Smart Hourkicesm: O se aotelega o le sili ona manaia oloa fou

Anonim

Le tele o vaega o le lotoifale o loʻo faʻaaogaina i komepiuta faʻatonutonu faiga. Matou te faamatalaina e uiga i faʻataʻitaʻiga sili ona ofoofogia ma aoga aoga e mafai ona latou faʻatino.

Smart Hourkicesm: O se aotelega o le sili ona manaia oloa fou 11309_1

Plate na mafua ai?

Ata: Hansa.

O le fesuiaiga o faʻamatalaga i le va o le tele o meatotino o aiga e tatalaina ai se lautele lautele o avanoa e faʻaleleia atili ai le lelei o mea faigaluega a le aiga. Tagata faʻaaogaina e mafai ona fefiloi, ma le gata o latalata (pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, tatou te fesuiai auala i luga o le TV i le Connection Deption), ae mai le konetineta o le mamao), ae mai se isi konite e iai. E mafai foi ona faafouina polokalame na teuina i le manatuaina o le fale o aiga. E mafai ona i ai ni polokalame lelei fou, alo mo ogauga ma isi aoga aoga. Ma le mea, o metotia faʻamalieina tumau lagolago lagolago ma fefaʻatauaʻi faʻamatalaga taua, mo se faataʻitaʻiga, e lipoti ai oloa ma oloa i le faleoloa i luga ole laiga mo 'oloa.

Ina ia maeʻa le "tutoatasi", o le mea moni, e aofia ai ona o mea tau saogalemu mea), ae o le faʻagasologa na faʻasolosolo lava ona alu i le itu saʻo. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le 2015, na avea ai Wrrlpool na avea ma muamua gaosi oloa na tatala i se tasi vaega o loʻo tu i luga o le vaega o le atunuʻu o le atunuʻu. I le 2017, Bosch, Muiele, LC na folasia e Bosch, miele, lg.

Plate na mafua ai?

Ata: Bosch.

  • Totonu o le tagata poto: 11 auala e faʻaali ai a latou IQ i le tulaga

Faamanuiaga o le Smart Cloy

6 lauiloa auala e faʻaaoga ai fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga

  1. Luga o le initaneti. O le fale gaosi oloa o loʻo iai ni vaega o faʻatonuga mo kuka kuka, tagamea fufuluina polokalama, fufulu ipu, ma isi mea
  2. Taofia le puleaina. E mafai ona e aʻoaʻo e uiga i le tulaga o se masini faigaluega i soʻo se taimi, pei o le ipu (i le ogaumu (i le ogaumu) pe siaki mea o loʻo tusia i le pusaaisa.
  3. Faʻailoga. O le metotia otometi lipoti atu le numera sese i le Matagaluega o Tautua, ona maeʻa ai lea o le tagata faʻapitoa i le tagata e ona ma feutagai le asiasiga.
  4. Polokalama faafouga. E pei ona faia i luga o le komepiuta, o lau kuka fale, o le fufuluina o le paʻu poʻo le spoumim claner mafai ona download fou, sili atu alualu i luma o polokalame.
  5. Leo o le leo. E te tuʻuina atu le 'au i le telefoni, ma o le talosaga faʻaliliu le leo o le leo i le "masini gagana".
  6. Manatu faaalia. O le taimi e tasi ma le faʻaali o le feʻau Faaali (mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaiʻuga o le fufuluina), o le metotia lafo se faʻailoga i se telefoni poʻo se faʻalogo fesoasoani.

  • Meafale o le Lumanaʻi: 7 Smart New New Actives mo se olaga malolo

Auai i mea faigaluega a le aiga e aʻoaʻo ai feau i masini suka

Mo le le fiafia i le faalogo i tagata, o le olaga o aso uma e tumu i le faigata. O faʻafiafiaga, pei o le faʻamamaina ma le fufuluina o masini, e masani ona faʻaiʻuina le maeʻa o polokalame ma se faʻailoga leo. O masini e mafai ona lafoina lenei faʻamatalaga o se isi tala savali i luga o le telefoni. Ae paga lea, o nei faailoga e masani ona tumau le leiloa. I le isi itu sa faaalia i le 2017, faʻaealofa ma le taʻitaʻi Siamani Hall faalogo ia Meosiga gaosi na faʻaalia ai le aoga o feʻau masani e mafai ona liua i le leo ma oso atu i le suʻega. Faʻatasi ai ma le faʻasologa lipoti, e faʻafefea foi ona faʻaaogaina e le meli auala lapataiga (mo se faʻataʻitaʻiga, o le "faitotoʻa") poʻo le mea taua e faʻamanatuina ").

