Ultraviolet i totonu: 13 le le aoga faʻataʻitaʻiga ma le Valivali Valivali 2018

Anonim

Pantone lanu inisitituti folasia le Valivali Valivali o le 2018 - Ultraviolet. Matou te faʻailoa pe faʻafefea ona faʻaaogaina i totonu ma o le a le mea e tuʻufaʻatasia ai.

Ultraviolet i totonu: 13 le le aoga faʻataʻitaʻiga ma le Valivali Valivali 2018 11321_1

O le paso foliga o le ultraviolet mafua ai fegalegaleaiga eseese. I le faʻasaʻolotoina o le Anctone Oritotiute, sa taʻua ai o laʻu tala malie, faʻaleagaga lanu ma sulufaʻi mai le osofaʻiga le talafeagai a le lalolagi i fafo. O le lanu e faigata, ae, ioe, foliga manaia ma manaia, o le a aumaia se siosiomaga le masani ai i totonu o totonu o le fale po o le fale.

O le a le mea e tuʻufaʻatasia ai le ultravitio?

E ui i le faigata ma le pupula o lenei paolo, o loʻo iai ona le mafaamatalaina "uo" i le lanu lapotopoto o le a ia foliga sili atu o ia ma masani ai.

1. Paʻepaʻe ma le efuefu

Ultraviolet - lanu pule. O fea la latou te leʻi faʻaaogaina, o le a tosina mai pea o ia i taimi uma, ina ia "le lelei" tuaoi o se tuʻufaʻatasiga lelei. Paʻepaʻe ma lanu efuefu - o ia filifiliga e mafai ona vaʻai i se paga ma ultraviolet.

Boutch potu White ma Ultra Violet Faataʻitaʻiga

Mamanu: Vung Insior Sector

2. Ma le lanumeamata ma lanumoana

I le Tausaga Fou o le Tausaga Fou, o le taimi lea e faʻataʻitaʻi ma le sili ona lanu, ma le faigofie le auala e faia ai lea mea ma le fesoasoani i se laau manaia. Green lala teuteuina i le manaia lanu lanu lanu, vaai.

Lanu viole ma lanumeamata i totonu

Fuafua: EMMA Green

O le tuʻufaʻatasiga o lanumoana ma ultraviolet mafai ona liliu ese mai le tele o le sili.

Lanumoana ma ultra lanu viole i totonu

Tofotofoga: Fale mautotogi 48

3. Ma le paolo o lanu viole

Ultraviolet palu ma eseese lanu o le tutusa lanu - o se fofo sili ona manuia. O le a talafeagai i mataitusi - mo se faʻataʻitaʻiga, o le malie malie malie ma le ultraviolet aluga poʻo ie pupuni faʻatasi ma le sofa-ottoy, pei o le ata o loʻo i lalo.

Ultra lanu viole ma ana ata i le ata

Mamanu: APROSO mamanu

4. Ma se lanu masani

Ultraviolet lanu "uo" ma le manaia. Faʻaaoga lenei tuʻufaʻatasiga i totonu o potu i le mea o loʻo feagai ma faitotoʻa o loʻo feagai ma le tulaga o le mea e tupu ai i se laʻau masani.

Ultra lanu viole ma laau lanu ata

Mamanuina: Marcus Gleysteen Architements

5. Uamea lanu

O le paʻu o le lanu samasama e sili atu le lanu a le ultraviolle, e foliga aoga tele i totonu o faʻaputuga o tusitusiga ma onapo nei. O le Paʻepaʻe paʻepaʻe o le a faʻamamafa ai ni tusi malulu, e sili le faʻaaogaina o le laʻititi pe maualuga-tem.

Uamea ma Ultra Violet faataitaiga

Mamanu: fatufatu i le mamanu

6. lio lanu

O le tuʻufaʻatasiga e le masani ai, ae e tosina ai. E i ai le 1-2 faʻailoga i le masome.

