O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi?

Anonim

E eseese ituaiga o faleuila i luga o le maketi: o se ata i fafo poʻo le monoblock ma le tane, faʻapipiʻi ma se laʻesega o tane ma le faʻapipiʻi pe o le asini pe asini. Matou te fautua atu poʻo le a le filifiliga mo oe.

O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi? 11320_1

A filifilia se faleuila, i so o se mataupu, o le a tatau ona e mafaufau i mea nei. Afai e te manaʻo e sui le masini tuai e aunoa ma le toe faʻaleleia o le potu, e foliga mai, e tatau ona e faʻatapulaʻaina le faʻataʻitaʻiga tutusa ma le tasi na tu iai muamua. Ae afai o le a e faʻaauuina le faletaele (faleuila) mai le scratch poʻo le faʻaleleia o lou faletaele, e mafai ona e vave faia le faʻataʻitaʻiga o soʻo se ituaiga ituaiga. O la tatou galuega o le faʻailoa lea o uiga o latou taʻitasi.

Tu ma aga masani?

Ata: Vitra.

  • Faʻapipiʻi le faletaele ma ou lava lima: aoga faʻamatalaga mo eseese faʻataʻitaʻiga

Ototototo i fafo

O le tupua masani masani ma le vae, o loʻo faʻapipiʻi i le fola, o loʻo faʻaalia i ni isi itu: o se puʻupuʻu ma le monoblock. O loʻo tuʻuina atu le faʻaaogaina e tagata faʻatau i ituaiga e lua. I le tulaga muamua, o le moli moli e fesoʻotaʻi muamua ma le pesini, o le pusa o loʻo sapalaiina i le afifi, o le faʻamalosia o le tane ua faʻapipiʻiina i le gaosi oloa ma fetuʻu e fesoʻotaʻi. I le lona lua - o le faleuila ma le tane o loʻo faʻatauina uma i a latou lava afifiina, e tuʻu faʻatasi i nofoaga o faʻagaioiga. I totonu o le Monobck Toilatt Bowl, o le tane ma le ipu ua liligi i le tasi mamanu (masani monoblocks e saoloto ma sili atu taugata). I le atunuʻu maketi, o faʻataʻitaʻiga i fafo atu o loʻo avea ma sui o Aszutura Hopera, Charatre, Cammin, Morbevit, Jochuna, Jochom, Joch Afai, Gustavsberg, stadbergs, o Lafun, Roca, Sancindussa, Ceanit, jaka, Virama, Sarama, Onte, Kerama Maetec, Terama Maetec, Kerama Marazzi, ma isi

O iunite masani i fafo atu ma se fusi tatala o loʻo lauiloa lava. O loʻo iloga e uiga i le tele o mamanu, e aofia ai ma le lotoa ma toe faʻataʻotoʻo.

Tu ma aga masani?

United Unicad ma le tane na tuʻu i luga o le Shelf Spell Bowl (5070 Rullas e aunoa ma se nofoa). Ata: Afai.

Fesili Tau

O le tau o le lautele o le lautele o le faʻataʻitaʻiga o le foloa o le fola o le fola ma le tane amata e tusa ma le 6500-10,000 rubles. I le taimi lava e tasi, o le tau o le tele o faʻataʻitaʻiga o tagata taʻutaʻua o tagata gaosi oloa e oʻo i le 25-40 afe o rubles. O le faʻataʻitaʻiga o le gaosi oloa gaosi e mafai ona faʻatauina i le naʻo le 2500-3500 rubles.

Tu ma aga masani?

Ata: Ceanit.

tusi

O se auiliiliga taua e tatau ona faia i le filifilia o se faʻataʻitaʻiga i fafo o se masini alavai i totonu o le afi i lou faletaele. Faʻasaʻo e masani mo fale tumaʻoti ma le tuai. O loʻo salalau i fale o fausia i le afa lona lua o le XX senituri. I le tele o potu o aso nei - faaofu tafe auala. O le faleuila e tatau ona iai se mataupu talafeagai. Manatua o faʻataʻitaʻiga ma se faʻaofuina tuʻutuʻu e mafai ona fetuʻunaʻi i soʻo se faiga faʻaaogaina paipa sipela. I totonu o faʻataʻitaʻiga, o le faʻasao o loʻo naʻo le faʻaupuga (i le puipui.

