10 sili sitaili o le totonu o loʻo i totonu mo tamaʻi potu

Anonim

I le matou filifiliga - na o na sitaili e vaʻai i totonu o le totonugalemu o totonu o tamaʻi fale mautotogi, fai potu ma moli ma le ea ma vaʻavaʻaia ma vaʻavaʻaia ma vaʻavaʻaia ma vaʻaia le ea ma vaʻavaʻaia ma vaʻavaʻaia ma vaʻaia le ea ma vaʻavaʻaia ma vaʻavaʻaia ma vaʻavaʻaia ma vaʻavaʻaia ma vaʻavaʻaiga ma vaʻavaʻaia ma vaʻavaʻaia ma vaʻavaʻaia ma vaʻavaʻaiga ma vaʻavaʻaiga ma le ea.

10 sili sitaili o le totonu o loʻo i totonu mo tamaʻi potu 11337_1

Matamata i se puʻupuʻu vitio lea tatou te lisiina ai sitaili mo tamaʻi potu

1 sitaili ormporary

O le i ai nei o loʻo i ai nei mo se olaga lelei o se faʻauiga o se faʻauiga e le mafai ona ofi le sitaili o aso nei. Faʻamamaina o totonu o lenei eria: faigofie, galuega, avanoa - naʻo le mea e manaʻomia mo tamai fale.

Ua finau tagata leoleo - e faʻaliliuina vaʻaia le potu, e tatau ona e faia fola ma puipui i lanu latalata. O le sitaili o le sitaili e faʻatonu ai tulafono lava e tasi ma nisi isi:

  1. O le mamanu o fale e tatau ona sili ona faigofie pe a mafai, o lenei itu e fiafia ai.
  2. O le avanoa e mafai ona zonied - O se isi faʻafeiloaʻiga talafeagai mo tagata e lelei mai tamaʻi fale (mafai ona faʻatagaina, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le potumoe ma le potu malolo).
  3. E sili le faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga modullar ma le aoga meaafale.

Ina ia mafai e le totonu o le totonu o loʻo i totonu, e le mafai ona faʻailoa mai tagata mamanuina e faʻaalia ni leo. I se tamaʻi fale, e sili ai le aua le auai i le pule, ae o le tasi ata lapoʻa o se tasi o filifiliga lelei.

Sitaili i le sitaili i se tamai potu malolo

Totonu o le mamanu: Baureau Alexandra Fedorova

  • Suafa i onapo nei ata (70 ata)

2 Scandinavian sitaili

O le malamalama ma le ea o le Scandinavan o loʻo ia talafeagai mo ni potu laiti. Tagata nonofo i le itu i matu o le alofa, o lea ua latou filifilia le tutusa. Mo le Scandinavavia Style, o se malamalama "i tua" o loʻo faʻaalia - puipui (o se tulafono, paʻepaʻe poʻo le lanu paʻepaʻe, e masani lava, ma sina fafie, ma sina meatalu.

Scandinavian style o le a fetaui lelei i totonu o se tamaʻi fale mautotogi, e le manaʻomia le faʻatauina o mea na tupu i le mea tuʻutaliga ma le poto, e oʻo lava i se mea ese foi: o le faigofie, o le faigofie, o le faigofie, o le sili atu.

Scandinavian style mo se tamai fale mautotogi

Totonu o le mamanu: intro intered

  • Tusitusiga i totonu o le tusi: Talaleiga, National ma Aso Nei

3 Long Style

LOFA i totonu e masani ona fesoʻotaʻi ma le saʻolotoga le saʻolotoga ma le taimi muamua - o le a se isi mea e faʻamalamalamaina ai lenei faʻalumaina o le faʻaumaina ma le faʻatamala le taufaʻamataʻu i le mamanu. Laugatasi puipui, bat paipa, piliki - o mea uma e masani ona lafi ma tagata mamanuina i lalo o le vali / puipui, pepelo, o le LOFT, o loʻo faʻaalia.

Mo lenei i totonu, o se tamai numera o meaafale e iloga - o le a le mea e manaʻomia mo fale laiti. A faʻapea o le e ona le fale mautotogi e laki foʻi ma le maualuga o le taualuga, e aliali mai o le sili atu o le "faʻataʻitaʻiga" faʻataʻitaʻiga.

Loft i se tamai potu

Vaeliʻili: DOERY TISNOGEZ

  • 9 le tulaga lelei o le ola i se tamaʻi potu e te le o mafaufau iai

4 style siglinism

O le siʻosiʻomaga ma "fesili" i se tamaʻi potu e maua ai le tele ma sili atu le mafanafana mo tagata nonofo. Le le lava o mea uma o loʻo maeʻa ai, o le faʻaaogaina o le pupula mata o le teuteuina ma meaafale, faʻapea foi ma le faʻaititia o le "faʻafaigofie".

Microwave susūina Bosch Bfl55440

Microwave susūina Bosch Bfl55440

Fausia-i meaafale pei ona le mafai ona foliga sili atu i se potu laititi. I mea uma, o le mea tonu lava lea na fautuaina ai e tagata faitoʻiga le au mamanuina i tagata e ona o le tamaʻi fale mautotogi - e nana kapoti i le niko / vasega, pei ona soli i le avanoa. Faʻaopopo iinei o se tele tele o le malamalama o mea, ma se tamaʻi potu ua uma ona faʻaalia "faʻaopopo" sikuea mita.

