5 Faigofie togafiti mo le lesitala o se tamaʻi fale mautotogi

Anonim

O nei togafiti o le a fesoasoani ia te oe e maua ai le totofia le fale ma saili le nofoaga na foliga ai e leai.

5 Faigofie togafiti mo le lesitala o se tamaʻi fale mautotogi 11366_1

1 aveese le sili atu

Ina ia maua se isi avanoa, o nisi taimi e tatau ona e manaʻomia le faʻatautaia o se suʻega ma togi ese pe faʻatau atu meafale tuai ma deg o elemene.

mafolafola

Mamanuina: Swan Architements

E matua moni lava lea mo talavou o loʻo taumafai i se nofoaga fou: E foliga mai o le matua matua o le tinamatua ma le malosi o le matua na faʻatauina i tamaiti aʻoga, sili atu ona tali i lau aʻoga fou, sili atu. Ua oʻo i le taimi e aveese ai latou ma maua mea e sili ona talafeagai mo lau olaga nei, ma le avanoa faʻamaulalo o le fale mautotogi.

  • Ikea mo se tamai potu moe: 9 aoga ma sili ona lelei mea i luga o le 3 000 rubles

2 auiliiliga ou manaoga

Ina ia mafai ona fai le fale mautotogi e pei ona mafai ai, oe manaʻomia le mea faʻamuamua. Mafaufau, mo se faʻataʻitaʻiga, pe e te manaʻomia tele se laulau pe o le ai ai le pa puipui. Filifili pe o se isi nofoaga galue e manaʻomia pe sili atu le taua faia faʻaopopo avanoa avanoa. O tali i nei mea e foliga mai e faigofie, ae o fesili taua o le a fesoasoani i le sili ona talafeagai e faʻavasega ai avanoa.

mafolafola

Mamanu: Anna Phowonka

  • Faʻafefea ona tuu meafale i totonu o se tamaʻi fale: 5 lautele faʻavae

3 Fausia se lanu lanu mo potu taitasi.

Uctive Black Exp Expuant Souter E Le gata Ile Tagata taʻitoʻatasi i totonu Mo se faʻataʻitaʻiga, i le potu malolo, e mafai ona e gafatia tuʻufaʻatasiga lanu, ma totonu o le potumoe e sili atu le faia o le faʻamoemoeina i leo.

potumoe

Mamanu: ham i totonu

E le galo foi, o le lanu e mafai ona aliali mai pe, i se isi itu, 'ai le avanoa. Malamalama lanu e faia le galuega muamua o le a sili ona talafeagai i se tamai fale.

  • Na matou feoaʻi i poloketi, 5 ua faʻataʻitaʻi ma fai togafiti pe a galulue ma tamaʻi faletaele

4 filifili meaafale talafeagai

Mo se tamaʻi fale o le a le ofi i mea o lapoʻa lapoʻa: o le a latou tagofia i latou lava ma faʻamamafa sina metara. Peitaʻi, o le tele o meaafau laʻititi e mafai ona taʻalo ma totonu o le mea leaga o le amio leaga, ma tolauapiga o le a faʻamanatu ai le fale o le asu. O le filifiliga sili ona lelei o le tuʻufaʻatasia auala ma laiti.

Ae i soʻo se isi tulaga, mo le mataala, o le a tatau ona e fuafua lelei mea uma ma fuafua o lona taua taua o elemene e i ai se nofoaga.

mafolafola

Mamanu: Marion Alberge

E ala i le tasi filifiliga sili ona lelei mo se tamaʻi potu o se lapoʻa o le multiunical poʻo mea faʻapipiʻi. E sefeina le taʻitaʻi taʻitaʻi taʻitaʻi, o le mea tonu lava lena e te manaʻomia.

5 faʻaaoga le avanoa avanoa

O se tamai sui o se mafuaaga lelei e tepa ai i luga. Faʻaopopo fata, fata, tautau ni ata e le o le tulaga lautele o le potu, ae i ni laina i luga o le puipui e tasi. O se faamoemoe faigofie o le a fesoasoani ia te oe i lou mauaina o se nofoaga fou toeitiiti mai leai se mea.

mafolafola

Ata: IKA

Faitau atili