Plate na mafua ai?

Manatu o le manatu "umukuka o le lumanaʻi" Hoover Smart Sky Carden, o loʻo faʻaalia e le lole i le ASA 2017 faʻaaliga. Ata

  • Filifili se metotia mo se fale fou: 10 mea taua

Suia i luga o le tasi tulaga

O le tele o talosaga na tuʻuina atu i le faʻaaliga e ala i le o le faʻavaʻa o le galulue faʻatasi ma tagata atiaʻe o le tulaga o le anttt tulaga (pe a fai e faia ai se mea "). O lenei tulaga o le lautele lautele interface polokalame ina ia mafai ai e soʻo se tagata gaosi poʻo apalai ona fesoʻotaʻi. O le interface faʻatagaina oe e faʻatulaga le faʻasologa o loʻo faʻamatalaina i tuutuuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te faʻamalosia oe e aveese mai le fale ma tuʻu le fufulu fufulu tamoe taamilosaga, e mafai ona e faʻatulaga se faʻalilolilo mai le taʻavale ma taugofie ofu. O se faʻataʻitaʻiga o se "fua": Afai o le taamilosaga o le fufuluina masini ua maeʻa, o lona uiga o le system e mai le aiga o le feʻau ".

Plate na mafua ai?

Ata: O le a le mea.

  • 8 Smart Gadgets mo le fale o le a aoga i aso uma olaga

Manatu o le poto sili o aiga

Matagi kapoti

Mo le ogaumu o loʻo lelei e faʻaaoga ai le faʻafanua o le faʻaeletonika, talu ai o le manatuaina o le masini e ono aofia ai le latou maualuga, ma le server - o le a le tele. I le mea lea, Milie @ Mobile talosaga e aofia ai sili atu nai lo 1,100 tusitusiga ma sili atu nai lo 120 videode. E faʻapea foi, o se talosaga o loʻo iai se faʻailoga fou e fetaui ma le lima faaonapo nei o fetu e lima mo le sili ona fiafia i ai. E mafai ona e filifilia se fua, taulai i lau oloa seti. Ma filifili - download mai le Initaneti i le manatua o le ogaumu.

Plate na mafua ai?

Tasi kiliki i luga o le faʻamau e kopi ai le fua mai o le Initaneti i le faʻa-lesega o loʻo manatua ai le ogaumu. Ata: Miele.

Hansa ofoina atu lona lava embodim o fegalegaleaiga fegalegaleaiga. O le Smart II faasologa o le Uniqn Line ei ai se polokalame ma se lanu lanu pa. O le fesoʻotaʻiga tusi o le fuataga ma QR Codes o le a faʻailoa i le tagata faʻaaoga, o mea e tatau ai i le kukaina o auala. Ma faʻafetai i le tekonolosi o le Bluetooth ma o le fausia-i le hi-fi-faila faila i le tagata faʻaaoga, e iai le avanoa e faʻalogo ai i le kuka

Plate na mafua ai?

UNIQ Ovens (Hansa) o loʻo faʻaogaina i le SMARD II fetuunaiga polokalame ma fausia i totonu o le HI-fi-faila failauga. O le pusa e aofia ai se tusi fesoʻotaʻiga o le fuataga ma QR Codes (o le mea fou o le a alu e faʻatau i le 2018). Ata: Hansa.

Ua uma ona o le fale (aemaise pe a fai o loʻo matou talanoa e uiga i tekonolosi ma se olaga umi o le olaga) e mafai ona filifilia le faʻaaogaina o le initaneti.

  • Leo Leo Fesoasoani mo le Fale: Mo ma faʻasaga i le faʻapitoa

Pusaaisa

O nei masini e i ai se tagi umi e avea ai ma nofoaga autu o pulega ma faʻamatalaga fesuiaiga i totonu o le umukuka. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le pusaaisa lg Smart Instage-in-taulaga O loʻo i ai se manino 29-inisinson faʻailoga ma le lautele ata o aoga. E mafai ona faʻaogaina e tuʻufaʻatasia ai se lisi o faʻatau ma matamata i mea o loʻo i totonu o le pusaaisa, aunoa ma le tatalaina o le faitotoa o le stapy-in galuega. Galue i luga o le Microsoft Windows 10 faʻagaioiga o le faʻagaioiga o le polokalama, e mafai foi ona alu ese le masini ma faʻatautaia ni tusitusiga mai le Windows 10, e aofia ai le atoatoaga, pamu ma netflix. O lenei ua mafai ona filifili e tagata faaaoga ni fua mai luga o le initaneti, faʻalogo i musika ma fiafia e matamata i tifaga.

