10 faigofie ma paketi auala e toe faafou ai le potumoe

Anonim

O le potumoe o le sili ona vavalalata nofoaga i totonu o le fale, ma o mea uma e tatau ona fiafia i ai. Afai e fiu le totonu, e tele ma vave filifiliga e sui ai.

10 faigofie ma paketi auala e toe faafou ai le potumoe 11304_1

1 Sui le moega ie lino po o le moega

O le mea e sili ona manino, ae o se tasi o auala sili ona faigofie e toe faafou ai le potumoe - e faʻapipiʻi ai se seti fou o ie lino po o se fou fālā. O lenei filifiliga e talafeagai, pe a fai o totonu o ia lava e le mautonu: Ona o le ata o le moega atonu o se faamamafa, faalagolago pe o fea le lagona atoa o le potu.

Potumoe

Ata: Kopictotch.com.

  • 7 manatu mo le sefeina o le toe faaleleia o le potumoe

2 sui le ufiufi i luga o le aluga

O nisi taimi e sui atoatoa ai i totonu o tamaitusi ma aua le manaʻomia le lava e faʻafou mea faʻapipiʻi i luga o aluga. Afai e iai sau faigofie Monophone lingeronie, o le taimi lata mai lea o alavai ma lagona ese.

Potumoe

Ata: IKA.

3 Faʻaopopo se pa puipui

Ata, pepa, faʻamaumauga, ata, fetuu ma soʻo se isi filifiliga filifiliga e mafai ona tautau i luga o le puipui - o lenei mea e faʻamalosia ai foliga o le potu.

10 faigofie ma paketi auala e toe faafou ai le potumoe 11304_5
10 faigofie ma paketi auala e toe faafou ai le potumoe 11304_6

10 faigofie ma paketi auala e toe faafou ai le potumoe 11304_7

Fuafua: Loka

10 faigofie ma paketi auala e toe faafou ai le potumoe 11304_8

Ata: Jane Lockhart mamanu

4 faʻaopopo le pala i le moega taʻavale

E oʻo lava i le sili ona taʻutaʻua o le a toe faʻaola se paga o mea teuteu. O le nofoaga faigofie i le mea e mafai ona latou tuʻuina - i luga o le moega i le moega. E ala i le ala, o le lisi faitau e mafai ona lelei faia se galuega teuteu.

Potumoe

Vaeliʻili: Saeed Syybani

5 Faʻatau ni isi moligaʻo ma moligaʻo

E vave ona faaoʻo atu i le afi le mafanafana potu, o lea o lo matou moligao o au uo mamae i le fatuina o se siosiomaga lelei. Faʻatau ni moligaʻo ni mea fou poʻo le faʻatau o tuugalamepa mo laiti - o filifiliga uma o le a saofaga i totonu o le totonu.

Potumoe

Ata: Jane Lockhart mamanu

6 moega moega

O le isi faʻamafanafanaga e se isi satelite e faʻavavau o se kapeta. Na te mafaia ona faia se tasi e sili atu le manaia ma le mafanafana, e oo lava i le lotoa. Faʻataʻitaʻiga - i le ata i lalo.

Potumoe

Ata: Faanatinati.com.

7 potu faatusatu

Ola o fugalaʻau o se tasi o le malosi malosi o intior inters. Filifili aulelei fugalaʻau lanu - ma o se aulelei, foliga eco-lomiga o le malo ua sauni.

Potumoe

Ata: Phom.ua.

8 mirror tautau

Sirror i luga o le faʻafanua vaʻaia o le avanoa mo se tamai potu moe ua naʻo le mauaina. Ma le isi, o faʻata e mafai ona malamalama atili i totonu o le potu. Vaʻai i totonu o loʻo i lalo - o le faʻata lea e tosina mai ai latou lava.

Potumoe

Ata: Jane Lockhart mamanu

9 Faʻatau mai ni faʻalapotopotoga matagofie

E masani lava i totonu o le potu moe o loʻo iai se laulau laʻei poʻo se potu laei, ma o latou o le taulaiga o mea laiti ma mea e aoga. Ia o nei mea e le faʻaleagaina ai fofoga o le potu, aumai faʻalapotopotoga faʻapitoa. E le gata i latou e talafeagai le teuina o le trivia - e mafai lava i latou lava ona avea ma elemene o le desor.

Faalapotopotoga

Ata: Etsy.com.

10 Sui ni mea taua meaafale

Faʻatau mai meafale fou - e le o le tele o paketi filifiliga e faʻafou ai i totonu o le potumoe, ae a leai o se moega, ona o le moega i autafa o le moega.

E mafai foi ona e faʻaititia ia i latou i le leai, pe a e tutoʻatasi o loʻo i ai nei fasi meaafale. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo teuteuina le fatafata tuai pe fau se laulau mai le masani pusa. E faalagolago uma i ou mafaufauga.

Moega

Ata: Amazon.com.

  • Faʻafefea ona toe faʻafou le matua o le itupa: 7 Raxid Manatu

Faitau atili