Ultra Violet ma Lime i totonu

Fuafua: Andizia Architects

Moli mo ultraviolet

Faigata lanu e manaʻomia le malamalama lelei. E oʻo lava i le malamalama ma le faʻaletonu le malamalama, o le ultraviolet foliga ese. O le vevela o faatupuina se vaega tele. Afai o le mafanafana, o le mea e masani ai, o le a masani ona filifili mo potu nofo ai, o le lanu o le a "Withyy", o lea na fautuaina e tagata ese le filifilia o le paolo. Afai e malulu le malamalama, e mafai ona e faʻatagaina le loloto o le ultravolet. I totonu o se potu ato-, o lenei lanu o le a foliga tutusa ma le tele o ata.

Ultra Violet moli faʻataʻitaʻiga

Tofotofoga: A O LE PAOTIUGA | Büro FüR Architektur

Ultraviolet e pei o talaaga lanu

Fai mai tagata o tolauapi, o pa o loʻo i luga o le auupega e mafai ona faʻatagaina i potu o le au pasi, pei o se kalama. I le taimi lava lea, o potu na latou o mai ai, ae i le isi itu ma mafaufau loloto. I se faatusatusaga, o le mea mulimuli o le a foliga sili atu le ese atu ma le ea.

Ultra lanu viople i le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga

Fuafua: FB Falepuipui

Afai e te manaʻo e fai se talaaga i le tagata nofomau, taumafai e valiina le tasi puipui, ae ua gauai atu i lona faapopoleina. O le pa ma le faʻamalama, pe a fai e te vaʻai atu i ai e faasaga i le malamalama, o le a malamalama lelei i le malosi o paolo i ultraviolet: lanumoana pe lanu piniki. Fuafua poʻo fea o loʻo e fiafia iai, filifili le faʻauma.

Ultraviolet i leo

I latou e fefiloi o lenei paolo sologa lelei, ae manaʻo e faʻaopopo se siosiomaga tulaga ese, e aoga le faʻaaogaina o le ultraviolet i leo. Nei o ni faataitaiga.

1. Ultraviolet taele

Vaai i le faletaele poloketi i lalo. Vavae ese Pluthub o le ultraviolet lanu i totonu o le masani i totonu e tosina mai ai le mafaufau ma foliga pei o se tagata moni. O le tagata mamanuina manifinifi "lagolagoina" o le lanu o le fesoasoani i luga o le fata ma le ipu latalata i le magalafu. Sa sili ona manaia ma le masani ai le potu.

Faletaele i le ultra violet photowe faʻataʻitaʻiga

Ata: Ripples.

2. Ultraviolet aluga po o palanikeke

Afai e te manaʻo e taofi le mafanafana o totonu, ae i le taimi lava e tasi i se mea e faʻaaoga ai le ata masani o le tausaga, faʻataʻitaʻi le aluga poʻo le prid chinstaon poʻo le tele o aluga. Latou foliga susulu, ae i le taimi lava lea latou te taofia ai le mafanafana i totonu.

Aluga i le ultra Violet i totonu

Mamanu: Marie Burgos mamanuina

3. Ultraviolet Meafale

I totonu o le totonu, o le potu malolo i Ueluravio moli poʻo le archor o le a avea o se malamalama lelei o le a tosina mai ai le mafaufau ma faʻaopopo le loloto o lou potu. I totonu o le potumoe e mafai ona e filifilia se moega. Ioe, i faleoloa e seasea ona fetaui ma se faiga ultraviolet, a o filifiliga, pei o le ata i lalo, e foliga sili atu i lenei lanu.

Taavale i tua i Ultra Violet ata

Mamanu: Vung Insior Sector

4. Ultraviolet Dorso

Faatautau se ata i lenei lanu poʻo le moli, ma o le a latou faʻaopopoina le chio totonu ma fatuina se siosiomaga le masani ai.

Ultra Violet ata ata

Mamanuina: nexus mamanuina

5. Talosaga i le umukuka

Ina ia mafai ona vaivai le lanu, i le umukuka e mafai ona faʻaaogaina i le pepa talipasi. E masani ona teuteu ma le toa.

Talieleele i le umukuka ultra violet

Fuafua: Lau mamanu

  • 7 matagofie lanu mai Pantone: Faʻafefea ona faʻaaogaina i latou i potu eseese

Faitau atili