Turquoise i totonu o totonu: 5 manuia faʻataʻitaʻiga o le lesitala i totonu o le gataifale

Anonim

Tarquoise - e le gata i le tele o pele, ae o le lanu foi o loʻo iai nei. I totonu, o lenei faʻaʻoleʻole e lelei o se faʻamamafa ma talafeagai i le potu malolo ma i totonu o le potumoe, ma i totonu o le umukuka. Matou te faamaonia i faataitaiga moni.

Turquoise i totonu o totonu: 5 manuia faʻataʻitaʻiga o le lesitala i totonu o le gataifale 11333_1

1 turquoise frwotelttery

Turquoise i totonu o totonu: x strunning faʻataʻitaʻiga i le masani lanu

O loʻo i totonu o le ata: Darlia Po o Daria, Faʻailoga Arshba

O lanu autu i totonu o lenei totonu o se moli moli ma lanu o pige, ae mo sone taʻitasi, ua mafai ai ona filifilia e tagata popole o latou mata loloto. I totonu o le potu malolo, umukuka, potu 'ai ma le ogatotonu o vaevaega o tupua i le uunaiga o nofoa, DOPPY, VETCHY, VeGA mamanuina. O lea, e pasia e le lanu le tala i totonu o le totonu, faʻaputuputu i se ata mautotogi.

  • Matou te tosina mai le potu malolo i Truncetose Tones: O le sili ona lelei mamanuina metotia ma lanu complotions

2 turquoise tile

Turquoise i totonu o totonu: 5 tranining faʻataʻitaʻiga i le masani lanu

Totonu o le mamanu: ecole mamanu buire

O le autu autu i lenei faletaele e iai le siosiomaga o tafaoga. Faigofie, i totonu o le potu faapena e mafai ai ona e faʻafilemu mea uma, pei o le faletalimalo. O lea, o lanu o le vai vai ma sa oneone e puleaina iinei - o le pupula pupula o Tandquoise i le Stink sone o tua atu o tua.

  • Fou ma ata tifaga: Na matou tautino le mamanu o le turquoise faletaele (83 ata)

3 turquose kapeta

Turquoise i totonu o totonu: 5 tranining faʻataʻitaʻiga i le masani lanu

Nofoaga Tusi: Max Kanymov

O le lanu a turquoiʻe foliga foliga sa tumu i maʻa ma e sili i le amiole - mo se faʻataʻitaʻiga, i se tagata taofia, o sina "tane". Faasaga i le pito i tua o laupapa laupapa, o se kapeta ma le turquotuse leo, o ese i le lanumoana ma lanumeamata foliga lelei. O lenei lanu tuʻufaʻatasiga na vave vaai i manatua o le sami ma le vao.

4 turquoise nofoa

Turquoise i totonu o totonu: 5 tranining faʻataʻitaʻiga i le masani lanu

Totonu o le mamanu: Fai ni totonu

Vaai faalemafaufau i isi nofoa i lenei atunuu. E foliga mai e leai lava se isi lanu o le a ogatasi i totonu o lenei nofoaga tuufaatasiga. Ma o lea toe mafanafana laupapa laupapa e avea ma mea lelei lelei mo Tarquoise. I le ala i le ala, ua ou mafaufau ai i le teugaina o pupuni - masalo, o ia lea e sili ona maaleale ma sili ona lelei tuʻu faʻatasi ma le lanu o nofoa.

5 turquoise umukuka

Turquoise i totonu o totonu: 5 tranining faʻataʻitaʻiga i le masani lanu

Totonu o le mamanu: Nadezhda kupto

Ma o lenei umbise standose umukuka muamua lafoaʻi tatou i le Air ma Suny Medierranean style. I totonu o le lanu o le sami ma le matafaga - Tarquoise, Beige, paepae - o le a le mafai ona faʻamamafaina o le tulaga lelei o le malae pupula. Sa talafeagai lelei iinei ma laiti leo pupula i luga o le Tile.

  • Faʻafefea ona fai se moli moli pupula o le turquoise lanu ma puipuia mea sese?

Faitau atili