Faauma Apron: 5 filifiliga lauiloa

Anonim

Mafuaʻaga o le umukuka i luga o le siminimini tiliva ma le puaa condio congipe, maʻa teuteu, hpl pepa pala palasitika, tioata ma uʻamea.

Faauma Apron: 5 filifiliga lauiloa 11364_1

Aoga mamanu

Tile "Muranono" mai le "lua Venice" aoina (Kerama Marazzi) mo le maota agamalu ma alofaga umukuka. Elemene o le lauiloa fausaga "ipu" pei ona punou mai i le ogatotonu i pito. Tiles tele: 7.4 / 15 × 15 cm (mai 1279 rubles / m²). Ata: Kerama Marazzi

Aoga mamanu

O mea e maua ai le faʻaputuga piliki faʻaputuga o faʻaputuga "brugge piliki" (mai le 837 Rubles / M²). Ata: Paʻepaʻe Paʻepaʻe

O le feagai ma le Pa i le va o le Faletupe o Faletupe o Faletupe o Faletupe o Faletupe o Faletupe o se umukuka. O le filifiliga o mea mo lenei faafitauli nofoaga e matua lautele lava. O i latou uma e tasi le tikeri pe o le isi lava taimi e iloga ai le suʻega i aso uma mo le malosi o le Steam, vai, mataua o le vevela vevela, etc, pe a latou le taofia ai le aveese o faʻailoga o le faʻasoasoaina o matata o le faʻasoasoaina o faʻaofuina o le suega o le suega o le suega o le povi

Aoga mamanu

O se tala tutusa a le pa puipui o le pamu o le chitralic fuli, faʻapea foi ma le mafaufau ma tuaoi o le teuteuina o potu malolo, faʻaopopoina le mafanafana o le umukuma. Ata: Kerama Marazzi

Teuteu foliga o le maa

Aoga mamanu

Faʻasalalauga Faʻalavelave Billtic Aoina "Brugge Brick" "Lonetona piliki" (mai le 837 Rubles / M ²). Ata: Paʻepaʻe Paʻepaʻe

O le maa faʻa-mea - ma le matagofie ma siosiomaga faʻalelei mea. E le mautu, faʻapalepaleina tulaga vevela ma le susu maualuga. Tau 1 ²² - mai le 850 rubles. Soʻo se faʻamaʻi ma le pefu, masani o pa i totonu o le umukuka apili, mai luga o le maa e faʻafaigofie ona aveese le pulumu. Ae o loʻo le fiafia lava ia mea e pei o fesoʻotaʻiga masani ma vai, aemaise lava clalorin. E faʻaopopo le malosi o le malosi ma le susuga o le faʻaopopoina o le hydrophobic o loʻo faʻatagaina mo le faʻaaogaina i nofoaga taʻitasi. O le maa na te le sili atu faigata nai lo le lalaga ceramic fafie. Tusa lava i foliga, e pei o - mafolafola ma leaga ma le itu i tua.

Aoga mamanu

Ata: Tapunia / fotodom .ru

  • Taiala Apron mo umukuka (70 ata)

HPL pepa-pepa palasitika

Aoga mamanu

Doror o le capri neries mai le neapolitan aoina (Kerama Marazzi). Ata: Kerama Marazzi

Aoga mamanu

O le DOROR o le Sorrento faasologa mai le neapolitan aoina (Kerama Marazzi). Ata: Kerama Marazzi

Aoga mamanu

O le DEOR o le Ario faasologa mai le neapolitan aoina (Kerama Marazzi). Ata: Kerama Marazzi

O le umukuka a le HPL o le HPLL-mamafa-mamafa pepa o le maualuga o le mamafa o le a fetaui lelei ma le ata ma le lanu o le laulau pito i luga po o le scrade o le umukuka. O mea e maualuga atu le teteʻe i le manaia o le manaia, o faʻafitauli o lotoa, gaʻo, vailaʻau gaosi meaai ma vaiemu. O le mativa mai lenei palasitika e puipuia i UV e le mafai, le le gaoia, faigofie ona tausi, tumau. O le tau o le vaega ma se faʻatulagaina 3000 × 600 × 6 mm Roads mai 1800 i le 5000 rubles. O le lanu o lenei mea e masani ona filifilia pe a okaina meafale a le umukuka. O le sili sili ona lautele o le a iloa le tomai faapolofesa. Mo le lesitala o le pa o le Pa i le va o kalama o kapeta ma le laulau, e naʻo le tasi le laulau e sili ona manaʻomia. Faʻapipiʻi i le taimi e tasi ma le faʻapipiʻiina o le umukuka meaafale, faʻapipiʻi i le faʻavae ma le kulimi.

