11 faiga mo lavalava teuina, lea e le mafai ona le alofa i ai

Anonim

I soo se mau e taua le faʻatulagaina o le teuina o mea uma ae le fuli foʻi le fale i se seti o pusa ma tautau. I le matou filifiliga o vaega e fetaui lelei ma lenei galuega ma foliga manaia tele.

11 faiga mo lavalava teuina, lea e le mafai ona le alofa i ai 11308_1

1 Ulufale Hall i le Medityranean style

O mea e mafai ona fautuaina ai e le au mamanuina le suia o le masani masani o le tautau poʻo se seti o matau i le alatele i luga o le teuina o faiga. I le ata i lalo o lenei filifiliga. O le paʻepaʻe paʻepaʻe, o ato laʻau siliva ma aluga i totonu o se paʻepaʻe paʻepaʻe ma lanumoana o loʻo faʻamanatuina ai o le fou Metitirani. O lenei filifiliga o le a naʻo le faia o le auala vave ma sili atu le manaia, ae faʻapea foi le faʻafitauli o le teuina o vaomago, sikafu, taga ma seevae faʻaaoga ato mama.

Hall i le Mediterranean style ata

Donna Guyler mamanuina

  • 5 faʻailoga e te le saʻo le teuina o le teuina i totonu o le fale mautotogi

2 toese mea teu mo seevae

E te iloa le faʻafitauli o le teuina o seevae? O pusa e le gata i totonu o le kapeneta, i lalo o le moega, seevae o mauga i le faitotoʻa faitotoʻa ... o le mea lea e le mafai ai e le faʻalavelaveina ona o le tuʻuga o le fale. O le tatala o le teuina o le a faaleleia ai mea uma. I luga o le ata, o se faʻataʻitaʻiga ma ni ata tifaga - O lenei filifiliga faʻatagaina oe e faʻaogaina le tele o avanoa, aua e mafai ona e mauaina ni ie saʻo

Toesea fata mo seevae seevae

Mamanuina: poinging totonu

3 Workrobe, faʻatasi ma le fale tagamea

Lalo, na fautua mai le ua tu iai se faʻapitoa teuina o faiga ma i le taimi lava e tasi o se vaega. O le lelei filifiliga mo se fale mautotogi ma se tamaʻi faletaele, e le o fetaui ma le auala talafeagai mo le fufuluina, pe mo i latou e le manaʻo e faʻapipiʻi le umukuka ma le faletaele o le umukuka ma le faletaele o le umukuka ma le faletaele o le umukuka ma le faletaele o le umukuka ma le faletaele o le umukuka ma le faletaele o le umukuka ma le faletaele o le umukuka ma le faletaele o le umukuka ma le faletaele o le umukuka ma le faletaele o le umukuka ma le faletaele o le umukuka ma le faletaele o le umukuka ma le faletaele o le umukuka ma le faletaele o le umukuka ma le faletaele fufulu.

Ia mafaufau lelei i le mamanu o lenei potu laei. E foliga mai e leai se manaia o puipui, o le paʻepaʻe paʻepaʻe, o le a se mea manaia i se tulaga masani? Ae o lenei mea e faaleleia ai le tusi o teuteuga o teuteuga

Workroebe ma masini fufulu

Fuafuaga: Askardidi.

4 eco-style teuina faiga

I le ata o loʻo i lalo, o le auala auala e foliga faigofie lava, ae i le taimi lava e tasi e sili ona matagofie. E sili atu le manaia o se kapoti e mafai ona aoina tutoʻatasi ma faigofie ona faia suiga i le mamanu e faʻaaoga ai se isi ituaiga pusa ma decor i luga o fata. O se manatu manaia ma tusi i luga o tautau o le a pei o tamaiti.

Ulufale Hall i le Eco-style ata

Mamanuina: z + matili

5 fausia-i totonu o le fata

O le potu o le fale e sili atu nai lo le masani ai, e oo lava i fale fou e seasea faʻataunuʻuina galuega ma le sikuea uafu i lalo o le potu e fai ai le potu. Ae o le ofu o le ofu e mafai ona faia tutoatasi - lava le taimi o le toe faaleleia o le "Fausia" O se Pa o Sillspine ma tuu le faitotoʻa.