I se faʻaopopoga, o le Smart Infoviewing Kid-in-In-In-forst Shoprigeator o loʻo tuʻuina atu i le tele o payraomic 2.0 megapixel potu ma le o mea o loʻo faia ai mea o loʻo faia i le vaituloto-lautele. O nei ata e mafai loa ona lafoina tuusaʻo i tagata faʻaaoga a le tagata faʻaaoga i soʻo se taimi pe a latou mananaʻo e siaki a latou faʻasao, lea e talafeagai pe a faʻatau oloa.

Plate na mafua ai?

Faatasi ai ma Bosch Home Connect, o le pule o le pusaaisa e mafai ona masani ai i latou lava i oloa o oloa. Ata: Bosch.

O lau lomiga o le fesoʻotaʻiga o loʻo avanoa i Bosch. I totonu, e matua oʻo lava i le taimi o le mafaufau (faʻatulagaina mo le tatalaina i le 2018) o le mea pueata o loʻo ala i le fale gaosi oloa i le fale gaosi oloa ma iloa ai i latou. O le faiga e mafai ona fetuunai ai le malulu auala fuafua i luga o le ituaiga oloa. Ma afai latou te, e tusa ai ma le pusaaisa, e leʻi taunuʻu i totonu o le lala ma e i ai se lamatiaga o latou faʻaleagaina, o le a ia lafo atu le tagata e sili atu le poto.

Plate na mafua ai?

Whirlpool pusa puipuia ma le faʻatonutonuga o le faʻaaogaina o le Alexa virtual fesoasoani. Ata: O le a le mea.

O le pusaaisa ua avea ma nofoaga tutotonu o le puleaina o auala uma i le umukuka ona o le mea moni e mafai ona masani ai e tuu ai le ata.

Maliu masini

O le auala e mafai ona fesoasoani malosi i le fufuluina. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a oʻo mai le pisia i ofu. I le tulaga lea, o le mimiti @ feaveaʻi o le a ofoina atu fautuaga i luga o le gaosiga i luga o le consiness oloa, faʻapea foi ma le fautuaga i le filifiliga o le fufuluina o le omea polokalama. I le tulaga, e te le mafai ona fuafuaina mea, ua lava le faia o se ata o ni fesoʻotaʻiga ma mausa i tua atu o le vaega o loʻo ofoina atu se ata sili ona lelei.

Plate na mafua ai?

O polokalame o le fufuluina o polokalame e mafai ona amata faʻaaogaina le talosaga mamao. Ata: Bosch.

O le lole sili ona lelei le tago i le talosaga e tutusa. I le polokalame, oe filifili ie lino po o se ituaiga o ie, o le lanu ma le tikeri o le faʻamamaina - ona fautuaina ai le eletise i lenei mataupu. I le 2017, 40 fufuluina polokalame na maua e le Initaneti, ma o le latou numera o le a siitia i luga o le taimi. Ma le isi mea, e ese mai ile faʻatinoga o se polokalame fufulu polokalame ma le fufuluina o le fufuluina o lole malamamau i le "SMARTnostics" galuega.

I le fale atamamai o Worrlpool Washingcal marmare Smartcare Masini mafai ona fegalegaleai ma le faamoega hestrust, o loʻo sailia ma e tatau ona filifilia le mea sili ona lelei Laei. Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ua mauaina se faʻailo e le o le tagata faʻaaoga, ma o le fufuluina o masini, o le poto o le fufuluina o le fofo ina ia le pepelo ai.

Plate na mafua ai?

O le faamoega faʻafuaseʻi na feutagaʻi mai le taimi o le fufuluina taamilosaga pe a fai o loʻo fuafuaina mo le maualuga o le avega i luga o le eletise. Ata: O le a le mea.