Aoga mamanu

Ata: Tapunia / fotodom .ru

  • 5 le le talafeagai mea mo umukuka anufe, ma pe faʻapefea ona suia i latou

Tioata

Glass Apron, o se tulafono, o se tulafono, ma le mafiafia o le 6 mm. Mo le malosi, e sili atu i le masani ai 5-6 taimi. Oloa mai ia e le faʻatagaina ma le tumaʻoti. E faigata tele ona faʻaleagaina le uʻamea faʻafefeteina ma faʻamalosi tino. O le tau o le talieleele o le greyredged tioata e faalagolago i le tele ma amata mai le 5 afe rotabs. Mo le 1 ². E faʻateleina le tau o tautua mo le fuaina, lafoina ma faʻapipiʻi. O le fua na mafua mai pe a uma ona faʻapipiʻi meafale. E aveese ai le talafeagai ai ma le talafeagai ai le tetele ma fautuaina le auala e fusi ai le talieleele. Mo le faʻasaʻoina ma le tusi-o le tagata lava ia o le tino o le vaega (aʻo leʻi faigata), vili pu, talu ai pe a uma le tioata e le mafai ona tipiina ma viliina le tioata. Ua faigofie foi ona faigofie le fusi i le kelu, ae vali ese ai lenei le tali ma le faʻaleagaina o le tioata, o le a le faigofie.

Aoga mamanu

I le tasi itu o le tioata asbon faʻaaogaina le UV lolomi metotia, soʻo se ata e mafai ona faʻaaogaina. Ata: Tapunia / fotodom .ru

Uamea

Semumea soʻona uʻamea, apamemea, apamemea i le tele o taimi avea o se faʻaopoopoga masani i le uʻamea counter. O le sili ona lelei o le elemene ma taugata. Tau 1 O le mea na faʻaumaina oloa e amata mai le 10 afe o rubles. Uamea e tumau ma matua le fiafia. I totonu o isi itu lelei: faʻatuatuaina, popolega faapaleni, foliga mai, e ui lava i tamai numera o lanu lanu.

Peitaʻi, o le manaʻo e iai le umukuka i se tulaga lelei o le a faʻaosofia ai le faʻamamaina o laufanua, e tele taimi, e tele lava taimi, peitaʻi o mata i mata. O le isi filifiliga e mafai ona avea ma se uamea uamea luga.

Aoga mamanu

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Ceramic faaputuga ma le puaoa maa

Faʻafitauli Faʻafitauli - I Ceramoric Tiles ma Porcelain Codeware. O loʻo teteʻe atu, faʻalumaina, ia maualuga le teteʻe i vailaʻau, aua le susunuina i le la ma e faʻafaigofie ona faʻamamaina. O loʻo faʻavae i luga o le fefiloi o le o loʻo masani ai o ituaiga eseese o ituaiga eseese, lea e faʻatagaina ai le siʻosiʻomaga faʻalelei. Mai le itu o manatu, o aso nei o taʻitaʻi o le atunuʻu e matua lautele ma e iloga e le tele o ituaiga lanu, fale mautotogi ma le ieʻo.

E tusa ai ma faʻamaumauga, Toeitiiti lava o soʻo se sima pale, po kulimi po o Mose e fetaui ma mamanuina o se umukuka i tua. O le mea lea, e mafai ona e filifilia le mea ou te fiafia i ai, faʻavae i luga o tagata lava ia manatu faʻapitoa ma lelei manatu lelei. Na piki e se tasi se ofuata i lalo o le lanu o meaafale o le umukuka, se tasi, i tua atu o le feteenaiga, tuusaunoa. O le tasi agaga o le aulelei o le matagofie ma se mamanu, o isi e faia ai e le fetaui, faatulaga i isi tulaga i isi auiliiliga o totonu. Pau le mea e taua le mafaufau i lenei vaega o le umukuka o le aoga. O le vai faʻafefe e faigofie ona faʻamama ese mai le mamafa uila, aemaise lava i le slab, ma o le paʻu ua teuteuina ma ni faʻailoga e manaʻomia ai le tau malulu.

Victor ostsky

O le ofisa o le Maketi Kerama Marazzi

Aoga mamanu

Ata: Pronda.

