Lelei ma talaaga, ma le taua: foliga ma lelei ma lelei o le tuufaatasiga

Anonim

O tekinolosi faʻaonaponei e faʻatagaina ai ona fausia se ituaiga fou o le taualuga o mea - O lenei fesoʻotaʻiga i totonu lea ua tuufaatasi, i le tasi itu, o le malosi ma le toe taua o mea ua gaoia o mea uamea, i le isi - o uiga matagofie o le paʻu.

Lelei ma talaaga, ma le taua: foliga ma lelei ma lelei o le tuufaatasiga 11299_1

Seevae

Ata: Tehtusefulu

E ui lava i le mea moni o le tufuga o Titote na aliali mai i le maketi talu ai nei, ua mafai ona faʻamaonia lelei le faʻafetai i uiga sili, ma, o le mea moni e sili ona lelei meatotino. I se faʻaopopoga, o mea o loʻo i le ogatotonu o tau o tau, faʻataga ai taualuga o fale tetele ma meaola laiti. O aso nei o le maketi e maua ai oloa pei o le autolinol, metrotile, gerrard, ikopal, queenture. E tutusa le faʻaogaina i mea uma, ae e i ai foʻi a latou feeseeseaiga.

Tile fausaga

O le faʻafefeteina o le taualuga o le taualuga o le mulilua, e faʻavae i luga o le maualuga-lelei uʻamea pepa ma le mafiafia o le 0.45 mm, o loʻo faʻaalia ai le atoatoa. I itu uma e lua, o le anti-corroon o le laʻau e faʻatatau i le pepa, o le faʻaaogaina o le tautua o le uʻamea o le uʻamea 4-6 taimi pe a faʻatusatusa i le masani kalave. O vaega taʻitasi e aofia ai i le Alumini o loʻo faia ai le galuega: Alumini e nafa ma le Forti-Corros Prompssing Card, Zinc Puipuiga o le vaega o le vaega. O le tele o suʻega na faʻaalia ai, o Aluminum Coungting o loʻo maua ai se maualuga maualuga o le vevela o le vevela fesiʻiga (oʻo atu i le 75%) ma faʻateleina ai le gaioiga galue o le taualuga. O lea, o Tekhnnokol e maua ai se faamaoniga mo ana faʻaputuputu binanikol le 50 tausaga o le 50 tausaga, faʻatasi ai ma le 'augatua auaunaga o le sili atu ma le 60 tausaga.

taualuga

Ata: Tehtusefulu

O le foliga o le tufuga o le pale e puipuia e granules mai maa masani, faʻafetai i le aʻafiaga o le taualuga o le taualuga. O le agamalu i le faʻamaoniga a le tagata gaosi e matua teteʻe i le ultraviolet, lea e taofi le malamalama o le lanu, ma o loʻo ufitia i le moss.

Faamatalaga fautuaina

O le paluga faamalosi atoatoa e matua faʻamalieina ai le vevela ma le malulu, e le fefe i le faʻafuaseʻi o le vevela o le tele o aʻafiaga ma, e le pei o le tele o le taualuga, e mafai ona taina le numera o isi mea. O le mea e teteʻe atu i le UV SIVE, ae le o le tulia i le taimi o le timu ma le timu, e le gata i lea, o loʻo i ai se laʻititi mamafa (tusa o le 7 g / m2)

taualuga

Ata: Tehtusefulu

O nisi tagata gaosi (mo se faʻataʻitaʻiga, Tekhnokol) faʻatagaina le faʻapipiʻiina o le tuʻufaʻatasia o laupapa faʻapipiʻi i le taumalulu, i le vevela, i le vevela e oʻo i ai i nisi tulafono.

Faʻataʻavaleina o laupepa laupepa laiti e laʻititi tele (1330 x 430 m3 mm), o loʻo sili ona faafaigofieina i le faʻapipiʻiina o le faʻasologa o se faʻasologa. E le gata i lea, ona o le laʻititi tele o le laupepa, ua faʻaitiitia le aofaʻi o otaota.