O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi? 11320_6
O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi? 11320_7
O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi? 11320_8
O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi? 11320_9
O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi? 11320_10
O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi? 11320_11

O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi? 11320_12

O le ata o le Screc Pomperi Model ua musuia e le matagofie o le aʻai anamua (faleuila e aunoa ma seats -10 afe rubles, faʻatasi ai ma le nofoa fou - 19 afe Ruble). O lenei filifiliga o le a maua ai le faletaele o le maa o le matagofie mai le taimi ma masani. Ata: Kerama Marazzi

O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi? 11320_13

O fafo atu faʻataʻitaʻiga (faʻapipiʻiina o le tane i luga o le fata o le pesini): Odeton-prop (9870ʻau.). Ata: James Teteli

O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi? 11320_14

I fafo le faʻataʻitaʻiga o fafo, o le lofituina i le fola (22 380 rubles). Ata: James Teteli

O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi? 11320_15

O le foloa o le foloa o le fale puipui i le laina o le faasaolotoina (musuia o le poto (faleuila, tane ma nofoa - 45 951 rum.). Ata: roca.

O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi? 11320_16

Tuuina atu o le faleuila o le tagata, o le voluma o le tane 3/6 l (21 990 rubles). Ata: Vitra.

O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi? 11320_17

Odeton i luga, o le faasaulotoina tatala, o le faʻapipiʻi o le fola i le fola, o le maualuga o le ipu o le faleuila o le 41.8 cm, o le maualuga o le fola mai le fola o le 76.8 cm, o le maualuga o le fola, o le maualuga o le fola mai le fola o le 76 cm (e aunoa ma le sm, o le maualuga o le fola mai le fola o le 76 cm, o le maualuga o le fola, o le maualuga o le fola o le 76 cm, o le maualuga o le fola o le 76.8 cm, o le maualuga o le fola o le 76 cm (e aunoa ma le sm, o le maualuga o le fola mai le fola o le 76 cm. se tane - 7250 rubles., Tank - 9200 Rullas). Ata: James Teteli

E talafeagai uma le paolo o faleuila i fafo ole laiga i fafo. Tagata e tosina mai le mautu ma faʻavae. O sea faleuila o le faleuila e le o le susu mai le manatu o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina. Mamau i faʻafitauli masani, faʻapea foʻi ma le retro o le vasega ma faʻafou vaiʻini i totonu o le tumama faʻaonapo nei o le a mafai ona mauaina se faʻataʻitaʻiga agavaa mo soʻo se auala talafeagai o soʻo se vaega o tau. Ma le foafoaga fiafia o tagata mamanuina pe a le o le faia o masini i fafo e le iloa tuaoi. O pepa, o mamanu ma tulaga o le a faʻamalieina ai le sili ona manaʻomia o le sili ona manaʻomia tagata. I le taimi lava lea, o le tau o le faleuila e sili atu le faalagolago i mea na faia ai (o le poto masani po o le percelain) faʻapipiʻi i le faʻamalosia o le tane ma nofoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le aoina uma o le Carama Maraszi faletaele o loʻo faia mai i le maualuga lelei o le pati (10 tausaga e faia ai le le-tekonolosi.

Irina sladvankawaya

O le ulu o le matagaluega faʻatau atu o le faʻatau atu Kerama Marazzi

Tatala BACH VERDOOOR

Manuia le atoatoa
E faigofie ona faʻapipiʻi le masini ma tausia. O le autu o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga e faigata ona faamama le nofoaga mo le faleuila, lea e pasi ai le pusa o le pusa. Ma i tafatafa o le gafa, palapala ma le susu masaesatu.
A manaʻomia, e mafai ona vave suia e se tasi. Vaeluaina avanoa eyeliner.
Eseese ituaiga mamanu, lanu ma sitaili. Nosy Tank.
Tele tau. Masalo o le tank fog.

Ofu fola laupapa

Pule i fafo faleuila ma tane lilo o loʻo lauiloa i totonu o vai oona i nei. I a latou togafiti, o le Groin Trk e le o saunia mo matou, o lea o le paste le tafaoga tafaoga tafaoga tafaoga tafaoga. I le pito i lalo o le fogafale anoblock, o le tane, pei ona i ai i le tulaga o le auvae o le faleuila, o loʻo faʻapipiʻiina i le avanoa faʻapitoa. O mea e leai se malosi o pa i totonu o nei falevae. O loʻo latou tuʻuina atu mo le taʻiala o faʻamatalaga, pe faʻasino (pe a fai o le puipui o le atoa-fua piliki). Fausia-i tane o loʻo puʻupuʻu (mafiafia 8-13 cm). O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e mafua ai le tele o soʻotaga faʻapitoa i le gaosiga o mea faʻatau tupe: Viliroy & boch, vine, vine, carlat, sancre ma le tele o isi.