Tusa lava pe o le a le faʻaeteeteina le umukuka, i luga o se laulau manaia, i luga o le talieleele, i luga o le pepa kuka ma magoto o le a faʻaputu le gaʻo ma isi vailaʻau. O le mafuaʻaga lena o le valivali maa, ma se tamaʻi mea e fai ai le tomai (oloa o le tala faʻatatau, o le averesi e itiiti ifo nai lo le 0.07% o le 0.07% Mai lona laufanua e faigofie lava ona aveʻesea ni faʻamaʻi - ua lava e soloi le laualuga ma le solosolo o le fale. I se faʻaopopoga, o mea e le iloa lelei i aʻafiaga o le malosi o le vali vali - kofe uliuli, mumu, suamalie, e pei o le vine ma lemon mimiti, e pei o le vinega ma lemon ma le susu. Ina ia faatumuina le ufiufi i le va o le procedin faaputuga i le tulaga lea, lua-vaega siitia i luga o se epoxy faavae faavae e talafeagai. E faigofie ona faʻasaʻolotoina le faʻavae o le gaʻo mai le gaʻo ma isi umukuka o loʻo leaga, o le mea moni, i le tausiga masani.

Julia cunonova

Fuafua Ceramica Macleting faatonu

Tamai foliga

Aoga mamanu

Mostala papa (VITRA) o foliga masani, mafanafana masani masani (mai le 1365 Rullas / M²). Ata: Vitra.

Aoga mamanu

MOACEC HEXAGONAL Aoina (Alttoglass) ma elemene o 4.5 × 4.5 cm elemene (matrix 32.4 ×. Ata: Altoglass.

O le a le mea e sili ona lelei ai le auala mo le umukuka i le umukuka? O le filifiliga o lenei tapulaʻa na faʻamaonia ai foliga o le potu, faʻapea foʻi ma le tele ma foliga o le feagai. Mo se umukuka anufe o se tamai nofoaga, o le filifiliga sili ona lelei o le 5 × 5, 10 × 10, 7. c× 10 ma le 15 × (cm dogget, aua le faia fua. E le gata i lea, i ni avanoa o umukuka, ma pa o vaefaʻa, ma isi elemene o foliga faigata, o tulaga lelei o le sili atu. Peitaʻi, ua saunia mo le mea moni o le tau o galuega i luga o le faʻatatauina o elemene o le vaitusi-tele (20 × 30 cm) e amata i le 750 rubles. Mo le 1 ², laiti (10 × 10 cm) - mai le 900 rubles. Mo le 1 minau, ma Mosestics - mai le 1300 rubles. Mo le 1 ².

O le osofaʻiga anika o pastel ma pupula lanu o le a foliga sili atu le aulelei pe a faʻapipiʻi i luga o le paepae gelu o le ata lanu lanu o le a faigofie ona salu.

Aoga mamanu

O le talieleele ua teuteuina i le taliga taliga o le plussandro (vitra), o se module 30 × 30 cm (649 rubles / pc.). Ata: Altoglass.

Umukuka feagai ai ma le apron pale

Umukuka apamemea e patino mo umukuka taitasi. Ina ia faia se faʻataʻitaʻiga faʻatulagaina o le vaega o le lumanaʻi o le lumanaʻi, e taua le iloa o le lapoʻa ma le mataupu o le umukuka. Manatua le maualuga maualuga o le pito i fafo o fafo - 85 cm. Peitai, e mafai ona oʻo i le 91 cm, pe a tatau ai, tuu se masini fufulu i lalo o tagata o le aiga. Ia maua ai le alualu i luma o le talimalo tuu le kanged kangs. O le mamao mai lo latou pito i lalo i le countertops e masani ona 45-60 cm. Ae e le o le sili sili ona lelei o le lautele. E manaʻomia le mafai ona maua le mea mo le gaʻo o kapeti ma ua i lalo ifo nai lo le conterters (mai le 2 i le 5 cm). O lea la, e aoga le faʻaopopoina o le 4-10 cm i le tau totogi.