O le itiiti ifo i totonu o le totonu

Totonu o mamanu: miti miti. Rf

  • 10 manatu mo fale puipui mai le lauiloa Amerika tagata mamanuina

5 maualuga-tekonolosi

O le isi sitaili lea e tupu ai le tamaʻi fale ". Ua lauiloa e manatu o le maualuga-tekonolosi ua faamatalaina e le fausiaina, aofaʻiga sili ona lelei o meafale, tekinolosi, ma mea fiafia o uʻamea, palasitika, tioata fiafia, tioata, tioata, tioata. Ona o le tele o le malamalama ma sinama, maualuga-tet-tet meaafale mea e mafai ona vaʻaia avanoa faʻaopopo ma faʻateleina potu.

Maualuga Tech Hyty i le fale mautotogi

Totonu o le mamanu: KAMAMEONO CORDIO

  • Totonu o le potu malolo i le fale mautotogi: mamanuina o manatu mo se potu o le 20 sikuea mita. M ma 58 ata

6 GALUEGA

O le mea taua o le galuega i luga o le foliga o le aano lea o lenei sitaili. I totonu o mea faigaluega, o le aoga uma o loʻo aʻafia ai macmatically aofia ai ma toetoe a leai se sili ona teuteu faʻamatalaga. O lenei uiga e faia ai gaioiga talafeagai mo potu laiti. O le teena mai le tele o aitema i le ata manino o le muamua tulafono o le tagata mamanu e talafeagai i le mamanu o totonu o le fale mai fafo, ma o le gaioiga e talafeagai. O loʻo faʻaalia mai ile ata ni laina taua tele i totonu o le umukuka ma le tele o kapoti i fafo. Mo i latou e mafai ona e nanaina le aotelega metotia, lea e le ofi i le avanoa avanoa o se tamaʻi fale.

Gaioiga i le faʻataʻitaʻiga o le tuʻufaʻatasia o le umukuka ma le potu malolo

Nofoaga o loʻo i totonu: Anna Boavskaya, Natatia Smortonskaya

  • Faatalitali ma le mea moni: 7 talafatu e uiga i le atoatoa i totonu

7 Aso Nei

O le siʻosiʻomiga i lenei lisi ona o lona lamolemole pepa. Mo ni potu laiti, e sili ai le aloese mai le faʻafaileleina o tulimanu, ma o le "Aso nei" o loʻo manaʻomia lava le manaʻomia o nei manaʻoga.

O le itu faaonapo nei i se tamai fale mautotogi

Totonu o le mamanu: o le lagona o le tino

  • 8 Mafaufauga ma matagofie manatu mo lau tamaʻi fale mai le atunuʻu i fafo

8 eco-sitaili

Eco-style e lelei aua e mafai ona iloa i soʻo se potu ma ia sili atu le lelei: Ua ia "faʻafouina se tamaʻi fale." E le manaʻomia e le ECA-Initaneti le tele o le tele o meaafale, teuteuga, e fai I le isi itu, e talia ai le taimi. O mea moni o le a avea ai ma nofoaga mafanafana ma laʻau lelei, ma le lanumeamata lanumeamata ma faʻamafanafana foi tagata nonofo.

Eco-style i se taulaga

Totonu o le mamanu: intro intered

Actimerial Sturm Archiniq Cardmimini

Actimerial Sturm Archiniq Cardmimini

9 Asia Asia

O le sitaili o Asia o loʻo aofia i le "Aiga" o le itu i sasaʻe, ae e iloga i lona faʻataʻitaʻiga ma le itiiti ifo. Iapani, o le mea sili lea ona mafuta faʻatasi ai lenei sitaili, ua lauiloa i lona aoga, ma i totonu o le auʻaiga e faigata ona maua se superfonous. Le itiiti ifo nifo, vaivai fanua fanua, tele o laupapa ma malamalama, mafiafia mamanu - o ia foliga e talafeagai mo se tamai fale, e mafai ona vaʻaia.

O se faʻataʻitaʻiga o le Aia Aian styrive

Totonu o le mamanu: Mas mamanu

10 Aso Nei Talanoaga

O faʻapotopotoga i aso nei o le faʻauiga o loʻo tuʻufaʻatasia nai mea sili atu uiga lelei: matagofie, lelei, faʻamafanafanaga, faʻamafanafanaga, faʻamafanafana. E leai foi lena vaega o le vevesi ma le tele o le au malo, pei o le masani masani a vasega, ae ua faasaoina le poto, e tosina mai ai i taimi uma. Faʻafetai i ata pupula, o le aso nei, vaʻaia "i totonu o se tamaʻi fale mautotogi.

O aso nei o loʻo taʻua i totonu o se tamai potu

Nofoaga o loʻo iai: Ike Killierman Barkley

  • O le Gyung System i totonu: Fautuaga mo le fausiaina ma le 55 ata

Faitau atili