malie e i ai se galuega. O le mama o le ie o le faitotoa na faamautinoaina i le agi mai i avanoa faapitoa. Pyrolytic Glass faʻamamaina, liu faitotoʻa faitotoʻa poʻo le faʻatatauina o le tau faʻaopopoina le tau o le ogaumu a le ogaumu pe a ma le tasi ma le afa taimi.

Nofo i luga o kameksa

O le tele o le tuufaasolo e fai i se masani masani: faʻavae ma punise laupapa, puipui-koluma, teuteuina ma faʻasologa, Jumper-Frize ma fata. Ata: "Magila o le XXILE IGOA"

Nofo i luga o kameksa

O faʻataʻitaʻiga a le tulimanu o loʻo faʻaogaina i se isi vevela-puipuia tioata i le puipui itu, ma o lea la o lo la tau o le 20-30% maualuga. Ata: InvICIT.

Mai le manatu o le ata o le mamanu, o le fale gaosi fausaga foliga e le maualalo i lona masony Analogue, ma i se mea na sili atu. Modules o paketi o paketi e faia mai le valiina i le tele i se leo lanu enaena pe samasama samasama, faʻapea foi ma le gaʻo i fafo. E moni, e faigata ona latou popole (fufulu le filogia mai le porous luga o le faʻafitauli) ma toetoe lava aua le faʻaputuputu vevela - mo le tasi ma le afa o le a malu.

Nofo i luga o kameksa

Ata: "Naii le KM"

Nofo i luga o kameksa

E sili atu le taugata nai lo le afi afi ma convection cloling ma auupega mo le fesoʻotaʻi o le ea felelei o le ea. Ata: InvICIT.

O le mamafa o le puapuaga o le 80-150 kilokalama, ma le atoaga afitusi, o le mamafa, o le uta e mafai ona siitia i le puipui) e tusa ma le 200-250 kilut. I totonu o le aiga ma aso punitimesaʻe, e mafai ona faʻatuina e aunoa ma se faʻavae, ae afai o loʻo iai ni laupapa laupapa, e tatau ona faʻamalosia i latou i paxers.

E mafai ona aoina le mamanu i le tasi aso: O le omea o loʻo aofia ai naʻo ni modules na faʻamalosia e le silicate kulu. E sili atu le faigata o le fausiaina o se teuteuga o le lalagaina o le lapotopoto o le chimney: o lona tino ua aoina mai uʻamea o loʻo faia mai i totonu o le itulau i luga o le laupepa. Itulau mafiafia (mo le CVL mafiafia :5 MM) .

Chimney Soums mo fale ma fale afi

Nofo i luga o kameksa

O le ogaumu ma le CERATEIC faʻaiʻu o le Upbra Omlip Tau 2-3 taimi sili atu taugata nai lo le masani ai steel faʻataʻitaʻiga ma e mafai foi i le pito i totonu o le vevela.

E tatau lava ona sauniuni lelei mo le mea moni e ono sili atu le tau o le chimney nai lo le fatu. O le mea moni, mo le paketi o le paketi e faʻatau ai le peleue chramic paipa - lava lava steel faamafanafana sanuisi e aoga mai le 1800 i le 4500 o le 600. Mo le 1 p. m, faalagolago i luga o le lapoa, o le uamea vasega ma le mafiafia o le ua taofiofi.

Nofo i luga o kameksa

O le ogaumu aasaniga o le fale o le tau o le aoga i vaiaso uma, mai le 45 afe nerbros, ae mafai ona faaolaina i luga o le faavaa. Pau lava le mea e te manaʻomia o le afi-o le puipuiga o le pamu, swelboard prebliges mo le faʻavaʻa ma le sipela. Ata: Edililpamini.

E manaʻomia tele o le chimney carnal e faia i le stinsues shinsured grade 308, 321 tusa ma le faʻavasegaina o Asisi poʻo le mafiafia o ona puipui o lona 0.7 mm o le 0.5 mm o le 0.5 mm sili atu ona taatele). E aunoa ma le faʻamalosi, ua faʻatagaina ona o le naʻo le muamua 1-2 o paipa, ona tatau lea ona faʻaofi i se laʻau o maa poʻo le mafiafia o le itiiti ifo o le 30 MM (optimm 40-50 mm). O le umi o le pulou na mu, ma le tele o le faʻamalosi, e manaʻomia le faʻaaogaina o le chimney mai le uʻamea uʻamea (Aisi 43, 439), tetee i aʻafiaga o Amio.

Metotia mo le fesoʻotaʻi o se ogaumu i chimney

Ogalaau ma le afi afi mo le tuuina atu: Faʻafefea ona fai le filifiliga saʻo

NEZZE (i le pito i luga o le pito i luga) (a) e ala i se tee (i le pito i tua o le pito i tua) (b). 1 - Laupepa Faleoloa; 2. - ogaumu; 3 - tasi-fesootaiga chimney; 4 - Aoina Colduc; 5 - e le o le le mautonu le vevela o le vevela (maa po o fulufulu fulufulu); 6 - Faʻamuta ma le le mautonu le fala (ceramoc fulufulu fulufulu + o le cardestop card); 7 - gypsum fiber lau; 8 - Faʻatoʻila faalua-Criptics Chimney

  • Filifili se afi afi e tapeina mo ctatges: 5 fesili taua o le mea e te manaʻomia e tali aʻo leʻi faatauina

Faitau atili