Seevae

Ata: Tehtusefulu

O pepa o loʻo i ai ni vaega o loʻo i ai le eseese - o latou luga o le sefulu, ae o le sili ona lauiloa foliga o loʻo avea ma faʻavae masani masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tele o faʻataʻitaʻiga, 2 aoina - O le inisinikikol luko, lea e faʻamatalaina e le faʻasologa o le uʻamea ma le gafatia o le ata o Ceramic. A o le lanu Gamma Tekhtonkikol Luxards, e mafai ona e filifili mai i le 9 lanu eseese ma ata, e aofia ai "Moacho", maopoopo isi mai le shinglas aoina , Lea e mafai ai ona e filifilia le sili filifiliga filifiliga mo soo se taualuga.

Faatusatusa ma isi

Faafetai i mea e sili ona lelei, o le fusiua tuufaatasiga e taui ma le manuia, ma sili atu i mea o le vasega muamua. Mo se faataitaiga, o le vitoa. Mai mea uma e tau i luga o le taualuga, o ia o le sili ona mautonu, ae sili ona taugata. Tumau, lava le aulelei, ma le maualuga vevela ma foliga o uiga lelei, o le slate e sili atu ona mimilo ma tipiina. E leai ni pogai ma pulou i le fausaga o le maa, o lea e le misia ma e le mitiia vai. Ae o le taimi lava, ma ona uma lava lelei, o le au pamu e taugata tele (mai le 70 netles), e ese mai, o se faʻamalosia o le taualuga.

O le isi mea o se ceramoc tiled - ua lauiloa talu mai le taimi o Aikupito anamua, a o lona olaga tautua e aunoa ma le suia o le amataga ituaiga ma mea e sili atu nai le 100 tausaga. O le tulaga, malosi, vevela tetee ma e ausiaina o 'oloa ona o le faʻapitoa gaosiga faʻapitoa. I le billet omea, "tao" i le ogaumu i le vevela o le 1000 ºС, ua faaaogāina coatings faapitoa - Angob (a tuufaatasiga o minerale, omea ma le vai) po o se glaze. Latou te le naʻo le vali ai le nonoa i lanu eseese, ae ia faʻateleina foi uiga faʻatino o mea. Cerac maualuga le taualuga, o loʻo i ai le malosi o le vai vevela, o le taimi e le o aofia ai ma le moss ma le mou atu, ma pe a manaʻomia, e mafai ona e vave suia le elemene atoa e aunoa ma le lafoaia o le elemene atoa. Ae e ui i latou foi e i ai. Faatusatusa, faʻataʻitaʻiga o le taleʻu, o loʻo i ai lava ni mea taugata (mai le 1000 rubles / m2), e faigofie tele, ma o lea e manaʻomia ai le faʻafefeteina o le felauaiga ma faʻapipiʻi. O le tele o le mamafa o le taupulega (40-60 kg / m2) e manaʻomia ma le mafaufau lelei ma faʻaleleia atili ai le tau, ma o lenei mea e sili ona talisapaia le tau o le ua le aoga le fuafuaina.

Ma le taimi mulimuli ane, o le sima-oneone faaputuga. Sima, oneone, dyes ma isi mea faaopoopo, o loʻo tuʻufaʻatasia i lona faʻavae, faʻaopopo le vai ma fetaomi atu i ulugaliga faapitoa. A uma, o mea faitino o loʻo tipi, eleele ma faʻamago i se vevela 60 ºс. O le vaega mulimuli o loo pisia, o loʻo faia ai "sima" builets faʻaopopo malosi tino ma o loʻo vaʻaia manatu. Ona o lona faʻavae, o le sitaili-oneone o taualuga e teteʻe atu i soʻo se siosiomaga i le va o le ea, e le o le malamalama, e le mafai ona maua i le taimi o timuga. Peitai, e ui i le sili atu le lava tau (mai le 400 Rullas / M2), o le mamafa o le taufaʻatasiga e manaʻomia le faʻaaogaina o le autu o le taualuga ma le alualu i luma o le taulaga.

fale

Ata: Tehtusefulu

Iloilo auiliili mea, e mafai ona finau mai o le tuufaatasiga o le taʻele o loʻo i ai i uiga e le o le shale, pe o le sitaili o le sili ona lelei I le taimi nei, e aunoa ma tau maualuga ma taumafaiga peʻa tuʻuina atu, e mafai ona e maua le taualuga o le tulaga sili ona maualuga, lea o le a tautua ma le faʻamaoni i le 60 tausaga.

Faitau atili