Faʻafefea ona teuteu se tamaʻi potu mo le tausaga fou: 9 aulelei ma faigofie manatu

Anonim

O le Tausaga Fou o se tamaʻi fale o le auala lea e mafuta ma loʻu mafaufau, a leai e mafai ona i lalo o le lapisi o manu i meainu. Tago i le fausiaina o se siosiomaga lelei ma e le soona fai.

Faʻafefea ona teuteu se tamaʻi potu mo le tausaga fou: 9 aulelei ma faigofie manatu 11331_1

1 FAALATALATA MONI

A e manaʻomia le mafanafana ma le faʻamafanafanaga, taimi e sui ai le lauʻeleʻele. Mo se tamai fale mautotogi, e sili atu le le maelega i le tele o mea faigaluega, ae o ni faʻailoga ua naʻo le filifiliga e le lapisi potu laiti. O laʻau fou ma ni avanoa, e oʻo lava i le moega i luga o le ata o le Tausaga Fou o le a fausia ai se mea leaga o le mafaufau ma

Faʻataʻitaʻiga o faʻailoga o faʻailoga

Ata: H & M fale

  • Leai se timu: 9 tausaga fou o le Tausaga Fou e pei o se mistialists

2 Faʻaopopo le Winter Devor

Mo se tamai potu, o le subky Kerisimasi laau i le taualuga e le o le sili filifiliga. O le a le mea e fai pe a e manao i se aso malolo? O le laʻau Kerisimasi e mafai ona suia le "taumalulu" teuteuga: Wreaths mai laʻau o le Kerisimasi poʻo ni mea e mafai ona tuʻu i luga o le fata.

Faʻataʻitaʻiga ma le Tausaga Fou Tausaga

Ata: Zara Fale

3. Fausia se Tausaga Fou Tausaga

O le tele o le malamalama o le mea e manaʻomia ai se tamaʻi fale mautotogi. Tausaga Fou - na o le aso malolo pe a faʻaaoga le malamalama o mea e mafai ona e faia ai le itu taumatau. Ma e le gata o tulaga masani apester o le a fesoasoani i lenei (e ui lava e aunoa ma i latou i soʻo se mea), moligaʻo - o se mea fou o le Tausaga Fou Ma le isi, o le faʻatelega o faleoloa e tumu i moli moli i foliga o manu ma amio faʻailoga.

O se faʻataʻitaʻiga o se Kerisimasi moligaʻo

Heather 5 Wick Glass Moligao, Ata: Volsuspa

4 faʻalauiloa faʻatonuga i le kapoti

O le a le tapenaina o se mautotogi mo le tausaga fou e aunoa ma le aveeseina o mea tuai ma taiala? I le ala e aunoa ma le fiafia ma le matagofie o faiga e le naʻo le aoga, ae o se faʻamama foi e maua e teuteu ai totonu.

Faataʻitaʻiga

Ata: H & M fale

5 Fai ofu nofoa

O le isi auala faigofie ma paketi e liua ai se tamai fale mautotogi. O nofoa e mafai ona teuteuina i tamai aluga poʻo le nonoa o se lipine i teuteuga - o le mea autu, aua le leiloa le aoga o le au fai.

Faʻataʻitaʻiga o le nofoa o le nofoa

Mamanu: Robrosson mamanu

6 Faʻaaoga le pa puipui

I tulaga o potu laiti-lapoʻa ma faiu, e tatau ona e fiafia, e i ai se lamatiaga e faʻaalu ai le potu ma faia fua. Ae o fea e aunoa ma le teuteuina o puipui i luma o le Tausaga Fou Aso Malolo? O le mea lea, e oʻo lava i le mea e ala manaʻomia.

Na fautuaina e tagata e sui ona tuu le vaega o se avanoa avanoa i luga o le puipui, fai o se "tuufaatasiga ogatotonu"

O le a le teuteuga o puipui? Tausaga Fou anterns, Wiaths, o loʻo vaʻavaʻaia gaioiga faʻapea ma le Kerisimasi o laʻau mai moli poʻo fafie.

O se faʻataʻitaʻiga o le tausaga fou wank

Blush & Pewster aoina muamua-malamalama o le Wreath, ata: Nemanamerus

7 Fausia se aso malolo i luga o le laulau

Sauniuniga mo le aso malolo e le mafai e aunoa ma se galuega talafeagai. Napkins i lalo o le mea faigaluega, matagofie meaʻai mo fualaʻau ma suamalie, papatusi, ie fola - ma le siosiomaga manaʻomia i lou fale. I le auala, e tuʻu ai i le ogatotonu o le laulau fou o le vaiaso ma moli moligaʻo i luga o le po lelei - o se manatu lelei tele.

Faʻataʻitaʻiga laulau teuteu

Fuafua: Lauren McBride

8 teuteuina o faamalama

Frostfea ona faia ai tulaga masani i luga o pupuni, aiseā e le faia ai lau saofaga i Lana galuega? E mafai ona e fatuina se aofaʻiga atoa o mea masani (pepa, kulu) pe faʻatauvaʻa sprayers mo tioata pe fshing fufulu vali. O teuteuga i le ituaiga o Wreaths ma New Year Carlands ma Limply Vaʻai i le Windows.

O se faʻataʻitaʻiga o le faamalama mamanu

Straåla lamp, ata: IKA

9 decorate chandeliers

Pe a iai ni nofoaga o iai i totonu o le fale, e taua le faʻaogaina o le avanoa ma teuteu ai le avanoa ma teuteu ai le sosoʻo ai, mo sauniga, kapineʻi. I le ata o loʻo i lalo nei mo nei faʻamoemoe, o tala masani o le Kerisimasi.

O se faʻataʻitaʻiga o le fale mautotogi

Ata: H & M fale

  • Sauni le Maota mo le Tausaga Fou: Siaki mai i le 6 togi, o le a sefe mai i le muamua tafaoga tafaoga

Faitau sili atu 7 fou manatu mo le teuteuina o se tamai fale mautotogi i le aso malolo.

Faitau atili