Aoga mamanu

Ceramic Tile Marchese, elemene maualuga: 10 × 30 cm (mai le 899 Rubles / M²). Ata: Gracia Curamica

E masani ona tuʻuina atu le faasaʻoga i luga o le ogaumu, i le va o kalama. I totonu o le sone o lana faʻapipiʻi ma, fuafua i luga o le mamanu, o le pito i luga o laupapa tufuga o loʻo tuʻuina atu i le pito i luga o le meaafale. O nisi taimi e faʻatagaina e amata ai mo le dome o le ufi mo le tele o penefiti. O tua o itu o le itu tauagavale o le itu tauagavale ma taumatau Kapeneta e tatau ona ulufale i le pito i luga o le feagai ma le 5 cm. O lea, o le lautele o le koted e tusa ma le 70 cm.

Aoga mamanu

Ceramic Cappinin Tile, elemene lapoa: 10 × 30 cm (mai le 779 Rullas / M²). Ata: Gracia Curamica

Ina ua uma ona fuafuaina e taua le filifili pe a fai o le faia o le kalaka: aʻo leʻi faʻapipiʻi le meafale pe mulimuli foi. E faigofie le faia muamua. Ae o loʻo i ai le lamatiaga o mea sese i le vaega o le aloalo, o le tulaga o tuaoi, dekorts, o le a aʻafia ai le manatu o lenei sone atoa. A tuʻu le seevae ina ua maeʻa faapipiiina tamatamaitusi ma Kapeneta, o nei mea sese o le a faʻateʻaina ma mafai ona faʻasaoina le mea. Ae o le faiga o le a manaʻomia le Matai o le sili atu le saʻo ma le saʻo. E le gata i lea, e tatau ona toe valaau se faʻapitoa mo le faʻapipiʻiina o le paʻu matala, lea e faʻaputuputu faʻatasi ma tupe faʻaalu.

O lotoa o le umukuka apamemea na tumu i le lua-vaega o loʻo i luga o se epoxy faʻavae e faigofie ona faʻasaʻolotoina mai i le gaʻo ma isi vailaʻau i le faʻamamaina masani.

Aoga mamanu

O le pito i luga o le umukuka o le umukuka e mafai ona avea ma se fesuisuiai ona o le umukuka o le umukuka, ua mafai ai kapeneta o isi lapoa lapoa, ma ua leai ni mea. Cracked poʻo le faʻaoʻo le faʻauiga cramic nila e mafai ona suia le leai se aoga, e aunoa ma le le fiafia i ai uma o fetuʻutuʻu. Ata: Faia + 39

I le gasolo lelei, uamea ma pulupulu ma palasitika, cerearatic fafie e faigofie ona faataatia. O lenei ua tumu i le fiafia o kesi faatasi ma le feagai ai. O loʻo faʻaalia e le maketi o le tele o ituaiga faʻapitoa faʻapitoa mo le mauga o le chitering Tiles ma Porcelain Codeware. Peitai, ia mataala: E masani ona taumafai tagata moni o le tele o le tulaga o le leaga o le tau o le sili atu i le mafiafia o le sili atu. O lenei e mafai ona mafua ai le faʻateleina o le kulimi ma, o le iʻuga, faʻaseʻe ai le malu o le malu i luga o laupapa. O le matagofie ma le agavaʻa o le sima o clamicddid, e aofia ai i le itu o le umukuka i luga o le tino o le faʻavae o le faʻavae ma le saʻo filifiliga o le faʻapipiʻiina.

Maxim Morozov

Gracia Ceramica Subal Mataupu

Kelu ma olo

O mea taua mo Cerearalic Tiles e gaosia i le ituaiga o le mamago palu ma sauni-i-faaaoga. Muamua e faigofie ona felauaiga ma teu, e aofia ai i totonu o fale le mautonu. O i latou e fia fai e aunoa ma le pefu ma le palapala i le taimi o loʻo feagai ai ma le faia o galuega, e sili atu le faʻatau o le sauni-e 'ai fefiloi, afifiina i le hermonictic afifi.

Filifilia o se vao, e tatau ona e amanaia le ituaiga falega, o le lautele o le au ma le faʻagaioiga o le tau. O lona uiga, o faiga lilo mo lautele nofoa e tele sona aoga. Ua maua e le potu susu mo vai susu. EPOXY ORSESSESTSE maualuga vailaʻau o le saʻo ma e talafeagai mo umukuka aposi ma ufiufi mamafa o laupapa.

Aoga mamanu

I luga o le umukuka anufe, o le glosssy tile "capri", o le tele o elemene: 9.9 × 9.9 ma le 20 × 20 c × 20 c × (mai 743 ruble Ata: Kerama Marazzi

  • Filifili Apron mo White Ushkun: 5 lauiloa filifiliga ma manuia le lanu lanu

Faitau atili