Lalo o le ata o le faitotoʻa na mou ese atu, ma le lanu o le potu faʻailoa e ola se fafine i totonu. Ia, matou te faʻamaoni - e uiga i sea potu manaia uma tasi.

Fausiaina-i le ata kapeneta

Fuafua: Aiga natura

6 teuina faiga mo le lotoa sitaili

Lalo o le faʻaititia o le faʻavasegaina o le teuina o le alatele, lea o le a fetaui lelei i totonu o le loka avanoa poʻo le laititi. O se faigofie faigofie faiga mai le rails ma o se fata pito i luga o seevae mo seevae laiti foliga sioa ma le masani ai, ua lava e tuu i totonu o le itu taumatau - ma o le a avea ma faaopoopoga sili atu.

Ulufale Hall i le sitaili o le Loft Photo

Ata: raskl. Mamanuina potu ma fale faigaluega

7 Puipuiga Lautele

O se mea e taua tele ai mo le tele o IKEA ofo ai le lomiga o le teuga o mea e teu ai. O ona tulaga lelei o loʻo i ai i se tamaʻi lapoʻa ma le mamanuina. O sea galuega faʻaleleia o le "O le a faʻamanuiaina i totonu o le fale" o le a le mafai ona faʻaleagaina le potu o le itu faaonapo nei, ma i le scandinavavan potumoe, ma o le sitaili o le a le faʻaleagaina. Tapunia toso-i fafo kapeneta, pusa mo pusa ma le mafai ona tautau lavalava i ona tauau - o taimi uma o le Pros.

IKEA POTO LE TUPE MAUA

Ata: IKA

8 teuina faiga mo ofuvae

O le faʻafitauli o le teuina o manava e talafeagai, aua o loʻo seasea maua ni faitotoʻa a le Kapeneta Standes. Ae i le teuina o faiga i lalo ifo o mea uma ua atiae. E valu racks mo ofuvae e faʻaumatia ai le manaʻomia o se faʻatauga o manu felelei, ma le mafai ona tuleia le fata e mafai ai ona e faʻaaogaina le sili ona mamao ma le penefiti.

Atoatoa teuina o ofuvae

Mamanu: Lisa Adams, La Taatofi o mamanu

9 cache mo teuga tupe

O loʻo aumaia ai se mea sili ona manaia ma le sili ona manaia o meaʻai o mea teuteu. O se mea lilo i tua o le faʻata e mafai ona faatulagaina e le gata i le ofu faʻafiafia, ae o loʻo iai foʻi i le potu masani a le potu. E le gata i lea, e moni le faia i soʻo se sitaili - ua lava lea e naʻo le filifilia o le manaʻoga mo le faʻata.

Teuina o mea teuteu o le ata

Mamanuina: o le aumea

10 Workrobe i Adono-sitaili

O le masani a le potu masani o le potu e mafai ona suia i le MDF e mafai ona liliu i totonu o se potu mamanu - e tatau ona e faia se kapeta ma le itu i sasaʻe ma filifili le auala talafeagai i sasaʻe. Ata ma le fuseese fua i luga o le fata na faamaea ai le lagona.

Workroe i le Orental style ata

Fuafua: Croma mamanu

11 Faigofie potu mo tamaloloa

Mo nisi mafuaaga, o se aga masani ia manatu o se potu ie o se miti a fafine, Ae a e fai ma alii? E tele lava naʻo na o nai lo matou siosiomaga i totonu o le kapoti, aua e foliga mai ua le o toe manaʻomia. I totonu, na faia e le tagata tusitala se tali i tagata uma e manatu i le ofu o le potu o le galuega a tamaʻitaʻi. O taimi nei, ua faʻatinoina i le lanu elē, e le faʻatonutonuina, toʻilalo, tatala, ma taufetuli mo lavalava o le taualuga ma le fola.

Workrobe mo le tagata ata

Mamanu: faia lelei

Faitau atili