Umukuka i potu aʻoga: galue i totonu, mafaufau i le laʻititi auiliiliga

Anonim

O le ata o lenei tamai umukuka e taulaʻi i le aoga, ae le ova atu. O le 'aʻai o le laulau e tautua ai se semi-frax rack tuʻufaʻatasia ma le lelei o le laualuga. O le leai o ni auvae modules ma le magoto i le faamalama e ave ai le ogatotonu.

Umukuka i potu aʻoga: galue i totonu, mafaufau i le laʻititi auiliiliga 11350_1

Avanoa avanoa

Umukuka

O le Novosbintsk fale mautotogi o loʻo i ai i le stalinky ma fale o loʻo iai ma se ata tusiata, o le tusiata maualuga, stalco - stacco e manaʻo e faʻatumauina ai i le poloketi. Tatala le umukuka o le umukuka o loʻo faʻaauau pea le faʻaaogaina o le aotelega o le faʻavae.

O le mamanu na filifilia e le i filifilia, faʻamalosi, faʻamaoni. O le P-ata faʻapipiʻi ma se vaega tele o le tele o le laualuga (e mafai foi ona tautua o se semi-uati o le cowck rack), o loʻo faʻatinoina mai le MDF ma faʻafefeteina le tele o gaioiga. Fausia-i mea faigaluega, faʻapea foi ma ni nofoaga teu fale i se laupapa maualuga i autafa o le pito i luga o le puipui, e leai ni mogato. Na mumu le mata i le galuega i tafatafa o le faamalama, i tua atu o ia - o se taulaga aulelei. Mo le le mautonu o le ea mai le utu lapotopoto (i se naifi i lalo o le faamalama), o le faamalama na faia e pu. I lalo o le semi-fua laulau i tafatafa o le faamalama sone, o se module mo le teuina o le teuina o ipu na faapipiiina.

Avanoa avanoa

Umukuka

Tagata o loʻo umia, ulugalii talavou, manaʻo e fai le tele o le ea, tatala avanoa i totonu o le totonu o o latou tamaʻi fale mautotogi. Mo taimi e masani ai ona auina atu le tali mai, na latou manaʻomia se potu lautele, ma o lea sa tuʻufaʻatasia ai le potu malolo ma se potu-fale. I le taimi muamua, na fefefe le au faʻatau, o le le mafai ona faʻatinoina o le siʻitia o le kapeti, e le o iai lava se nofoaga na teʻa, ae na tuʻuina atu i le taimi nei. O le maualuga o le penitala o le 90 cm, na fetaui ma se semi-binas laulau; I loʻu manatu, o lenei filifiliga e sili atu ona faigofie ma sili atu le leaga nai lo pa, e mafai ai ona e lagona atili le toʻafilemu. O le laulau e fesoʻotaʻi ina ia mafai ona matamata le mau i tua atu i le TV, pei o i latou o loʻo i ai i luga o le sofa. O le puipui i luga o le lalagaina o le lalagaina o loʻo ufiufi i fusi i lalo o sima - tutusa ma le faletaele ma i luga o le faapaologa, e tuʻuina atu i totonu o le fale atoa. Mo le mafuaaga lava lea e tasi, le fola i totonu o le umukuka, pei ona atoa le toe vaega o nofoaga, e laina ma se laupapa lasika tetele. O le faʻamalama i totonu o le umukuka na le ofuina ni ie puipui. O le potu moli o le pasi pasi - o le sili ona lelei fofo mo lea avanoa.

Sergey Terekhin

Tusiata, o le tusitala faa-galuega

Faamatalaga faʻatekinisi

Avanoa avanoa

Faamalamalamaga 1. ShorigErator 2. Barbar 3. SOKER 4. B pa tu

Mea ma Meafaigaluega

Pam: Kerama Marazzi Tile

GREEY: Masini Larch Board

Meafale: umukuka IKea, custorttop - venemen MDF (IKA), nofoa Semi Emi-Cossorlax

O mea faigaluega a le aiga: IKEA

Lammps: Turo system

Escpred filifiliga: Filifili se umukuka o le fale ma le maualuga ma le umi faamutaina

Umukuka i potu aʻoga: galue i totonu, mafaufau i le laʻititi auiliiliga 11350_5
Umukuka i potu aʻoga: galue i totonu, mafaufau i le laʻititi auiliiliga 11350_6
Umukuka i potu aʻoga: galue i totonu, mafaufau i le laʻititi auiliiliga 11350_7

Umukuka i potu aʻoga: galue i totonu, mafaufau i le laʻititi auiliiliga 11350_8

Dover Dovsb00m05 (Milardo) Fefiloi Maualuga: 34.4 Cm Umity Manager: 18.4 cm. Tau: 2995 Cm. Ata: Milardo.

Umukuka i potu aʻoga: galue i totonu, mafaufau i le laʻititi auiliiliga 11350_9

O le ogatotonu 517742 (Blanco) fefiloi maualuga: 32.7 cm umi o le mana: 18.2 cm. Tau: 5700 CHO. Ata: Blanco.

Umukuka i potu aʻoga: galue i totonu, mafaufau i le laʻititi auiliiliga 11350_10

Eurostyle Cosmopolitan 31126002 (Grohe) Fefiloi Maualuga: 36.1 cm le umi o le olaola: 21.5 cm. Tau. Ata: Grohe.

Faitau atili