O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi? 11320_18
O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi? 11320_19
O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi? 11320_20

O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi? 11320_21

Manao Malosiaga mai le Faʻafiafiaga Series, Faʻatumau o le tatalaina, mea - Sanfarfor (42 Afetoto). Ata: Villeroy & Boch

O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi? 11320_22

O augatupulaga mulimuli ane i le 'aʻai o loʻo i totonu o le faletalimalo - leai se aoga (matala le pito) nst rimex (10 650 o le palapala.). Ata: Vitra.

O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi? 11320_23

O faʻataʻitaʻiga mana o mea e masani ona filifilia e sili atu le masalosalo tagata faʻaaogaina e sili atu ona faʻatuatuaina e faʻataʻavaleina, ae o latou e manaʻomia uma mata ma le tane o loʻo tumau pea i le pa. O se ata manaia o le magafagafa mai le tele o le vaega o loʻo aoina o cittersio (tusa o le 40 afe Rullas). Ata: Keararag.

Manuia le atoatoa
O le leai o se avanoa i tua o le pesini faʻafaigofie faʻamamaina. O le le lava o le Smined Fitu e manaʻomia le fausia o se nicho mo le tane poʻo le laʻasaga i totonu o le piliki puipui.
Le leoa le moli tane.
O le isi itu nei i le faleuila i fafo.

Tu ma aga masani?

Faleuila ma se tapuni-bidit aquabean teama (145 afe rubles). Ata: Geberit.

Taofia o faleuila

O le uiga o le sisiina o le faleuila i luga o le fola na fausia mai i manaoga o le tumama i totonu o fale puipui, i le sefulu tausaga talu ai na amata i le ata o faletaele ma faleuila. O le aano o le puipui (faamafanafana) o le faleuila e na o se ipu ma se vaega (ki) tumau vaʻaia, ma le isi tini i tua o le vai 'aisa ma o loʻo i le inisinia module - o le mea lea ua taʻua o le faʻapipiʻiina o le spetion. O le maʻona o loʻo faia o le palasitika o loʻo i ai i le palasitika tuu i totonu o le tali (o le mea mulimuli e puipuia ai le faʻavae o le faʻamautuina). E puipuia le alavai faʻasaina faasaga i le vai o loʻo i ai ma le leaga o le ea. Avanoa i le masini i totonu, pe a manaʻomia, o loʻo faʻatinoina i luga o le mauga faʻapipiʻi i luga o le puipui. O totonu o le faʻapipiʻiina o faʻataʻitaʻiga o puʻupuʻu e sili atu le sili atu, lea e talafeagai ma ni potu laiti. Mo ia mataupu, o faʻataʻitaʻiga ua gaosia e le loloto o le 46.5 cm (o le umi o le fesoʻotaʻiga ma le puipui i le pito i luma o le pefu o le ipu.

Lua tulaga autu i le faʻatulagaina o se laina faletaele o onapo nei - faʻapipiʻi, poʻo le faʻamafanafana, plumle, o mea e mafai ona maua ai se moli moli tane, mata laumata, faʻasoa.

Tu ma aga masani?

O loʻo i totonu o faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai i tulafono o tagata faʻatau uma tagata faʻatau. Faataʻitaʻi e aunoa ma se faʻailoga i totonu mo moli mama (21 419 rubles.). Ata: Geberit.

Hinged faleuila

Manuia le atoatoa
O le fausia-i le faʻapipiʻi faiga faʻatagaina oe e faʻapipiʻi le pesini pesini latalata i le puipui, ona o le avanoa o le potu o loʻo vaʻaia, ma i nisi taimi e sili atu le lautele. Faapipiiina o Sese i SISTANS, e manaʻomia ni galuega faʻaopopo galuega.
O le masini faʻapipiʻi faʻafaigofieina le faʻamamaina o le faletaele, ma faʻapitoa le fola i lalo o le faleuila ma faataamilo ai. Faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faleuila e manaʻomia ni tau faʻaopopo e faʻatusatusa i le tau o le masini.
O le ata o le fola laupapa e le o faalavelave. A faʻapipiʻiina le faitotoʻa o le tane, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le ie puipui i luga o le sapalai o paipa.
O tane natia e iai le leo maualuga e faaputuputu meatotino. O le faʻapipiʻi masini faʻatasi ai ma le faʻapipiʻi faʻavaʻa e masani ona taugata nai lo le fola laupapa faleuila.
O le faleuila i luga o le faʻavaʻa e oʻo atu i le mamafa e oʻo i le 400 kilokalama.
O le faiga faʻatatau e faʻatinoina i le fesoʻotaʻiga avanoa.
Le tele o fuafuaga mamanu, mea ma lanu o ki.
O le avanoa o le faʻaaogaina o nila o loʻo faʻateleina ai le fiva o le fiva.