Mafanafana panels ma pulou

Mai le kuka o panels, o le faifai pea o le galuega ma umukuka pulou e masani ona manaʻomia, sili ona atamai fesuiaʻi saʻo faʻamatalaga e uiga i le faʻagaioiga faiga. O lea, i se faasologa o meafaigaluega uniq (Hansa), o le faʻauiga kuka kuka luga ma o le Uniq Exordrack o loʻo faʻaaogaina le Cloching Parvel Style. O le liliu i luga o le luga otometi amata le faʻatinoina o le ata ma fetuunai le saoasaoa o le faʻaaogaina o le ausa ma manogi.

E talitutusa fofo e ofoina atu Elica, Geiele, Boasch ma Series. I le tele o polokalame talosaga, e mafai ona e faʻatonutonuina ma i le tusi lesona faʻatonuga, e mafai ona e mou ese atu, tape, fetuʻunaʻi le mana.

Plate na mafua ai?

Faʻaoga le PASCH House Connect Talosaga Talosaga, e mafai ona e faʻatonutonuina le faʻatonutonuina o posch metotia, mai le kuka kuka i le masini kofe. Ata: Bosch.

Robots Vobots Vreoum Cleaners

O nei masini e faʻaaugata ai ma se malosi malosi ma isi faaeletonika, ina ia avea ma sili sili ona atamai o le a faigofie. O le a se mea e manaʻomia e le pa puipui o loʻo manaʻomia ona manaʻomia? Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Scout RX2 (Mileer) e faʻatagaina ai le tagata faʻaaoga e siaki tonu le mea o loʻo aveʻese e le ropota. Ma le isi, faʻafetai i le mamao avanoa, e mafai e le tagata ona siaki pe o le a tapunia mea uma, pe o le faitotoʻa o le faʻasalaga, o loʻo faia le maile, o loʻo i ai i le fale o tagata asiasi le fiafia. E faʻaliliu ata, o le tasi o le lua o mea pueata i luma o le vaega o le masini o loʻo faʻaaogaina, tutusa i le manino o le faʻamata a le suavai mama. E faapena foi galuega masani i le BOSCH VALUM WALUM CRANING. O lea, ua ofo atu le kamupani e faasee lana robots-dreuum o loʻo avea ma leo leo (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatonuina se robot e alu i totonu o le potu pe, tuu le potu).

Plate na mafua ai?

Scout RX2 (Mileer) Robot Debit Creour o loʻo faʻaogaina i le ata puʻe ma mafai ona faʻasalalau atu i se ata telefoni mai le fale. Ata: Miele.

O sea masini e pei o Robots Vobots Winduum ua uma ona sauni e fesoʻotaʻi i le Initaneti: Aua o loʻo lava le fausia o le Wi-Fim moduct polokalama.

Plate na mafua ai?

O lenei e mafai ona e toe vaʻaia le mama o le mama i le fale mautotogi ma faʻalauiloa ai le bosch varuum mama i se taimi talafeagai pe a leai se tasi i le fale. Ata: Bosch.

Fale robot

I le faaiuga o le tusitusiga ou te manaʻo e fai mai e uiga i se tulaga faʻavae fou o le fale faigaluega o aiga - fale robot. O a latou faʻataʻitaʻiga muamua na faʻatau atu i Iapani ma i saute o Korea. O se fale robot robot houbbot, aemaise lava, na avea ma sui o lg. O le ropota, o le mea moni, o se faaleleia atili o le puleaina o le pule o le poto masani i le fale. E mafai ona iloa le leo ma fesoʻotaʻi i isi masini poto o le aiga lg i totonu o le fale. Faatasi ai ma le leo masani e pei o le "liliu i luga o le ea malulu" poʻo le "suia o le faʻamamaina auala", o le a otometi lava le galuega.

Plate na mafua ai?

O le fale robot o le fale robot (lg) iloa le leo o le 'au ma ia faʻatinoina lana faʻatonuga e faʻatautaia ai isi masini. Ata: lg.

O le fale o Robot Robot o loʻo faʻaogaina foi i se fesoʻotaʻiga faʻaalia e mafai ona faʻaalia ai faʻamatalaga manaʻomia, pei o mea o loʻo manaʻomia i totonu o le ipu. I se faʻaopopoga, o le fale Roboter e mafai ona faʻatinoina le tele o isi galuega, e fai ai: taga i luga o faʻamanatuga uati, o le fausiaina o faʻamanatuga o mea ma le tulaga faʻaleaʻoaʻoga o le tau.

  • Auala e Filifiliina ai se Vitio Vaʻaia Polokalama mo le Fale: Aoga Fautuaga ma Meafaigaluega Faʻapitoa

Faitau atili