Tausiga mo Saina: 9 Taua Tulafono

Anonim

I totonu o le tele o atunuʻu fale, e leai ni tapula ma le auvai mo se taimi umi. Matou fefaʻasoaaʻi fautuaga e tausi ia potu ia ina ia latou tautua ai i le tele e mafai ai.

Tausiga mo Saina: 9 Taua Tulafono 11315_1

Sauna: Pei ona pei ona fou

E matagofie le faitotoa tioata, ma faigofie ona fetagisi, ae ua faʻatafunaveina ai vave nai lo laupapa. Ata: 95 °

O le toʻatele o tagata e ona leoleo ua leva ona mauaina taʻele ma sauna ma le faʻamalosi tino e faʻaaogaina ai nofoaga. Faʻapefea Ona Faʻatulaga le Atoa i le Matua Matua Ma Taʻalo o le Steam Seiloa, 'Aloʻese mai le foliga o le le fiafia o le gata ma le faʻaletino, faia se suiga o afi afi ma fausaga?

  • A maeʻa vasega taʻitasi, e manaʻomia le siitia atu o lipine lads, fanaina le afi o le pule ma solo le foloa i totonu o le potu.
  • A maeʻa sauniga taʻitasi, e fautuaina le fufuluina o fata ma le pulumu susulu (sponge, e moe i luga o le 'au).
  • I le faaiuga o le faamamaina, e mulimuli foi i le tolu itula i le ea o le potu, ma sili atu - ia e alu ese le faitotoa ma vertations vaia le po e tatala ai le faitotoa. O le foloa o apefai e tatau ona mago i se tulaga saʻo, faalagolago i le fata poʻo puipui.

Sauna: Pei ona pei ona fou

O se tasi o mafuaʻaga mo le manogi o tupe o le asina o loʻo avea o se faʻaiuga o le steam faʻamalosi. Ole mea lea, e manaʻomia le faʻatali seʻia faʻamafanafana pa (ae le naʻo le ea), ma naʻo le taimi na amata ona totini. Ata: Harvia.

  • A uma i fetuunaiga uma 10 sauniga, e manaʻomia le mutia i maʻa ma aveese le maa ia kava. O maa na faʻamamaina muamua ma le malosi o le vili ma le puluvalia o papatusi, ona toe fufulu lea i vai mama.
  • Tasi, ma e tasi ma le faalua faalua i le tausaga puipui e tatau ona aofia i se va malosi mo le Nana, ma fata e susunu ma le suauu. I luma atu o lenei mea, o le faʻamamaina o loʻo faamamaina ma se taamilosaga ua maeʻa ma faʻamama le paʻu (p100 poʻo le p120). E mafai ona taufaifai atu i totonu o se lofituina le mamafa o le eleele, ae a uma lena ona matua le manogi o le kalone o le kapone i totonu o le potu.

Sauna: Pei ona pei ona fou

Le siakiina o le ventipelation auala, e tatau ona e aveʻeseina (atoa e le o le mea e faʻaaoga ai le alatoto, ata: ecosaun

  • E manaʻomia le siaki faʻavaitaimi o le faʻatinoga o le ventiption vato ma auala: pefu, palapala ma se 'upega tafaʻilagi mafai faʻaititia le umi o le umi
  • Afai o le togavao o fafie, ona atoatasi ai i le tasi le tausaga e tatau ai ona fufulu ai le chimney, a leai se tulaga lamatia o le sami. Ma o le mea moni, e le mafai ona galo uma i 2-3 bedboxboxe o lefulefu mai le ash dackwer, a leai o le fafie o le a le malamalama. I le eletise eletise, e tusa ai ma faʻatonuga, e manaʻomia i lea taimi i lea taimi i lea taimi ma lea taimi o faʻataʻitaʻiga - gaosi gaosi le valaauliaina o se fomaʻi mo lenei.

Sauna: Pei ona pei ona fou

Ma le felagolagomaʻi, o le laʻau na faʻasolosolo ona suia le lanu ma amata le manuia. I se tulaga, e mafai ona i ai ia te oe lava i le vevela o le 200-250 ° C

  • O vaega o laupapa e ala i le latalata i le taʻele o le fugalaʻau ma chimney, mulimuli tasi pe faʻalua i le tausaga e sui ai le lanu ma le fausaga. E matua manaʻomia le faʻalavelaveina o le flusi o le chimeney, aveese le uamea mataina ma isi elemene e faʻalavelave i toe iloiloga. Aumai le mama, cracking ma le pito i luga o vaega o le fafie o le lamatiaga o lona mumu.

Sauna: Pei ona pei ona fou

O le eletise eletise e sili atu le saogalemu nai lo fafie, ae manaʻomia foʻi le mafaufau, talu ai o le vevela o le tan e oʻo atu i le 400 ° C. Ata: Iki.

  • Afai e faia le fola i totonu o le sauna, e manaʻomia le faʻamamaina mai i lau ma isi fata faʻalefu ma apeʻapeʻa. Ina ia aloese mai le i ai o manogi mai i totonu o se nofoaga i le faʻaaogaina o le sana, e fautuaina e faʻapipiʻi se apefai ma le matutu mago.

Sauna: Pei ona pei ona fou

O maa na fufulu uma i le 2-4 masina, ma ina ua maeʻa 3-4 tausaga ua faʻaaogaina, e sili le faʻaaogaina o le mea na i ai ma mea fou. Ata: "Bandov"

Sauna: Pei ona pei ona fou

O ofu e leai ni ofu o loʻo faʻaogaina i le OAna, talu mai le tele o faʻafitauli i le olaga, pe a manuaga, latou te faʻatafunaina mea leaga. Ata: Takkulaula.

Sauna: Pei ona pei ona fou

Ata: Takkulaula.

Sauna: Pei ona pei ona fou

Afai e te fiafia i le fafie o lanu o le malosi, e tatau ona e vave faatauina cedar luga. Ata: "Bandov"

Faitau atili