Fofo mo se faleuila masani

Faʻatasia le siitaga module tuʻusaʻo i le tumama o le faletalimalo, e mafai ona e sefeina i le 35 cm. Ae mo lenei mea o le a faʻapipiʻiina faʻapitoa faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, charer plattenbu (pe tusa o le 13 afe orbles), fuafuaina e faʻaleleia ai a matou tamai faletaele masani.

O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi? 11320_26
O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi? 11320_27
O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi? 11320_28
O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi? 11320_29

O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi? 11320_30

O iunite o loʻo iloga e le gata mai o le faʻapopoleina o le faʻamafanafanaga, ae o le tele foi o le ituaiga matagofie o le mamanu: Arkitekt faʻataʻitaʻiga (3616 rubles). Ata: Vitra.

O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi? 11320_31

Musuia sikuea (ma le nofoa - 30 321 Rullas). Ata: roca.

O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi? 11320_32

O le faʻamamaina o le faʻamamaina ma se matala mafolafola (e aunoa ma se nofoa - 11 990 rubles.). Ata: Gustavberg.

O le a le mea e totoe e filifili ai: fafo pe faʻapipiʻi? 11320_33

UNI Chrome saepiina toilalo faʻataʻitaʻiga (13,944 rubles), o le nofoa na faʻatauina ese. Ata: Ravak

Faapipiiina faiga

O tagata gaosi oloa e maua ai le maualuga o le faʻavae o faʻailoga o ituaiga e lua.

  • Mo le mutia i luga o le fanauina o puipui: O le faʻavaʻa o le faʻavae o loʻo faʻapipiʻi i le puipui atoa o le tele-fua-atoa piliki poʻo le malosi sima (i le leai o se mea mai le pham sima poʻo le gvl).
  • Mo le faapipiiina i luga o vaega e leai se vaega: Afai o le puipui poʻo se vaega o loʻo faia o moli moli, matou te fautuaina oe . O le iʻuga, o le avega atoa e pa'ū i luga o vae i luga, o lona i luga o le fola. O vae lagolago e mafai ona fetuʻutuʻunaʻi, e mafai ai ona sili atu le saʻo seti le maualuga o le faleuila pe a faʻapipiʻiina.

O le tele o le faʻapipiʻiina o elemene na ofoina atu i luga o le maketi a Rusia mo faʻapipiʻi o le Unitsis e tele tele. O le tau o le faʻavaʻa enisinia module ma le tane i totonu o le pusa eseese i le laina o le 6500-16,000 rotabs.

Tu ma aga masani?

Atoa Faʻalauiloaina o le faʻapipiʻiina faʻavae mo nofoa mo faleuila, mo le le vaaia o le taʻele o le taʻele, fufulu fufulu ma faleuila Ata: Villeroy & Boch

  • Faʻafefea ona filifili le faʻapipiʻiina mo le faleuila: 5 taua tulaga ma faʻailoga tagata gaosi oloa

Mata e mafai ona tuʻufaʻatasia le faʻapipiʻiina o module i le laumua puipui?

O le mea e faasa ai ai le mea o le amio pulea o puipui faʻavae, o lea e fausia ai le faʻapipiʻi ma le tane mo le faʻapipiʻiina o puipui i luga o le taulaga e le mafai ona fausia. Enisinia fegalegaleaiga ua faia i le malulu, o loo i luma o le laumua, po o se mea na fausia faapitoa niche.

Tu ma aga masani?

Faavaʻa faʻataʻitaʻiga. Ata: Villeroy & Boch

Tu ma aga masani?

Faavaʻa faʻataʻitaʻiga. Ata: Villeroy & Boch

Tu ma aga masani?

Module mo le nanaina o puipui e le o le le tumau. Ata: Viga.

Tu ma aga masani?

Module mo le nanaina o puipui e le o le le tumau. Ata: Viga.

O le avanoa e maua ai alavai o loʻo faia i totonu o le alavai i tua o le o le vaega o le flusil. Ae o alavai alavai o Tanks o le underut toilalo o ipu e sili atu le talitonuina. E manaʻomia foʻi le mafaufau muamua i ai ma auala e ulufale ai i le masini 'eseʻese ma fesoʻotaʻiga, o lea e te le tau lafoaia le pa pe a tupu se tulaga faʻalavelave faʻafuaseʻi. Ma le faʻapitoa faʻapipiʻi o faʻafitauli, pei o se tulafono, e le tupu.

Faitau atili