Totonu mo se aiga talavou: susulu mai le fale mautotogi ma le tele o le tau

Anonim

O tagata e umiaina o lenei mautfai o le ulugalii talavou, o le ua toeitiiti a fanau se tamaitiiti. O le mafuaʻaga lena o le taʻuina o mea faʻa-nei ma vali vali i totonu o le ata, ma o le avanoa ua faʻatulaga i luga o le featupa o le pepe.

Totonu mo se aiga talavou: susulu mai le fale mautotogi ma le tele o le tau 11297_1

Bropical fugalaʻau togalaʻau

Potu malolo

e uiga i le poloketi

Ina ia mafai ona sefe le taimi, o le malosi ma lona uiga o a latou virenisi a tagata faʻatau - O se talavou o loʻo faʻatali mo le tamaititi o se ulugalii, o le au tusitala o le a aunoa ma le vave o le fale. Pau lava le fetuunaiga o le fesiitaiga o le 0.5 m o se feololo feololo vasega, foliga mai o le auala savali ma fai ofu lavalava. O le mafuaʻaga o le faʻapopoleina o le faʻateleina lea o le tuʻu o le potu mo lavalava, seevae, hoosterpint, laʻei le avanoa o le fale mautotogi. O le galuega o le Intut sone pe'ā faʻaitiitia le toe faʻaleleia o le a le faʻaitiitia - o le puipui-faʻapipiʻi o le paoa ma sho tu o le a ofi i ai.

Bropical fugalaʻau togalaʻau

Umukuka

O le potu malolo o le a vaevaeina i ni sone e tolu. I tafatafa o le faitotoa, na latou faʻaaea le Ofisa ma le potu malolo (i le po, o le laʻau fugalaʻau o le a tautua ai o se nofoaga e moe ai), i totonu o le uaʻi sosolo. O se tamai osooso i le iʻuga o le alauni o le a faʻatagaina ai le fale o totonu iinei, o se tasi o ia vaega o le a tuʻuina atu i le tuʻuga o le masini fufulu tausaga - o loʻo faʻaaogaina mo le kamupani. O le faletaele ma o le faleuila o le a tuua ese: Talu ai o le pepe e iʻu i totonu o le aiga, o le ulufale faifaipea o le taʻele o le a avea lava ma auala.

Bropical fugalaʻau togalaʻau

Umukuka

Laʻitiiti Cuiiine faʻatulagaina "masani" mo le faʻapipiʻiina ma se faʻailoga faʻailoga o le ventipelation pusa. O le ulu o loʻo fausia e tusa ai ma le M-faʻatusa o polokalame, faʻapipiʻi le vaega i totonu o le vethach. Mai le pito i lalo, i le tulaga o le laulau, o le "maualuga" o loʻo i ai i le vase (loloto "o le 20 cm) o fola vaega. O le faafeagai o le saʻo i luma o le a avea o se '' 'ai o le nofoaga - o se sikuea laulau ma se tioata tusi ma nofoa ma nofoa o le faʻamatalaga manino. O le a alu le Loggia e aunoa ma suiga - O se faʻamago mo mea o le a faʻapipiʻiina iinei, faʻaopopo, i le muamua ono masina talu ona faʻaaogaina se tamaititi, e mafai ona faʻaaogaina le potu i le ea fou i le ea fou.

Bropical fugalaʻau togalaʻau

Sanosel

Potu malolo

E ala i le faʻaaogaina o le tapuni o tamatamaivae (lanumoana ma sami galu), faʻapea foi ma le lautele tatalaina e aunoa ma le faitotoʻa o le nofoaga o le a avea ma le vaʻaia o le potu. E fuafua uma pa e ufiufi i le vanimonimo vali i luga o le vai, e mautinoa le maloloina o microclite.

O Asthetics Astetitics Destishes fetuutuunai, lea e mafai ai ona e fausiaina se pupula, manatua i totonu, e aunoa ma le alu i tala atu o le paketi.

Bropical fugalaʻau togalaʻau

Potu malolo

Umukuka

O le kapeneta meafale o se mafanafana mafanafana panepale o le elemene o le a tuʻufaʻatasia uma potu. I le tusi o le umukuka o le a aumaia i se mea e iloa ai le mataʻu - e ala i se ata tele tele, faʻapea foi ma le lua fetuutuutu o pa, na aofia ai ma manu feai ma manulele. Ua faʻaaoga le Venseort e paʻia ai le TV o le TV.

Bropical fugalaʻau togalaʻau

Umukuka

Faletaele

O le potu e tuʻuina atu i totonu o le fualaʻau laʻau lanumeamata gamma. O le faaputuga o le pa puipui (o se tuʻufaʻatasiga o paʻepaʻe paʻepaʻe ma le tele-lanu o conterters) o le a sili atu le siʻitia o le faletaele ma le vaʻai vaʻai i le vine o le faletaele.

O le a le umi se tamaititi o le a le umi le toe tu i totonu, ma ia filifilia uma mea ma tusi iloga na filifilia e faʻatatau i latou faʻavae.

Bropical fugalaʻau togalaʻau

Faletaele

Vaega

I le maeʻa ai le toe faaleleia (faʻateleina le sitaili sipela o le potu), o le a faʻaititia le metotia e tusa ma le 1 M2. Ina ia aloese mai le lagona o le au tuʻituʻi i le faitotoʻa i le fale mautotogi, lautele (1.3 m) o le a le vaapiapi ma tuusaʻo.

Bropical fugalaʻau togalaʻau

Vaega

Ofu

O le a ia tagofia le avega autu i luga o seevae, fafo, mea tetele (diuuum claeaner, tologitor Wawlight, Strollers O le a faaigoaina foi Teeni pepelo i totonu - i le tuputupu ae o le tagata - faatusa.

Mo le toniga pito i luga moli i le ala savali o le a taliina e le "Fuafuaga" Randelier; O le apoapoaiga o le a malamalama i ai le ofutino a Waterrobe.

Bropical fugalaʻau togalaʻau

Togalaau

Manuia le atoatoa

Le tele toe fausia.

Ona o le masini o le stroke o le stroke, ua faaitiitia le maualuga o le maualuga.

Faateleina i le potu ofu.

O se numera tele o meaafale e okaina, e faʻateleina ai le tau o le poloketi.

O le umukuka o loʻo faʻatulaga e faʻatulaga i se potu malolo g-foliga ata.

Loga le mautonu o potu ona o le le lava o potu potu.

O le masini fufulu o loʻo tuʻuina i le ala savali, i le tulaga o le tamaoaiga.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Totonu mo se aiga talavou: susulu mai le fale mautotogi ma le tele o le tau 11297_11

Poloketi Pule: Nina Romanyak

Fuafua: Tatyana tsarov

Designer: Elena Smirnova

Vaeliʻili: O elemene Shirnova

Matamata i luga

Faitau atili