Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue

Anonim

O le umukuka faapopoleina o le tele o le faʻatumuina ma le tele ma eseʻese metotia. Matou te taʻuina poʻo a mea fou e filifili ai ma pe faʻafefea ona tuʻufaʻatasia i latou i le avanoa i le galuega e fetaui lelei.

Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue 11334_1

Pisinisi uma - o lona nofoaga

Ata: Tapunia / fotodom .ru

O lomiga muamua o le ERGONOMOCE faʻapipiʻi o meafaigaluega i le umukuka na aliali mai le selau tausaga talu ai. Seʻia oʻo nei i le taimi nei, aofaʻi o augatupulaga o auupega ma tagata e fiafia i le atinaʻeina o le au aʻoaʻoga o le 750s., O lona lima o le faʻaumaliga. Peitaʻi, o le tasi manatu tuai e sili atu le faigata - o le metotia e sili atu, o galuega o le aoga faʻatamaia o le avanoa - sili atu ese, ma o le masani e faʻailoa ana poloaʻiga. I le tulaga lautele, o le umukuka o loʻo tumau pea le malosi o loʻo totoe mo le mamanu. O a mea e mafai ona tatou alualu i luma ai?

Pisinisi uma - o lona nofoaga

Ata: Tapunia / fotodom .ru

1 aofia ai strictral

O le masani a le DEME Hoots eseese i lapopoa tele. O fea e mafai ona ou nanaina ai le sili atu? O se tasi o filifiliga e mafai ona vaevaeina i le galuega, i tafatafa o le hob. A manaʻomia, ua siitia le masini i le galuega, faʻafoʻi le avanoa mo le galuega. O faʻataʻitaʻiga tutusa mo le tuʻinanau i le galuega e tele ai le gaosiga o umukuka o mea faigaluega. O loʻo iai i luma filifiliga ma puipui puipui, mo se faʻataʻitaʻiga i le EF60565ox faʻataʻitaʻiga (Electrolux).

O le manatu o le faʻapipiʻi i le Countertto o loʻo mauaina lona faʻaauauina. Ile tausaga nei, o le muamua faʻataʻitaʻiga o le faʻaogaina o le kuka o le kuka o loʻo faʻaalia ai ma le ufi na tuʻufaʻatasia i totonu o latou - CV 282 (gaggenana) ma Nikola). O le Fan liliu otometi i taimi uma o taimi o le kuka o loʻo faʻaaogaina, o le alofa o le kuka ma faʻataʻitaʻi i le umukuka e mafai ona mafaufau lelei i le kuka, aunoa ma le mafaufau i le nofoaga.

Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue 11334_4
Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue 11334_5
Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue 11334_6
Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue 11334_7

Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue 11334_8

Faʻapipiʻi i le pito i luga o le counterptoo, pe a manaʻomia, ua uma ona aveʻesea i le galuega ma o le a le faʻalavelave i le galuega. Ata: "Mafusi umukuka"

Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue 11334_9

Ua fausia atoa i le Hinged Hout House ma le EFP60565ox toese vaega (Electrolux) liliu i se auiliiliga o le meafale. Ata: Electrolux

Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue 11334_10

CV 282 Faʻasalalauga Pusa Pusa (Gaggenaau) ma le fausia-i totonu o le manava (80 cm lautele). Ata: Gaggenana.

Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue 11334_11

O le faʻauiga kuka kuka fale ma Nikolatesla Hood (elica). Ata: Elica.

2 metotia ia e mafai ona e tuua nota

I le aso nei Cuisine o le ai ai o le a avea pea ma mafuaʻaga mo faʻamatalaga: pe o se fou fua poʻo le lisi faʻatau. I le faʻaopopoga i le sili ona lauiloa fofo - meafale teuteu poʻo le faʻaaogaina o ni ata faʻapitoa, e mafai ona tuʻu eseʻese mea faigaluega, e pei o le tosoina o le laupapa tusi.

O le isi filifiliga o le faʻaaogaina masani o le faʻaaogaina ma faʻamaumauga i latou e ofoina atu LG. I le CES 2017 na faʻaalia ai, na faʻaalia e le kamupani le faʻatulagaina o faʻataʻitaʻiga o le faitotoʻa-faitotoʻa o le faitotoʻa-i fafo, na faʻaaogaina i le 25-inisi sengary LCD lau. O tagata o le aiga e mafai ona tuʻuina atu i latou i faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i luga o le mata - tele i le agaga o tekinolosi sili! Ioe, ma loka le metotia mai i uila o le au faʻailoga o le a le tauʻave.

Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue 11334_12
Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue 11334_13
Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue 11334_14

Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue 11334_15

Big (diagonal 29 inisi) LCD screen o le LG pusafou. Ata: lg.

Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue 11334_16

Hout i le Blackboard mo ata ma tusitusiga d65frm1s0 (neff). Ata: Neff.

Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue 11334_17

I luga o le maualuga-lelei tioata tioata e mafai ona e tusia ma tusi vai maka, ma ma se maneta - e faʻapipiʻi ai se tusi poʻo le lisi faʻatau mo le e ona le fale. Ata: Lega Mele

3 ituaiga fou o le umukuka o mea faigaluega

Mai lea taimi i lea taimi, o le ituaiga vaega o tagata gaosi meafaigaluega foliga le o faʻataʻitaʻiga o ituaiga fou o masini e le i ai muamua. Jeeknaiid umukuka masini, faʻataʻitaʻiga, aofia ai ma le faʻaaogaina o potu faamatala, faʻapea foi ma le matata ma le fale puipui mo le faʻateteleina o le faʻateʻi (CLF Faatasi ai ma le fesoasoani a se tagata matapogia, e mafai ona e taulimaina ipu i totonu o ni pusa fetuutuunai poʻo atigipusa. O le ofu o le fale mo le faʻaʻaisa malulu poʻo ni mea faʻaʻaisa, a o le tausisia o meatotino aoga uma ma faʻalautele latou teuina.

O le isi masini e le masani ai o se fausia-i le kuka kuka. Freevey giele, gourmet proter, e faʻauʻuina i le maualalo-vevela tapenaga auala ma o lea e sili atu nai lo na o se vevela. Ma, faʻatasi ai ma lea, e mafai ona e saunia ni aano manaia ma fualaʻau faitotoʻa. E faʻapena foi le feteʻenaʻiga ma le faʻagaloina o le mea moni, o afea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se ulo ma palapala mafai i ni nai itula i le gutu, ma le paneta ua maua faapitoa.

Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue 11334_18
Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue 11334_19
Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue 11334_20

Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue 11334_21

Sui o le vaega. Ata: "Cheteau De Ugsel"

Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue 11334_22

Fausia-i totonu o le chedware headter. Ata: Miele.

Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue 11334_23

Fausia-i totonu o le chedware headter. Ata: Miele.

4 Faʻamaonia Faʻamaoni TableTop

O faʻafitauli pito tele i le faʻavae e mafua ai le vaega o le laulau, pe a faʻatapulaʻaina e le hob ma fufulu. O le mamao i le va o latou e le tatau ona tele tele (tatou fai atu, sili atu nai lo le tasi ma le afa mita) ina ia le tatau ona gaoioi le tali a le tali. O le laulau pito i luga e tatau ona malamalama lelei (o le tala fatu o le umukuka e le itiiti ifo i le 500-700 lux). Ole moli moli e tatau ona toniga ma faʻavavevave ile galueaina o luga, malamalama o mea e le tatau ona iai i mata. Aua neʻi galo e maua i tafatafa o le au faigaluega galuega mo fesoʻotaʻiga umukuka o mea faigaluega. E tatau ona faʻatulaga e tusa ai ma tulafono a le pasi: I se mamao o le sili atu o le 0.6 m (siʻosiʻomaga) mai le fufuluina, ia i ai se faʻasino o le puipuiga e le maualalo nai lo IP X4.

O le kopi Island o se matagofie fofo e faaluaina natia ai le lalagaina o le laulau i luga. E mafai ona faigofie ona suia i se paʻu taʻavale vavae ese umukuka ma potu potu. O le motu e mafai ona faaeeina uma ogaumu ma fufulu.

Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue 11334_24
Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue 11334_25
Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue 11334_26

Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue 11334_27

Le motusia le motu. Ata: "Mafusi umukuka"

Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue 11334_28

Ata: "Mafusi umukuka"

Faʻafefea ona faʻaauuina le umukuka: 5 ituaiga o meafaigaluega mo se nofoaga lelei galue 11334_29

Ata: "Mafusi umukuka"

O le lautele o le countertops tatau ona maua ina ia mafai ona tuu se tele satenican ma se paʻu - a itiiti mai 60-80 cm o le vaega o le galue - mo se faʻataʻitaʻiga, toe faʻaola O laupapa mai le laulau poʻo le umukuka o loʻo faʻaogaina i totonu o laupapa tipi.

O mea e sili ona mamao, o le mea moni, o le mea e lelei, ae tele lava o oe o le a tatau ona e galue ma le umukuka o mea faigaluega "i le tusi nusipepa".

5 auala e aunoa ma se 'au

Pisinisi uma - o lona nofoaga

Ata: Miele.

I le iuga, o le a matou paʻi atu i le metotia faʻaaogaina i le maeʻa - matagi kamuta, masini kapeteni, kofe masini. I luga o la latou Malosiaga, e mafai ona e te le faafefetalaina manatu tautatala, e foliga mai o elemene - taifitu mo le tatalaina aufaiti. O lenei na faia faʻaulu i totonu o le faʻasologa o gaioiga o ata. O le vaega o le Artsline faasologa o loʻo paʻi atu i le Chittone Cechonologies mo le sologa lelei o le umukuka. Mo le tatalaina o le ogaumu poʻo le Steamer, o sina paʻi agai i le vaega o loʻo agaʻi i le fogafale. O ia faiga na faia i tioata, faʻapea foi ma le fausiaina o mea faigaluega ma faʻatagaina e fausia ai se sitaili i totonu o le umukuka.

Faitau atili