Faʻafefea ona toe faʻamatala se fale: sitepu i le laina faʻatonuga

Anonim

Faatasi ai ma le fesoasoani a le tatou taiala vaʻaia, e mafai ona e toe faitau vave le fale o loʻo teu ma aunoa ma ni mea sese.

Faʻafefea ona toe faʻamatala se fale: sitepu i le laina faʻatonuga 11372_1

E te iloa o le auala o le tautua o se laʻau lanu i luga o le fale o le fale laupapa e aʻafia ai lona nofoaga, o loʻo avea ma ata o le malamalama ma le ismosphic mamafa. O le mea lea e taua tele le mataituina o le tulaga o le laufanua ma i le taimi lava e aliaʻe ai le manaʻoga - ia toe fai.

  • Faʻafefea ona valiina se Veranda i le Cottage: Laʻasaga / Laʻasaga Faʻatonuga ma le 30 Ata mo Faaosoosoga

Faapitoa tele avega mamafa i nofoaga toe amata ma i luga o avanoa avanoa. Ma, i lea, i le auala i le itu i saute ma sisifo o le fale, o la latou aafiaga i le tele o taimi e sili atu i le itu i Matu.

Fale i le lanu fou

Ata: Takkulaula.

  • Faʻafefea ona vali le laupapa laupapa i luga o se avanoa avanoa VerandA: Filifiliga o le Tangting ma Talosaga Tekonolosi

Leaga o mea leaga e aʻafia ai le laʻau:

  • Uv Greentaili faʻaleagaina le laʻau, ona o le mea e maua ai e lanu uliuli, o le fibers tulaʻi ma se aufana, ma luga e faigofie ona afaina.
  • O le susu o le susu mai i le taulaga o fafie, ma i le taimi o le faamago, e pa'ū i le voluma. O mea teu tumau o le sussure e mafua ai le popole o le laupapa o le laupapa, lea i luga o le taimi e tau ai le taofi.
  • Teuteuina ma fungi lona tuputupu ae faaosofia le maualuga o le ea vevela. Ua tupu aʻe le lelei i luga o le laʻau i le ituaiga o laʻau pogisa, e aunoa ma le faʻavaivaia o lona malosiʻaga, ma o le funloi e faʻaleagaina ai fafie.

Fale i le lanu fou

Tikkurula hormepoisto. Ata: Takkulaula.

Fale i le lanu fou

Tikkurlai Valtti Pohjuste. Ata: Takkulaula.

O le vali na faʻateleina ai le ofuina o le leaga o le laupapa vaega, faʻaititia le afaina o le uv susulu ma le susu. I le taimi lava e tasi, o le laʻau malosi e suia le foliga o le fale, e fesoasoani ia te ia e faʻataʻamilomilo i laufanua lata ane. O le mea lea, e fautuaina e tagata atamamai e faʻaaoga le puipui puipui i le taimi muamua o le fausiaina ma aua le faʻatuai ma faʻafouina le pisia.

  • Mai le taualuga i le pito i lalo: faʻafefea ma pe faʻapefea ona vali le fale

Faʻatonuga mo le toe faʻamatalaina o se fale laupapa

Laasaga 1

Muamua, o le laufanua o puipui o loʻo faʻamama le palapala, o le galuega o le a itiiti se taimi pe a fai o le faʻatoʻaga sui.

Fale i le lanu fou

Ata: Takkulaula.

Laasaga 2.

Fuafua pito i luga e tatau ona fufulu ma le faʻatulagaina o le Luposurite, Taʻitaʻiga e le Faʻatonuga mo le faʻaaogaina. E lelei foʻi 'ie faʻafefeteina ma lanumoana mai laupapa, faʻapea foʻi ma le lelei ma sima ma sima ma sima, mulimuli i ai e leai sou taimi e gata ai. A maeʻa ona faʻatautaia le Fua o loʻo olopalaina le vai mama.

Fale i le lanu fou

Ata: Takkulaula.

Laasaga 3.

Aveese le vali, o le a le atoatoa tausia ma filifilia. O le scraper faʻamamaina nofoaga ma le faʻapipiʻi o le laʻau o le laʻau.

Fale i le lanu fou

Ata: Takkulaula.

Laasaga 4.

Luga, faamamaina aʻo leʻi faia le "lavalava" o laau, o le PriCTITY, e talafeagai mo le fafo o le faleoloa.

Fale i le lanu fou

Ata: Takkulaula.

Laasaga 5.

Mo le sailia o le fetosona, semi-liua suauu vali i luga o se alkyd faavae o faaaogaina. O le faamoemoe i puipui faʻa-tomipalai mai i fafo atu, o laupapa, faamalama o fusipaʻu, tupuaga, pa. O le tufuga puipuia fafie mai le susu, palapala ma suia. O le lanu lanu e le fuʻa ma e le mou atu i le la. A o le i amataina galuega, vali vali ua matua faaosofia, pe a uma le muamua vaega e faatatau i le pulumu.

Fale i le lanu fou

Ata: Takkulaula.

Laasaga 6.

O le vaega lona lua o vali e apalai i le aso pe o ni nai aso pe a uma le muamua. Afai e tatau ai, o faʻavae e faʻaleagaina ma paʻepaʻe agaga. Ma le tausiga faʻapitoa, o le iʻuga pito o laupapa o loʻo togafitia.

Fale i le lanu fou

Ata: Takkulaula.

Fale i le lanu fou

Teho (tikkurula) o se semi-alkyd-faʻavae suauu vali mo wooden chat. Pulea 2.7 lita - 1830 ru. Ata: Takkulaula.

Fale i le lanu fou

Doulux Donur (Akzo Nobel) o se semi-Union Suauu-Alkyd vali mo laupapa laupapa. Afifi 2.5 l - 1865 olo. Ata: Takkulaula.

Fale i le lanu fou

WinTtol (Teknos) - suauu-Alkyd vali mo laupapa laupapa. Pulea 2.7 lita - 2130 rubles. Ata: Takkulaula.

  • O le a le lanu e vali ai le fale i fafo atu e matagofie ma aoga

Faitau atili